Lloret de Mar

Hoteller i Lloret de Mar

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Lloret de Mar

Apartaments Condado
3 out of 5
Nicolau Font i Maig, 2, Lloret de Mar, Girona
Hent priser
4.2/5Veldig bra! (52 anmeldelser)

"Es war alles ok...Das Personal war sehr freundlich."…"

Anmeldelse skrevet 20. okt. 2019

Apartaments Condado
Hotel Xaine Park
4 out of 5
Avinguda Just Marles, 41, Lloret de Mar, Girona
Hent priser
3.4/5Bra! (163 anmeldelser)

"Helt Ok hotell, men standarden tilsier ikke 4 stjerner i mine øyne. Noe nedslitt og lite gode senger. Frokosten var heller ikke til å juble av. Vi opplevde noen av personalet som veldig hyggelige, men var også en del som lite hyggelige. Beliggenheten i forhold til strand og fasiliteter rundt var ..."…"

Anmeldelse skrevet 18. jul. 2019

Hotel Xaine Park
Hotel Santa Marta
5 out of 5
Playa Santa Cristina, s/n, Lloret de Mar, Girona
942 kr
per natt
10. des.–11. des.
4.5/5Fantastisk! (97 anmeldelser)
Beautiful location

"Great stay"…"

Anmeldelse skrevet 11. nov. 2018

Hotel Santa Marta
Hotel Delamar - Adults Only
4.5 out of 5
Av. Just Marlés Vilarrodona, 21-23, Lloret de Mar, Girona
Hent priser
4.7/5Enestående! (471 anmeldelser)

"Hva jeg likte var hotellets beliggenhet og hotellets standard,Et stort og lyst rom med stor altan og ett innbydende bad,"…"

Anmeldelse skrevet 20. jun. 2019

Hotel Delamar - Adults Only
Apartaments Blau
3 out of 5
Avenida Just Marles, 19, Lloret de Mar, Girona
Hent priser
3.9/5Veldig bra! (81 anmeldelser)
En lelighet som hadde det nødvendige og god beligg

"Vi skulle ønske at sengene ble oppredd og laget til minst en gang i løpet av de åtte dagene. Og gjerne en snar vask avrommet samtidig. Det var rikelig med håndduker - Byttet unødvendig ofte. bassenget på taket var flott, men det var litt for mye party der til kvelden. Skulle gjerne vært litt mer ..."…"

Anmeldelse skrevet 22. sep. 2014

Apartaments Blau
URH Hotel Excelsior
3 out of 5
Passeig Verdaguer 16, Lloret de Mar, Girona
382 kr
per natt
19. nov.–20. nov.
3.7/5Bra! (163 anmeldelser)
Flott hotell rett ved stranden

"Enkelt men fint hotell rett ved stranden. Vi var 2 voksne og 2 barn og fikk et stort og greit rom. Flott frokost lokale i andre etasje med utsikt mot strandpromenaden. Bor her gjerne igjen."…"

Anmeldelse skrevet 4. apr. 2018

URH Hotel Excelsior
Hotel Marsol
4 out of 5
Passeig Jacint Verdaguer, 7, Lloret de Mar, Girona
551 kr
per natt
19. nov.–20. nov.
4.4/5Utmerket! (79 anmeldelser)

"Pb de parking quand on vient en voiture. Notre chambre donnait sur une ruelle sombre et bruyante le soir. Dommage. Hôtel très bien rénové et de bon goût . Restauration très bien. Bonne organisation."…"

Anmeldelse skrevet 7. nov. 2019

Hotel Marsol
Hotel Samba
3 out of 5
Francesc Cambo,10, Lloret de Mar, Girona
392 kr
per natt
14. nov.–15. nov.
3.2/5 (245 anmeldelser)
Billig, ikke så bra.

"tynne vegger og høylytt hotell. Rom var uten AC og kjøleskap. Safe fungerte ikke. utdatert bad, dusjforheng var såvidt festet. Dårlige engelsk kunnskaper i resepsjonen, måtte gjerne vente til riktig person var på jobb. Passer bra om du er et par dager på partyferie, skal man være mer enn 5 dager, ..."…"

Anmeldelse skrevet 15. aug. 2013

Hotel Samba
Hotel Guitart Gold Central Park Aqua Resort 4*
4 out of 5
Constanti Ribalaigua 7, Lloret de Mar, Girona
443 kr
per natt
25. nov.–26. nov.
3.1/5 (124 anmeldelser)

"Har litt vanskelig å forstå hva som gir hotellet et firestjerners klassifisering. Gitt prisen vi betalte for hotellet var erfaringen sånn cirka som forventet. Vi hadde all inclusive. Var litt spesielt at all drikke i all inclusive ble tilbudt i grove gjenbruks plastglass. Var litt rart å drikke Cava ..."…"

