Billige flybilletter til Drammen

Billige flyreiser til Drammen

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 658 kr for enveisflyvninger og 1 368 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe
Widerøe
Norwegian Air International Ltd
Widerøe

Fly til Drammen

Fly til Drammen

Drammen har de siste 10–20 årene utviklet seg fra å være en grå andunge til å bli en flott svane. Byen har forbedret imaget sitt gjennom store byfornyelser, og er i deg en av Norges flottere byer. Mange nordmenn reiser til Drammen, på sommerstid for å kose seg langs elven, som man også kan bade i. Det er veldig lett å komme seg til Drammen, selv om byen ikke har sin egen flyplass. Drammen ligger imidlertid ikke langt fra Oslo Lufthavn, og flytoget går fra flyplassen og helt til Drammen sentrum. Bruker du Expedia vil du ikke ha problemer med å finne billige flybilletter fra alle større flyplasser i Norge.

Når du har kommet deg fra flyplassen og inn til Drammen sentrum, er det bare å ta buss eller drosje til ditt hotell i Drammen. Det er et godt hotellutvalg i byen, og Expedia sørger for at du ikke betaler for mye for hotellrommet.

Vakre Drammen

Drammenselva er midtpunktet i Drammen, og den akkompagneres av flotte promenader. Gangbroen Ypsilon kan brukes når du skal krysse elven, og denne broen er et flott skue og en av Drammens store stoltheter. Noe annet byen er stolt av, er sitt flotte bad: Drammensbadet. Dette moderne badet holder til i et vakkert glassbygg og har hele åtte bassenger. Reiser du med barn er en tur hit en garantert suksess, og barna kan blant annet kose seg med sklier og stupebrett.

I Drammen holder en av Norges bedre fotballklubber til, nemlig Strømsgodset. Lagets gode resultater de siste årene har ført til fotballfeber i byen, som ble kronet med seriegull i 2013. Det er svært god stemning i byen dagene laget spiller hjemmekamp, så sjekk om Strømsgodset spiller noen kamper mens du er i Drammen.

Dersom du heller vil se noen av byens severdigheter og museer, kan du starte med en tur til Drammensbiblioteket – som holder til i et flott bygg. Ta turen videre til Drammens Museum, hvor du får et innblikk i byens kunst- og kulturhistorie.

Flyreiser til Oslo Lufthavn fra flyplasser i Norge

Alle flyselskapene i Norge har jevnlige flyvninger til Oslo Lufthavn fra alle de større flyplassene i landet. Så enten du kommer reisende fra Bergen, Trondheim eller Tromsø vil du kunne velge mellom flere flyavganger daglig til Oslo. Flyene starter som regel med å gå svært tidlig på morgenen på ukedager, så forretningsreisende kan komme seg av gårde i rett tid.

Oslo Lufthavn

Oslo Lufthavn er den største flyplassen i Norge, og det er denne flyplassen som ligger klart nærmest Drammen. Fra flyplassen til Drammen sentrum er det i overkant av 90 kilometer, så du kommer deg til byen på en times tid. Dersom du har planer om å ordne deg med leiebil i Drammen, kan Oslo Lufthavn være et fint sted å hente leiebilen – siden du da kan kjøre til Drammen selv.

