Billige flybilletter til Lillehammer

Billige flyreiser til Lillehammer

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 599 kr for enveisflyvninger og 1 198 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Widerøe

Fly til Lillehammer

Fly til Lillehammer

Lillehammer er en hyggelig by som det er lett å komme seg til med fly. Expedia tilbyr flyreiser til Lillehammer året rundt, og du kan finne billige flybilletter til dette populære reisemålet uavhengig av om du foretrekker å oppleve byen om sommeren eller vinteren.

Lillehammer ligger i Oppland fylke og i et flott naturområde. Byen fikk kjøpstadrettigheter rundt midten av 1800-tallet og var opprinnelig et viktig knutepunkt for ferdselen til og fra Gudbrandsdalen. I forbindelse med OL i 1994 ble byen virkelig satt på kartet, og flere av anleggene som ble bygget for OL, er populære attraksjoner her den dag i dag. I tillegg finnes det en rekke andre spennende ting å se og gjøre i og rundt Lillehammer, både for de som liker friluftsliv og for de som foretrekker innendørs aktiviteter.

Fly til Lillehammer fra norske flyplasser

Lillehammer har ingen egen flyplass, men veien er kort til byen fra Oslo Lufthavn (OSL), som ligger på Gardermoen. Til denne flyplassen kommer du deg lett fra en hvilken som helst flyplass i Norge. Du kan for eksempel fly fra byer som Tromsø, Bodø, Bergen, Trondheim og Stavanger til Oslo Lufthavn flere ganger i uken.

Skal du videre utenlands etter din ferie i Lillehammer, vil du heller ikke ha noen problemer med å finne en flyreise dit du skal fra Oslo Lufthavn. Det går for eksempel en rekke fly til byer som London, Amsterdam, Paris og Berlin fra Norges største flyplass.

Fly til Oslo Lufthavn (OSL)

Oslo Lufthavn (OSL) er en stor flyplass som byr på nok av shopping- og spisemuligheter, i tillegg til et godt utvalg av flyvninger. Flyplassen ligger ca. 140 kilometer sør for Lillehammer, og det finnes et godt utvalg av transportmuligheter langs denne strekningen.

Du kan ta toget direkte fra flyplassen til Lillehammer sentrum, noe som tar i underkant av to timer. Eventuelt kan du i stedet ta bussen, som bruker ca. to timer på ferden mellom Oslo Lufthavn og Lillehammer. Foretrekker du å kjøre bil, kan du følge E6 nordover, og du vil bruke rundt 2 timer på turen, da også. Du kan dessuten velge å ta offentlige transportmidler for å komme deg til Lillehammer og deretter leie en bil i Lillehammer sentrum for å lettere kunne utforske områdene rundt mens du befinner deg der.

Få med deg noen attraksjoner i Lillehammer

Etter å ha tatt et billig fly til Oslo Lufthavn, kan du utforske noe av det som Lillehammer har å by på. Du kan for eksempel ta turen fra et hotell i Lillehammer til friluftsmuseet Maihaugen, som har rundt 200 bygninger fra 1200-tallet og frem til i dag. Videre kan du spasere opp til hoppanlegget Lysegårdsbakkene, som ble brukt under OL, og som byr på en flott utsikt fra toppen. Er du i Lillehammer med barn, kan du dessuten dra til den artige familieparken Hunderfossen, som ligger et lite stykke nord for byen.

Gå ikke glipp av dette med mer! Bestill flybilletter til Lillehammer på Expedia allerede i dag!

