Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Barcelona

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Barcelona

Best Western Plus Hotel Alfa Aeropuerto
4 out of 5
Zona Franca Calle K, Barcelona, Barcelona
1 107 kr
per natt
1. mai–2. mai
7.3 km fra sentrum
4/5Very Good! (2,018 anmeldelser)
Good budget hotel near airport

"Good budget option for airport hotell. Shuttlebuss (free) takes 15 mins to T1. Rooms are clean and well equiped. Restaurant does nor open for dinner before 8pm and could have more options - though tasty food."…"

Anmeldelse skrevet 14. sep. 2019

Best Western Plus Hotel Alfa Aeropuerto
Hilton Diagonal Mar Barcelona
4 out of 5
Passeig Taulat 262-264, Barcelona, Barcelona
1 473 kr
per natt
5. mai–6. mai
5.18 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (350 anmeldelser)
Nice comfortable Hotel, bad pool strategy

"Location in the Diagonal area close to the beach. Nice enough area, but whenever you want to experience Barcelona or go out for dinner, there are other areas you want to Taxi too (at least for us). Comfortable and clean room with good beds and great view. Parking garage at hotel. Convenient but expensive. ..."…"

Anmeldelse skrevet 15. aug. 2019

Hilton Diagonal Mar Barcelona
Hotel Barcelona Universal
4 out of 5
Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
3 131 kr
per natt
3. mai–4. mai
0.36 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (9,347 anmeldelser)
Fint hotell, servicemindet personell, bra frokost.

"Fint hotell,veldig bra frokost. Rommet vi hadde ut mot gaten var noe skjemmet av støy fra trafikken og hadde en dårlig og ustabil wifi."…"

Anmeldelse skrevet 13. nov. 2019

Hotel Barcelona Universal
Hotel SB Glow
4.5 out of 5
Carrer de Badajoz 148-154, Barcelona
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 006 kr
per natt
12. apr.–13. apr.
3.19 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (440 anmeldelser)

"Komfortabelt seng, stort dusj og fin størrelse på rommet. Air Condition umulig å justere. Sto fast på 22 eller 24 grader, gikk ikke an å justere på den."…"

Anmeldelse skrevet 20. mar. 2020

Hotel SB Glow
Eurostars Grand Marina
5 out of 5
Moll De Barcelona S/n, Barcelona, Barcelona
1 550 kr
per natt
3. mai–4. mai
1 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (2,171 anmeldelser)

"A very good price for a 5 star hotel. Got free upgrade. Excellent breakfast and very good service. Have stayed here before and will stay here again."…"

Anmeldelse skrevet 22. des. 2019

Eurostars Grand Marina
Hotel Colón Barcelona
4 out of 5
Avenida Catedral, 7, Barcelona, Barcelona
2 013 kr
per natt
28. apr.–29. apr.
0.91 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (2,227 anmeldelser)

"Serviceinnstilt personale. God frokost. Stille og rolig atmosfære."…"

Anmeldelse skrevet 14. des. 2019

Hotel Colón Barcelona
Expo Hotel Barcelona
4 out of 5
Carrer de Mallorca,1-23, Barcelona, Barcelona
1 427 kr
per natt
9. mai–10. mai
2.31 km fra sentrum
3.8/5Good! (2,255 anmeldelser)
Greit hotell nærme togstasjonen

"Lå rett ved togstasjonen og passet perfekt for oss som kom inn seint på kvelden med tog. Enkelt rom med det man trenger; godt klimaanlegg, fint bad, stille og rent. Flott takterasse som vi fikk kjøpt enkel og god middag på fram til 23.00. Et lite basseng med flott utsikt."…"

Anmeldelse skrevet 3. jul. 2019

Expo Hotel Barcelona
Capri by Fraser Barcelona
4 out of 5
Sancho de Avila 32-34, Barcelona, Barcelona
827 kr
per natt
28. apr.–29. apr.
2.68 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (739 anmeldelser)

"Supert opphold, veldig god service. Treningsstudio som var stort og vellutstyrt. Frokosten kunne vært mye sunnere, eneste savn."…"

Anmeldelse skrevet 21. jul. 2019

Capri by Fraser Barcelona
Arc la Rambla
3 out of 5
La Rambla 19, Barcelona, Barcelona
Hent priser
0.42 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (2,716 anmeldelser)
Anbefales

"Bare en tur for å slappe av"…"

