Hoteller i Lloret de Mar

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Lloret de Mar

Hotel Santa Marta
5 out of 5
Playa Santa Cristina, s/n, Lloret de Mar, Girona
1 060 kr
per night
Jan 31 - Feb 1
4.5/5Wonderful! (103 anmeldelser)
Beautiful location

"Great stay"…"

Anmeldelse skrevet 11. nov. 2018

Hotel Santa Marta
Hotel Delamar - Adults Only
4.5 out of 5
Av. Just Marlés Vilarrodona, 21-23, Lloret de Mar, Girona
Hent priser
4.7/5Exceptional! (506 anmeldelser)

"Hva jeg likte var hotellets beliggenhet og hotellets standard,Et stort og lyst rom med stor altan og ett innbydende bad,"…"

Anmeldelse skrevet 20. jun. 2019

Hotel Delamar - Adults Only
Aparthotel Costa Encantada
4 out of 5
Cami de Santa Cristina-Les alegries s/n, Lloret de Mar, Girona
504 kr
per night
Feb 23 - Feb 24
4.3/5Excellent! (924 anmeldelser)
Litt slitt rullebåndshotell.

"Dårlig utstyrte leiligheter. Middels mat. Fin strand i nærheten"…"

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2017

Aparthotel Costa Encantada
Gran Hotel Flamingo
4 out of 5
25 Avinguda Just Marlès, Lloret de Mar, Girona
Hent priser
4.4/5Excellent! (35 anmeldelser)

"It had lovely roof top pools and plenty of sun beds, All the staff were really polite and helpful we would definitely go back,"…"

Anmeldelse skrevet 17. okt. 2019

Gran Hotel Flamingo
URH Hotel Excelsior
3 out of 5
Passeig Verdaguer 16, Lloret de Mar, Girona
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
379 kr
per night
Feb 10 - Feb 11
3.7/5Good! (171 anmeldelser)
Flott hotell rett ved stranden

"Enkelt men fint hotell rett ved stranden. Vi var 2 voksne og 2 barn og fikk et stort og greit rom. Flott frokost lokale i andre etasje med utsikt mot strandpromenaden. Bor her gjerne igjen."…"

Anmeldelse skrevet 4. apr. 2018

URH Hotel Excelsior
Hotel Roger de Flor Palace
4 out of 5
Carrer Turo de L'Estelat, s/n, Lloret de Mar, Girona
494 kr
per night
Feb 16 - Feb 17
3.6/5Good! (73 anmeldelser)
Hotell med sjarm som passer for par og familier

"Hotellet har nydlig utsikt og fin hage.Frokosten var god.Sengene var bra.Bassengbaren kunne godt åpnet tidligere.Mange trapper ned til sentrum, men det gikk vei og, men da var avstanden til strand 500m"…"

Anmeldelse skrevet 26. jul. 2013

Hotel Roger de Flor Palace
Hotel Samba
3 out of 5
Francesc Cambo,10, Lloret de Mar, Girona
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
551 kr
per night
Jan 27 - Jan 28
3.1/5 (251 anmeldelser)
Billig, ikke så bra.

"tynne vegger og høylytt hotell. Rom var uten AC og kjøleskap. Safe fungerte ikke. utdatert bad, dusjforheng var såvidt festet. Dårlige engelsk kunnskaper i resepsjonen, måtte gjerne vente til riktig person var på jobb. Passer bra om du er et par dager på partyferie, skal man være mer enn 5 dager, ..."…"

Anmeldelse skrevet 15. aug. 2013

Hotel Samba
Surf Mar Hotel
4 out of 5
C / Ramon Casas 9, Lloret de Mar, Girona
Hent priser
3.5/5Good! (84 anmeldelser)
Barnevennlig

"Flott barnevennlig hotell med fint basseng og meget nært flott strand. Topp service og deilig buffetmiddager til utrolig rimelige priser."…"

Anmeldelse skrevet 13. aug. 2010

Surf Mar Hotel
Hotel Guitart Gold Central Park Aqua Resort 4*
4 out of 5
Constanti Ribalaigua 7, Lloret de Mar, Girona
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
439 kr
per night
Feb 9 - Feb 10
3.2/5 (150 anmeldelser)

"Har litt vanskelig å forstå hva som gir hotellet et firestjerners klassifisering. Gitt prisen vi betalte for hotellet var erfaringen sånn cirka som forventet. Vi hadde all inclusive. Var litt spesielt at all drikke i all inclusive ble tilbudt i grove gjenbruks plastglass. Var litt rart å drikke Cava ..."…"

