Torremolinos

Hoteller i Torremolinos

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hotell i Torremolinos

Hotel Ritual Torremolinos - Adults only
3 out of 5
Calle de Brasil, 2, Torremolinos, Malaga
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
651 kr
per natt
3. nov.–4. nov.
4.3/5Utmerket! (295 anmeldelser)

"Hotellet er veldig bra, godt plassert, i et rolig område. har en god variert frokost og ansatte er høflige og hjelpsomme. rommet vi bodde var komfortable, men i første etasje uten view, dette var negativ."…"

Anmeldelse skrevet 2. jul. 2019

Hotel Ritual Torremolinos - Adults only
Marconfort Costa del Sol Hotel - All inclusive
4 out of 5
C/ Pontinental, 2, Torremolinos, Malaga
Hent priser
4.1/5Veldig bra! (118 anmeldelser)

"Fint bassengområde. Bra treningsfasiliteter. Store, åpne fellesarealer som blir litt upersonlige og belysning inne altfor skarp som gjør rommene upersonlige. Maten var bra om litt smaksløs i kantene. Alt i alt, fornøyd med 5 dagers ferie .ilagmed min andrefødte. Som også er fornøyd."…"

Anmeldelse skrevet 6. okt. 2019

Marconfort Costa del Sol Hotel - All inclusive
Smy Costa del Sol
4 out of 5
Paseo Marítimo, 101, Torremolinos, Malaga
626 kr
per natt
3. nov.–4. nov.
3.9/5Bra! (44 anmeldelser)

"Flott nytt hotell, med hyggelig personale. Det var flott utvalg av ost og forskjellige skinker+mer. Hotellet ligger rett ved stranden, og man kan lett gå inn til sentrum. Rommet vårt hadde delvis utsikt til strand og basseng. Rommet var mye smalere og mindre enn vi håpet."…"

Anmeldelse skrevet 14. jul. 2019

Smy Costa del Sol
Hotel MS Amaragua
4 out of 5
Calle de los Nidos, 23, Torremolinos, Malaga
828 kr
per natt
6. nov.–7. nov.
4.1/5Veldig bra! (319 anmeldelser)

"At 2 personer må be om 2 single bed når vanlig seng er veldig smal😝😤"…"

Anmeldelse skrevet 17. sep. 2019

Hotel MS Amaragua
Hotel Fénix Torremolinos - Adults Only
4 out of 5
Avenida de las Mercedes, 22, Torremolinos, Málaga
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
671 kr
per natt
3. nov.–4. nov.
4.1/5Veldig bra! (143 anmeldelser)

"Vel, men på badet var det en lekkasje som jeg ofte ikke sov og gulvet i dusjen var veldig glatt og farlig når jeg ønsket å dusje. Jeg har bestilte 2 ekstra små håndklær å sette på gulvet. Men det viktigste var vennskapet og den gode servicen og kamratskapet til lederen, JOSE MIGUEL. Bare si at det ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. mai 2019

Hotel Fénix Torremolinos - Adults Only
La Barracuda
3 out of 5
Avd. de Espana, 1-3 y 5, Playa de Montemar, Torremolinos, Malaga
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
469 kr
per natt
10. nov.–11. nov.
3.6/5Bra! (1,129 anmeldelser)
Bra hotell til 3-stjerners hotell å være

"Bra hotell til å være 3-stjerners. Rent hotell. Stort utvalg til frokost. Fin lokalitet rett ved strandpromenade og stranden. Gratis solsenger ved bassenget. 45 min med buss til Malaga, men også mye restauranter, butikker og liv i torremolinos. Kan absolutt anbefales."…"

Anmeldelse skrevet 7. jun. 2019

La Barracuda
Sol Don Pablo
4 out of 5
Paseo Maritimo, Torremolinos, Malaga
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
802 kr
per natt
3. nov.–4. nov.
4.2/5Veldig bra! (852 anmeldelser)

"Fantastisk flott stort hotell med utsikt utover stranda, byen og havet. Rommet var nyoppusset og med stor kjekk terrasse. Maten var kjempegod og med stort utvalg, anbefaler å bestille rom med middag. Bra kvelds underholdning hver kveld og mye aktiviteter på hoteller. Det som kunne vert bedre var ..."…"

Anmeldelse skrevet 23. apr. 2019

Sol Don Pablo
Gran Cervantes By Blue Sea
4 out of 5
Las Mercedes S N, Torremolinos, Malaga
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
548 kr
per natt
3. nov.–4. nov.
3.9/5Bra! (1,049 anmeldelser)
Sommer opplevelse vinterstid.