Anmeldelse skrevet 13. okt. 2019

Hotel Guitart Gold Central Park Aqua Resort 4*
Gran Hotel Monterrey
5 out of 5
Avenida Vila de Tossa, 27, Lloret de Mar
564 kr
per natt
26. nov.–27. nov.
3.9/5Bra! (179 anmeldelser)
Veldig fornøyd

"Fine rom. Kjempefint og fresht uteområde som er nyoppusset og godt med plass. God service og mat. Deilig frokost og det var ikke overfylt av folk. Litt minus at man ikke får ha med medbrakt drikke ved bassenget og at prisene er høye sammenlignet med restaurantene i området rundt. Selve hotellovernattingen ..."…"

Anmeldelse skrevet 3. jul. 2018

Gran Hotel Monterrey
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Lloret de Mar
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell i Lloret de Mar: Både kunstnere og turister har lenge latt seg lokke til Lloret de Mar på grunn av de vakre strendene og den flotte naturen. Velger du overnatting i Lloret de Mar, kan du sole deg på de lange sandstrendene, rusle rundt klippene mens du nyter sjøutsikten, utforske middelalderborger og ta et kunstnerisk dypdykk på den modernistiske kirkegården.

Du kan bokstavelig talt velge mellom hundrevis av alternativer når du skal bestille hotellrom i Lloret de Mar. Utvalget er svært variert og består for det meste av hoteller og leiligheter. Du finner alt fra enkle og koselige énstjernes overnattingssteder med restaurant og utendørsbasseng til femstjerners luksushoteller med flere restauranter og spa med full service. I Lloret de Mar kan du finne for enhver smak og lommebok .

Når du bestiller fly til Lloret de Mar, lander du som regel på Girona–Costa Brava lufthavn (GRO), omtrent tre mil fra feriestedet. Planlegger du å leie bil i Lloret de Mar, slik at det blir enklere å oppleve strendene og den flotte naturen, er det lettest å ordne dette på flyplassen.

Billig overnatting i Lloret de Mar

Overnatting er ofte den største posten på reisebudsjettet, men en ferie i Lloret de Mar trenger likevel ikke å bli så dyr. Det finnes mange billige hoteller i Lloret de Mar med én eller to stjerner som virkelig gir valuta for pengene. Velger du for eksempel et hjemmekoselig énstjernes hotell, finnes det som regel bar eller restaurant på stedet og ofte er det til og med utendørsbasseng. Disse hotellene kan ha sentral beliggenhet eller gangavstand til stranden. I tillegg til hoteller finnes det et bra utvalg av vandrerhjem. Da kan du bo på moderne og ungdommelige sovesaler eller leie et privat rom med eget bad.

Hvis du reiser med familien eller vennegjengen, kan du spare noen kroner på å leie en av de hundrevis av leilighetene i Lloret de Mar. En leilighet er ofte et prisgunstig alternativ til en suite eller et familierom, og dessuten får du mer penger å bruke på andre ting når restaurantbesøkene kan byttes ut med hjemmelaget mat.

Luksuriøse hoteller i Lloret de Mar

Lloret de Mar har alt du trenger for luksusferien ved stranden. Du kan for eksempel bestille et rom på et elegant firestjerners hotell. Da får du tilgang til restaurant, bar og basseng, og det er ikke vanskelig å finne hoteller som tilbyr spabehandlinger og barnepass. Foretrekker du å bo på et femstjerners hotell, er utvalget litt mindre, men desto mer imponerende. Hotellene med fem stjerner har minst to restauranter og enten innendørs eller utendørs basseng. Som regel finnes det et spa på stedet, og det er ikke uvanlig med luksuriøse ekstratjenester som transport fra flyplassen eller til kasinoet.

Overnatting i Lloret de Mar for større grupper

Det er mange leiligheter til utleie i Lloret de Mar. En leilighet kan være det perfekte valget hvis du reiser med venner eller familie, ettersom du slipper å bestille flere hotellrom. Og siden leie av leilighet innebærer tilgang til kjøkken eller tekjøkken, blir det også mulig å lage egen mat. Leilighetstilbudet er svært variert med alt fra lyse og koselige ettromsleiligheter til mer elegante leiligheter med flere soverom, stue og kjøkken. Uansett hvilken type leilighet du velger, får du ofte tilgang til basseng og til og med barnepass. Hvis leiligheten tilhører et leilighetshotell, finnes det vanligvis en restaurant på stedet også.

Flere reisealternativer

Nylige anmeldelser i Lloret de Mar