Anmeldelse skrevet 13. okt. 2019

Hotel Guitart Gold Central Park Aqua Resort 4*
Hotel Marsol
4 out of 5
Passeig Jacint Verdaguer, 7, Lloret de Mar, Girona
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
628 kr
per night
Feb 2 - Feb 3
4.4/5Excellent! (105 anmeldelser)

"El hotel está bien situado y renovado. Arriba hay una piscina y solarium. Comedor es muy pequeño, no tiene capacidad suficiente. La comida regular, pero si comes carne y pescado hay para elegir, pescado estaba bueno. No recomiendo la ubicación en la misma planta que el restaurante, hay un olor muy ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. jan. 2020

Hotel Marsol
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Lloret de Mar
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell i Lloret de Mar: Både kunstnere og turister har lenge latt seg lokke til Lloret de Mar på grunn av de vakre strendene og den flotte naturen. Velger du overnatting i Lloret de Mar, kan du sole deg på de lange sandstrendene, rusle rundt klippene mens du nyter sjøutsikten, utforske middelalderborger og ta et kunstnerisk dypdykk på den modernistiske kirkegården.

Du kan bokstavelig talt velge mellom hundrevis av alternativer når du skal bestille hotellrom i Lloret de Mar. Utvalget er svært variert og består for det meste av hoteller og leiligheter. Du finner alt fra enkle og koselige énstjernes overnattingssteder med restaurant og utendørsbasseng til femstjerners luksushoteller med flere restauranter og spa med full service. I Lloret de Mar kan du finne for enhver smak og lommebok .

Når du bestiller fly til Lloret de Mar, lander du som regel på Girona–Costa Brava lufthavn (GRO), omtrent tre mil fra feriestedet. Planlegger du å leie bil i Lloret de Mar, slik at det blir enklere å oppleve strendene og den flotte naturen, er det lettest å ordne dette på flyplassen.

Billig overnatting i Lloret de Mar

Overnatting er ofte den største posten på reisebudsjettet, men en ferie i Lloret de Mar trenger likevel ikke å bli så dyr. Det finnes mange billige hoteller i Lloret de Mar med én eller to stjerner som virkelig gir valuta for pengene. Velger du for eksempel et hjemmekoselig énstjernes hotell, finnes det som regel bar eller restaurant på stedet og ofte er det til og med utendørsbasseng. Disse hotellene kan ha sentral beliggenhet eller gangavstand til stranden. I tillegg til hoteller finnes det et bra utvalg av vandrerhjem. Da kan du bo på moderne og ungdommelige sovesaler eller leie et privat rom med eget bad.

Hvis du reiser med familien eller vennegjengen, kan du spare noen kroner på å leie en av de hundrevis av leilighetene i Lloret de Mar. En leilighet er ofte et prisgunstig alternativ til en suite eller et familierom, og dessuten får du mer penger å bruke på andre ting når restaurantbesøkene kan byttes ut med hjemmelaget mat.

Luksuriøse hoteller i Lloret de Mar

Lloret de Mar har alt du trenger for luksusferien ved stranden. Du kan for eksempel bestille et rom på et elegant firestjerners hotell. Da får du tilgang til restaurant, bar og basseng, og det er ikke vanskelig å finne hoteller som tilbyr spabehandlinger og barnepass. Foretrekker du å bo på et femstjerners hotell, er utvalget litt mindre, men desto mer imponerende. Hotellene med fem stjerner har minst to restauranter og enten innendørs eller utendørs basseng. Som regel finnes det et spa på stedet, og det er ikke uvanlig med luksuriøse ekstratjenester som transport fra flyplassen eller til kasinoet.

Overnatting i Lloret de Mar for større grupper

Det er mange leiligheter til utleie i Lloret de Mar. En leilighet kan være det perfekte valget hvis du reiser med venner eller familie, ettersom du slipper å bestille flere hotellrom. Og siden leie av leilighet innebærer tilgang til kjøkken eller tekjøkken, blir det også mulig å lage egen mat. Leilighetstilbudet er svært variert med alt fra lyse og koselige ettromsleiligheter til mer elegante leiligheter med flere soverom, stue og kjøkken. Uansett hvilken type leilighet du velger, får du ofte tilgang til basseng og til og med barnepass. Hvis leiligheten tilhører et leilighetshotell, finnes det vanligvis en restaurant på stedet også.

Ofte stilte spørsmål

Nylige anmeldelser i Lloret de Mar

Flere reisealternativer