Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Hønefoss

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Hønefoss

Flyvninger til Hønefoss

Hønefoss er en by i Ringerike i Buskerud og ligger cirka 60 kilometer norvest for hovedstaden. Byen er et sentralt knutepunkt mellom Bergen, Drammen og Oslo. Hvis du velger å reise til Hønefoss er nærmeste flyplass er Oslo Lufthavn Gardermoen, og det tar en god time å kjøre. Ønsker du å reise med tog kan du reise fra flyplassen og inn til Oslo S, for så å bytte tog og reise videre til Hønefoss. Det er også mulig å ta flybussen, og turen til Hønefoss tar cirka halvannen timer. Gardermoen er Norges hovedflyplass og tilbyr flyreiser til Hønefoss med ulike selskaper. Ved ankomst kan du enkelt skaffe leiebil på flyplassen eller du kan leie bil i Hønefoss.

Om Oslo Lufthavn

Oslo Lufthavn Gardermoen ligger 45 kilometer nord for Oslo og er Norges største. Dersom du kjøper flybilletter til Hønefoss er det praktisk å dra via Gardermoen. Det er aldri noe problem å få tida til å gå ettersom det fins butikker og serveringssteder på rad og rekke. Det er som regel mange gode tilbud blant både tax-free varer og andre artikler som parfymer, klær og gaveartikler. Flyplassen har vært igjennom en utvidelse og er forventet å være ferdig i 2017. Oslo Lufthavn tilbyr flyvninger til mange reisemål. Enten du foretrekker å reise direkte eller synes det er greit med en mellomlanding, finnes alle muligheter for en reise som passer deg. Hvis du er tidlig ute har du gode muligheter for å få tak i billige flybilletter til Hønefoss.

På flyreise til Hønefoss

Dersom du setter pris på kunst og kultur bør du absolutt legge turen innom Hadeland Glassverk hvis du har planlagt å fly til Hønefoss. Bedriften ligger på Jevnaker, cirka 20 minutter utenfor byen, og har produsert glass siden 1762. Her finner man de nyeste trendene innen glass, og det finnes flere butikker og spisesteder på området. I Glasshytta kan du se på glassblåserne mens de arbeider, og i Kunstgalleriet kan du se utstillinger, samt få lære mer om glassblåserkunstens historie. Et av østlandets største gravfelt, Veien Kulturminnepark, datert tilbake helt til gammel jernalder, står på Norges Kulturråds liste over høyest prioriterte kulturminner. Parken ligger like nord for Hønefoss, og det er ved arkeologiske utgravninger blitt gjort en rekke gamle funn. I Jernalderen var dette et politisk og religiøst maktsenter, og en møteplass for det hverdagslige og det guddommelige. Lyst til å høste din egen mais? Ta turen til Bjørke gård og kjøp grønnsaker og blomster på sensommeren, eller besøk Eventyrgården, Mo Gård, som er stedet der eventyrsamleren Jørgen moe ble født og oppvokst, og bli kjent med hans liv.

På et besøk til Hønefoss finnes det mange muligheter for aktiviteter. Om du er ivrig sykkelentusiast eller foretrekker å ta beina fatt finnes mange løyper og flott utsikt over det vakre Ringerike. I mai-juni arrangeres den årlige Gjeddefestivalen, så om du er glad i å fiske kan du konkurrere med likesinnede. Trenger du overnatting kan det være lurt å bestille på forhånd for å få best mulig pris dersom du velger overnatting på hotell i Hønefoss.