Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hotell i Kristiansand

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Kristiansand

Dyreparken Hotell
3.5 out of 5
Dyreparkveien 2, Kristiansand
Hent priser
9.9 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (134 anmeldelser)

"Veldig fint og billig hotell med fantastisk frokost og hyggelig betjening."…"

Anmeldelse skrevet 18. des. 2019

Dyreparken Hotell
Clarion Hotel Ernst
4 out of 5
Rådhusgt. 2, Kristiansand
1 190 kr
per natt
24. apr.–25. apr.
0.3 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (791 anmeldelser)

"Sentral beliggenhet. God frokost. Litt slitt på bad. Hadde hatt godt av en oppussing. Ikke helt forventet Clarion-standard. Men greit innenfor."…"

Anmeldelse skrevet 19. jan. 2020

Clarion Hotel Ernst
Comfort Hotel Kristiansand
3.5 out of 5
Skippergata 7-9, Kristiansand
1 029 kr
per natt
1. mai–2. mai
0.29 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (533 anmeldelser)

"Sentral beliggenhet, imøtekommende personale og god mat"…"

Anmeldelse skrevet 28. feb. 2020

Comfort Hotel Kristiansand
Scandic Sørlandet
3 out of 5
Travparkveien 14, Kristiansand
Hent priser
9.53 km fra sentrum
3.9/5Good! (559 anmeldelser)

"Sentralt hotell til vårt formål. Stille og roligt hotell."…"

Anmeldelse skrevet 17. feb. 2020

Scandic Sørlandet
Ansgar Sommerhotell
2.5 out of 5
Fredrik Fransonsvei 4, Kristiansand
Hent priser
6.56 km fra sentrum
3.6/5Good! (39 anmeldelser)

"god frokost å kjempefine plass så vi kommer tilbake"…"

Anmeldelse skrevet 4. aug. 2019

Ansgar Sommerhotell
Roligheden Ferieleiligheter
3 out of 5
Marviksveien 98, Kristiansand
Hent priser
1.85 km fra sentrum
3.2/5 (73 anmeldelser)

"Trivdes bra ved Roligheden, beliggenheten er veldig bra - kun 20 min å gå til sentrum."…"

Anmeldelse skrevet 8. aug. 2019

Roligheden Ferieleiligheter
Dronningen Hotel
2.5 out of 5
Vestre Strandgate 7, Innsjekk Radisson Blu Caledonien, Kristiansand
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
700 kr
per natt
24. apr.–25. apr.
0.44 km fra sentrum
3.7/5Good! (184 anmeldelser)
Julemiddag

"Helt greie rom til en fornuftig pris, kan anbefales"…"

Anmeldelse skrevet 11. des. 2019

Dronningen Hotel
Yess! Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western
3 out of 5
Tordenskjoldsgate 12, Kristiansand
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
797 kr
per natt
9. mai–10. mai
0.45 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (1,130 anmeldelser)

"God service og fikk mulighet til å sjekke inn tidligere og senere utsjekk. Smilende og behjelpelige folk som arbeidet der. Senga var god slik de reklamerer for, men selv kunne jeg nok ha ønsket en ekstra pute. Jeg er sikker på at de ville ha ordnet dette dersom du spurte i resepsjonen. Frokosten ..."…"

Anmeldelse skrevet 9. mar. 2020

Yess! Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western
Thon Hotel Kristiansand
3.5 out of 5
Markensgate 39, Kristiansand
1 245 kr
per natt
24. apr.–25. apr.
0.37 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (465 anmeldelser)

"Flott hotell, rent og pent - koselig lokale til frokosten."…"

Anmeldelse skrevet 30. des. 2019

Thon Hotel Kristiansand
Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
4 out of 5
Vestre Standgate 7, Kristiansand
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 166 kr
per natt
9. apr.–10. apr.
0.43 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (409 anmeldelser)

