Billige flybilletter til Stryn

Billige flyreiser til Stryn

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 527 kr for enveisflyvninger og 1 115 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe

Fly til Stryn

Flyvninger til Stryn

Stryn er et kommunesenter innerst i Nordfjord i Sogn og Fjordane fylke og er særlig kjent for mye vakker natur. Det fins en del småflyplasser i nærheten av Stryn, men flyvningene er begrenset. Sandane Lufthavn Anda er nærmeste flyplass til Stryn, og ligger en god times kjøring unna. Flyplassen har kun flyvninger til Oslo og Sogndal så det kan være mer hensiktsmessig å reise via Ålesund Lufthavn Vigra. Turen tar cirka to og en halv timer, men det kan være lettere å finne billige flybilletter til Stryn ved å velge denne reiseruta. Vigra tilbyr direkteflyvninger til de største byene i Norge, men også til storybyer som London, Amsterdam og Riga. Fra Vigra kan du enten reise kollektivt med buss, eller du kan enkelt skaffe leiebil til Stryn med å velge mellom ulike utleiefirmaer.

Om Ålesund Lufthavn

Ålesund Lufthavn ligger på øya Vigra, like utenfor Ålesund. Flyplassen åpnet i 1958 og ble fra rundt 2009 utvidet og oppgradert ettersom antallet internasjonale flyvninger økte. Dersom du velger å fly til Stryn kan du finne innenlandsflyvninger med ulike selskaper som SAS, Norwegian og Widerøe. Enten du reiser innenlands eller skal ut av landet kan du både spise og drikke godt mens du venter. Man finner et godt utvalg i form av pubmat, salater, baguetter og drikkevarer. Er du på jakt etter gode tilbud finnes noe for enhver smak både blant tax-free varene, for utenlandsreisende, eller du kan velge blant produkter som klokker, solbriller og parfymer om du er på reise i Norge. Har du booka flybilletter til Stryn ligger alt til rette for en behagelig ferie.

På flyreise til Stryn

Har du funnet en ferie blant flyreiser til Stryn er det mye vakker natur å oppleve i form av majestetiske breer, fjell, daler og kystlandskap. Den mest kjente attraksjonen er Briksdalsbreen, en brearm av Jostedalsbreen. Fra 1200 meters høyde ser man ned i den frodige Briksdalen. Du kan overnatte i fjellhytte og herfra gå den tre kilometer lange grusveien opp til breen, eller du kan bli kjørt opp i en åpen ’trollbil’ for så å gå de siste 500 meterne. Reiser man innom Fosnes i Oppstryn kan man besøke Jostedalsbreen nasjonalparksenter som ble åpnet i 1993. Her kan du oppleve vikingkultur, sove i lavvo eller gapahuk, eller du kan reise på kanosafari. Om vinteren kan du kjøre hundespann, dra på skiskole eller kjøre bobsled-kjelke. Senteret tilbyr en rekke aktiviteter sommer som vinter, samt at det er gode muligheter for overnatting på hotell eller campingplass. Dersom du ønsker å overnatte i sentrum finner du enkelt hoteller i Stryn og området rundt, det er gode muligheter for rimelige priser om du er tidlig ute. Jostedalsbreen har den spesielle egenskapen at den setter farge på vann og elver langs breen, og man legger lett merke til den unike grønnfargen. Kjører du langs Nasjonal Turistveg Gamle Strynefjellvegen eller Panoramavegen ut til kysten kan du oppleve de vakre fjordene. De norske fjordene har vært kåret til de flotteste i verden så de er absolutt verdt å få med seg hvis du er på reise til Stryn!

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Stryn

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 527 kr for enveisflyvninger og 1 115 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe