Billige flybilletter til Trondheim

Billige flyreiser til Trondheim

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 439 kr for enveisflyvninger og 878 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Widerøe

Fly til Trondheim

Du kommer deg lett til Trondheim med fly fra en rekke flyplasser i Norge, og det tilbys flere daglige flyvninger til og fra denne sjarmerende byen.

Trondheim ligger i Sør-Trøndelag fylke og ved Trondheimsfjorden og utløpet av Nidelva. Denne sjarmerende byen, som ble grunnlagt av Olav Tryggvason i 997, har en lang og interessant historie å by på og hyggelige områder som du kan utforske. Dette er dessuten en livlig studentby, noe som betyr at det heller ikke er noe å si på utelivet her.

Flyvninger til Trondheim fra andre flyplasser i Norge

Du kan fly direkte til Trondheim fra flyplasser som Oslo Lufthavn (OSL) , Bergen Lufthavn (BGO), Stavanger Lufthavn (SVG), Bodø Lufthavn (BOO) og Tromsø Lufthavn (TOS). De fleste store norske byene har daglige avganger til Trondheim, og uavhengig av hvor du reiser fra, vil det ikke ta deg lang tid å fly til denne stemningsfulle byen.

De fleste reisende velger å bestille flybilletter til Trondheim om sommeren, når været som regel er på sitt beste. Vil du finne billige flyreiser hit, kan det lønne seg å unngå denne perioden og heller satse på å dra hit om våren, som er en noe mindre populær tid. Da vil du kunne oppleve byen i full blomst, både fordi det da er blomstringstid, og fordi studentene fremdeles befinner seg her.

Fly til Trondheim Lufthavn (TRD)

Trondheim Lufthavn (TRD), som uoffisielt også gjerne omtales som Værnes Lufthavn, er en av Norges største flyplasser og knytter byen til ulike reisemål både innenlands og utenlands. Uavhengig av om du etter et opphold i Trondheim skal til en by i Norge eller til et reisemål som Stockholm, København eller London, vil du ikke ha problemer med å finne en flyvning videre.

Trondheim Lufthavn (TRD) ligger rundt 30 kilometer øst for Trondheim sentrum. Du kommer deg enkelt og greit inn til byen fra flyplassen med flybussen eller toget, som begge bruker ca. 35 minutter på turen. Det er også mulig å ta drosje dit du skal fra flyplassen, men om du reiser alene, kan det lønne seg å satse på bussen eller toget i stedet. En annen mulighet er å ta i bruk en leiebil i Trondheim, hvor du kan velge å plukke den opp på flyplassen.

Hvor du kan overnatte

Når du har kommet frem til datoene for din flyreise til Trondheim, kan du se nærmere på hvor du ønsker å bestille et hotell i Trondheim. Overnatter du på et sted i nærheten av togstasjonen, vil du kunne komme deg raskt og enkelt til flyplassen og andre steder med toget, og flybussen stopper også ved stasjonen. Finner du deg i stedet en midlertidig base ved Torvet, vil du ha kort vei til kjente attraksjoner som Nidarosdomen og den gamle bybroen, i tillegg til byens butikker. Er du fotballinteressert, kan det være at et overnattingssted nær Lerkendal Stadion frister mer.