"Sentralt og stille hotell. Behagelig seng, rent rom og bad. Badekar på rommet og godt trykk i dusjen.Heiser og ganger er litt slitt. Mange gjester har all invlusive, noe som gjør hotellet mindre ekslusivt. Det kan virke som en del gjester er der for billig mat og drikke."…"

Anmeldelse skrevet 6. mar. 2019

Gran Cervantes By Blue Sea
Sol House Costa del Sol
4 out of 5
Calle de Salvador Allende 45, Torremolinos, Malaga
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
712 kr
per natt
12. nov.–13. nov.
4.3/5Utmerket! (571 anmeldelser)
Anbefalt hotell!

"Fint hotell. God frokost og meget sentralt, kanskje det hotellet med best beliggenhet i forhold til Benalmadena sentrum havneområde."…"

Anmeldelse skrevet 13. jul. 2019

Sol House Costa del Sol
Melia Costa Del Sol
4 out of 5
Paseo Maritimo 11- Playa De Bajondillo, Torremolinos, Malaga
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
752 kr
per natt
10. nov.–11. nov.
4.3/5Utmerket! (1,383 anmeldelser)

"Harde senger og aircondisjon kunne vært kaldere, litt for varmt på rommet. Ellers veldig fornøyd."…"

Anmeldelse skrevet 8. sep. 2019

Melia Costa Del Sol
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Torremolinos
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Torremolinos

Hotell Torremolinos:Det finnes et utrolig utvalg av overnatting i Torremolinos, og du kan velge mellom overnattingstilbud for enhver smak. Billige hoteller i Torremolinos er ikke noe vanskelig å oppdrive, men det er mye å velge mellom oppover i prisklassene også. Det kommer helt an på hva du foretrekker og reisebudsjettet du har til rådighet.

Den enkleste måten å dra til Torremolinos på er å fly til Malaga. Mange flyselskaper betjener den internasjonale flyplassen, og mulighetene for billige flyreiser til Torremolinos er gode. Vi kan by på gunstige pakkereiser til Torremolinos med så godt som alt inkludert. For å utvide horisonten kan du få billig leiebil i Torremolinos.

Torremolinos – palmesus og dus

Med sine storslåtte strender troner Torremolinos som et av de mest populære ferieparadisene på Solkysten. På denne delen av Costa del Sol er det lange, herlige strender som innbyr til både slaraffenliv og sommerlige aktiviteter. Noen liker dykking eller snorkling, andre trives best med strandaktiviteter og leker av ymse slag og atter andre foretrekker å bare nyte solen og varmen. Torremolinos har tilbud om passer for alle, det er bare å velge og vrake.

Torremolinos – hele familiens feriefavoritt

Torremolinos var det første ordentlige feriestedet som ble bygget ut på Costa del Sol. Fra å være en liten fiskelandsby har Torremolinos utviklet seg til å bli et ferieparadis der hele familien kan kose seg og nyte sommer, sol, hav og god mat. Det er et yrende liv, og de mange kafeene, restaurantene og barene byr på alt fra spanske spesialiteter til internasjonale favoritter. Noe for enhver smak, med andre ord.

I Torremolinos er alt lagt til rette for at absolutt alle – uansett alder og interesser – kan nyte ferien og sitte igjen med gode minner og lengsel etter å komme tilbake. For selv om stranden og alt som hører strandlivet til står i fokus i Torremolinos, har området rundt feriebyen my spennende å by på. Her sør i Spania er det flott natur og en rik kultur med lange tradisjoner for det gode liv ved Middelhavet.

Torremolinos – forsvarstårnet

Torremolinos har fått sitt navn etter forvarstårnet Torre de los Molinos. Det er ganske betegnende for denne delen av Spania, hvor folkeslag fra hele middelhavsregionen har kommet og slått seg ned og senere jaget på flukt igjen. I Torremolinos feires det hvert år forskjellige festivaler til minne om de mange seirene over inntrengerne. I våre dager tas derimot de nye inntrengerne – feriegjestene – imot med åpne armer.

I Torremolinos er alt lagt til rette for at de besøkende skal ha det godt og trives. Det er et yrende folkeliv, og når mørket senker seg over Torremolinos starter byens rikholdige og varierte natteliv opp for fullt. Her er noe for enhver smak, både moderne utesteder, restauranter og spisesteder av alle kategorier og rikelig anledning til å oppleve spansk kultur i form av dansk og musikk.

Torremolinos er et moderne og allsidig feriested. Finner du datoene, skal vi sørge for å gi deg de beste tilbudene på reise, overnatting og andre ting du er interessert i.

Flere reisealternativer

Nylig bestilte hoteller i Torremolinos

Nylige anmeldelser i Torremolinos