trover photo by Florencia Fagian

Hoteller i Åndalsnes

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Se prisene på hoteller i Åndalsnes

Sjekk prisene i Åndalsnes for i kveld, 21. feb. - 22. feb.21. feb. - 22. feb.
Sjekk prisene i Åndalsnes for i morgen kveld, 22. feb. - 23. feb.22. feb. - 23. feb.
Sjekk prisene i Åndalsnes for denne helgen, 21. feb. - 23. feb.21. feb. - 23. feb.
Åndalsnes, Møre og Romsdal, Norge

Hoteller i Åndalsnes

Hotel Aak
2.5 out of 5
Hent priser
5/5Exceptional! (2 anmeldelser)
Helt topp

"Veldig hyggelig betjening, god service og kjempegod mat"…"

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2019

Hotel Aak
Hotel Geist
3 out of 5
Hent priser
4/5Very Good! (24 anmeldelser)

"Nytt hotell. Nyskapende innsjekk, uten resepsjon, kun info PR SMS med romnummer og kode på romvær. Litt dårlig skilting men ellers helt topp. Fin utsikt."…"

Anmeldelse skrevet 12. sep. 2019

Hotel Geist
Guest House Reiten
Hent priser
4.9/5Exceptional! (7 anmeldelser)

"Fin leil.Dårlig lys på badet.Unge bråk kl.07 i 2nd etasje :-("…"

Anmeldelse skrevet 7. jul. 2019

Guest House Reiten
4 Stjerners Feriehus i Måndalen
2 Roms Overnatting i Vågstranda
4 Roms Overnatting i Vågstranda
1 Roms Overnatting i Vågstranda
2 Roms Overnatting i Isfjorden
4 Roms Overnatting i Eidsbygda
6 Roms Overnatting i Åfarnes
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Åndalsnes
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Åndalsnes

Overnatting i Åndalsnes

Hotell Åndalsnes: Åndalsnes er et koselig tettsted i Møre og Romsdal fylke som ligger flott til ved vannet, med imponerende fjell som bakteppe. Tettstedet er ikke så stort, med sine 2250 innbyggere, men er allikevel populært blant nordmenn som vil oppleve de vakre fjordene i landet vårt. Det er gode muligheter for å finne seg hotell i Åndalsnes-området. Vil du bo på et litt større sted, er det mange flotte hoteller i Molde.

Dersom du planlegger å reise til Åndalsnes, er det lurt å starte med å finne et hotell i Åndalsnes. Når du skal bestille hotell i Åndalsnes bør du bruke Expedia.no. Vi jobber hardt for å finne de billigste prisene på hotellrom til deg.

Reisen til Åndalsnes

Det er ikke mulig å fly til Åndalsnes, tettstedet er for lite til å ha sin egen flyplass. Det er imidlertid en flyplass i Molde, som bare er rundt 60 km fra Åndalsnes. Dersom du har planer om å ha leiebil i Åndalsnes, kan det være lurt å ordne det så leiebilen kan hentes på flyplassen i Molde. Bor du ikke så langt fra Åndalsnes, er kanskje tog det beste alternativet. Tettstedet har en egen togstasjon som ligger midt i byen.

Raumabanen

Dersom du vil oppleve en av verdens vakreste jernbanestrekninger, bør du kjøpe deg tur-/returbillett på toget fra Åndalsnes til Dombås. Denne togstrekningen er på 114 km, og området toget kjører gjennom huset noen av Norges aller mest kjente turistattraksjoner. I løpet av turen får du sett både Trollstigen, Trollveggen, Romsdalshorn og Rauma Elv – ekstraordinære naturopplevelser. Raumabanen er så populær at den tiltrekker seg turister fra rundt om i hele verden.

Attraksjoner nær ditt hotell i Åndalsnes

Det er flere populære attraksjoner i Åndalsnes, blant annet båtturer ut på fjorden. Det er mange guidede turer som tar deg med inn i fjordene i området rundt tettstedet. Dette er en fantastisk naturopplevelse en solfylt sommerdag, og noe du absolutt ikke bør gå glipp av. Åndalsnes ligger i Romsdalsfjorden, og like nord for denne fjorden ligger Langfjorden. Dersom du føler deg sporty, kan du ta en tur til Rampestreken. Turen til denne spektakulære utsiktsplattformen er på rundt 1 kilometer, med en stigning på i overkant av 500 meter. Selve plattformen ble bygd av innleide sherpaer fra Nepal, og fra den kan du se helt til Trollstigen.

Kulturelle opplevelser

I tillegg til den flotte naturen Åndalsnes kan by på, er det også flere kulturelle institusjoner på stedet. Åndalsnes har et flott kulturhus, med både bibliotek, kino og kultursal. Her kan du låne en bok under oppholdet eller kose deg med en god film hvis det regner en dag. På hjemmesiden til kulturhuset, som du finner på http://raumakulturhus.no/, kan du ta en titt på kulturprogrammet – kanskje foregår det når spennende når du er på ferie i Åndalsnes!

Ofte stilte spørsmål

Nylige anmeldelser i Åndalsnes

Flere reisealternativer