Billige flybilletter til Zermatt

Fly til Zermatt

Zermatt er et paradis for alle som liker snø og ski! Byen ligger i Sveits, og det betyr at når du tar fly til Zermatt, vil du øyeblikkelig la deg bli henført av det vakre landskapet. Det er lurt å ta i bruk søkeverktøyet på Expedia.no, med det kan du finne billige flybilletter til Zermatt. Samtidig kan du få en oversikt over hotell i Zermatt som er tilpasset deg eller ditt følge. Ved å bestille fly og hotell samtidig kan du spare en del penger!

En utendørs fjellbane

En ferie til Zermatt er en massiv opplevelse som byr på sjarm, natur og en mengde restauranter og barer. Om du kjøper flybilletter til Zermatt, bør du ta turen til Klein Matterhorn, dette er en fjellbane som tar deg helt til toppen av Vest-Europa – har du høydeskrekk er denne opplevelsen kanskje ikke noe for deg! Du kan nyte utsikten hele veien, og får sett hele denne spektakulære byen. Fjellbanen går gjennom en isbre, så kle deg godt for å holde på varmen!

Flyreiser til Zermatt fra flyplasser i Norge

Selve reisen til byen er en liten utflukt i seg selv, det går nemlig ingen fly til Zermatt dirkete fra Norge. Det enkleste er å fly til Genève eller Zürich, som begge ligger i Sveits, og har gode forbindelser til Norge. Hvis du har tenkt å ha leiebil i Zermatt, kan du ordne det i en av de to byene, for eksempel på flyplassen. Du kan så kjøre nesten hele veien, men må parkere i nabobyen – Zermatt er nemlig en bilfri by. Det går også tog oppover fjellsidene og inn til byen, og denne turen er en opplevelse i seg selv.

Om du vil komme deg fortest mulig til Zermatt, er det raskt å lande med fly i Genève. Du kan også reise med fly til Zürich, for så å ta en fantastisk togreise derfra og opp til Zermatt. Du vil få sett mer av Sveits på denne fantastiske togturen.

Genève internasjonale lufthavn

Denne flyplassen blir også kalt for Cointrin internasjonale lufthavn, og den består av to deler – en sveitsisk del og en fransk del. Fra flyplassen kan du ta en åtte minutter kort togtur til sentrum av Genève. For en billig penge kan du få med deg to fine byer i ett smekk! Flyplassen har et stort shoppingområde med 50 butikker, spiseområder, barer og kafeer – her kan du rett og slett kose deg lenge, før turen videre til Zermatt.

