Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Ålesund

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Ålesund

Apartment Downtown Ålesund
7 Hellegata, 1, Ålesund, Møre og Romsdal
Hent priser
0.32 km fra sentrum
Apartment Downtown Ålesund
Aalesund City Apartment
Stotrgata 24, Ålesund, Møre og Romsdal
Hent priser
0.34 km fra sentrum
Aalesund City Apartment
Quality Hotel Waterfront Alesund
4 out of 5
Nedre Strandgate 25-27, Ålesund
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 340 kr per natt
0.48 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (509 anmeldelser)

"Koselig hotell. Lun og hyggelig atmosfære. Spiste god middag på kvelden. Anbefaler klippfisken! Og god og variert frokost."…"

Anmeldelse skrevet 22. feb. 2020

Quality Hotel Waterfront Alesund
Scandic Scandinavie
3.5 out of 5
Lovenvoldgata 8 6002 Alesund Norway, Ålesund, Møre og Romsdal
Hent priser
0.22 km fra sentrum
Scandic Scandinavie
Unique and Spacious Penthouse Apartment!
11 Kipervikgata, Ålesund, Møre og Romsdal
Prisen er 3 271 kr per natt
0.31 km fra sentrum
Ingen anmeldelser
Great place in beautiful but expensive city.

"Spacious, nice rooftop deck, great location. Comfortable beds."…"

Anmeldelse skrevet 30. jul. 2019

Unique and Spacious Penthouse Apartment!
Stylish Bedroom in Downtown Ålesund Near bus Station
11 Øwregata, Ålesund, Møre og Romsdal
Prisen er 870 kr per natt
0.28 km fra sentrum
Stylish Bedroom in Downtown Ålesund Near bus Station
Quality Hotel Ålesund
4 out of 5
Sorenskriver Bulls Gate 7, Ålesund, Møre og Romsdal
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 640 kr per natt
0.41 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (1,171 anmeldelser)

"God service fra resepsjonen🤗Flott beliggenhet. Mangler parkeringsplass."…"

Anmeldelse skrevet 26. sep. 2019

Quality Hotel Ålesund
Hotel Brosundet
4 out of 5
Apotekergata 5, Ålesund
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 426 kr per natt
0.17 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (484 anmeldelser)
Hotell Brosund, thumbs up!

"Fantatisk koselig hotell. Flott fellesområde, fint rom og god frokost. Kort avstand til alt i byen. Et hotell absolutt å anbefale uansett formål eller lengde på reisen. Eneste å trekke er et sted i rommet de hadde over sett under vaskingen, uten at det var noe som plaget oss under oppholdet."…"

Anmeldelse skrevet 19. jan. 2020

Hotel Brosundet
Volsdalen Camping
2.5 out of 5
Sjømannsvegen 1, Ålesund
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 570 kr per natt
2.06 km fra sentrum
3.5/5Good! (28 anmeldelser)

"Magisk beliggenhet. Meget velstelt og fin plass. Vi lå i telt. Meget bra renhold, og fine sanitæranlegg. Topp med gratis lån av tråkkebåt, kano og SUP. Topp karakter fra oss....anbefales!"…"

Anmeldelse skrevet 10. jul. 2019

Volsdalen Camping
Scandic Ålesund
3.5 out of 5
Molovegen 6, Ålesund
Prisen er 1 269 kr per natt
0.26 km fra sentrum
4/5Very Good! (763 anmeldelser)

"det var fine sofas stoler, fin frokost, bra med tv, ren dusj toalett"…"

Anmeldelse skrevet 1. feb. 2020

Scandic Ålesund
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Ålesund
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Ålesund

Hotell Ålesund: På vestsiden av Norge, et stykke nord for Bergen ligger den sjarmerende byen Ålesund. Utvalget av opplevelser du kan få med deg i- og rundt byen er utrolig bredt, og dette reflekteres i det brede spekteret av forskjellige hoteller og overnattingsmuligheter. Uavhengig av grunnen til at du reiser til denne flotte byen, måtte det være forretninger eller hygge, vil du ikke ha noen problemer med å finne et passende hotell i Ålesund.

