Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Florencia Fagian på trover

Hoteller i Åndalsnes

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Åndalsnes

Hotel Aak
2.5 out of 5
Hent priser
7.83 km fra sentrum
5/5Exceptional! (2 anmeldelser)
Helt topp

"Veldig hyggelig betjening, god service og kjempegod mat"…"

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2019

Hotel Aak
Hotel Geist
3 out of 5
Hent priser
10.51 km fra sentrum
4/5Very Good! (24 anmeldelser)

"Nytt hotell. Nyskapende innsjekk, uten resepsjon, kun info PR SMS med romnummer og kode på romvær. Litt dårlig skilting men ellers helt topp. Fin utsikt."…"

Anmeldelse skrevet 12. sep. 2019

Hotel Geist
4 Roms Overnatting i Eidsbygda
4 Stjerners Feriehus i Måndalen
Hent priser
16.59 km fra sentrum
Ingen anmeldelser
Wandern in den Bergen, Fischen im Fjord

"Wandern in den Bergen, Fischen im Fjord"…"

Anmeldelse skrevet 23. jun. 2018

4 Stjerners Feriehus i Måndalen
6 Roms Overnatting i Åfarnes
3 Roms Villa, Soveplass til 8 med Gratis Wifi og gå til Stranden og Butikker
2 Roms Overnatting i Isfjorden
1 Roms Overnatting i Innfjorden
2 Roms Overnatting i Vågstranda
4 Roms Overnatting i Vågstranda
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Åndalsnes
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Åndalsnes

Overnatting i Åndalsnes

Hotell Åndalsnes: Åndalsnes er et koselig tettsted i Møre og Romsdal fylke som ligger flott til ved vannet, med imponerende fjell som bakteppe. Tettstedet er ikke så stort, med sine 2250 innbyggere, men er allikevel populært blant nordmenn som vil oppleve de vakre fjordene i landet vårt. Det er gode muligheter for å finne seg hotell i Åndalsnes-området. Vil du bo på et litt større sted, er det mange flotte hoteller i Molde.

Dersom du planlegger å reise til Åndalsnes, er det lurt å starte med å finne et hotell i Åndalsnes. Når du skal bestille hotell i Åndalsnes bør du bruke Expedia.no. Vi jobber hardt for å finne de billigste prisene på hotellrom til deg.

Reisen til Åndalsnes

Det er ikke mulig å fly til Åndalsnes, tettstedet er for lite til å ha sin egen flyplass. Det er imidlertid en flyplass i Molde, som bare er rundt 60 km fra Åndalsnes. Dersom du har planer om å ha leiebil i Åndalsnes, kan det være lurt å ordne det så leiebilen kan hentes på flyplassen i Molde. Bor du ikke så langt fra Åndalsnes, er kanskje tog det beste alternativet. Tettstedet har en egen togstasjon som ligger midt i byen.

Raumabanen

Dersom du vil oppleve en av verdens vakreste jernbanestrekninger, bør du kjøpe deg tur-/returbillett på toget fra Åndalsnes til Dombås. Denne togstrekningen er på 114 km, og området toget kjører gjennom huset noen av Norges aller mest kjente turistattraksjoner. I løpet av turen får du sett både Trollstigen, Trollveggen, Romsdalshorn og Rauma Elv – ekstraordinære naturopplevelser. Raumabanen er så populær at den tiltrekker seg turister fra rundt om i hele verden.

Attraksjoner nær ditt hotell i Åndalsnes

Det er flere populære attraksjoner i Åndalsnes, blant annet båtturer ut på fjorden. Det er mange guidede turer som tar deg med inn i fjordene i området rundt tettstedet. Dette er en fantastisk naturopplevelse en solfylt sommerdag, og noe du absolutt ikke bør gå glipp av. Åndalsnes ligger i Romsdalsfjorden, og like nord for denne fjorden ligger Langfjorden. Dersom du føler deg sporty, kan du ta en tur til Rampestreken. Turen til denne spektakulære utsiktsplattformen er på rundt 1 kilometer, med en stigning på i overkant av 500 meter. Selve plattformen ble bygd av innleide sherpaer fra Nepal, og fra den kan du se helt til Trollstigen.

Kulturelle opplevelser

I tillegg til den flotte naturen Åndalsnes kan by på, er det også flere kulturelle institusjoner på stedet. Åndalsnes har et flott kulturhus, med både bibliotek, kino og kultursal. Her kan du låne en bok under oppholdet eller kose deg med en god film hvis det regner en dag. På hjemmesiden til kulturhuset, som du finner på http://raumakulturhus.no/, kan du ta en titt på kulturprogrammet – kanskje foregår det når spennende når du er på ferie i Åndalsnes!

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Åndalsnes?
Grand Hotel Bellevue er et av de beste valgene for turen din basert på tilbakemeldinger fra reisende. Hotell 3,5-stjerners kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Noen andre muligheter for turen din er Hotel Aak og Hotel Geist.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Åndalsnes hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste hotellbestillinger kan refunderes hvis du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som vanligvis er 24–48 timer før ankomstdatoen. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, kan du kanskje avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste alternativene i Åndalsnes.
Hvordan er det å overnatte i Åndalsnes?
Åndalsnes har mye å tilby sine besøkende, blant annet fjellene og golfmulighetene. Et vakkert landskap og en koselig stemning er også noe av det som trekker folk til byen. I Åndalsnes kan du velge mellom 25 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg få med meg i Åndalsnes?
Her finner du dessuten severdigheter som Rampestreken, Rodven stavkirke og Kyllingbroen. Romsdalsfjord, Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark og Trollstigen er noen eksempler på byens vakre natur. Et par andre severdigheter du bør legge til på listen over ting å se, er Stigfossen og Vermafossen.
Hvordan kommer jeg meg rundt i Åndalsnes?
Hvis du vil utforske resten av regionen, kan du ta et av togene som går fra Åndalsnes togstasjon. Transporttilbudet i Åndalsnes er muligens litt begrenset, så det er nok enklest å komme seg rundt med bil.
Hvordan er været i Åndalsnes?
De varmeste månedene er vanligvis august og juli, med en gjennomsnittstemperatur på 16 °C, og de kaldeste månedene er februar og januar, med en gjennomsnittstemperatur på -1 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Åndalsnes er 908.60 mm.

Nylige anmeldelser i Åndalsnes

Flere reisealternativer