Uavhengig av hvilket område du foretrekker, vil du kunne bestille både overnatting og flyvninger på Expedia, hvor du kan faktisk spare penger på å bestille hotell og fly sammen i en pakkereise til Trondheim.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Trondheim?
Trondheim (TRD-Værnes) er den ene flyplassen i nærheten av denne byen.
Hvor langt er det til TRD fra sentrum av Trondheim?
TRD ligger 25 km fra sentrum av Trondheim, så du må forvente litt reisetid videre til sentrum.
Kan jeg fly til Trondheim nå?
For å finne den nyeste informasjonen om fly til Trondheim kan du sjekke ut vår reiserådside for COVID-19. Der kan du lære mer om eventuelle reiserestriksjoner og om du må i karantene når du har landet.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Trondheim?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Trondheim, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Trondheim med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Trondheim, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Trondheim?
Når du passerer gjennom utgangen på Trondheim (TRD-Værnes), starter opplevelsen i Trondheim. Byens hovedflyplass ligger 25 km fra sentrum.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Trondheim?
Det finnes totalt 9 flyselskaper som forbinder Trondheim med 27 flyplasser.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Trondheim?
SAS, Norwegian Air Shuttle og Flyr AS tilbyr de fleste flyvningene til Trondheim. De fleste av flyvningene ankommer fra Frogner, med SAS.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Trondheim?
Med omtrent 580 flyvninger uten mellomlandinger ukentlig, vil du være i Trondheim før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Trondheim avreise fra?
Mange drar fra flyplasser i Oslo, Frogner og Bryn når de drar til Trondheim.
Hvor lang er flyturen til Trondheim?
Hvis du skal reise til Trondheim fra Oslo, kan du forvente en flytur på rundt 56 min. De med avreise fra Frogner, bør regne med en reisetid på ca. 56 min. Fra Bryn tar det omtrent 56 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Trondheim så rimelig som mulig?
Som alle bereiste reisende vet – ikke vent for lenge med å bestille. Prisene er vanligvis høyest like før avreisedatoen. Det kan også være lurt å se litt rundt på nettet og sammenligne det du finner. Hvis reisemålet kan friste med flere enn én flyplass, kan du finne bra priser ved å velge den minste. Og til slutt må du ikke glemme at det lønner seg å være tidlig ute. Finner du ut hva flybillettene vanligvis koster, er det lettere å ha betalingskortet klart når du finner et uslåelig tilbud. De beste tilbudene var sjelden lenge.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Trondheim?
Avhengig av hvor du reiser fra, kan flyvningen din til Trondheim være enkel og grei eller bli en kjedelig affære. Nedenfor finner du noen praktiske reisetips som hjelper deg med å få et herlig avbrekk fra hverdagens kjas og mas.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Trikset for å få en god flytur er å planlegge pakkingen av håndbagasjen. La oss begynne med det viktigste: pass, reiseinformasjon, penger og viktige medisiner. Deretter bør du ta med deg noe som gjør at selve reisen går litt raskere, som diverse elektronikk eller noe interessant å lese på. Mange tar også med seg ladere, nakkepute og et par støydempende hodetelefoner. Og til slutt – toalettsaker som tannbørste, ansiktsservietter og ekstra klær er også lurt å ha i håndbagasjen.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Selv om listen over forbudte ting varierer fra flyselskap til flyselskap, er det en tommelfingerregel å ikke ta med seg noe som er skarpt, lett antennelig eller eksplosivt. Dette omfatter skrutrekkere, kniver, brennstoff og fyrverkeri. Sportsutstyr som golfkøller og andre ting som kan skade passasjerer, f.eks. Pistoler og sverd, er heller ikke lov å ha med seg inn i kabinen.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Det som er målet, er så god komfort som mulig. Du bør ha på usyntetiske klær og ha med en genserjakke i tilfelle du blir kald. Det er også lurt å velge et par flate, behagelige sko ettersom det er mulig at føttene og anklene hovner opp litt i løpet av flyturen. Pakk heller stiletthælene og de tunge støvlene i den innsjekkede bagasjen.
  • DVT (dyp venetrombose) kan komme av lengre perioder med inaktivitet og er en blodlevringstilstand som kan påvirke passasjerer på lange flyturer. De gode nyhetene er at det er mulig å forebygge. Drikk vann, gå rundt i kabinen så mye du kan, og bruk kompresjonsstrømper for å få bedre blodsirkulasjon.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Trondheim?
Erfarne reisende vet at hemmeligheten er å gjøre alt klart før man kommer til kontrollen på flyplassen. På den måten går du om bord på flyet til Trondheim før du vet ordet av det. Følg disse nyttige tipsene for å få en fantastisk start på ferien:

  • I sikkerhetskontrollen sjekker de først at du har gyldig pass og ombordstigningskort før du kan gå videre. Du bør derfor ha dette lett tilgjengelig.
  • Etterpå må både du og håndbagasjen din sjekkes. For ikke å bruke altfor lang tid bør du ta av alt som kan utløse metalldetektoren. Ting som belte, jakke og øretelefoner må sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Du må legge vekk teknologien i noen få minutter. Telefon, nettbrett og annen elektronikk må også gjennomlyses.
  • Ta ut gelé og væske fra bagasjen du skal ha med om bord. Dette må nemlig sendes gjennom røntgenmaskinen. Beholderne kan ikke romme mer enn 100 milliliter, og alt må få plass i én gjennomsiktig pose på maks. 1 liter.
  • Har du på riktig fottøy, kan du spare noen verdifulle minutter. Snøresko må ofte tas av og skannes for seg selv. Har du på lette joggesko, slipper du ofte dette.
  • Ta ut alle forbudte gjenstander av håndbagasjen. Hvis du har skarpe gjenstander som lommekniver eller verktøy, bør du putte dem i den innsjekkede bagasjen. Du kan ikke ta med slike ting om bord.

Informasjon om flyreiser til Trondheim
Ankomstflyplass
Værnes
Ankomstflyplassens IATA-kode
TRD
Ankomstby
Trondheim
Pris tur-retur
878 kr

Populære flyvninger til Trondheim

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 439 kr for enveisflyvninger og 878 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle