Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Lloret de Mar

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Lloret de Mar

Aparthotel Costa Encantada
4 out of 5
Cami de Santa Cristina-Les alegries s/n, Lloret de Mar, Girona
Hent priser
1.5 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (931 anmeldelser)
Litt slitt rullebåndshotell.

"Dårlig utstyrte leiligheter. Middels mat. Fin strand i nærheten"…"

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2017

Aparthotel Costa Encantada
Hotel GHT Oasis Park & SPA
4 out of 5
C/ Actor Pere Codina i Mont, 23, Lloret de Mar, Girona
651 kr
per natt
1. mai–2. mai
1.23 km fra sentrum
3.8/5Good! (91 anmeldelser)
Ikke noe 4-stjerners hotell.

"Veldig slitt og gammel innredning på rommene. Samme gjelder SPA-avdelingen. Elendig dekning/hastighet på WI-FI. Kunne ikke benyttes."…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2018

Hotel GHT Oasis Park & SPA
Hotel Guitart Gold Central Park Aqua Resort 4*
4 out of 5
Constanti Ribalaigua 7, Lloret de Mar, Girona
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
808 kr
per natt
13. apr.–14. apr.
0.67 km fra sentrum
3.2/5 (169 anmeldelser)

"Har litt vanskelig å forstå hva som gir hotellet et firestjerners klassifisering. Gitt prisen vi betalte for hotellet var erfaringen sånn cirka som forventet. Vi hadde all inclusive. Var litt spesielt at all drikke i all inclusive ble tilbudt i grove gjenbruks plastglass. Var litt rart å drikke Cava ..."…"

Anmeldelse skrevet 13. okt. 2019

Hotel Guitart Gold Central Park Aqua Resort 4*
Hotel Delamar - Adults Only
4.5 out of 5
Av. Just Marlés Vilarrodona, 21-23, Lloret de Mar, Girona
745 kr
per natt
3. mai–4. mai
0.28 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (511 anmeldelser)

"Hva jeg likte var hotellets beliggenhet og hotellets standard,Et stort og lyst rom med stor altan og ett innbydende bad,"…"

Anmeldelse skrevet 20. jun. 2019

Hotel Delamar - Adults Only
Hotel Santa Marta
5 out of 5
Playa Santa Cristina, s/n, Lloret de Mar, Girona
1 947 kr
per natt
3. mai–4. mai
2.73 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (108 anmeldelser)
Beautiful location

"Great stay"…"

Anmeldelse skrevet 11. nov. 2018

Hotel Santa Marta
Hotel Marsol
4 out of 5
Passeig Jacint Verdaguer, 7, Lloret de Mar, Girona
Hent priser
0.11 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (128 anmeldelser)

"Esta muy bien situado . Limpieza. La comida es variada y abundante y tedejan ir con tu mascota"…"

Anmeldelse skrevet 16. mar. 2020

Hotel Marsol
Helios Lloret
4 out of 5
Avinguda de Just Marles Vilarrodona, 29, Lloret de Mar, Girona
584 kr
per natt
3. mai–4. mai
0.31 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (132 anmeldelser)
Johanna E.L.

"Vi hadde det så fint hotel, Helios har best mat og fint badebaseng. Madrassen er hardt."…"

Anmeldelse skrevet 1. des. 2019

Helios Lloret
htop Royal Beach
4 out of 5
Avd America 15 23, Lloret de Mar, Girona
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
388 kr
per natt
13. apr.–14. apr.
1.32 km fra sentrum
3.3/5 (242 anmeldelser)
Helt greit familiehotell

"Helt greit hotell. Litt støyende."…"

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2015

htop Royal Beach
Gran Hotel Monterrey
5 out of 5
Avenida Vila de Tossa, 27, Lloret de Mar
Hent priser
0.56 km fra sentrum
3.9/5Good! (215 anmeldelser)
Veldig fornøyd

"Fine rom. Kjempefint og fresht uteområde som er nyoppusset og godt med plass. God service og mat. Deilig frokost og det var ikke overfylt av folk. Litt minus at man ikke får ha med medbrakt drikke ved bassenget og at prisene er høye sammenlignet med restaurantene i området rundt. Selve hotellovernattingen ..."…"

