Billige flybilletter til Trøndelag

Billige flyreiser til Trøndelag

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 439 kr for enveisflyvninger og 1 255 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe

Fly til Trøndelag

Skal du fly til Trøndelag eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Trøndelag. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Trøndelag eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Trøndelag eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Trøndelag som følge av COVID-19?
Hvis du ennå har til gode å bestille billetter, burde du lese gjennom reglene til de aktuelle flyselskapene. Er reisen til Trøndelag allerede bekreftet, kan du besøke kundeserviceportalen vår. Der er det nyttig informasjon om hvordan du kan se hvilke retningslinjer som gjelder for bestillingen din i forbindelse med COVID-19, og hva du kan gjøre videre.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Trøndelag med fleksible regler for endring?
På Expedia er det lett som en plett. Først og fremst skriver du inn datoene og reisemålet og trykker på <<Søk>>. Så huker du av i ruten <<Ingen gebyrer for endring>> like under <<Fleksible regler for endring>> i menyen på venstre side. Alt som står igjen da, er å bestille den rimelige, fleksible flyreisen til Trøndelag.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Trøndelag under COVID-19?
Med så mange nye forebyggende tiltak på plass i forbindelse med COVID-19 har reisevanene våre blitt påvirket. Her kommer noen kjekke tips du kan lese før du pakker kofferten til Trøndelag.

 • Før bestilling burde du undersøke om det er noen reiserestriksjoner – både på avreisestedet og dit du skal. Pass på at du er oppdatert ved å gå innom myndighetenes nettsider regelmessig og i god tid før du reiser.
 • Når du går gjennom sikkerhetskontrollen, skal du mange steder ha på deg munnbind. Du kan bli bedt om å fjerne munnbindet midlertidig for å kunne identifisere deg. Reisende som nekter å gå med munnbind uten gyldig grunn, kan pådra seg bøter eller strengere straffer, og de kan oppleve å ikke få gå om bord i flyet.
 • I stedet for at du gir ombordstigningskortet ditt til de ansatte på flyplassen, må du skanne det i leseren selv og deretter vise det til kontrolløren for verifikasjon.
 • I enkelte områder er det tillatt å ha opptil 350 ml håndsprit i håndbagasjen. Dette må du i så fall ta ut av vesken for sjekk i sikkerhetskontrollen.
 • For å redusere antallet personer som tar på tingene dine når du går gjennom sikkerhetskontrollen, bør du plassere personlige eiendeler, som nøkler, mobil og lommebok, i håndbagasjen i stedet for i boksen.
 • Hold alt spiselig for seg og utenfor håndbagasjen i sikkerhetskontrollen. Ved gjennomlysing er det mindre sannsynlig at vekteren behøver å gå gjennom håndbagasjen din hvis du har plassert maten i gjennomsiktige poser på brettet.

Hvilke selskaper flyr til Trøndelag?
Bestill tur med et av disse flyselskapene, så kan du se frem til spennende aktiviteter i Trøndelag:

 • Wideroe – 1243 flyvninger i måneden til Trøndelag eller omegn, inkludert 1048 flyvninger til Trondheim (TRD-Værnes) hver måned.
 • SAS – 663 flyvninger i måneden til Trøndelag eller omegn, inkludert 663 flyvninger til Trondheim (TRD-Værnes) hver måned.
 • Norwegian Air Shuttle – 394 flyvninger i måneden til Trøndelag eller omegn, inkludert 394 flyvninger til Trondheim (TRD-Værnes) hver måned.

Hvordan finner jeg billige billetter til Trøndelag?
De siste sju dagene har 1 255 kr vært laveste pris på fly til Trøndelag. Hvis du vil ha enda billigere billetter, er det en god idé å bestille god tid i forveien og være fleksibel med reisedatoene. Søk etter fly til Trøndelag, og velg deretter <<Fleksible datoer>> over treffene for en oversikt over prisene på nærliggende datoer.
Hvor mye koster en flyreise til Trøndelag?
Du kunne ha kjøpt en flybillett tur-retur til Trøndelag for mellom 1 255 kr og 878 kr i løpet av de siste sju dagene. Den laveste prisen for fly én vei med avreise fra Trondheim (TRD) var i samme periode bare 439 kr.
Hva er prisen på en flybillett til Trøndelag?
Flybilletter til Trøndelag lå på mellom 1 255 kr og 878 kr de siste sju dagene. Vanligvis er prisene lavere jo tidligere du bestiller.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Trøndelag?
Februar er midt i blinken hvis du er på jakt etter budsjettvennlige flybilletter til Trøndelag. Vær oppmerksom på at det som regel er høyere priser i sommermånedene og rundt jul.
Hva er de beste tingene å gjøre i Trøndelag?

 • Trondheim har energi og kultur, og er et flott sted å begynne oppholdet ditt i Trøndelag. Du kan blant annet ta turen til berømte severdigheter som Nidarosdomen, ta en shoppingrunde eller prøve ut noen av byens innbydende spisesteder. Valget er ditt!
 • Trondheim har et subarktisk klima. Før du drar kan det være en god idé å finne ut hva slags vær som forventes under oppholdet ditt. Uansett om det er varmt eller kaldt, er det alltid smart å være forberedt på det meste.
 • Rundt 85 km nordøst for Trondheim finner du Steinkjer, som også kan være verdt et besøk. De største severdighetene omfatter Egge museum, som bør stå på listen over ting å se og gjøre.

Når er det best å reise til Trøndelag?
Sommeren starter 20. Juni på den nordlige halvkule, og disse varme månedene er en flott tid for å utforske den spennende Trøndelag-byen Trondheim. Gjennomsnittstemperaturen varierer mellom 48Fº (9Cº) og 64Fº (18Cº) i sommersesongen. De største folkemengdene reiser hit i .

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Trøndelag på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Trøndelag.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Trøndelag som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Trøndelag, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Trøndelag!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Trøndelag under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Trøndelag tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Trøndelag, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.

Populære flyvninger til Trøndelag

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Norwegian Air Shuttle