Anmeldelse skrevet 16. des. 2019

Arc la Rambla
W Barcelona
5 out of 5
Plaça Rosa dels Vents, 1, Barcelona, Barcelona
4 182 kr
per natt
3. mai–4. mai
1.87 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (1,515 anmeldelser)
Må oppleves

"Over all forvetning"…"

Anmeldelse skrevet 17. jul. 2019

W Barcelona
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Barcelona
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Barcelona

Hotell Barcelona: Det er ikke vanskelig å få tak i billige flybilletter til Barcelona , noe som har gjort byen til et populært reisemål året rundt. Byen besøkes av alle typer mennesker, men heldigvis finnes det også alle typer hoteller i Barcelona. Uavhengig av hvorfor du kommer til byen og hvilke preferanser du har, vil du alltid kunne finne et hotellrom som passer for deg!

Barcelona er akkurat passe stor for en langhelg med litt shopping, matopplevelser, kanskje litt sport eller bare et avbrekk fra hverdagen. Byen er delt opp i områder som alle har sin egen sjarm. Du finner billige hoteller i Barcelona i samtlige områder, alle med hvert sitt særpreg. Det finnes også flere hoteller for forretningsreisende, shoppingelskere og barnefamilier – for å nevne noen.

Velg riktig hotell i Barcelona

Når du velger hotell i Barcelona er det lurt å tenke på hva du skal. Er shopping målet, bør du bo nær El Barri Gotic - det gotiske kvartal. Der finnes internasjonale og lokale kleskjeder om hverandre i de koselige, trange gatene. Skal du på fotballkamp finnes det mange hoteller rundt Camp Nou, men det går veldig greit å ta taxi til fotballstadionet hvis du helst vil bo sentralt. Barcelona er kjent for å være en storby som har “alt”. Til og med strand! Å bo ved stranden er perfekt for en hotellweekend. Da har du lett tilgang til de beste shoppingområdene, mange gode nattklubber og ikke minst stranden.

Kulturopplevelser nær ditt hotell i Barcelona

Barcelona utmerker seg på mange måter. To av de mest synlige er Sagrada Familia og Parc Güell. Førstnevnte er en katedral med et snirklete ytre og et surrealistisk indre. Køen pleier å være lang, men den som venter på noe godt … Hopper du på en buss med åpent tak og guide vil den stoppe ved Sagrada Familia. Hopp av der, før du hopper på igjen og kjører videre til Parc Güell – en av de mest imponerende parkene i verden. Berømte Antonio Gaudi har designet parken og den er et av hans mest fargerike og lekne verk noen sinne. Du kan også enkelt leie bil i Barcelona for å kjøre rundt selv.

Barcelonas eget fotballag er umåtelig populært. Selv om du ikke er spesielt fotballinteressert, er stemningen på Camp Nou helt unik. Når du først er på ferie i Barcelona, prøv å få med deg en av kampene. Da vil du kunne oppleve spansk kampånd på sitt aller beste.

Restauranter og uteliv nær ditt hotell i Barcelona

Barcelona er en smeltedigel av restauranter. Matkulturen i Spania varierer fra region til region, men du kan finne alle de ulike smakene i Barcelona. Det samme gjelder prisklasse og stil, som det også finnes alle variasjoner av. Fra den bortgjemte tapas-restauranten i et uoppdaget nabolag , til de mange Michelin-restaurantene som finnes i byen. Beveg deg bortenfor turiststripene, og du kan ende opp på en perle av en tapas-restaurant. Spanjolene spiser veldig sent og er våkne til langt på natt, så dette er noe du bør ha i tankene dersom du skal bestille et bord på noen av restaurantene.

Planlegger du en helkveld på byen er nattklubbene nede ved stranden verdt å sjekke ut. Husk bare å hvile før middag, så du fortsatt orker å gå ut når klokken nærmer seg 2 på natten. I det trendy området Born, sentralt i byen, finner du også noen gode nattklubber. Disse ligger imidlertid litt bortgjemt til.

Hotellbestilling: Barcelona

Når du har bestemt deg for å besøke Barcelona, er det neste steget å finne et sted hvor du kan overnatte. De mange alternativene kan imidlertid gjøre denne letingen utfordrende og langsom. Heldigvis kan Expedia hjelpe deg på dette punktet. Ved å bruke en av søkemetodene nevnt under kan du finne et overnatting i Barcelona raskt og effektivt. Prøv funksjonene nå!