Anmeldelse skrevet 3. jul. 2018

Gran Hotel Monterrey
htop Royal Star & SPA
4 out of 5
C/ Vila de Blanes, 70, Lloret de Mar, Girona
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
457 kr
per natt
13. apr.–14. apr.
0.99 km fra sentrum
3.3/5 (363 anmeldelser)
Helt ok

"Valuta for pengene. Var lite å sette fingren på, litt typiske syden madrasser. Bra med parkering - service - renhold -frokost -middag -uteområde"…"

Anmeldelse skrevet 6. okt. 2019

htop Royal Star & SPA
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Lloret de Mar
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell i Lloret de Mar: Både kunstnere og turister har lenge latt seg lokke til Lloret de Mar på grunn av de vakre strendene og den flotte naturen. Velger du overnatting i Lloret de Mar, kan du sole deg på de lange sandstrendene, rusle rundt klippene mens du nyter sjøutsikten, utforske middelalderborger og ta et kunstnerisk dypdykk på den modernistiske kirkegården.

Du kan bokstavelig talt velge mellom hundrevis av alternativer når du skal bestille hotellrom i Lloret de Mar. Utvalget er svært variert og består for det meste av hoteller og leiligheter. Du finner alt fra enkle og koselige énstjernes overnattingssteder med restaurant og utendørsbasseng til femstjerners luksushoteller med flere restauranter og spa med full service. I Lloret de Mar kan du finne for enhver smak og lommebok .

Når du bestiller fly til Lloret de Mar, lander du som regel på Girona–Costa Brava lufthavn (GRO), omtrent tre mil fra feriestedet. Planlegger du å leie bil i Lloret de Mar, slik at det blir enklere å oppleve strendene og den flotte naturen, er det lettest å ordne dette på flyplassen.

Billig overnatting i Lloret de Mar

Overnatting er ofte den største posten på reisebudsjettet, men en ferie i Lloret de Mar trenger likevel ikke å bli så dyr. Det finnes mange billige hoteller i Lloret de Mar med én eller to stjerner som virkelig gir valuta for pengene. Velger du for eksempel et hjemmekoselig énstjernes hotell, finnes det som regel bar eller restaurant på stedet og ofte er det til og med utendørsbasseng. Disse hotellene kan ha sentral beliggenhet eller gangavstand til stranden. I tillegg til hoteller finnes det et bra utvalg av vandrerhjem. Da kan du bo på moderne og ungdommelige sovesaler eller leie et privat rom med eget bad.

Hvis du reiser med familien eller vennegjengen, kan du spare noen kroner på å leie en av de hundrevis av leilighetene i Lloret de Mar. En leilighet er ofte et prisgunstig alternativ til en suite eller et familierom, og dessuten får du mer penger å bruke på andre ting når restaurantbesøkene kan byttes ut med hjemmelaget mat.

Luksuriøse hoteller i Lloret de Mar

Lloret de Mar har alt du trenger for luksusferien ved stranden. Du kan for eksempel bestille et rom på et elegant firestjerners hotell. Da får du tilgang til restaurant, bar og basseng, og det er ikke vanskelig å finne hoteller som tilbyr spabehandlinger og barnepass. Foretrekker du å bo på et femstjerners hotell, er utvalget litt mindre, men desto mer imponerende. Hotellene med fem stjerner har minst to restauranter og enten innendørs eller utendørs basseng. Som regel finnes det et spa på stedet, og det er ikke uvanlig med luksuriøse ekstratjenester som transport fra flyplassen eller til kasinoet.

