Billige flybilletter til Drammen

Fly til Drammen

Fly til Drammen

Drammen har de siste 10–20 årene utviklet seg fra å være en grå andunge til å bli en flott svane. Byen har forbedret imaget sitt gjennom store byfornyelser, og er i deg en av Norges flottere byer. Mange nordmenn reiser til Drammen, på sommerstid for å kose seg langs elven, som man også kan bade i. Det er veldig lett å komme seg til Drammen, selv om byen ikke har sin egen flyplass. Drammen ligger imidlertid ikke langt fra Oslo Lufthavn, og flytoget går fra flyplassen og helt til Drammen sentrum. Bruker du Expedia vil du ikke ha problemer med å finne billige flybilletter fra alle større flyplasser i Norge.

Når du har kommet deg fra flyplassen og inn til Drammen sentrum, er det bare å ta buss eller drosje til ditt hotell i Drammen. Det er et godt hotellutvalg i byen, og Expedia sørger for at du ikke betaler for mye for hotellrommet.

Vakre Drammen

Drammenselva er midtpunktet i Drammen, og den akkompagneres av flotte promenader. Gangbroen Ypsilon kan brukes når du skal krysse elven, og denne broen er et flott skue og en av Drammens store stoltheter. Noe annet byen er stolt av, er sitt flotte bad: Drammensbadet. Dette moderne badet holder til i et vakkert glassbygg og har hele åtte bassenger. Reiser du med barn er en tur hit en garantert suksess, og barna kan blant annet kose seg med sklier og stupebrett.

I Drammen holder en av Norges bedre fotballklubber til, nemlig Strømsgodset. Lagets gode resultater de siste årene har ført til fotballfeber i byen, som ble kronet med seriegull i 2013. Det er svært god stemning i byen dagene laget spiller hjemmekamp, så sjekk om Strømsgodset spiller noen kamper mens du er i Drammen.

Dersom du heller vil se noen av byens severdigheter og museer, kan du starte med en tur til Drammensbiblioteket – som holder til i et flott bygg. Ta turen videre til Drammens Museum, hvor du får et innblikk i byens kunst- og kulturhistorie.

Flyreiser til Oslo Lufthavn fra flyplasser i Norge

Alle flyselskapene i Norge har jevnlige flyvninger til Oslo Lufthavn fra alle de større flyplassene i landet. Så enten du kommer reisende fra Bergen, Trondheim eller Tromsø vil du kunne velge mellom flere flyavganger daglig til Oslo. Flyene starter som regel med å gå svært tidlig på morgenen på ukedager, så forretningsreisende kan komme seg av gårde i rett tid.

Oslo Lufthavn

Oslo Lufthavn er den største flyplassen i Norge, og det er denne flyplassen som ligger klart nærmest Drammen. Fra flyplassen til Drammen sentrum er det i overkant av 90 kilometer, så du kommer deg til byen på en times tid. Dersom du har planer om å ordne deg med leiebil i Drammen, kan Oslo Lufthavn være et fint sted å hente leiebilen – siden du da kan kjøre til Drammen selv.

Vil du heller benytte deg av det kollektive transporttilbudet for å komme deg til Drammen, har du valget mellom tog, flytog og buss. Det klart raskeste alternativet er flytoget, som bruker nøyaktig 1 time på turen.

Ofte stilte spørsmål

Informasjon om flyreiser til Drammen
AnkomstflyplassDrammen
Ankomstflyplassens IATA-kodeOSL