Billige flybilletter til Stryn

Billige flyreiser til Stryn

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 627 kr for enveisflyvninger og 1 254 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe

Fly til Stryn

Flyvninger til Stryn

Stryn er et kommunesenter innerst i Nordfjord i Sogn og Fjordane fylke og er særlig kjent for mye vakker natur. Det fins en del småflyplasser i nærheten av Stryn, men flyvningene er begrenset. Sandane Lufthavn Anda er nærmeste flyplass til Stryn, og ligger en god times kjøring unna. Flyplassen har kun flyvninger til Oslo og Sogndal så det kan være mer hensiktsmessig å reise via Ålesund Lufthavn Vigra. Turen tar cirka to og en halv timer, men det kan være lettere å finne billige flybilletter til Stryn ved å velge denne reiseruta. Vigra tilbyr direkteflyvninger til de største byene i Norge, men også til storybyer som London, Amsterdam og Riga. Fra Vigra kan du enten reise kollektivt med buss, eller du kan enkelt skaffe leiebil til Stryn med å velge mellom ulike utleiefirmaer.

Om Ålesund Lufthavn

Ålesund Lufthavn ligger på øya Vigra, like utenfor Ålesund. Flyplassen åpnet i 1958 og ble fra rundt 2009 utvidet og oppgradert ettersom antallet internasjonale flyvninger økte. Dersom du velger å fly til Stryn kan du finne innenlandsflyvninger med ulike selskaper som SAS, Norwegian og Widerøe. Enten du reiser innenlands eller skal ut av landet kan du både spise og drikke godt mens du venter. Man finner et godt utvalg i form av pubmat, salater, baguetter og drikkevarer. Er du på jakt etter gode tilbud finnes noe for enhver smak både blant tax-free varene, for utenlandsreisende, eller du kan velge blant produkter som klokker, solbriller og parfymer om du er på reise i Norge. Har du booka flybilletter til Stryn ligger alt til rette for en behagelig ferie.

På flyreise til Stryn

Har du funnet en ferie blant flyreiser til Stryn er det mye vakker natur å oppleve i form av majestetiske breer, fjell, daler og kystlandskap. Den mest kjente attraksjonen er Briksdalsbreen, en brearm av Jostedalsbreen. Fra 1200 meters høyde ser man ned i den frodige Briksdalen. Du kan overnatte i fjellhytte og herfra gå den tre kilometer lange grusveien opp til breen, eller du kan bli kjørt opp i en åpen ’trollbil’ for så å gå de siste 500 meterne. Reiser man innom Fosnes i Oppstryn kan man besøke Jostedalsbreen nasjonalparksenter som ble åpnet i 1993. Her kan du oppleve vikingkultur, sove i lavvo eller gapahuk, eller du kan reise på kanosafari. Om vinteren kan du kjøre hundespann, dra på skiskole eller kjøre bobsled-kjelke. Senteret tilbyr en rekke aktiviteter sommer som vinter, samt at det er gode muligheter for overnatting på hotell eller campingplass. Dersom du ønsker å overnatte i sentrum finner du enkelt hoteller i Stryn og området rundt, det er gode muligheter for rimelige priser om du er tidlig ute. Jostedalsbreen har den spesielle egenskapen at den setter farge på vann og elver langs breen, og man legger lett merke til den unike grønnfargen. Kjører du langs Nasjonal Turistveg Gamle Strynefjellvegen eller Panoramavegen ut til kysten kan du oppleve de vakre fjordene. De norske fjordene har vært kåret til de flotteste i verden så de er absolutt verdt å få med seg hvis du er på reise til Stryn!

