Norge kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Reiser til Møre og Romsdal 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Møre og Romsdal med Expedia

  • Pakkereisetilbudene våre for 2020 er utilgjengelige for øyeblikket, men du kan nå bestille våre pakkereisetilbud for 2021. Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Møre og Romsdal. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De mest populære hotellene i Møre og Romsdal

Hotel 1904
Hotel 1904
4 out of 5
8 Løvenvoldgata, Ålesund, Ålesund
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 483 kr per natt fra 1. nov. til 2. nov.
4.5/5Wonderful! (189 anmeldelser)

"Rommet vendte mot bakgård med vantilasjonssystem som var krevende å høre på. Det hjalp heller ikke å lukke vinduer, men måtte da sove med lukket vindu. Fikk lite søvn, da også fordi jeg ikke fikk lufyrt rommet og det var høy romtemperatur hele natten."…"

Anmeldelse skrevet 28. jul. 2020

Hotel 1904
Quality Hotel Ulstein
Quality Hotel Ulstein
3 out of 5
Sjøgata 10, Ulsteinvik
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 330 kr per natt fra 1. nov. til 2. nov.
4.5/5Wonderful! (186 anmeldelser)

"Selv med Covid 19 fungerte hotellet greit. Frokost var god, senger ok."…"

Anmeldelse skrevet 3. aug. 2020

Quality Hotel Ulstein
Hotel Brosundet
Hotel Brosundet
4 out of 5
Apotekergata 5, Ålesund
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 426 kr per natt fra 7. nov. til 8. nov.
4.5/5Wonderful! (577 anmeldelser)
Ålesund

"Kjempebra beliggenhet , servise og personale . Det eneste minus er mangel på parkeringsplass ."…"

Anmeldelse skrevet 24. jul. 2020

Hotel Brosundet
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære aktiviteter i Møre og Romsdal

Kystutflukt: Tur med sightseeingbuss til Geiranger
Bilde av Kystutflukt: Tur med sightseeingbuss til Geiranger

Kystutflukt: Tur med sightseeingbuss til Geiranger

398 kr
per voksen

Ferie i Ålesund

Ålesund ligger flott plassert ved kysten av Sunnmøre. Byen ble i 2007 kåret til Norges vakreste by av landets befolkning og er kjent for sin bebyggelse i jugendstil. Fjordlandskapet i Ålesund er virkelig spektakulært, og det er på UNESCOs liste over verdensarvområder – noe som sier sitt. Komiteen sa i sin begrunnelse at dette fjordlandskapet måtte være noe av det vakreste man kan se på kloden, så da er det kanskje ikke så rart mange velger å reise til Ålesund! Arkitekturen i byen er også noe helt for seg selv, og det skyldes i stor grad at byen måtte bygges opp igjen etter brannen i 1904.

Gå rundt i sentrum og beundre de flotte husene i jugendstil, som domineres av flotte utsmykninger, spir og tårn. I tillegg er det mye annet spennende å gjøre når du er på ferie i Ålesund. Naturopplevelser står imidlertid i fokus, så bli med på en arrangert tur til den fantastiske Geirangerfjorden, som bare ligger noen timer unna Ålesund.

Ta en tur opp til Fjellstua for å få full oversikt over området. Dette er en restaurant på toppen av et fjell i Ålesund, hvor man kan nyte en fantastisk utsikt over byen og fjorden. Du velger selv om du vil gå trappene opp eller kjøre. Det er et eget utsiktsområde ved Fjellstua, så det er ikke nødvendig å besøke restauranten hvis man bare foretrekker litt frisk luft.

Hvis du har planer om å shoppe i løpet av din weekendtur til Ålesund, er gågaten Kongens gate et godt utgangspunkt. Som med alt annet i Ålesund, er den en virkelig vakker gågate. Se derfor også på omgivelsene når du rusler nedover gaten – ikke bare i butikkene. Hvis du er ute etter håndverk, kunst og mote, er Kipervika stedet for deg. Det er det perfekte stedet for å kjøp med noen suvenirer til venner og familie.

Besøk også Atlanterhavsparken i løpet av oppholdet ditt – her finner du nemlig et av Nord-Europas største saltvannsakvarier. Akvariet ligger omtrent tre kilometer utenfor Ålesund, på Tueneset ved Skarbøvika.

Uansett om du velger å tilbringe noen dager eller uker i Ålesund, vil du forlate denne fantastiske byen med en rekke dype inntrykk. Den storslåtte naturen i området er noe alle bør oppleve i løpet av livet.