Reiser til Møre og Romsdal

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

Mest populære reisemål i Møre og Romsdal

De mest populære hotellene i Møre og Romsdal

Hotel 1904
Hotel 1904
4 out of 5
8 Løvenvoldgata, Alesund, Ålesund, 6002
Prisen er 1 995 kr per natt fra 27. mar. til 28. mar.
1 995 kr
per natt
27. mar.–28. mar.
9,2/10 Wonderful! (525 anmeldelser)
"Fantastisk inspirerende hotell. Hyggelig service, rent og god frokost. Kommer gjerne igjen!"

Anmeldelse skrevet 13. nov. 2022

Hotel 1904
Hotel Union Geiranger Bad & Spa
Hotel Union Geiranger Bad & Spa
4 out of 5
Geiranger, Stranda, 6216
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 200 kr per natt fra 3. apr. til 4. apr.
2 200 kr
per natt
3. apr.–4. apr.
8,6/10 Excellent! (508 anmeldelser)
Alltid like fornøyelig
"Vi har overnattet på Union mange ganger i årenes løp og kommer stadig tilbake, om det blir for en overnatting eller bare en bedre lunch med fjordutsikt i restauranten. Restauranten setter vi spesielt pris på og maten og servicen vi alltid får der. Setter også pris på at hotellet nå tilbyr ..."

Anmeldelse skrevet 15. okt. 2022

Hotel Union Geiranger Bad & Spa
Blåtind Boutique Hotel
Blåtind Boutique Hotel
4 out of 5
Ekrelia 28, Stordal, More og Romsdal, 6250
9,6/10 Exceptional! (117 anmeldelser)
+ og - med Hotellet
"Et par pukter som trekket ned, * ikke lystette gardiner * ingen mini fridge på rommet * veldig få kanaler på TV * og Navn ble misforstått ved innsjekking * brå sving ifra 80 sone vei Ellers var eg meget fornøyd med service og tillstand på hotellet"

Anmeldelse skrevet 30. jul. 2022

Blåtind Boutique Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Møre og Romsdal?
Tilpass din egen pakkereise til Møre og Romsdal fra kun . Velg mellom enhver kombinasjon av hoteller, flyreiser og leiebiler for å planlegge turen du alltid har ønsket deg. Sørg for også å legge til noen utflukter og opplevelser!
Kan jeg avbestille pakkereisen til Møre og Romsdal hvis jeg ikke kan reise?
Ja, det er mulig å avbestille bestillingen til Møre og Romsdal hvis reiseplanene dine må endres. Hvorvidt du du pålegges et gebyr eller ikke, avhenger av flyselskapet, hotellet eller bilutleiebyrået. Det kan være mulig å endre eller kansellere kostnadsfritt hvis du bestilte i løpet av de siste 24 timene. Besøk vår kundeserviceportal for mer informasjon.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Møre og Romsdal?
Hvis du slår sammen dine bestillinger hos Expedia, kan du spare mye penger. Med over 500 flyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder i hele verden, kan du enkelt skreddersy en pakkereise til Møre og Romsdal som passer ditt budsjett og din stil. Og hvorfor ikke bruke noe av pengene du sparer på å legge til noen spennende aktiviteter og utflukter? Reisen du alltid har drømt om til Møre og Romsdal er nærmere enn du tror.Hvor bør man bo i Møre og Romsdal? Ålesund akvarium er en av attraksjonene som trekker folk til Møre og Romsdal, så det er ikke rart at mange velger å overnatte i Ålesund.
Hvilke er de beste hotellene i Møre og Romsdal?
Eidsvåg Fjordhotell og Holiday Home in Eidsvåg vet virkelig hvordan de får gjestene til å føle seg som hjemme i Nesset. Hvis du også har planer om å besøke Rauma kommune, kan du ta en nærmere titt på Hotel Aak og Hotel Geist, som begge har en høy stjerne blant tilreisende.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Møre og Romsdal?
Er du på utkikk etter best mulige priser, er det en fordel å bestille tidlig. Flyselskapene pleier ofte å annonsere billetter til en rimelig pris opptil tolv måneder innen avreise. Hoteller, leiebiler og aktiviteter bør også bestilles i god tid, så du har flere valgmuligheter. Hvis du planlegger å bestille en ferie i Møre og Romsdal i siste liten, finner du alltid uslåelige tilbud på Expedia. Bestill reisen din i dag!
Hva inkluderer en pakkereise til Møre og Romsdal fra Expedia?
Hoteller, leiebiler og flyreiser – i den kombinasjonen du foretrekker. Det er ditt valg. Uansett om du skal reise til Møre og Romsdal med barn eller alene, så finnes det en pakkereise som passer din stil og ditt budsjett. Etter at du har bestilt, kan du også legge til noen utflukter og opplevelser.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Møre og Romsdal?
Du kan spare stort på å kombinere hoteller, flyreiser og leiebiler. Når du har bestilt, kan du legge til ting som dagsturer og opplevelser. Ditt neste uforglemmelige eventyr er bare noen klikk unna.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Møre og Romsdal hos Expedia?
Ja. Expedia har over 500 flyselskaper å velge fra. Med et så stort utvalg er det ikke vanskelig å finne et perfekt flyselskap for reisen din til Møre og Romsdal.

Populære steder å besøke