Billige flybilletter til Trondheim

Fly til Trondheim

Du kommer deg lett til Trondheim med fly fra en rekke flyplasser i Norge, og det tilbys flere daglige flyvninger til og fra denne sjarmerende byen.

Trondheim ligger i Sør-Trøndelag fylke og ved Trondheimsfjorden og utløpet av Nidelva. Denne sjarmerende byen, som ble grunnlagt av Olav Tryggvason i 997, har en lang og interessant historie å by på og hyggelige områder som du kan utforske. Dette er dessuten en livlig studentby, noe som betyr at det heller ikke er noe å si på utelivet her.

Flyvninger til Trondheim fra andre flyplasser i Norge

Du kan fly direkte til Trondheim fra flyplasser som Oslo Lufthavn (OSL) , Bergen Lufthavn (BGO), Stavanger Lufthavn (SVG), Bodø Lufthavn (BOO) og Tromsø Lufthavn (TOS). De fleste store norske byene har daglige avganger til Trondheim, og uavhengig av hvor du reiser fra, vil det ikke ta deg lang tid å fly til denne stemningsfulle byen.

De fleste reisende velger å bestille flybilletter til Trondheim om sommeren, når været som regel er på sitt beste. Vil du finne billige flyreiser hit, kan det lønne seg å unngå denne perioden og heller satse på å dra hit om våren, som er en noe mindre populær tid. Da vil du kunne oppleve byen i full blomst, både fordi det da er blomstringstid, og fordi studentene fremdeles befinner seg her.

Fly til Trondheim Lufthavn (TRD)

Trondheim Lufthavn (TRD), som uoffisielt også gjerne omtales som Værnes Lufthavn, er en av Norges største flyplasser og knytter byen til ulike reisemål både innenlands og utenlands. Uavhengig av om du etter et opphold i Trondheim skal til en by i Norge eller til et reisemål som Stockholm, København eller London, vil du ikke ha problemer med å finne en flyvning videre.

Trondheim Lufthavn (TRD) ligger rundt 30 kilometer øst for Trondheim sentrum. Du kommer deg enkelt og greit inn til byen fra flyplassen med flybussen eller toget, som begge bruker ca. 35 minutter på turen. Det er også mulig å ta drosje dit du skal fra flyplassen, men om du reiser alene, kan det lønne seg å satse på bussen eller toget i stedet. En annen mulighet er å ta i bruk en leiebil i Trondheim, hvor du kan velge å plukke den opp på flyplassen.

Hvor du kan overnatte

Når du har kommet frem til datoene for din flyreise til Trondheim, kan du se nærmere på hvor du ønsker å bestille et hotell i Trondheim. Overnatter du på et sted i nærheten av togstasjonen, vil du kunne komme deg raskt og enkelt til flyplassen og andre steder med toget, og flybussen stopper også ved stasjonen. Finner du deg i stedet en midlertidig base ved Torvet, vil du ha kort vei til kjente attraksjoner som Nidarosdomen og den gamle bybroen, i tillegg til byens butikker. Er du fotballinteressert, kan det være at et overnattingssted nær Lerkendal Stadion frister mer.

Uavhengig av hvilket område du foretrekker, vil du kunne bestille både overnatting og flyvninger på Expedia, hvor du kan faktisk spare penger på å bestille hotell og fly sammen i en pakkereise til Trondheim.

Ofte stilte spørsmål