Billige flyreiser til Maldivene

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Maldivene

Fly til Maldivene

Det er ikke noe problem å komme seg med fly til Maldivene fra norske flyplasser, og det tilbys flyvninger året rundt til dette ferieparadiset. Expedia kan tilby billige flybilletter til Maldivene, og bestiller du overnatting og leie av bil samtidig, kan du spare penger.

Maldivene består av over 1 000 øyer og ligger sørvest for India. Republikken ble selvstendig på 1960-tallet, og på 1970-tallet ble det åpnet for turisme her. I dag er turismen, i tillegg til fiske, blant de viktigste inntektskildene for øyene, som hvert år besøkes av et stort antall turister. De fleste av dem kommer hit for å nyte det behagelige klimaet, de vakre strendene og det klare vannet på Maldivene.

Flyvninger til Maldivene fra flyplasser i Norge

Det går ingen direkteflyvninger til Maldivene fra Norge, så du må fly via en by som London, Doha eller Dubai for å komme deg hit. Fra London tar det ca. 10 timer å komme frem til Maldivene, mens turen fra Dohai og Dubai varer i rundt 4–5 timer. Selv om reisen er lang, vil synet som møter deg ved ankomst, være vel verdt turen.

Mange turister bestiller flyvninger til Maldivene i perioden fra november til april, som er den tørreste perioden her. Er du ute etter billige flyreiser til Maldivene i disse månedene, bør du således være ute i god tid med bestillingen. Drar du hit om sommeren, må du belage deg på mer regn, men samtidig er prisene gjerne lavere da.

Fly til Malé lufthavn (MLE)

Malé lufthavn (MLE), som også er kjent som Ibrahim Nasir lufthavn, er en liten flyplass. Det går likevel fly til flere internasjonale og nasjonale destinasjoner herfra, slik at det ikke er noe problem å komme seg videre herfra til de øvrige maldiviske øyene, utenlands innen Asia, eller til Europa.

Malé lufthavn (MLE) ligger på øya Hulhulé, som ligger like nordøst for hovedstaden Malé. Fra flyplassen kommer du deg enkelt og greit til Malé med båt, noe som tar ca. 10 minutter. Skal du til en annen øy, kan du også ta båt, eller du kan fly med et sjøfly eller innenriksfly fra Hulhulé.

Hvor du kan overnatte

Når du har bestemt deg for datoene for din flyreise til Maldivene, kan du se nærmere på hvor du vil overnatte. Overnatter du på øya Hulhulé, vil du være godt plassert transportmessig sett, siden du vil ha kort vei til den internasjonale flyplassen og de mange mulighetene for å dra på dagsturer til de andre øyene med fly eller båt. Velger du i stedet å overnatte på Malé, vil du befinne deg på den mest folkerike øya og stedet med det beste tilbudet av butikker og spisesteder på Maldivene. Det finnes i tillegg rundt 100 andre, roligere øyer med ett eller flere hoteller her, slik at du har nok av steder å velge mellom.

Uavhengig av hvor på øyene du vil overnatte, kan du bestille både overnatting og en flyvning tur-retur på Expedia.

Populære flyvninger til Maldivene

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.