Spania kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Hoteller i Alicante

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Discover neighborhoods in Alicante

Finn de beste områdene og bydelene i Alicante for aktivitetene du liker best. Les mer om Alicante

Hoteller i Alicante

Amelia Habitaciones
3 out of 5
Miguel Soler n.10, Alicante
Prisen er 537 kr per natt
0.13 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (147 anmeldelser)
Great location!

"Great stay, a really nice and spacious room. Great location in the city centre and close to the beach. Some noise from people enjoying themselves in the pubs and restaurants, but nothing that bothered us. Value for money. The owner hardly speaks English, but we managed nevertheless."…"

Anmeldelse skrevet 27. des. 2019

Amelia Habitaciones
Hotel Almirante
3 out of 5
Prisen er 1 149 kr per natt
7.63 km fra sentrum
4/5Very Good! (383 anmeldelser)
t fint opphold

"Var et fint opphold. Fine rom og godt renhold. Hyggelig ansatte. Kjekt med terrasse. Lite pålegg og velge i til frokost. Kjedelig med en stor dyne fremfor to enkle."…"

Anmeldelse skrevet 4. des. 2019

Hotel Almirante
Apartamentos Globus
Prisen er 698 kr per natt
0.21 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (135 anmeldelser)

"Lokalisering var perfekt men litt mye støy fra resturang gaten"…"

Anmeldelse skrevet 11. mai 2019

Apartamentos Globus
La Milagrosa Bed & Breakfast
Prisen er 591 kr per natt
0.37 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (692 anmeldelser)
Litt urent men beliggenhet i hjertet av sentrum

"Ikke helt rent, noe var også galt med kloakkanlegget. Det var pigging i naborommet og de holdt på til langt på kveld. Det verste var nok plastikklakene som gjorde det vanskelig å sove, Når det er sagt så ligger La Milagrosa sentralt både fra havnen og fra gamleby og sentrum noe som gjør at stedet ..."…"

Anmeldelse skrevet 16. feb. 2020

La Milagrosa Bed & Breakfast
Occidental Alicante
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 704 kr per natt
0.17 km fra sentrum
Occidental Alicante
Hotel Spa Porta Maris by Melia
4 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 396 kr per natt
0.64 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (987 anmeldelser)

"Greit nok. Megastort HC- rom, ikke så ok . Null utsikt. Ikke vasket bord. Restaurant stengt osv. Kommer trolig ikke igjen..."…"

Anmeldelse skrevet 30. des. 2019

Hotel Spa Porta Maris by Melia
Hotel Hospes Amerigo
5 out of 5
Gratis avbestilling
Prisen er 1 643 kr per natt
0.22 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (989 anmeldelser)

"Sentralt plassert, vennlig betjening, rent og fint bassengområde."…"

Anmeldelse skrevet 20. jul. 2020

Hotel Hospes Amerigo
Melia Alicante
4 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 417 kr per natt
0.6 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (1,014 anmeldelser)

"Reasonable high standard, good location, friendly staff"…"

Anmeldelse skrevet 19. feb. 2020

Melia Alicante
Hotel La City Mercado
3 out of 5
Avenida Alfonso X el Sabio 26, Alicante
Prisen er 719 kr per natt
0.37 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (276 anmeldelser)

"Total oppussing av hotellet i 2017. Minimalistisk, rent og funksjonelt innvendig. Helt grei betjening. Hotellet er 6,5 meter bredt, og med 4 stk værelser i hver etasje. Det er 8 etasjer.. Rommet var likevel av OK størrelse. Godt lydisolert mot gaten, og appelerer til enkel og grei overnatting."…"

Anmeldelse skrevet 10. sep. 2019

Hotel La City Mercado
NH Alicante
4 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 725 kr per natt
2.32 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (305 anmeldelser)

"Veldig flott hotell med god service"…"

Anmeldelse skrevet 10. nov. 2019

NH Alicante
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Alicante
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Alicante

Hotell Alicante: Leter du etter overnatting i Alicante? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Alicante, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Alicante eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Alicante, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Alicante?
The Market Hostel Alicante er høyt rangert av Expedia-reisende. Et overnattingssted ligger like i nærheten av Mercado Central og kan friste med blant annet gratis wi-fi og vaskeritjenester. Noen andre favoritter basert på anmeldelser er blant annet Hotel Boutique Alicante Palacete S.XVII - Adults Only og Tomate Rooms.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Alicante hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste hotellbestillinger kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som vanligvis er 24–48 timer før planlagt ankomst. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, er det kanskje mulig å avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste tilbudene i Alicante.
Hvilket overnattingssted er best for en budsjettvennlig ferie i Alicante?
Basert på anmeldelser er Hostal La Lonja et populært overnattingssted med 2 stjerner. et overnattingssted passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en restaurant. Noen andre budsjettvennlige alternativer er Hotel Campanile Alicante og Hotel Albahia.
Hva er det beste hotellet for en familieferie i Alicante?
El Plantio Golf Resort er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. en resort er et bra valg for familier og kan friste med blant annet 2 utendørsbassenger og 2 restauranter. Noen andre valgmuligheter for reiser med barn er Hotel Hospes Amerigo og Hotel Spa Porta Maris by Melia. Attraksjoner som Rio Safari Elche og Pola fornøyelsespark ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for par i Alicante?
Melia Alicante er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med regndusjer og romservice døgnet rundt. En annen valgmulighet for en romantisk ferie er Alicante, Flott Utsikt, sol og Strand Four Seasson Wifi.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Alicante?
Hotel Almirante er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og et sesongbasert utendørsbasseng. Hotel Hospes Amerigo er også en valgmulighet for deg og kjæledyret ditt.
Hva er det beste overnattingsstedet for en strandferie i Alicante?
Melia Alicante er et populært overnattingssted 4 stjerner og strand. et hotell kan dessuten friste med et utendørsbasseng og en bassengbar. Andre bra overnattingssteder nær stranden er Hotel Hospes Amerigo og Hotel Maya. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Playa del Postiguet eller Playa de la Albufereta.
Hva er det beste luksushotellet i Alicante?
Hotel Hospes Amerigo har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med 3 restauranter og 2 barer. Melia Alicante og TRYP Alicante Gran Sol Hotel er også to eksklusive alternativer for turen din.
Hva er det beste boutique-hotellet i Alicante?
Hotel Hospes Amerigo er et overnattingssted 5 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både 3 restauranter og 2 barer. Hvis du foretrekker å bo på et boutique-hotell, bør du også ta en titt på Melia Alicante.
Hva er det beste overnattingsstedet i Alicante for å lære mer om områdets historie?
Basert på vår reiseekspertise er Melia Alicante et hotell med 4 stjerner, restaurant og utendørsbasseng, som er perfekt for historieentusiaster som bestiller via Expedia. Andre overnattingssteder hvis du vil lære mer om stedets historie, er TRYP Alicante Gran Sol Hotel og La Milagrosa Bed & Breakfast. Du kan også besøke kjente landemerker som Castillo de Santa Bárbara, San Fernando slott og Lucentum.
Hvilke hoteller i Alicante har basseng?
El Plantio Golf Resort er en resort med 4 stjerner og kan friste med 2 utendørsbassenger, barnebasseng og 2 restauranter. Andre overnattingssteder med basseng på stedet er Hotel Hospes Amerigo og Melia Alicante.

Nylige anmeldelser i Alicante

Flere reisealternativer