Overnatting i Lloret de Mar for større grupper

Det er mange leiligheter til utleie i Lloret de Mar. En leilighet kan være det perfekte valget hvis du reiser med venner eller familie, ettersom du slipper å bestille flere hotellrom. Og siden leie av leilighet innebærer tilgang til kjøkken eller tekjøkken, blir det også mulig å lage egen mat. Leilighetstilbudet er svært variert med alt fra lyse og koselige ettromsleiligheter til mer elegante leiligheter med flere soverom, stue og kjøkken. Uansett hvilken type leilighet du velger, får du ofte tilgang til basseng og til og med barnepass. Hvis leiligheten tilhører et leilighetshotell, finnes det vanligvis en restaurant på stedet også.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Lloret de Mar?
Hotel Santa Marta er en favoritt blant Expedia-reisende. Hotell 5-stjerners kan blant annet friste med spa med full service og 2 restauranter. Ifølge anmeldelser fra reisende er Hotel Marsol og Helios Lloret også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Lloret de Mar hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste rombestillinger kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som ofte er 24 eller 48 timer før du planlegger å ankomme. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan du kanskje avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å se de beste alternativene i Lloret de Mar.
Hva er det beste budsjettvennlige hotellet i Lloret de Mar?
Basert på anmeldelser er ApartHotel Las Mariposas et populært overnattingssted med 1 stjerne. leilighetshotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og et utendørsbasseng. Noen andre rimelige alternativer er htop Royal Star & SPA og Gran Hotel Don Juan Resort.
Hvilket overnattingssted er best for en tur med hele familien til Lloret de Mar?
Alba Seleqtta er et populært overnattingssted på Expedia 4,5-stjerners. hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet barnebasseng og en restaurant. Noen andre alternativer for familieturen er Gran Hotel Monterrey og Hotel Guitart Central Park Aqua Resort 3*. Attraksjoner som Water World og Gnomo-parken passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet med alt inkludert i Lloret de Mar?
ALEGRIA Plaza Paris er et overnattingssted 4-stjerners. hotell kan dessuten friste med spa med full service samt en restaurant – og er en favoritt blant Expedia-reisende. Noen andre alternativer for reisen er Evenia Olympic Palace og htop Royal Star & SPA.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Lloret de Mar?
Hotel Santa Marta er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet 2 restauranter og spa med full service. Alba Seleqtta er også en valgmulighet hvis du skal ha med kjæledyret ditt.
Hva er det beste overnattingsstedet for en strandferie i Lloret de Mar?
Hotel Santa Marta er et populært overnattingssted 5-stjerners og strand i nærheten. hotell kan dessuten friste med 2 restauranter og sesongbasert utendørsbasseng. Andre valgmuligheter nær stranden er Hotel Acacias Suites & Spa og Hotel Maria del Mar. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Lloret de Mar strand eller Fenals strand.
Hva er det beste overnattingsstedet med luksuriøs stil i Lloret de Mar?
Gran Hotel Monterrey har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. hotell kan blant annet friste med 2 restauranter og spa med full service. Alba Seleqtta og Hotel Santa Marta er også to eksklusive overnattingssteder for turen din.
Hva er det beste boutique-hotellet i Lloret de Mar?
Alva Park Costa Brava er et overnattingssted 5-stjerners, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. hotell kan blant annet friste med både 3 restauranter og en bar. Hvis du heller vil bo på et boutique-hotell, bør du ta en titt på Sant Pere del Bosc,The Originals Relais.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis du vil prøve lykken på kasinoene i Lloret de Mar?
Gran Hotel Flamingo er et overnattingssted 4-stjerners, og er et populært valg i nærheten av kasinoene. hotell kan blant annet friste med 2 utendørsbassenger og 2 restauranter. Hvis du liker å satse høyt, er Hotel Delamar - Adults Only og Hotel GHT Oasis Park & SPA også gode valg.
Hva er det beste golfhotellet i Lloret de Mar?
Alva Park Costa Brava er et populært overnattingssted 5-stjerners, og er en favoritt blant golfentusiaster. hotell kan blant annet friste med 3 restauranter og gratis frokost. Hvis du vil bo i nærheten av en golfbane når du er i byen, er Surf Mar Hotel også et bra valg. Du kan spille golf på Pitch and Putt Papalus golfklubb i løpet av ferien.
Hvordan er det å overnatte i Lloret de Mar?
Familier kan finne barnevennlige aktiviteter i Lloret de Mar, og reisemålet byr dessuten på strender, som de besøkende liker godt. Turister som besøker byen, kan også glede seg over kasinoene, monumentene og badelandene. Noen av byens mest populære attraksjoner er Lloret de Mar strand, Fenals strand og Water World. I Lloret de Mar kan du velge mellom 1250 hoteller og andre overnattingssteder.

Nylige anmeldelser i Lloret de Mar

Flere reisealternativer