Vil du heller benytte deg av det kollektive transporttilbudet for å komme deg til Drammen, har du valget mellom tog, flytog og buss. Det klart raskeste alternativet er flytoget, som bruker nøyaktig 1 time på turen.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Drammen?
Oslo (OSL-Gardermoen) er den eneste flyplassen i nærheten av denne byen.
Kan jeg fly til Drammen nå?
For å få den nyeste informasjonen om å fly til Drammen kan du sjekke ut vår reiserådside for COVID-19. Der kan du se mer om gjeldende reiserestriksjoner og om du må i karantene ved ankomst.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Drammen?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Drammen, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Drammen med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Drammen, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Drammen?
Drammen kan vise til én stor flyplass, så det er lett å søke etter den beste flyvningen. Du tar fly til OSL, som ligger ca. 70 km fra sentrumsområdet.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Drammen?
35 flyselskaper har flyvninger til Drammen fra 101 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Drammen?
SAS, Norwegian Air Shuttle og Flyr AS tilbyr de fleste flyvningene til Drammen. Mesteparten av flyvningene ankommer fra Trondheim, med SAS.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Drammen?
Det er mye mer komfortabelt å fly til et nytt sted når du slipper mellomlandinger. Hvis du planlegger å dra til Drammen, så går det omtrent 2171 flyvninger uten stopp hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til Drammen avreise fra?
Flyvninger til Drammen med avreise fra flyplasser i Gamlebyen, Trondheim og Bergen, er veldig populære.
Hvor lang er flyturen til Drammen?
Hvis det er Gamlebyen du reiser fra, får du en flytur på ca. 2 t og 55 min før du lander i Drammen. Reiser du fra Trondheim, tar det rundt 55 min, og fra Bergen 4 t og 6 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Drammen?
Ikke vent for lenge med å kjøpe billetter. Dette er et av triksene erfarne jetsettere bruker for å finne gode priser. Hvis du bestiller tidlig, har du flere valgmuligheter, og flyreisene er rimeligere. Du bør også se litt rundt på nettet og sammenligne det du finner. Hvis reisemålet har flere flyplasser, kan du finne fantastiske priser ved å velge den som er lengst unna. Og helt til slutt: Bestill tidlig hvis du snubler over et godt tilbud. Prisene kan nemlig endres når som helst! Med litt kunnskap og litt flaks kan de billige flybillettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Drammen?
Hvis du ikke forbereder deg, kan det være kjedelig å reise. Men ikke få panikk helt ennå. Følg disse tipsene for å få en bekymringsfri start på reisen til Drammen.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Først av alt bør du pakke pass, reiseinformasjon, kredittkort og medisiner. Deretter pakker du ting som holder deg underholdt på flyet. Noen bra forslag er en god bok og et nettbrett med filmer du kan se. Er planen å ta en lur, er en komfortabel nakkepute og et par øretelefoner også praktisk å ha med seg. Til slutt kan du pakke tannbørste og våtservietter, så du føler deg frisk og opplagt når du er fremme.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Selv om listen over hva som er forbudt, kan variere fra flyselskap til flyselskap, er det smart å ikke pakke med seg noe som er lett antennelig, skarpt eller eksplosivt. Dette omfatter boksåpnere, barberblader, brennstoff og blekemidler. Sportsutstyr som hockeykøller og andre gjenstander som kan skade passasjerer, f.eks. Pistoler og sverd, er heller ikke lov å ha i håndbagasjen.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Midtgangen på flyet er ikke laget for motevisninger. Du bør kle deg i behagelige klær og ta med en cardigan ettersom det pleier å være litt kaldt i kabinen på lengre flyreiser. Lukkede, flate sko anbefales også.
  • Mange har hørt om DVT (dyp venetrombose), en blodlevringstilstand som kommer av redusert mobilitet eller inaktivitet. Det er imidlertid forskjellige ting du kan gjøre for å redusere muligheten for å få det. Du kan investere i et par kompresjonsstrømper eller -sokker, drikke masse vann samt bevege på ben og føtter når du kan. Gå litt rundt eller prøv å gjøre noen øvelser sittende.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Drammen?
Erfarne reisende vet at trikset er å klargjøre alt før man kommer til kontrollen på flyplassen. På den måten går du om bord på flyet til Drammen på null komme niks. Følg disse tipsene for å få en god start på ferien:

  • Du bør ha reisedokumenter og ID på et sted det er lett å komme til. Dette er det første du blir bedt om å vise i sikkerhetskontrollen.
  • Etterpå må både du og håndbagasjen din sjekkes. For ikke å bruke altfor lang tid bør du ta av alt som kan få metalldetektoren til å pipe. Ting som blant annet jakke, belte og hodetelefoner må sendes gjennom maskinen.
  • All elektronikk, inkludert laptop og telefon, må dessuten skannes.
  • Har du pakket med deg håndkrem og parfyme? Det går fint. Så lenge beholderen ikke er større enn 100 milliliter og ligger i en gjennomsiktig pose, kan du ha den med deg i håndbagasjen.
  • Det er lurt å ha på lette sko ettersom sjansen da er mindre for at du må ta dem av når du skal gjennom sikkerhetskontrollen. Snøresko og tyngre fottøy må ofte gjennomlyses.
  • Det er ikke tillatt å ha med skarpe eller spisse gjenstander (som kniver og sakser) om bord. Du må legge dem igjen i sikkerhetskontrollen, så du bør pakke dem i kofferten du skal sjekke inn.

Informasjon om flyreiser til Drammen
Ankomstflyplass
Torp
Ankomstflyplassens IATA-kode
TRF
Ankomstby
Sandefjord
Pris tur-retur
1 368 kr

Populære flyvninger til Drammen

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 658 kr for enveisflyvninger og 1 368 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe