Billige flybilletter til Lillehammer

Billige flyreiser til Lillehammer

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 110 kr for enveisflyvninger og 1 149 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Wizz Air
Wizz Air
Eurowings
Norwegian Air Shuttle
Brussels Airlines
Eurowings
Eurowings
Brussels Airlines
Norwegian Air Shuttle
SAS

Fly til Lillehammer

Fly til Lillehammer

Lillehammer er en hyggelig by som det er lett å komme seg til med fly. Expedia tilbyr flyreiser til Lillehammer året rundt, og du kan finne billige flybilletter til dette populære reisemålet uavhengig av om du foretrekker å oppleve byen om sommeren eller vinteren.

Lillehammer ligger i Oppland fylke og i et flott naturområde. Byen fikk kjøpstadrettigheter rundt midten av 1800-tallet og var opprinnelig et viktig knutepunkt for ferdselen til og fra Gudbrandsdalen. I forbindelse med OL i 1994 ble byen virkelig satt på kartet, og flere av anleggene som ble bygget for OL, er populære attraksjoner her den dag i dag. I tillegg finnes det en rekke andre spennende ting å se og gjøre i og rundt Lillehammer, både for de som liker friluftsliv og for de som foretrekker innendørs aktiviteter.

Fly til Lillehammer fra norske flyplasser

Lillehammer har ingen egen flyplass, men veien er kort til byen fra Oslo Lufthavn (OSL), som ligger på Gardermoen. Til denne flyplassen kommer du deg lett fra en hvilken som helst flyplass i Norge. Du kan for eksempel fly fra byer som Tromsø, Bodø, Bergen, Trondheim og Stavanger til Oslo Lufthavn flere ganger i uken.

Skal du videre utenlands etter din ferie i Lillehammer, vil du heller ikke ha noen problemer med å finne en flyreise dit du skal fra Oslo Lufthavn. Det går for eksempel en rekke fly til byer som London, Amsterdam, Paris og Berlin fra Norges største flyplass.

Fly til Oslo Lufthavn (OSL)

Oslo Lufthavn (OSL) er en stor flyplass som byr på nok av shopping- og spisemuligheter, i tillegg til et godt utvalg av flyvninger. Flyplassen ligger ca. 140 kilometer sør for Lillehammer, og det finnes et godt utvalg av transportmuligheter langs denne strekningen.

Du kan ta toget direkte fra flyplassen til Lillehammer sentrum, noe som tar i underkant av to timer. Eventuelt kan du i stedet ta bussen, som bruker ca. to timer på ferden mellom Oslo Lufthavn og Lillehammer. Foretrekker du å kjøre bil, kan du følge E6 nordover, og du vil bruke rundt 2 timer på turen, da også. Du kan dessuten velge å ta offentlige transportmidler for å komme deg til Lillehammer og deretter leie en bil i Lillehammer sentrum for å lettere kunne utforske områdene rundt mens du befinner deg der.

Få med deg noen attraksjoner i Lillehammer

Etter å ha tatt et billig fly til Oslo Lufthavn, kan du utforske noe av det som Lillehammer har å by på. Du kan for eksempel ta turen fra et hotell i Lillehammer til friluftsmuseet Maihaugen, som har rundt 200 bygninger fra 1200-tallet og frem til i dag. Videre kan du spasere opp til hoppanlegget Lysegårdsbakkene, som ble brukt under OL, og som byr på en flott utsikt fra toppen. Er du i Lillehammer med barn, kan du dessuten dra til den artige familieparken Hunderfossen, som ligger et lite stykke nord for byen.

Gå ikke glipp av dette med mer! Bestill flybilletter til Lillehammer på Expedia allerede i dag!

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Lillehammer

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 110 kr for enveisflyvninger og 1 149 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Norwegian Air Shuttle