Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Benidorm

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Benidorm

Magic Aqua Rock Gardens
Prisen er 1 182 kr per natt
2.1 km fra sentrum
3.8/5Good! (41 anmeldelser)
Nei nei nei.

"Først må jeg bare si at vi gledet oss kjempe masse til å få litt familie tid i benidorm. Vi ble kjempe glad når vi så deres hotell på hotels.com, for dette så barnevennlig ut. Det første møte med hotellet var da vi skulle ringe de for å endre på bestillingen vår. Dere møtte oss med arroganse og var ..."…"

Anmeldelse skrevet 20. sep. 2018

Magic Aqua Rock Gardens
Flats Friends Atlantida
Hent priser
0.47 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (62 anmeldelser)
Hotell nærme stranda!

"Veldig sentralt og rett ved stranden! Rommet var fint, med balkong, og kjøkken. Sovesofa og ikke seng, men det funket bra. Det var ikke aircodition på rommet, men en vifte i taket som hjalp!"…"

Anmeldelse skrevet 5. apr. 2019

Flats Friends Atlantida
Apartamentos Levante Club
Hent priser
2.1 km fra sentrum
3.9/5Good! (49 anmeldelser)
Kort vei til stranden

"Leiligheten var bra. Bra med kjøkkenutstyr. Rent og pent. Betjeningen var veldig koselige og serviceinnstilte. Det eneste vi hadde å klage på var støy fra gatene om natten personstøy. Mange puber rundt oss = mange fulle mennesker."…"

Anmeldelse skrevet 28. nov. 2012

Apartamentos Levante Club
MedPlaya Hotel Agir
Prisen er 1 041 kr per natt
0.69 km fra sentrum
4/5Very Good! (78 anmeldelser)

"Sur resepsjonist , Bråkete. Klimaanlegg for dårlig"…"

Anmeldelse skrevet 13. mai 2019

MedPlaya Hotel Agir
Hotel Palm Beach - Includes Tickets to Mundomar & Aqualandia Parks
3.8/5Good! (594 anmeldelser)
Konfortabelt hotel med god service.

"Hoteller er moderne og har de fleste fasiliteter som alt fra utendørs svømmebasseng, poolbar og underholdningsaften for de voksne. Betjeningen er vennlig og serviceinnstilt, de hjelper deg med det meste og snakker både spansk og engelsk til gjestene. Rommene er store og lyse, sengen komfortabel og ..."…"

Anmeldelse skrevet 15. jun. 2019

Hotel Palm Beach - Includes Tickets to Mundomar & Aqualandia Parks
Hotel Marina
4 out of 5
Hent priser
1.06 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (199 anmeldelser)
Sykkelferie

"11 dager med sykling, litt kaldt ellers topp."…"

Anmeldelse skrevet 5. feb. 2018

Hotel Marina
Hotel Helios Benidorm
Prisen er 736 kr per natt
1.39 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (288 anmeldelser)
Over all forventning

"Fint rom m stor balkong og romslig bad.Skinnende rent på alle fellesområder! Effektive og service instilte ansatte i matsalen hvor de forøvrig hadde veldig god mat og godt utvalg, spesielt bra utvalg av vegetarretter. Rent og ryddig ved bassenget som hadde deilig avkjølende vann. Ingen ting å sette ..."…"

Anmeldelse skrevet 16. sep. 2019

Hotel Helios Benidorm
Pierre & Vacances Benidorm Poniente
Prisen er 1 120 kr per natt
2.17 km fra sentrum
4/5Very Good! (136 anmeldelser)
Helt ok leilighetshotell

"Helt ok hotell. Litt «slitent» inne på rommet, men bra uteområde rundt bassenget. Det var for langt og gå fra bussholdeplassen og det var ingen butikk, kiosk eller restaurant innenfor gåavstand."…"

