Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Bergen

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Flybilletter til Bergen

Du kommer deg lett med fly til Bergen fra andre norske flyplasser, og det tilbys en rekke daglige og ukentlige flyvninger året rundt til denne hyggelige byen. Expedia kan by på billige flybilletter til Bergen, og bestiller du overnatting og leiebil i samme slengen, kan du spare penger på en pakkereise til Bergen.

Bergen fikk bystatus allerede på 1000-tallet og vokste raskt til å bli Norges største by, noe den var frem til 1800-tallet. Opp gjennom historien har handel og skipsfart vært viktige inntektskilder, og nå er også petroleumsindustrien blitt en av Bergens primære næringsveier. Mange turister tar turen hit i forbindelse med Festspillene i Bergen eller for å se noen av byens mange attraksjoner.

Flyvninger til Bergen fra andre norske flyplasser

Det går en rekke direkteflyvninger til Bergen fra mange norske flyplasser, slik at du ikke vil ha noen problemer å komme deg hit, uansett hvilken del av landet du reiser fra. Du kan for eksempel ta fly hit fra Oslo Lufthavn (OSL), Trondheim Lufthavn (TRD) eller Stavanger Lufthavn (SVG), og det tar 1 time eller mindre å fly til Bergen fra disse stedene.

De fleste turistene bestiller flyvninger til Bergen om sommeren, som generelt sett byr på det beste været. Vil du finne billige flyreiser til Bergen i juni–august, kan det derfor lønne seg å være ute i god tid med bestillingen. Vil du unngå turistene, kan du satse på å heller reise hit i mai, som kan by på vakre blomstringsfarger i byens sentrum.

Fly til Bergen Lufthavn (BGO)

Bergen Lufthavn (BGO), som også er kjent som Flesland Lufthavn, kan ikke bare by på fly til og fra norske flyplasser, men også til og fra internasjonale destinasjoner. Det går blant annet regelmessig fly til byer som København, Stockholm, Billund og Amsterdam herfra, noe som er praktisk dersom du skal videre til en by i Europa etter endt opphold i Bergen.

Bergen Lufthavn (BGO) ligger ca. 15 kilometer sør for sentrum av byen, og du kommer deg enkelt og greit fra flyplassen med flybussen eller drosje. Det går dessuten rutebusser herfra, men du må da bytte underveis for å komme deg inn til sentrum av byen. På Flesland finner du også gode muligheter for bilutleie i Bergen, ettersom Bergen ligger omringet av flott norsk natur, er en leiebil en enkel måte å se mer av hva området har på by på.

Hvor du kan overnatte

Etter at du har fastsatt datoene for din flyreise til Bergen, kan du se nærmere på hvor du vil bestille hotell i Bergen. Overnatter du ved togstasjonen, vil du ikke bare være godt plassert transportmessig sett, men du vil dessuten ha kort vei til kjente steder og attraksjoner som Festplassen, Torgallmenningen og Den Nationale Scene. Velger du i stedet å overnatte på sjarmerende Nordnes, vil du befinne deg i et område med flere pittoreske gater og i nærheten av pingvinene i Akvariet. Du kan også overnatte ved trehusene langs Bryggen, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste, og du vil da være i samme område som Fisketorget og Bergenshus festning med Håkonshallen.

Uavhengig av hvor i byen du foretrekker å overnatte, kan du bestille både overnatting og en flyvning tur-retur på Expedia. Hvorfor ikke bestille en weekendtur til Bergen.

Informasjon om flyreiser til Bergen

Ankomstflyplass Flesland
Ankomstflyplassens IATA-kode BGO
Ankomstby Bergen

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Aug 31, 2019

N/A

Sep 14, 2018

IT was the best