"Nytt og stilig interiør og veldig hyggelig personale.Likte ikke at vi måttte parkere dyrt for parkering."…"

Anmeldelse skrevet 13. mar. 2020

Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Kristiansand
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Kristiansand

Hoteller i Kristiansand

Kristiansand er en by for alle, måtte det være familier, vennegjenger, par eller den alenereisende. Dette kommer også til uttrykk i byens brede hotellutvalg. Reiser du med vennegjengen passer kanskje et billig hotell i Kristiansand med en enklere standard, men reiser du med kjæresten ønsker du kanskje en mer romantisk og eksklusiv overnatting. Du kan også finne hoteller i direkte tilknytning til Dyreparken i Kristiansand som kan være et godt alternativ hvis du reiser med familie og barn. Denne parken er gøy å besøke for hele familien.

Sørlandsperlen Kristiansand ligger rett ved havet, og det er fler en ett hotell i Kristiansand som tilbyr deg en vakker havutsikt fra rommene sine. Dessuten finner du også hoteller rett ved bystranda. Det er ganske luksuriøst å kunne gå rett fra frokost og ut på stranda, spesielt på dagene solen skinner. Nesten uansett hvilket hotell du velger i Kristiansand vil du i tillegg finne gode handlemuligheter, koselige restauranter, spennende kulturopplevelser og ikke minst Dyreparken innen behagelig avstand.

Mye å finne på i Kristiansand

Sommeren er nesten uslåelig i Kristiansand. Er været på din side skal det mye til for ikke å storkose deg i denne Sørlandsbyen. Med mange besøkende til Dyreparken, andre familieattraksjoner og sommerhytter blomstrer hele Kristiansand opp om sommeren og byr på god stemning og varierte opplevelser.

Et besøk i Dyreparken kan nesten ikke unngås, selv hvis du ikke har med deg barn. Her høres skrekkblandet fryd fra Miriams Forheksede Hus, karusellen Kaffekoppen og andre kule aktiviteter. Du kan se dyr du ellers må dra til Afrika for å se eller eksotiske krypdyr og slanger, men også flere av de nordiske dyreartene som ulv, gaupe og elg. På KuToppen inne i Dyrehagen kan du også bli kjent med dyrene som bor på bondegården. Ønsker du ikke å forlate parken når dagen er over kan du bo på hotell i Dyreparkveien som har spennende hotellrom inspirert av dyrenes verden.

Inne i Dyreparken finner du Kardemomme by hvor alle de kjente figurene fra Torbjørn Egners univers bor. Inne i denne byen, som er bygget helt etter Egners tegninger, kan du blant andre møte Tante Sofie, de tre røverne og politimester Bastian mens du vandrer rundt.

Kristiansand er hjembyen til Kaptein Sabeltann som er flere barns store sjørøverhelt. Abra Havn, som ligger nærme Dyreparken, er bygget og basert på røverens historier. Lyd, lys og andre effekter inne i byen vil sørge for at du kommer i ordentlig sjørøverstemning.

Aquarama er Kristiansand nye badeland. Hvis det ikke skulle lokke med en tur på Bystranda, finner du både vann, sklier og SPA på Aquarama. Stedet har altså noe for alle!

En annen attraksjon et lite stykke utenfor Kristiansand er den kjente Mineralparken. Du kan leie bil i Kristiansand og kjøre til Mineralparken for å lage egne smykker, svinge deg i trærne, gå på skatte- og dinosaurjakt eller dykke etter gull!

Overnatting Kristiansand

Sørlandsbyen ligger lett tilgjengelig fra de fleste byer i Norge, og mange velger derfor å reise til Kristiansand. Du kan finne flybilletter til Kristiansand og fly direkte fra flere flyplasser. Det er også gode bilveier ned til Sørlandet.