Anmeldelse skrevet 14. okt. 2018

Pierre & Vacances Benidorm Poniente
Medplaya Hotel Rio Park
Prisen er 1 234 kr per natt
1.08 km fra sentrum
4/5Very Good! (20 anmeldelser)

"Habitación moderna y cómoda. Cena y desayuno aceptables."…"

Anmeldelse skrevet 6. jan. 2020

Medplaya Hotel Rio Park
Hotel Prince Park
Prisen er 707 kr per natt
0.71 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (5 anmeldelser)

"Tranquilo , céntrico , limpio,personal agradable, bien en general. precio y calidad buenos."…"

Anmeldelse skrevet 12. feb. 2020

Hotel Prince Park
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Benidorm
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Benidorm

Hotell Benidorm: På kysten av Alicante i Spania ligger Benidorm, selve definisjonen på turistferie. Med sine drøyt 70 000 innbyggere, hvorav 30 % er fastboende turister, er Benidorm et eldorado for turister. Det er ikke noe problem å finne et billig hotell i Benidorm med Expedia, siden det nærmest er et uendelig utvalg av ulike hoteller i byen.

Hvis du bruker Expedia ved booking av overnatting, kan du finne hotell til en rimelig pris. Det store utvalget i ulike typer hoteller gjør at her finnes det noe for alle. Stort sett alt av hotellkjeder er å finne langs den fantastiske strandlinjen, og her finner du hoteller i enhver priskategori og komfort, alt etter ditt behov og ønske.

Turiststedet Benidorm

Flyplassen Alicante lufthavn ligger drøyt 5 mil sørvest for Benidorm, hvor alle charterselskaper har egne busser til og fra. Du kan fly til Benidorm , fra de aller fleste større flyplasser, via selskaper med pakkereiser til Benidorm, eller du kan fly direkte med flere flyselskaper som kun tilbyr flyreisen, om man selv ønsker å finne best egnet overnatting. Det er mulig å leie bil i Benidorm , til en rimelig pris av de mest kjente aktørene, men det finnes også mange lokale aktører i ulike priskategorier, så her kan det være lurt å gjøre litt research før man bestemmer seg. Ønsker man å leie bil over en lengre periode, vil det i de fleste tilfeller lønne seg å leie via de kjente aktører, i forhold til hva forsikring og drivstoffprisen angår.

Charterferie på sitt beste

Benidorm er spesielt kjent for sin fantastiske, hvite strand. Som en del av den hvite kyst, er Benidorm et sted man absolutt bør vurdere om man ønsker en klassisk charterferie. Byen er trygt plassert ved foten av fjellet Puig de la Campana som omkranser byen, og sørger for et mildt og behagelig klima, samtidig som at fjellet i seg selv er en attraksjon. Benidorm var viden kjent for sin fiskeindustri historisk sett, spesielt hva tunfisk gjelder. Dette har gitt sitt preg på den gamle delen av byen, som bærer sine historiske spor og tradisjoner stolt videre med lokale kjøpmenn som selger de ferskeste råvarer, og det er i den gamle delen av byen at de lokale spanjoler oppholder seg. Det er også i den gamle delen at man finner eldre bygninger, historiske attraksjoner og flere lokale markeder som selger det meste innenfor egenprodusert frukt, klær og håndverk.

Benidorm er viden kjent for sitt utpregede natteliv med all verdens utvalg av utesteder, men også for sine store og familievennlige parker, enten det er i form av karuseller, dyrepark eller badeland. Så her finner man absolutt noe for alle! De fleste hotellkjedene, i samarbeid med charterselskapene, har også egne pakketurer til de ulike aktivitetene, gjerne med en komplettpris for hele familien, og samtidig organisert transport til og fra de ulike parkene. Snittemperaturene på dagtid i høysesongen ligger tett opp mot 30 deilige varmegrader, og forfriskende 24 grader i vannet.