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Lillehammer?
Det finnes bare én flyplass her, nemlig Oslo (OSL-Gardermoen).
Kan jeg fly til Lillehammer nå?
For å finne den nyeste informasjonen om flyreiser til Lillehammer kan du ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Der kan du lære mer om reiserestriksjoner og om du må i karantene ved ankomst.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Lillehammer?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Lillehammer, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Lillehammer med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Lillehammer, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Lillehammer?
35 flyselskaper tilbyr flyvninger til Lillehammer fra minst 101 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Lillehammer?
SAS, Norwegian Air Shuttle og Flyr AS har de fleste flyvningene til Lillehammer. Mesteparten av flyvningene kommer fra Trondheim, med SAS.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Lillehammer?
Med rundt 2171 flyvninger uten mellomlandinger ukentlig, vil du ankomme i Lillehammer før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Lillehammer avreise fra?
Flyvninger til Lillehammer fra flyplasser i Gamlebyen, Trondheim og Bergen, blir fort utsolgt.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i Lillehammer?
Skal du reise til Lillehammer fra Gamlebyen, kan du forvente en flytur på rundt 2 t og 55 min. De som tar av fra Trondheim, kan regne med å være på flyet i 55 min. Fra Bergen tar det rundt 4 t og 6 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Lillehammer?
Som alle lure jetsettere sier – ikke vent med å bestille. Flyprisene er som regel høyest like før avreisedatoen. En annen måte å finne knallgode tilbud på er å se på alle alternativene. Hvis destinasjonen byr på flere flyplasser, bør du finne ut hva det koster å fly til en av de mindre. Og helt til slutt: Bestill tidlig hvis du kommer over en knallbra tilbud. Prisene kan nemlig endres når som helst! Med gode råd og litt flaks kan de rimelige billettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Lillehammer?
Hvis du ikke forbereder deg, kan det være utfordrende å fly. Men det er ingen grunn til å stresse med det ennå. Du kan følge disse praktiske tipsene for å få en komfortabel start på ferien til Lillehammer.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Først av alt bør du pakke pass, reisedokumenter, lommebok og eventuelle medisiner. Deretter pakker du noe som får tiden til å gå på flyet. Noen flotte forslag er en spennende roman og en smarttelefon med forskjellige TV-serier du kan se. Hvis planen er å ta en liten lur, er en komfortabel nakkepute og øretelefoner også praktisk å ha med seg. Til slutt kan du pakke tannbørste og ansiktsservietter, slik at du føler deg frisk og opplagt når du ankommer reisemålet.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Dobbeltsjekk at du ikke har en skarp gjenstand et eller annet sted i håndbagasjen. Andre ting som er forbudt, er eksplosive eller lett antennelige produkter som brennstoff og fyrstikker samt væske og gelé i beholdere som rommer mer enn 100 milliliter.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Den smale midtgangen på flyet er ikke en catwalk. Du bør kle deg lagvis og huske å ta med en cardigan ettersom det kan være litt kjølig i kabinen på lengre flyreiser. Lukkede, flate sko er også lurt.
  • Mange reisende har hørt om dyp venetrombose (DVT), en blodpropptilstand som forårsakes av lengre perioder med inaktivitet. Det finnes imidlertid flere ting du kan gjøre for å redusere muligheten for å få det. Du kan ha på et par gode kompresjonsstrømper, drikke vann ofte samt bevege på ben og føtter. Gå opp og ned midtgangen eller gjør øvelser når du sitter.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Lillehammer?
Erfarne reisende vet at hemmeligheten er å gjøre alt klart før man skal gjennom kontrollen på flyplassen. På den måten er du på plass på flyet til Lillehammer på null komme niks. Følg disse nyttige tipsene for å få en god start på ferien:

  • I kontrollen er det første de gjør, å sjekke at du har gyldig legitimasjon og tilhørende ombordstigningskort før du kan gå videre. Du bør derfor ha dette lett tilgjengelig.
  • Deretter må både du og håndbagasjen din undersøkes. For ikke å bruke altfor lang tid bør du ta av alt som kan registreres av metalldetektoren. Ting som blant annet belte, jakke og øretelefoner må sendes gjennom maskinen.
  • All elektronikk, inkludert PC og telefon, må også skannes separat.
  • Gelé og væske du vil ha med om bord, som sjampo og håndkrem, må være i beholdere som ikke er større enn 100 milliliter. Alt må dessuten få plass i en pose på én liter.
  • Det er smart å ha på lette sko ettersom det reduserer sjansen for at du blir bedt om å ta dem av når du skal gjennom sikkerhetskontrollen. Fjellsko og tyngre fottøy må ofte gjennomlyses.
  • Du kan ikke ta med skarpe gjenstander som kniver og sakser om bord. Du må legge dem igjen i sikkerhetskontrollen, så du bør heller legge dem i den innsjekkede bagasjen.

Informasjon om flyreiser til Lillehammer
Ankomstflyplass
Gardermoen
Ankomstflyplassens IATA-kode
OSL
Ankomstby
Oslo
Pris tur-retur
1 198 kr

Populære flyvninger til Lillehammer

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 599 kr for enveisflyvninger og 1 198 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle