Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De beste leiebiltilbudene i Kristiansund

Vis alle leiebiler i Kristiansund

Gode tilbud på leiebiler i Kristiansund

Leiebil i Kristiansund

Kristiansund er en flott by i Møre og Romsdal, som består av fire større øyer og en rekke mindre holmer, skjær og øyer. Siden byen er sprett over et ganske stort område, er det meget praktisk å leiebil i Kristiansund. Med tilgang til leiebil står du mye friere til å farte rundt i byen, og du har også muligheten til å se områdene rundt Kristiansund.

Dersom du kommer langveisfra, er sjansen stor for at du har valgt fly til Kristiansund. På flyplassen er det flere selskaper som driver med bilutleie, og benytter du deg av Expedia når du skal bestille leiebil er sjansene gode for å få skaffet en billig leiebil i Kristiansund.

Dersom du ikke kommer med fly, eller vil sjekke inn på hotell i Kristiansund før du ordner deg med leiebil, er det også gode muligheter til å få ordnet seg med leiebil i sentrum. Ta kontakt med hotellets resepsjon, og de vil helt sikkert kunne hjelpe deg.

Litt mer om Kristiansund

Før i tiden var trelasteksport, fiskeri og klippfiskproduksjon svært viktig for byen, men nå til dags er det olje- og gassvirksomhet som har tatt over. Det er imidlertid fortsatt mange minner rundt om i byen fra dens spede dager, og et ordentlig klippfiskmåltid får man kjøpt på flere av byens restauranter. Man kan oppleve mye spennende når man reiser til Kristiansund, og byen er et spesielt flott reisemål på sommerstid. Nedenfor finner du flere gode tips til ting du kan gjøre under oppholdet, spesielt med tilgang til leiebil.

Kristiansund omtales ofte som operabyen, noe som kommer av at komponisten Edvard Bræin i 1928 skapte den norske folkeoperaen i Kristiansund. Norges opera befant seg i Kristiansund i hele 32 år, før den ble flyttet til Oslo. På grunn av dette er operamiljøet i Kristiansund blant de beste i landet, så kanskje er du heldig og kan få med deg en forestilling.

Utforsk Kristiansunds museer i leiebilen

Det er mange flotte museer i Kristiansund, og du bør ta turen innom iallfall noen av dem. Et av de mer kjente er Norsk klippfiskmuseum, som du finner i en ekte klippfiskbrygge fra 1700-tallet. Under besøket vil du lære alt om hvordan klippfisk produseres.

Dersom du reiser med barn, er nok kanskje Kristiansund brannmuseum er mer populært valg blant de små. Hovedattraksjonen er en kjørbar brannbil, som garantert vil begeistre barna. Med leiebilen kommer du deg raskt til museet, og det er bra med parkeringsmuligheter.

Severdigheter i og rundt Kristiansund

Mange turister tar turen til det fraflyttede fiskeværet Grip i løpet av oppholdet i byen, og det går jevnlig turistbåter fra kaien på sommertid. Atlanterhavsbadet er også populært, og dette flotte badeanlegget har mange bassenger, sklier og badstuer.

Hvis du vil oppleve litt mer av naturen i området, kjører du til øya Frei, som er den største i kommunen. Bilveien går rett forbi det store vannet Bolgvatnet, hvor alle fritt kan fiske med stang. Det er også mulig å bade i vannet på sommertid.

Opplev nærliggende byer i leiebilen

Fra Kristiansund til Molde er det bare rundt 70 km, en distanse du tilbakelegger på i overkant av en time i leiebilen. Molde er en by som har mye spennende å by på, og her arrangeres blant annet Moldejazz årlig. Byen er også kjent for å ha et av Norges beste fotballag, Molde Fotballklubb, som var klubben hvor Ole Gunnar Solskjær gjorde sitt store gjennombrudd.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Kristiansund

Hva er den beste prisen på leiebil i Kristiansund?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Kristiansund 1,883 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Kristiansund?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Kristiansund er 1,948 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Kristiansund?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Kristiansund?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Kristiansund

Utforsk Kristiansund med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!