Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Geiranger

Geiranger er en naturperle i Fjord-Norge, som kan by på alt fra vakre og ville fosser til snødekte fjelltopper. Det største trekkplasteret er Geirangerfjorden, som er en verdenskjent naturattraksjon. En reise til Geiranger er en fantastisk opplevelse, og for å få mest mulig ut av oppholdet bør du ordne med leiebil i Geiranger.

Bruk Expedia når du skal bestille leiebilen til oppholdet, og du har gode muligheter til å finne en billig leiebil i Geiranger. Friheten du får ved å leie bil er vel verdt investeringen. Du kan blant annet bruke leiebilen til å kjøre rundt for å se all den flotte naturen i og rundt Geiranger.

Komme seg til Geiranger

Du kan ikke fly til Geiranger siden stedet ikke har noen flyplass. Den nærmeste flyplassen er Ålesund lufthavn, Vigra, som ligger omtrent 120 km nordvest for Geiranger. Hvis du uansett har tenkt å ha leiebil under oppholdet ditt, kan det være en god idé å hente leiebilen på flyplassen, så du selv kan kjøre til Geiranger. Kjøreturen tar omtrent to og en halv time, og underveis vil du se mye flott natur. Dersom du har ordnet deg med hotell i Geiranger, kan du kjøre rett til hotellet. Er du på tur med hele familien, kan det fort vise seg å være billigere å leie bil enn å benytte seg av offentlig transport.

Geirangerfjorden

Hvis du besøker Geiranger for første gang, er Geirangerfjorden en opplevelse du rett og slett bare må få med deg. Sett igjen leiebilen på hotellet og bli med en båt ut på fjorden. Fra båten vil du se mange forlatte fjordgårder, og guiden forteller villig fascinerende historier om de som en gang bodde der. I løpet av en vanlig sightseeingtur på fjorden vil du også komme tett på fossene De syv søstre, Frieren og Brudesløret – et virkelig imponerende skue.

Kjør for å se Fjordgårdene

Etter å ha hørt om fjordgårdene på båtsightseeingen, kan det være interessant å dra for å se dem på nært hold. Ta med hele familien i leiebil og sett kurs mot en av fjordgårdene. Disse gårdene er levende beviser på at tilværelsen på et så vakkert sted som Geiranger kan være tøff. Gårdene kan være litt vanskelige å finne, så spør turistkontoret om hvor du skal kjøre før du legger i vei.

Gå- og skiturer i fjellet

Med egen leiebil i Geiranger kommer du deg enkelt opp på fjellene som ligger rundt Geiranger. I dette landskapet ligger alt til rette for supre turopplevelser, enten det er gåturer om sommeren eller lange skiturer om vinteren. En topptur i Sunnmørsalpene byr på en høydeforskjell på hele 1500 meter, og har utsiktspunkter underveis som vil ta pusten fra deg. Foretrekker du å stå på ski nedover, uten alt det harde arbeidet det medfører å gå oppover, er Strandafjellet et glimrende alternativ. Her er det både stolheiser og gondoler samt matservering på toppen.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Geiranger

Hva er den beste prisen på leiebil i Geiranger?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Geiranger .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Geiranger?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Geiranger er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Geiranger?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Geiranger?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Geiranger

Utforsk Geiranger med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!