Zürich internasjonale flyplass

Dette er den største flyplassen i Sveits, og den går også under navnet Kloten lufthavn, siden den ligger i Zürich-forstaden Kloten. Det tar litt lengre tid å komme seg til Zermatt hvis du velger denne flyplassen når du skal fly til Zermatt. Zürich er imidlertid en fantastisk by i seg selv, så ved å velge å fly hit, får du også med deg denne flotte byen.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Zermatt?
Det finnes bare én flyplass her, og det er Genève (GVA-Cointrin Internasjonale lufthavn).
Kan jeg fly til Zermatt nå?
Tar du en titt på vår reiserådside for COVID-19, finner du det du trenger å vite om restriksjonene som gjelder for Zermatt, før du setter deg på flyet. Det legges ut informasjon om alt fra helseråd til karantenekrav, så du kan holde deg oppdatert.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Zermatt?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Zermatt, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Zermatt med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Zermatt, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Zermatt?
Det finnes totalt 44 flyselskaper som forbinder Zermatt med 104 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Zermatt?
British Airways og SWISS tilbyr ofte flyvninger til Zermatt. Fly med British Airways fra London, er blant de mest populære alternativene.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Zermatt?
Med ca. 1215 flyvninger uten mellomlandinger hver uke, vil du ankomme i Zermatt før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Zermatt avreise fra?
Flere av de mest populære flyvningene til Zermatt har avreise fra flyplasser i Gamlebyen, Ashford og Kennington.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i Zermatt?
Hvis du skal reise til Zermatt fra Gamlebyen, kan du forvente å være i luften i ca. 1 t og 41 min. De som tar av fra Ashford, bør regne med en reisetid på ca. 1 t og 53 min. Fra Kennington tar det ca. 1 t og 41 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Zermatt?
Som alle bereiste jetsettere vet – ikke vent med å bestille. Billettprisene er ofte på sitt dyreste like før avreisedatoen. En annen bra måte å få gode priser på er å undersøke litt nærmere. Hvis destinasjonen har flere enn én flyplass, bør du sjekke hva det koster å lande på en av de mindre. Og sist, men ikke minst: Kjøp billetter tidlig hvis du snubler over et godt tilbud. Billettprisene kan nemlig endres raskt! Med litt kunnskap og litt flaks kan de rimelige flybillettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Zermatt?
Uansett hvor du reiser fra, kan du få en komfortabel flytur hvis du har planlagt bra. Vi har samlet sammen noen tips, slik at du får en bra start på ferien til Zermatt.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • En flytur kan gå som en drøm hvis du pakker de rette tingene i håndbagasjen. Først er det lurt å pakke toalettsaker som tannbørste og deodorant samt ekstra sokker og noe å lese. Så kan du finne et sted i håndbagasjen til PC, lader, viktige medisiner og for eksempel en oppblåsbar nakkepute. Og sist, men ikke minst – ikke glem å ta med pass, reisedokumenter og kredittkort.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Du må legge større flasker med sjampo og hårgelé i den innsjekkede bagasjen. Hvis du har med mer enn 100 milliliter gelé og væske i håndbagasjen, må du gi det fra deg i sikkerhetskontrollen. Skarpe eller spisse gjenstander, som lommekniver, og farlige produkter som er lett antennelige eller eksplosive, f.eks. Spraymaling, nødbluss og giftmidler, er heller ikke lov å ta med seg på flyet.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Vil du sikre at du får en komfortabel flytur, bør du tenke på klesvalgene du gjør. Lagvis påkledning kan være lurt ettersom temperaturen på flyet kan variere. På den måten holder du deg god og varm hvis det skulle bli litt for kaldt i kabinen. Sko som stiletthæler og sandaler er det best å pakke i den innsjekkede bagasjen. Istedet bør du ta på deg flate og lukkede sko, f.eks. Joggesko. Du kommer ikke til å angre!
  • DVT (dyp venetrombose) oppstår ved lengre perioder med lite aktivitet og er en alvorlig tilstand noen passasjerer kan oppleve på lengre flyvninger. Den gode nyheten er at det er mulig å redusere risikoen for å få det. Hold deg hydrert, gå opp og ned midtgangen når du kan, og bruk kompresjonsstrømper eller -sokker.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Zermatt?
Det enkle svaret er – ha ting klart. Vi har samlet sammen gode tips til hvordan du uten problemer kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen. Det er bare å glede seg til å lande i Zermatt:

  • Aller først må du vise pass og ombordstigningskort i sikkerhetskontrollen. Det er lurt å ha dette lett tilgjengelig, så du ikke lager kø.
  • Du må legge belte, ytterklær, nøkler og ting som mynter i en kasse som sendes gjennom røntenmaskinen. Alt går raskere hvis du kler av deg når det nærmer seg din tur.
  • Alle elektroniske enheter, inkludert PC og telefon, må også gjennomlyses.
  • Har du med deg eau de cologne? Ikke noe problem. Så lenge den er i en beholder på maks. 100 milliliter og er lagt i en gjennomsiktig pose, er det lov å ha den med seg i håndbagasjen.
  • Det kan være smart å ha på lette sko ettersom det reduserer sjansen for at du må ta dem av når du skal gjennom sikkerhetskontrollen. Tursko og tyngre sko må ofte skannes.
  • Ta ut alle forbudte gjenstander av håndbagasjen. Hvis du har skarpe eller spisse gjenstander, bør du legge dem i kofferten du skal sjekke inn. Det er ikke lov å ta med slike ting på flyet, og de vil bli tatt fra deg.

Informasjon om flyreiser til Zermatt
Ankomstflyplass
Zermatt
Ankomstflyplassens IATA-kode
SIR