Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Alicante

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Discover neighborhoods in Alicante

Finn de beste områdene og bydelene i Alicante for aktivitetene du liker best. Les mer om Alicante

Hoteller i Alicante

AC Hotel Alicante by Marriott
Prisen er 1 069 kr per natt
1.25 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (880 anmeldelser)
Good choice in Alicante

"Noce and clean hotel. Location is ok. Walkning distance to restaurant and shopping areas. Parking in hotel garage. 12 euro pr day. NB. Narrow garage. Excellent breakfast buffet with hot and cold selection . Pool area is small with very limited space. ... but it is nice. The hotel use too much plastic ..."…"

Anmeldelse skrevet 14. jul. 2019

AC Hotel Alicante by Marriott
Hotel Spa Porta Maris by Melia
Prisen er 1 457 kr per natt
0.64 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (1,246 anmeldelser)

"Greit nok. Megastort HC- rom, ikke så ok . Null utsikt. Ikke vasket bord. Restaurant stengt osv. Kommer trolig ikke igjen..."…"

Anmeldelse skrevet 30. des. 2019

Hotel Spa Porta Maris by Melia
Hotel Almirante
3 out of 5
Prisen er 874 kr per natt
7.63 km fra sentrum
4/5Very Good! (378 anmeldelser)
t fint opphold

"Var et fint opphold. Fine rom og godt renhold. Hyggelig ansatte. Kjekt med terrasse. Lite pålegg og velge i til frokost. Kjedelig med en stor dyne fremfor to enkle."…"

Anmeldelse skrevet 4. des. 2019

Hotel Almirante
La Milagrosa Bed & Breakfast
1 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 485 kr per natt
0.37 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (685 anmeldelser)
Litt urent men beliggenhet i hjertet av sentrum

"Ikke helt rent, noe var også galt med kloakkanlegget. Det var pigging i naborommet og de holdt på til langt på kveld. Det verste var nok plastikklakene som gjorde det vanskelig å sove, Når det er sagt så ligger La Milagrosa sentralt både fra havnen og fra gamleby og sentrum noe som gjør at stedet ..."…"

Anmeldelse skrevet 16. feb. 2020

La Milagrosa Bed & Breakfast
Hotel Goya
2 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 421 kr per natt
0.74 km fra sentrum
2.8/5 (236 anmeldelser)
Spartansk hotell med ingen fasiliteter.

"Dette er ett 2-stjerners hotell som ligger ikke så langt fra jernbanestasjonen og El Corte Ingles (fordi som vil shoppe). Resepsjonister vennlig og serviceminded, rommene var det slett ikke. Dev var ett svært lite rom med en dobbeltseng og en TV fra 80-tallet som hang neste opp mot taket. Badet var ..."…"

Anmeldelse skrevet 18. jun. 2019

Hotel Goya
Apartamentos Concorde
Hent priser
6.73 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (17 anmeldelser)
Nice apartment

"Perfekt läge 3 minuter från strandpromenaden och 2 minuter till bussen in till centrala Alicante. Lugnt läge med all service inom 5 minuter."…"

Anmeldelse skrevet 23. feb. 2020

Apartamentos Concorde
Eurostars Lucentum
Prisen er 923 kr per natt
0.26 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (1,622 anmeldelser)
Kommer tilbake

"Veldig bra beliggenhet 😊 hyggelige ansatte."…"

Anmeldelse skrevet 25. des. 2019

Eurostars Lucentum
Hotel Maya
3 out of 5
Prisen er 845 kr per natt
1.09 km fra sentrum
4/5Very Good! (1,356 anmeldelser)
Flott hotell med flott beliggenhet.