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Barcelona.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Barcelona. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Barcelona for dine datoer.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Barcelona?
The Serras er en favoritt blant Expedia-reisende. Hotell 5-stjerners kan blant annet friste med kasino og en restaurant. Overnattingsstedet ligger dessuten like i nærheten av Port Vell. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Masia Can Canal og The One Barcelona GL også to gode valg for reisen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Barcelona hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste rombestillinger kan refunderes hvis du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som ofte er 24 eller 48 timer før innsjekking. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, er det kanskje mulig å avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å se de beste tilbudene i Barcelona.
Hva er det beste overnattingsstedet for en budsjettvennlig tur til Barcelona?
Basert på anmeldelser er Hotel Nuevo Triunfo et populært overnattingssted med 2 stjerner. hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og aircondition. To budsjettvennlige alternativer er Pension Segre og Hotel Constanza.
Hvilket overnattingssted er best for familier i Barcelona?
Castro Exclusive Residences SPA Sagrada Familia er et populært overnattingssted på Expedia 4-stjerners. leilighetshotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet 3 innendørsbassenger og en restaurant. Andre alternativer hvis du skal reise med barn, er Gran Hotel Havana og The Serras. Attraksjoner som Barcelona akvarium og Barcelona zoologiske hage passer dessuten for barn i alle aldre.
Hvilket overnattingssted er best for en romantisk tur til Barcelona?
Hotel ILUNION Barcelona er et overnattingssted 4-stjerners. hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med et utendørsbasseng og en restaurant. Noen andre muligheter for en reise med din bedre halvdel er Hyatt Regency Barcelona Tower og Olivia Plaza Hotel.
Hva er det beste LHBT-vennlige overnattingsstedet i Barcelona?
TWO Hotel Barcelona by Axel - Adults only er et overnattingssted 4-stjerners. hotell er et toppvalg blant LHBT-gjester og kan friste med utendørsbasseng og gratis wi-fi. Axel Hotel Barcelona & Urban Spa - Adults Only er også et bra valg for turen din.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Barcelona?
Ibis Barcelona Mollet er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og en bar/lounge. Andre valgmuligheter for kjæledyrvennlige overnattingssteder er Catalonia Portal de l’Angel og ibis Barcelona Meridiana.
Hvor er det best å bo for en strandferie i Barcelona?
The Serras er et populært overnattingssted 5-stjerners og strand i nærheten. hotell kan dessuten friste med 2 restauranter og et innendørsbasseng. Andre bra overnattingssteder for strandferien er Bel Air Hotel og Hotel Best 4 Barcelona. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Barceloneta strand eller Castelldefels strand.
Hva er det beste luksuriøse overnattingsstedet i Barcelona?
Majestic Hotel & Spa Barcelona har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. hotell kan blant annet friste med en restaurant og spa med full service. Alma Barcelona og Renaissance Barcelona Fira Hotel er også to eksklusive overnattingssteder for reisen din.
Hva er det beste hotellet med boutique-stil i Barcelona?
Vasanta Hotel Boutique er et overnattingssted 3,5-stjerners, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. pensjonat kan blant annet friste med både gratis wi-fi og parkeringsmuligheter. Hotel Murmuri og Hotel Granados 83 er noen andre valgmuligheter i boutique-stil.
Hva er det beste golfhotellet i Barcelona?
Hotel Can Galvany Golf & Spa er et populært overnattingssted 4-stjerners. hotell kan dessuten friste med en golfbane i nærheten og spa med full service. Noen andre alternativer hvis du vil bo nær en golfbane, er Hotel Alimara og Park Sedo Benstar Hotel Group. Du kan spille golf på Real Club de Golf El Prat, Vallromanes golfklubb eller Vallromanes Pitch & Putt mens du er i byen.
Hva er det beste overnattingsstedet i Barcelona for å lære mer om områdets historie?
Basert på vår reiseekspertise er Hotel Colón Barcelona er et populært overnattingssted 4-stjerners, og det er også en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. hotell kan blant annet friste med spa med full service og en restaurant. To andre valgmuligheter i nærheten av historiske severdigheter er Grand Hotel Central - Small Luxury Hotels of the World og Hotel DO Plaça Reial. Du kan også besøke kjente landemerker som Katedralen i Barcelona, Placa de Catalunya og Casa Batllo.

Nylig bestilte hoteller i Barcelona

Nylige anmeldelser av hoteller i Barcelona

Flere reisealternativer