Billige flyreiser til Hawaii-øya

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Hawaii-øya

Flyvninger til Hawaii

Hawaii er selve definisjonen på ferieparadis for mange nordmenn, og en tur til disse eksotiske øyene er en drøm for mange. En rekke flyselskaper flyr deg til Hawaii fra Norge, noe som betyr at det finnes rimelige billetter der ute. Hvis du bruker Expedia til å finne flybilletten din, er du sikret å få en så god pris som mulig for billetten. Samtidig vil du også kunne benytte deg av fantastiske tilbud på både hotellrom og leiebil.

Hawaii kan friste med kritthvite strender og krystallblått vann, så det er ikke rart mange nordmenn lar seg friste av en tur til USAs 50. delstat. Siden det ikke er noen direkteflyvninger til Hawaii, noe som rett og slett ikke er mulig siden øyene ligger på den andre siden av jordkloden, har det ikke så stor betydning hvor du reiser fra. Fordelen med å reise fra Oslo lufthavn er at du kan klare deg med én mellomlanding, mens du fra Stavanger lufthavn, Bergen lufthavn, Trondheim lufthavn og andre flyplasser i Norge minst må mellomlande to ganger. Det er en rekke forskjellige flyselskaper som flyr til Hawaii, blant annet Lufthansa, Delta og US Airways. Et alternativ kan også være å benytte seg av Norwegians direkterute til Los Angeles, for deretter å fly med eksempelvis Hawaiian Airlines til Honolulu.

Når folk flest snakker om Hawaii, tenker de på Honolulu og Waikiki Beach, som ligger på øya Ohau. Dette er den øyen som er mest tilrettelagt for turisme, og Honolulu er en storby på høyde med europeiske storbyer. Hawaii bestå imidlertid av en rekke andre øyer som er minst like vakre som Oahu, blant annet Maui, Kaua’i og Lanai. Disse øyene er ikke like preget av turisme, og det anbefales å ta en tur til noen av disse i løpet av oppholdet.

Flyreiser til Hawaii fra flyplasser i Norge

Med Expedia er det ikke noe problem å finne billige flybilletter til Hawaii fra flyplassene rundt om i Norge – så ikke glem å sjekke Expedia når du skal bestille billetten din!

Fra Oslo til Honolulu må du regne med en reisetid på minst 20 timer, men er du uheldig kan du fort ende opp med å tilbringe opptil 30 timer på reisefot. Som norsk statsborger trenger du i utgangspunktet visum for å reise til Hawaii, men dette kravet frafalles for feriereiser hvis du benytter deg av nettstedet https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ før du reiser. Dette koster litt, men sparer deg fra å måtte troppe opp på den Amerikanske ambassaden personlig.

Flyreiser til Honolulu internasjonale flyplass

Honolulu internasjonale flyplass er den største flyplassen på Hawaii, og den ligger omtrent 5 km nordvest for Honolulu sentrum. Årlig er det rundt 20 millioner mennesker innom flyplassen, og en stor andel av disse er turister.

Det er flere måter å komme seg til sentrum på fra flyplassen, man kan blant annet benytte seg av buss eller drosje. Det er også muligheter for å leie bil på flyplassen, så sjekke dette på Expedia før du reiser!

Andre flyplasser på Hawaii

Det er også flyplasser på de andre øyene på Hawaii, og på Hilo, som er den største øya, er det to. Disse håndterer imidlertid ikke internasjonal flytrafikk, så du vil bestandig måtte innom Honolulu internasjonale flyplass først.

Populære flyvninger til Hawaii-øya

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.