En introduksjon til Ålesund

Ålesund er en gammel by som befinner seg i et av Norges vakreste områder ute i havgapet hvor fjordsystemene i Sunnmøre munner ut. Kombinert med vakre fjell, øyer og fjorder omkring seg er byen virkelig en idyllisk reisedestinasjon. Selve sentrum av byen led store skader under en bybrann i 1904, men grunnet den kunstneriske stilen som regjerte på dette tidspunktet ble sentrum gjenoppbygget i en flott jugendstilarkitektur som kan beundres den dag i dag. Byen går derfor også under navnet "Jugendbyen".

Hva kan du se og oppleve i Ålesund?

I tillegg til Ålesunds flotte omgivelser og arkitektur er det også mye spenndede å se og gjøre, uansett om hvilken tid på året det er snakk om. Reiser du med familien kan det for eksempel være kult å besøke Atlanterhavsparken hvor man kommer tett på de naturlige havomgivelsene og kan lære mange spennende ting om hva som foregår under havoverflaten utenfor norskekysten. Reiser du med venner er det kanskje mer fristende å bli med på noen av de mange festivalene som arrangeres jevnlig i Ålesund. Utover disse festivalene finnes det også mange flere koselige utesteder hvor du kan hygge deg til langt på natt. Er du tilhenger av aktive feries er Ålesund også det perfekte reisemål for deg. Prøv deg for eksempel på en kajakk- og fjelltur hvor du halveis legger fra deg kajakken og fortsetter til fots mot Sukkertoppen.

Hoteller i Ålesund

Etter man har brukt dagen, eller kanskje til og med natten på å utforske Ålesund er det deilig å ha et sted hvor du kan slappe av og samle kreftene igjen. Da kan det være greit å ha bestilt et hotell i byen. Hos Expedia hjelper vi deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Ålesund, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Ålesund eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Ålesund, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Ålesund?
Hotel Brosundet er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Noen andre mulige valg basert på anmeldelser er blant annet Quality Hotel Ålesund og Hotel Ålesund.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Ålesund hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste hotellreservasjoner er refunderbare så lenge du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før ankomstdatoen. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan du kanskje avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å få gode tilbud i Ålesund.
Hva er det beste overnattingsstedet for en tur med hele familien til Ålesund?
Thon Hotel Baronen er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis parkering. Noen andre valgmuligheter for familieturen er Quality Hotel Waterfront Alesund og Scandic Parken. Ålesund akvarium er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet for en romantisk ferie i Ålesund?
Hotel Brosundet er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med senger med overmadrass og restaurant med havutsikt.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Ålesund?
Hotel Brosundet er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og gratis wi-fi. To andre valgmuligheter hvis du vil ta med kjæledyr, er Scandic Ålesund og Scandic Parken.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis du skal på strandferie i Ålesund?
Hotel Brosundet er et populært overnattingssted med strand i nærheten. en hytte kan dessuten friste med gratis wi-fi og private balkonger. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Emblemssanden eller Overasanden.
Hva er det beste luksuriøse overnattingsstedet i Ålesund?
Hotel Brosundet har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. et hotell kan blant annet friste med restaurant med havutsikt og en bar.
Hva er det beste boutique-hotellet i Ålesund?
Hotel Brosundet er et overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både restaurant med havutsikt og en bar.
Hva er det beste spahotellet i Ålesund?
Scandic Parken er blant de beste spahotellene med restaurant, treningssenter og bar/lounge. Senk skuldrene og slapp av i badstuen. Scandic Ålesund er et annet populært spahotell i Ålesund.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Ålesund?
Ålesund kan by på et kystområde, som de besøkende liker godt. Turister som besøker byen, kan også glede seg over de guidede turene, museene og fjellene. I Ålesund kan du velge mellom 29 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter er mest populære i Ålesund?
Ålesund museum, Jugendstilsenteret og Sunnmøre Museum er noen av kulturattraksjonene i byen. Kjente severdigheter som Ålesund kirke og Aksla Utsiktspunkt er også verdt et besøk. Byen har vakre naturomgivelser og kan friste med blant annet kystområder og steder som Sukkertoppen og Myklebusthornet.
Hvordan er værsesongene i Ålesund?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 13 °C, og de kaldeste månedene er februar og mars, med en gjennomsnittstemperatur på 2 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Ålesund er 907 mm.

Nylige anmeldelser i Ålesund

Flere reisealternativer