På helgetur til Kristiansand vil du helt sikkert kunne finne opplevelser som passer for deg. Bruk morgenen til en god frokost på hotellet du bor på, så du er klar for en innholdsrik dag. Kristiansands hovedpulsåre, Markens, er full av shopping- og cafémuligheter. Alternativt kan du kjøre til Sørlandssenteret, et av norges største kjøpesentre. Aktivitetsmulighetene er mange i Kristiansand, så ta deg en tur til en av Norges mest sjarmerende byer for en hyggelig ferie.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Kristiansand?
Scandic Kristiansand Bystranda er en favoritt blant Expedia-reisende. Hotell 3,5-stjerners kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Clarion Hotel Ernst og Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand også bra valg for reisen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Kristiansand hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste romreservasjoner er refunderbare så lenge du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som vanligvis er innen 24–48 timer før planlagt ankomst. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan det hende at du kan avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å få tilbud i Kristiansand.
Hvilket overnattingssted er et bra valg for en budsjettvennlig tur til Kristiansand?
Basert på anmeldelser er Yess! Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western et populært overnattingssted med 3 stjerner. hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en bar. Noen andre rimelige alternativer er Comfort Hotel Kristiansand og Budget Hotel Kristiansand.
Hva er det beste overnattingsstedet for en familieferie i Kristiansand?
Scandic Kristiansand Bystranda er et populært overnattingssted på Expedia 3,5-stjerners. hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis frokost. Noen andre valgmuligheter for familieturen er Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand og Clarion Hotel Ernst. Attraksjoner som Dyreparken i Kristiansand og Kristiansand Domkirke passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Kristiansand?
Comfort Hotel Kristiansand er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet et treningssenter og gratis wi-fi. Noen andre alternativer for deg og kjæledyret ditt er Thon Hotel Norge og Scandic Sørlandet.
Hvor er det best å bo for en strandferie i Kristiansand?
Scandic Kristiansand Bystranda er et populært overnattingssted 3,5-stjerners og strand i nærheten. hotell kan dessuten friste med gratis frokostbuffé og gratis wi-fi. Andre valgmuligheter nær stranden er Thon Hotel Kristiansand og Budget Hotel Kristiansand. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Bertesbukta eller Buane.
Hva er det beste luksuriøse overnattingsstedet i Kristiansand?
Clarion Hotel Ernst har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. hotell kan blant annet friste med en restaurant og en bar.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis jeg vil spille golf i Kristiansand?
Thon Hotel Kristiansand er et populært overnattingssted 3,5-stjerners, og er en favoritt blant golfentusiaster. hotell kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Du kan spille golf på Bjaavann Golf Course i løpet av ferien.
Hva er det beste overnattingsstedet i Kristiansand for å lære mer om lokalhistorien?
Basert på vår reiseekspertise er Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand er et populært overnattingssted 4-stjerners, og det er også en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. hotell kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Kristiansand domkirke og Christiansholm festning er to kjente landemerker som også er verdt et besøk.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Kristiansand?
Kristiansand kan by på et havneområde, som de besøkende liker godt. Turister som besøker byen, kan også glede seg over festivalene, livemusikken og underholdningstilbudet. En av byens mest populære attraksjoner er Dyreparken i Kristiansand. I Kristiansand kan du velge mellom 92 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter bør jeg få med meg i Kristiansand?
Attraksjoner som Dyreparken i Kristiansand, Kristiansand Domkirke og Aquarama Bad er moro for barn i alle aldre. Kjente severdigheter som Kristiansand domkirke og Christiansholm festning er også verdt et besøk. Bertesbukta, Buane og Badestranda er noen eksempler på byens vakre natur.
Hvordan er det best å utforske Kristiansand?
Hvis du vil bevege deg utenfor området, kan du ta et av togene som går fra Kristiansand togstasjon. Kollektivtilbudet i Kristiansand er kanskje ikke så bra, så det kan lønne seg å leie bil for å spare tid.

Nylige anmeldelser i Kristiansand

Flere reisealternativer