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Stryn?
Hvis du skal reise med fly, er det lett å velge flyplass. Byen har nemlig bare én – og det er Ålesund (AES-Vigra).
Kan jeg fly til Stryn nå?
Går du til vår reiserådside for COVID-19, finner du det du trenger å vite om restriksjonene som gjelder for Stryn, før du setter deg på flyet. Der legges det ut informasjon om alt fra karantenekrav til råd fra helsemyndighetene, så du skal være oppdatert.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Stryn?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Stryn, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Stryn med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Stryn, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Stryn?
Hvis du lander på Ålesund (AES-Vigra), vil du befinne deg 80 km fra sentrumsområdet. Ørsta-Volda (HOV-Hovden) tar også i mot mange reisende i Stryn. Den ligger 45 km fra byens sentrum.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Stryn?
5 flyselskaper tilbyr flyvninger til Stryn fra 8 flyplasser rundt om i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Stryn?
SAS og Norwegian Air Shuttle flyr ofte til Stryn. Fly med SAS fra Frogner, er en populær reisemåte.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Stryn?
Det er mye enklere å fly til et sted når det ikke er stopp underveis. Hvis du planlegger å dra til Stryn, så er det ca. 185 direkteflyvninger ukentlig.
Hvor har de mest populære flyvningene til Stryn avreise fra?
Mange av flyvningene til Stryn har avreise fra flyplasser i Oslo, Bryn og Frogner.
Hvor lang er flyturen til Stryn?
Hvis du skal fly til Stryn fra Oslo, må du regne med å være i luften i ca. 1 t og 3 min. De med avreise fra Bryn, bør regne med en reisetid på ca. 1 t og 3 min. Fra Frogner tar det omtrent 1 t og 3 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Stryn så rimelig som mulig?
Som alle bereiste jetsettere sier – ikke bestill for sent. Prisene er som regel høyest når avreisedatoen nærmer seg. En annen bra måte å dra i land de rimeligste prisene på er å sammenligne alle mulighetene. Hvis reisemålet kan friste med flere flyplasser, bør du sjekke hva prisen er for å lande på en av de minst travle. Til slutt må du huske at det lønner seg å være tidlig ute. Hvis du vet hva flybillettene vanligvis koster, er det lettere å bestille når du kommer over et knallbra tilbud. De beste tilbudene var sjelden lenge.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Stryn?
Vi vet hva du trenger for å få en stressfri reise. Hvis du følger tipsene våre, så freser du gjennom flyplassen og lander i Stryn før du vet ordet av det.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Hemmeligheten bak en behagelig flytur er å legge en plan for håndbagasjen. La oss begynne med det viktigste: pass, reiseinformasjon, bankkort og viktige medisiner. Deretter bør du pakke ting som gjør at tiden går litt raskere, som PC eller noe interessant å lese på. Husk også ladere, nakkepute og et par hodetelefoner. Og til slutt – toalettartikler som tannbørste, leppepomade og ekstra klær er også lurt å ha i håndbagasjen.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Du må legge større flasker med sjampo og hårspray i den innsjekkede bagasjen. Har du mer enn 100 milliliter væske og gelé i håndbagasjen, må du gi det fra deg i sikkerhetskontrollen. Skarpe gjenstander, som en lommekniv, og produkter som er lett antennelige eller eksplosive, f.eks. Aerosolbeholdere og syre, er heller ikke lov å ta med seg på flyet.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Hovedmålet er å ha det så behagelig som mulig. Du bør kle deg lagvis med løse, naturlige klær og ta med deg en cardigan hvis det skulle bli kaldt i kabinen. Det er også lurt å ha på et par flate, behagelige sko ettersom føttene kan blir litt hovne i løpet av flyreisen. Pakk heller stiletthælene og de tunge støvlene i den innsjekkede bagasjen.
  • Dessverre er en av risikoene på lange flyturer utviklingen av dyp venetrombose (DVT), en blodlevringstilstand forårsaket av inaktivitet over lengre tid. For å forhindre at dette skjer, bør du benytte deg av muligheten til å gå litt rundt hvis du kan. Kompresjonsstrømper og -sokker er også med på redusere risikoen.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Stryn?
Trikset er å gjøre alt klart før man skal gjennom sikkerhetskontrollen. På den måten går du om bord på flyet til Stryn på én-to-tre. Følg disse tipsene for å få en god start på reisen:

  • Det første du må gjøre er å vise ombordstigningskort og reise-ID til de som jobber i sikkerhetskontrollen. Ha dette lett tilgjengelig, så ikke alt stopper opp.
  • Etterpå må både du og håndbagasjen din sjekkes. For ikke å bruke altfor lang tid bør du ta av deg alt som kan registreres av metalldetektoren. Ting som jakke, belte og hodetelefoner må sendes gjennom maskinen.
  • Elektronikk som PC-er og mobiler må også gjennomlyses. Ikke vær redd – du er på nettet igjen før du vet ordet av det.
  • Væske og gelé du vil ha med på flyet, som parfyme og håndkrem, må være i beholdere på maks. 100 milliliter. Beholderne må også få plass i en gjennomsiktig pose på én liter.
  • Det er smart å ha på joggesko ettersom sjansen da er mindre for at du må ta dem av i sikkerhetskontrollen. Støvler og tyngre sko må ofte skannes.
  • Flyselskapene tillater ikke at du har med lommekniver eller andre skarpe gjenstander i håndbagasjen. Hvis du må ta med deg slike ting, må du legge dem i den innsjekkede bagasjen.

Informasjon om flyreiser til Stryn
Ankomstflyplass
Stryn
Ankomstflyplassens IATA-kode
HOV

Populære flyvninger til Stryn

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 627 kr for enveisflyvninger og 1 254 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe