Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Volda

Vis alle leiebiler i Volda

Utforsk Volda

Utforsk Volda med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!

Gode tilbud på leiebiler i Volda

Leiebil i Volda

Innrammet av Sunnmørsalpene – den mektige fjellkjeden som strekker seg ut over fem kommuner og rundt 1700 meter til værs – ligger den pittoreske bygda Volda. Å ta seg rundt med leiebil i Volda og omegn er kanskje den aller beste måte å oppleve dette naturrike og dramatiske landskapet.

Snirklete veier mellom eldgamle gårder, ferger med ekte sunnmørssveler og hele tiden den ufattelig vakre utsikten rundt deg på alle kanter, er noe av det som venter deg om du tar bilen fatt. Hvis du ankommer med fly til Volda, kan leiebilen plukkes opp på flyplassen Hovden, og på Expedia kan du finne mange gode tilbud på flybilletter, leiebil og hotellrom i Volda.

Hva er det å gjøre i Volda?

Den lille bygda, med sine færre enn 9 000 fastboende, tar imot rundt 4 000 studenter hvert år. De studerer ved Høgskulen i Volda, en moderne institusjon som ble grunnlagt som Voldens høiere Almueskole helt tilbake i 1861. Staudentene bidrar til å skape et yrende kulturliv, inkludert den årlige dokumentarfilmfestivalen, som vanligvis holdes i april. Trenger du hotell og fly til Volda i festivaltiden, kan det være lurt å bestille i god tid. Expedia hjelper deg å finne de gode tilbudene på dette, samt for bilutleie i Volda.

En annen ting Volda er kjent for, er som nynorskens hovedstad: det var jo i dette området landsmålets far, Ivar Aasen, hadde sitt virke (selv om han var født i nabobygda Ørsta). Ivar Aasen-tunet, som ble tegnet av arkitekten...

...Sverre Fehn, og kåret til årets museum i 2015, gir en fantastisk innsikt i hvor viktig språksaken er for nordmenn både i historien vår og i vår stadig mer globaliserte hverdag.

Friluftsliv i Volda

Volda er et glimrende utgangspunkt for fjellturer. Ved å kontakte Ålesund-Sunnmøre Turisforening kan du få greie på hvilke ruter å ta, om det er organiserte turer når du er der, og om noen av turistforeningshyttene er tilgjengelige. Ofte organiserer de aktiviteter som passer for barn og familier. Har du lyst å ta kajakken fatt i fjordene, kan du ta kontakt med Friluftsforeninga i Volda, som låner ut kajakker (sjekk på forhånd, da dette er en medlemsklubb). De holder også kajakkurs og diverse andre friluftsaktiveter i området. Om turistforeningen ikke har noe på gang, kan det godt hende friluftsforeningen har det. Expedia hjelper deg å finne billig leie av bil i Volda, slik at det blir enkelt å være med på alle de aktivitetene du foretrekker, selv med ryggekker og barn på slep.

Det er hvitt på mange av de høye fjelltindene rundt Volda året rundt, men det er de vel helst i sesongen at det er aktuelt å gå på ski. Enten du foretrekker langrennstur eller slalom, er det bare å sjekke ut hva Volda Skisenter har på gang.

Det fine med å leie bil i Volda er at står du fritt til å farte litt rundt omkring, og kanskje til og med ta turen til Ålesund, den unike jugendbyen som ligger fem mil nord for Volda. Uansett hva du har fore, kan Expedia hjelpe deg å finne gode tilbud på både fly, hotell og leiebil.