Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De beste leiebiltilbudene i Møre og Romsdal

Vis alle leiebiler i Møre og Romsdal

Gode tilbud når du skal leie bil i Ålesund

Ålesund ligger på den norske vestkysten, og består av sju større øyer. Selve Ålesund sentrum ligger på Aspøy, Hessa og Nørvøy, og disse tre øyene er naturlig nok forbundet med broer. Siden sentrum er begrenset i størrelse av størrelsen på øyene kan man fint gå rundt til fots, men dersom man vil se mer av Ålesund kan det være lurt å ha leiebil under oppholdet.

Når man skal ordne seg med leiebil i Ålesund, må man ta turen til nærliggende Ålesund Lufthavn, Vigra. Dersom du kommer med fly Ålesund er sjansen stor for at du lander pådenne flyplassen, og det er dermed en enkel sak og få ordnet en leiebil. Med Expedia har du gode muligheter til å finne en billig leiebil i Ålesund.

Litt mer om Ålesund

På grunn av Atlanterhavsklimaet har Ålesund et mildere klima enn store deler av Norge. Byens fremste trekkplaster er den flotte jugendarkitekturen, eller art noveau-stilen som mange også kaller den. Denne stilen kjennetegnes av mange spir, tårn og fasadeornamenter, noe som gjør en gåtur i byen til en spennende opplevelse. Internasjonalt er Ålesund regnet som en av Europas flotteste jugendbyer, og dette alene bør være grunn nok til å ta en tur til byen. Den har imidlertid også mye annet spennende å by på, og for en rekke av områdets attraksjoner er det veldig greit å ha tilgang til en leiebil.

Utforsk Ålesund i leiebilen

Helt ytterst på øya Hessa ligger Atlanterhavsparken, som er en av byens aller største attraksjoner. Dette akvariet er blant de største i Nord-Europa, og på friluftsområdet hvor akvariet ligger er det også turstier, kulturminner, fiskeplasser og muligheter for å ta et forfriskende bad på sommerstid. Det er noen kilometer fra selve sentrumsområdet av Ålesund, hvor hotellene ligger, og ut til Atlanterhavsparken, så tilgang til leiebil kan være praktisk.

Siden Ålesund ligger på så mange forskjellige øyer, er det ypperlig å kunne kjøre rundt i området og til de forskjellige øyene i en leiebil. Du har da mulighet til å få sett mye mer av naturen i området. Det er også mye enklere å komme seg fra flyplassen og inn til sentrum når du ankommer, samt tilbake ut til flyplassen igjen når du skal hjem, med leiebil.

Attraksjoner i Ålesund

Dersom du er glad i å besøke museer bør du ta turen innom Ålesund Museum i løpet av oppholdet ditt. På museet kan du finne ut mer om byens historie gjennom utstilte gjenstander og bilder. I 1904 var det en stor bybrann i Ålesund, faktisk en av Norges aller største bybranner, der 80 % av husene i byen brant ned. På museet kan du lese mer om denne hendelsen, som selvfølgelig har satt sitt preg på arkitekturen i byen. For strålende utsikt ut over byen er en tur til toppen av byfjellet Aksla å anbefale, gitt at du har krefter til å gå opp de 418 trappetrinnene.

Husk også at Expedia har gode tilbud på hotell i Ålesund. Så du kan enkelt finne en god overnatting når du befinner deg i Ålesund.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Møre og Romsdal

Hva er den beste prisen på leiebil i Møre og Romsdal?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Møre og Romsdal 994 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Møre og Romsdal?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Møre og Romsdal er 1,025 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Møre og Romsdal?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Møre og Romsdal?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Møre og Romsdal

Utforsk Møre og Romsdal med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!