"Flott hotell med flott beliggenhet. Ikke langt å til kjøpesenter, stranden, gamlebyen eller borgen. Fint med parkering i garasjeanlegg for 10€ pr natt."…"

Anmeldelse skrevet 24. okt. 2019

Hotel Maya
Hotel Hospes Amerigo
Prisen er 1 468 kr per natt
0.22 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (1,436 anmeldelser)
Flott hotell sentralt i Alicante

"Sentral beliggenhet, flott service og stort deilig rom"…"

Anmeldelse skrevet 16. apr. 2019

Hotel Hospes Amerigo
Melia Alicante
4 out of 5
Prisen er 1 608 kr per natt
0.6 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (2,060 anmeldelser)

"Reasonable high standard, good location, friendly staff"…"

Anmeldelse skrevet 19. feb. 2020

Melia Alicante
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Alicante
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Alicante

Hotell Alicante: Leter du etter overnatting i Alicante? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Alicante, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Alicante eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Alicante, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Alicante?
Hotel Boutique Alicante Palacete S.XVII - Adults Only er høyt rangert av Expedia-reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med gratis wi-fi og betjent parkering. Det tar dessuten bare 3 minutter å gå til Alicante havn. Noen andre favoritter basert på anmeldelser er blant annet Eurostars Centrum Alicante og Casa Alberola Alicante, Curio Collection by Hilton.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Alicante hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste hotellbestillinger kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som vanligvis er 24–48 timer før planlagt ankomst. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, er det kanskje mulig å avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste tilbudene i Alicante.
Hvilket overnattingssted er best for en budsjettvennlig ferie i Alicante?
Basert på anmeldelser er Hotel Almirante et populært overnattingssted med 3 stjerner. et hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en restaurant. Noen andre budsjettvennlige alternativer er Port Hotel Alicante Playa De San Juan og Melia Alicante.
Hva er det beste hotellet for en familieferie i Alicante?
El Plantio Golf Resort er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. en resort er et bra valg for familier og kan friste med blant annet 2 utendørsbassenger og 2 restauranter. Noen andre valgmuligheter for reiser med barn er TRYP Alicante Gran Sol Hotel og Suites del Mar By Melia. Attraksjoner som Rio Safari Elche og Santa Pola kommunale akvarium ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for par i Alicante?
Hotel Hospes Amerigo er et overnattingssted 5 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med avslapningsbadekar og spa med full service.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Alicante?
Apartamento CasaTuris San Francisco er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. en leilighet kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet vaskeritjenester og kjøkken på rommet.
Hva er det beste overnattingsstedet for en strandferie i Alicante?
Hotel Boutique Alicante Palacete S.XVII - Adults Only er et populært overnattingssted 4 stjerner og strand i nærheten. et hotell kan dessuten friste med en restaurant og gratis wi-fi. Andre bra overnattingssteder nær stranden er AC Hotel Alicante by Marriott og Hotel Maya. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Playa del Postiguet eller Playa de la Albufereta.
Hva er det beste luksushotellet i Alicante?
Melia Alicante har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og en bassengbar. Eurostars Centrum Alicante og Hotel Hospes Amerigo er også to eksklusive alternativer for turen din.
Hva er det beste boutique-hotellet i Alicante?
Melia Alicante er et overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bassengbar. Hvis du foretrekker å bo på et boutique-hotell, bør du også ta en titt på Hotel Hospes Amerigo.
Hva er det beste overnattingsstedet i Alicante for å lære mer om områdets historie?
Basert på vår reiseekspertise er TRYP Alicante Gran Sol Hotel er et populært overnattingssted 4 stjerner, og det er også er en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. et hotell kan blant annet friste med restaurant og gratis wi-fi. Andre overnattingssteder hvis du vil lære mer om stedets historie, er Hotel Hospes Amerigo og Hotel Cervantes. Du kan også besøke kjente landemerker som Castillo de Santa Bárbara, San Nicolás-katedralen og Explanada de España.
Hva er det beste spahotellet i Alicante?
Hotel Spa Porta Maris by Melia er blant de beste spahotellene på stranden og har restaurant, innendørs basseng, treningssenter og bar/lounge. Alicante har også andre populære spahoteller, som Vakker, Koselig, Flott Sentral Leilighet, nær Stranden. Parkering. Transfer og Port Hotel Alicante Playa De San Juan.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Alicante?
Historiefantaster kommer til å like Alicante, og reisemålet byr dessuten på strender, flotte restauranter og shoppingmuligheter, som de besøkende liker godt. Denne byen kan også friste besøkende med festivaler. Noen av byens mest populære attraksjoner er Alicante havn, Playa del Postiguet og Mercado Central. I Alicante kan du velge mellom 826 hoteller og andre overnattingssteder.

Nylige anmeldelser i Alicante

Flere reisealternativer