Billige flybilletter til Zermatt

Fly til Zermatt

Zermatt er et paradis for alle som liker snø og ski! Byen ligger i Sveits, og det betyr at når du tar fly til Zermatt, vil du øyeblikkelig la deg bli henført av det vakre landskapet. Det er lurt å ta i bruk søkeverktøyet på Expedia.no, med det kan du finne billige flybilletter til Zermatt. Samtidig kan du få en oversikt over hotell i Zermatt som er tilpasset deg eller ditt følge. Ved å bestille fly og hotell samtidig kan du spare en del penger!

En utendørs fjellbane

En ferie til Zermatt er en massiv opplevelse som byr på sjarm, natur og en mengde restauranter og barer. Om du kjøper flybilletter til Zermatt, bør du ta turen til Klein Matterhorn, dette er en fjellbane som tar deg helt til toppen av Vest-Europa – har du høydeskrekk er denne opplevelsen kanskje ikke noe for deg! Du kan nyte utsikten hele veien, og får sett hele denne spektakulære byen. Fjellbanen går gjennom en isbre, så kle deg godt for å holde på varmen!

Flyreiser til Zermatt fra flyplasser i Norge

Selve reisen til byen er en liten utflukt i seg selv, det går nemlig ingen fly til Zermatt dirkete fra Norge. Det enkleste er å fly til Genève eller Zürich, som begge ligger i Sveits, og har gode forbindelser til Norge. Hvis du har tenkt å ha leiebil i Zermatt, kan du ordne det i en av de to byene, for eksempel på flyplassen. Du kan så kjøre nesten hele veien, men må parkere i nabobyen – Zermatt er nemlig en bilfri by. Det går også tog oppover fjellsidene og inn til byen, og denne turen er en opplevelse i seg selv.

Om du vil komme deg fortest mulig til Zermatt, er det raskt å lande med fly i Genève. Du kan også reise med fly til Zürich, for så å ta en fantastisk togreise derfra og opp til Zermatt. Du vil få sett mer av Sveits på denne fantastiske togturen.

Genève internasjonale lufthavn

Denne flyplassen blir også kalt for Cointrin internasjonale lufthavn, og den består av to deler – en sveitsisk del og en fransk del. Fra flyplassen kan du ta en åtte minutter kort togtur til sentrum av Genève. For en billig penge kan du få med deg to fine byer i ett smekk! Flyplassen har et stort shoppingområde med 50 butikker, spiseområder, barer og kafeer – her kan du rett og slett kose deg lenge, før turen videre til Zermatt.

Zürich internasjonale flyplass

Dette er den største flyplassen i Sveits, og den går også under navnet Kloten lufthavn, siden den ligger i Zürich-forstaden Kloten. Det tar litt lengre tid å komme seg til Zermatt hvis du velger denne flyplassen når du skal fly til Zermatt. Zürich er imidlertid en fantastisk by i seg selv, så ved å velge å fly hit, får du også med deg denne flotte byen.

Ofte stilte spørsmål

Informasjon om flyreiser til Zermatt
AnkomstflyplassZermatt
Ankomstflyplassens IATA-kodeSIR