Hotellbestilling: Benidorm

Søk etter et hotell i Benidorm. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Benidorm ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Benidorm.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Benidorm. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Benidorm for dine datoer.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Benidorm?
Hotel Helios Benidorm er høyt rangert av Expedia-reisende. Et hotell 3 stjerner kan blant annet friste med spa med full service og gratis frokost. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Sandos Monaco Hotel - Adults Only og Hotel RH Princesa også bra valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Benidorm hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste hotellreservasjoner kan refunderes, gitt at du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som vanligvis er innen 24–48 timer før du planlegger å ankomme. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan du kanskje avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å se de beste tilbudene i Benidorm.
Hvilket overnattingssted er best for en budsjettvennlig ferie i Benidorm?
Basert på anmeldelser er Hotel La Estacion et populært overnattingssted. et hotell er et bra valg for mer prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og gratis parkering. En annen mulighet for en rimeligere reise er Gastrohotel RH Canfali.
Hva er det beste hotellet for familier i Benidorm?
Hotel Deloix Aqua Center er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet gratis badeland og elvebane. Andre valgmuligheter for reiser med barn er Hotel Palm Beach - Includes Tickets to Mundomar & Aqualandia Parks og Hotel & Spa Dynastic. Attraksjoner som Aqualandia og Terra Mítica passer dessuten for barn i alle aldre.
Hvilket overnattingssted er best for par som skal reise til Benidorm?
Melia Villaitana er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med avslapningsbadekar og sengetøy av topp kvalitet. En annen valgmulighet for en ferie med din bedre halvdel er Melia Benidorm.
Hva er det beste hotellet med alt inkludert i Benidorm?
Hotel & Spa Dynastic er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell kan dessuten friste med en restaurant samt en bassengbar – og er en favoritt blant Expedia-reisende. Andre valgmuligheter for reisen er Magic Cristal Park og Hotel RH Princesa.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Benidorm?
Apartamentos Gemelos 26 - Beninter er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. en leilighet kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet et innendørsbasseng og kjøkken på rommet.
Hvor er det best å bo for en strandferie i Benidorm?
Hotel Helios Benidorm er et populært overnattingssted 4 stjerner og strand i nærheten. et overnattingssted kan dessuten friste med 2 restauranter og et utendørsbasseng. To andre alternativer nær stranden er Sol Pelícanos Ocas og Hotel Marina. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Playa de Levante eller Playa de Poniente.
Hva er det beste luksushotellet i Benidorm?
Asia Gardens Hotel & Thai Spa, a Royal Hideaway Hotel har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. et hotell kan blant annet friste med 5 restauranter og 2 bassengbarer. Melia Villaitana og The Level at Melia Villaitana er også to eksklusive overnattingssteder for ferien din.
Hva er det beste overnattingsstedet med boutique-stil i Benidorm?
Hotel Rocamar er et overnattingssted 3 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bar. Villa Venecia Hotel Boutique og Asia Gardens Hotel & Thai Spa, a Royal Hideaway Hotel er to andre overnattingssteder i boutique-stil.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis jeg vil spille golf i Benidorm?
Port Fiesta Park Hotel er et populært overnattingssted 3 stjerner, og er et bra valg hvis du liker golf. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. To andre valgmuligheter hvis du vil bo nær en golfbane, er Primavera og The Level at Melia Villaitana. Du kan spille golf på Villaitana golfbane eller Las Rejas golfklubb mens du er i byen.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Benidorm?
Familier kan finne barnevennlige aktiviteter i Benidorm, og reisemålet byr dessuten på strender og shoppingmuligheter, som de besøkende liker godt. Turister som besøker byen, kan også glede seg over fornøyelsesparken og badelandene. Noen av byens mest populære attraksjoner er Playa de Levante, Playa de Poniente og Benidorm palass. I Benidorm kan du velge mellom 1322 hoteller og andre overnattingssteder.

Nylige anmeldelser i Benidorm

Flere reisealternativer