Billige flyreiser til Bali

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Bali

Flyvninger til Bali

Bali er en fantastisk øy i Indonesia som de fleste nordmenn drømmer om å besøke. Det er daglig flyvninger til Bali fra de fleste forskjellige flyplassene i Norge. Hvis du bruker Expedia når du skal søker etter flybilletten din, er du sikret å betale så lite som mulig for billetten. I tillegg kan du benytte deg av en rekke gode tilbud på både leiebil og hotellrom.

Bali er et sommerparadis som ligger svært langt unna Norge, det har derfor ikke så stor betydning hvilken flyplass du reiser fra – du vil uansett måtte mellomlande flere ganger i løpet av reisen. Det raskeste alternativet er å fly med Norwegian direkte fra Oslo til Bangkok, for deretter å fly videre til Bali. Denne kombinasjonen er imidlertid bare mulig noen dager i uken, så stort sett må man belage seg på en reise med flere forskjellig flyselskaper og mellomlandinger. Blant flyselskapene du kan fly med for å komme deg til Bali, kan vi nevne Thai, Malaysia Airlines, Qatar og Singapore Airlines. Alle flyselskapene flyr til Ngurah Rai internasjonale flyplass, som er den eneste flyplassen på Bali.

Bali er en liten øy, som allikevel på mange måter er stor. Den er stor på sjarm og varme, stor på severdigheter og spesielt stor når det kommer til religion og kultur. Uansett hvor på øya du befinner deg, fra storbyene Denpasar og Kuta til små tettsteder, vil du se blomster og urter lagt ned som offergaver til gudene. En annen ting øya har mye av, er vakre omgivelser. Strender, vulkaner og templer er tre ting du definitivt vil se i løpet av oppholdet ditt.

Flyreiser til Bali fra flyplasser i Norge

Med Expedia er det nå enkelt for alle reisende å finne billige flybilletter til Bali fra flyplassene rundt om i Norge – så husk å ta turen innom Expedia når du skal bestille billetten din!

En flyvning fra Oslo til Bali tar som regel rundt 19 til 20 timer, og reiser du fra en av de andre flyplassene i Norge må du stort sette legge på minst 1 time i reisetid. Det er på ingen måte en kort reise man legger ut på når man drar til Bali, og det er derfor ekstra viktig å ha orden på papirene sine før man drar. Som norsk statsborger trenger du visum for å dra på ferie til Bali og Indonesia, og dette visumet kan man kjøpe ved ankomst i landet. Du må i tillegg ha gyldig pass, og passet må være gyldig minst 6 måneder etter hjemkomst.

Når du bestiller flybilletten din til Bali hos Expedia, vil du ikke bare få en veldig god pris på billetten – du kan også slå til på et av våre flotte pakketilbud ved å bestille hotell og/eller leiebil sammen med flybilletten.

Flyreiser til Ngurah Rai internasjonale flyplass

Ngurah Rai internasjonale flyplass ligger plassert helt sør på øya. Det er 13 km fra flyplassen til Denpasar, mens Kuta bare ligger 2,5 km nord for flyplassen. Det er sør på øya det er best tilrettelagt for turisme, så sjansen er stor for at hotellet ditt ikke ligger så langt fra flyplassen.

Det er flere måter å komme seg fra flyplassen til Denpasar eller Kuta på ¬– du kan leie bil, ta buss eller ta drosje.

Populære flyvninger til Bali

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.