Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Volda

Leiebil i Volda

Innrammet av Sunnmørsalpene – den mektige fjellkjeden som strekker seg ut over fem kommuner og rundt 1700 meter til værs – ligger den pittoreske bygda Volda. Å ta seg rundt med leiebil i Volda og omegn er kanskje den aller beste måte å oppleve dette naturrike og dramatiske landskapet.

Snirklete veier mellom eldgamle gårder, ferger med ekte sunnmørssveler og hele tiden den ufattelig vakre utsikten rundt deg på alle kanter, er noe av det som venter deg om du tar bilen fatt. Hvis du ankommer med fly til Volda, kan leiebilen plukkes opp på flyplassen Hovden, og på Expedia kan du finne mange gode tilbud på flybilletter, leiebil og hotellrom i Volda.

Hva er det å gjøre i Volda?

Den lille bygda, med sine færre enn 9 000 fastboende, tar imot rundt 4 000 studenter hvert år. De studerer ved Høgskulen i Volda, en moderne institusjon som ble grunnlagt som Voldens høiere Almueskole helt tilbake i 1861. Staudentene bidrar til å skape et yrende kulturliv, inkludert den årlige dokumentarfilmfestivalen, som vanligvis holdes i april. Trenger du hotell og fly til Volda i festivaltiden, kan det være lurt å bestille i god tid. Expedia hjelper deg å finne de gode tilbudene på dette, samt for bilutleie i Volda.

En annen ting Volda er kjent for, er som nynorskens hovedstad: det var jo i dette området landsmålets far, Ivar Aasen, hadde sitt virke (selv om han var født i nabobygda Ørsta). Ivar Aasen-tunet, som ble tegnet av arkitekten...

...Sverre Fehn, og kåret til årets museum i 2015, gir en fantastisk innsikt i hvor viktig språksaken er for nordmenn både i historien vår og i vår stadig mer globaliserte hverdag.

Friluftsliv i Volda

Volda er et glimrende utgangspunkt for fjellturer. Ved å kontakte Ålesund-Sunnmøre Turisforening kan du få greie på hvilke ruter å ta, om det er organiserte turer når du er der, og om noen av turistforeningshyttene er tilgjengelige. Ofte organiserer de aktiviteter som passer for barn og familier. Har du lyst å ta kajakken fatt i fjordene, kan du ta kontakt med Friluftsforeninga i Volda, som låner ut kajakker (sjekk på forhånd, da dette er en medlemsklubb). De holder også kajakkurs og diverse andre friluftsaktiveter i området. Om turistforeningen ikke har noe på gang, kan det godt hende friluftsforeningen har det. Expedia hjelper deg å finne billig leie av bil i Volda, slik at det blir enkelt å være med på alle de aktivitetene du foretrekker, selv med ryggekker og barn på slep.

Det er hvitt på mange av de høye fjelltindene rundt Volda året rundt, men det er de vel helst i sesongen at det er aktuelt å gå på ski. Enten du foretrekker langrennstur eller slalom, er det bare å sjekke ut hva Volda Skisenter har på gang.

Det fine med å leie bil i Volda er at står du fritt til å farte litt rundt omkring, og kanskje til og med ta turen til Ålesund, den unike jugendbyen som ligger fem mil nord for Volda. Uansett hva du har fore, kan Expedia hjelpe deg å finne gode tilbud på både fly, hotell og leiebil.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Volda

Hva er den beste prisen på leiebil i Volda?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Volda .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Volda?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Volda er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Volda?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Volda?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Volda

Utforsk Volda med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!