Billige flybilletter til Tønsberg

Billige flyreiser til Tønsberg

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 448 kr for enveisflyvninger og 896 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Fly til Tønsberg

Flyvninger til Tønsberg

Tønsberg er en by som ligger i Vestfold kommune, ikke så alt for langt fra Oslo. Den har kystlinje mot Oslofjorden, og er kjent for sitt yrende bryggeliv og flotte vær på sommertid. Dette har gjort byen til et populært reisemål for nordmenn fra rundt om i landet. Tønsberg har en flyplass, nærmere bestemt Tønsberg flyplass, Jarlsberg. Dette er imidlertid ikke en kommersiell flyplass, og den brukes stort sett bare av byens flyklubb. Det er imidlertid to andre flyplasser som ikke ligger så langt fra byen, og disse er Oslo Lufthavn og Sandefjord Lufthavn Torp. Mens det ikke er noe problem å finne direkteflyvninger fra rundt om i Norge til Oslo Lufthavn flere ganger daglig, er det færre flyvninger til Sandefjord Lufthavn Torp. Du vil imidlertid spare en god del tid på å fly til Sandefjord Lufthavn Torp, siden denne flyplassen ligger mye nærmere Tønsberg enn Oslo Lufthavn. Bruk Expedia når du skal bestille flybilletten din, og du er sikret best mulig pris på billetten. Husk også på å sjekke Expedias gode tilbud på leiebil og hotell i området.

Det er flere forskjellige flyselskaper som flyr både til Oslo Lufthavn og til Sandefjord Lufthavn Torp. Når du skal fly til Oslo Lufthavn fra en annen flyplass i Norge vil du kunne velge mellom de største innenriksselskapene, SAS og Norwegian. Mens du til Sandefjord Lufthavn Torp har valget mellom Norwegian og Widerøe.

Tønsberg er Norges eldste by og kan by på en rekke forskjellige severdigheter. Det dominerende minnet i byen fra vikingtiden, er Slottsfjellet med ringborgen. Tar du turen opp det lille fjellet har du flott utsikt over byen. Vestfolds fylkesmuseum ligger også i byen, og her kan du lære mer om Tønsbergs historie. I museet er det blant annet et stort skjelett av en blåhval, som gjenspeiler viktigheten hvalfangst har hatt for Tønsberg opp gjennom historien.

Flyreiser til Oslo Lufthavn fra flyplasser i Norge

Som nevnt tidligere er det ikke noe problem å finne flyreiser fra flyplassene rundt om i Norge til Oslo Lufthavn, men du må være klar over at det er et godt stykke fra flyplassen og til Tønsberg. Det kollektive transporttilbudet er imidlertid meget godt utbygd, så det er ikke noe problem å komme seg til Tønsberg. Start med å ta flytoget, toget eller buss til Oslo sentrum, og deretter tar du toget eller buss videre til Tønsberg. Fra du går på toget på flyplassen til du går av toget i Tønsberg må du regne med omtrent to timer.

Flyreiser til Sandefjord Lufthavn Torp

Sandefjord Lufthavn Torp ligger mye nærmere Tønsberg, det er faktisk bare omtrent 1 mil fra flyplassen og til Tønsberg sentrum. Det går busser fra flyplassen til Tønsberg, og det går også busser fra flyplassen til nærmeste jernbanestasjon, hvor du igjen kan ta toget til Tønsberg fra. Det tar rundt 15 minutter med buss og tog fra flyplassen og inn til Tønsberg, så du kan med andre ord spare en del tid på å fly til denne flyplassen – dersom du finner noen avganger som passer fra flyplassen din.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Tønsberg?
Det finnes bare én flyplass her, og det er Sandefjord (TRF-Torp).
Hvor langt er det til Sandefjord (TRF-Torp) fra sentrum av Tønsberg?
TRF befinner seg 13 km fra bykjernen i Tønsberg, så du må forvente en liten reise videre til sentrum.
Kan jeg fly til Tønsberg nå?
Sørg for at reisen til Tønsberg går som smurt ved å gå til vår reiserådside for COVID-19. På den måten kan du holde deg oppdatert om gjeldende reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de nyeste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Tønsberg?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Tønsberg, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Tønsberg med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Tønsberg, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Tønsberg?
35 flyselskaper tilbyr flyvninger til Tønsberg fra 110 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Tønsberg?
SAS, Norwegian Air Shuttle og Flyr AS tilbyr de fleste flyvningene til Tønsberg. Mesteparten av flyvningene ankommer fra Trondheim, med SAS.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Tønsberg?
Det er mye enklere å fly til et nytt sted når det ikke er mellomlandinger. Hvis du skal til Tønsberg, så går det omtrent 2369 direkteflyvninger ukentlig.
Hvor har de mest populære flyvningene til Tønsberg avreise fra?
Flyvninger til Tønsberg med avreise fra flyplasser i Gamlebyen, Bergen og Trondheim, er veldig populære.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i Tønsberg?
Hvis du skal fly til Tønsberg fra Gamlebyen, kan du forvente en flytur på rundt 2 t og 51 min. De med avreise fra Bergen, kan regne med å være på flyet i 3 t. Fra Trondheim tar det rundt 1 t og 2 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Tønsberg?
Ikke vent med å bestille flyreisen. Dette er et av triksene smarte reisende bruker for å få de beste tilbudene. Hvis du bestiller i god tid, er valgmulighetene flere, og flybillettene er billigere. Du bør også se litt rundt på nettet og sammenligne valgmulighetene. Hvis reisemålet kan friste med flere enn én flyplass, kan du finne bedre tilbud ved å fly til en av de mindre. En annen måte å spare litt penger på er å kunne bestille på kort varsel. Hvis du kommer over et uimotståelig tilbud, er det bare å kjøre på. Grip sjansen når den er der!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Tønsberg?
Hvis du ikke planlegger, kan det være slitsomt å fly. Men ta det helt med ro. Du kan følge disse tipsene for å få en bekymringsfri start på ferien til Tønsberg.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Hemmeligheten bak en flott flyreise er å planlegge pakkingen av håndbagasjen. Det viktigste først: pass, billett, penger og viktige medisiner. Deretter bør du ta med deg noe som får tiden til å gå, som PC eller et blad. Mange tar også med seg ladere, en behagelig nakkepute og et par øretelefoner. Og til slutt – toalettsaker som tannbørste, leppepomade og rene klær er også lurt å ha med på flyet.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Du bør pakke større beholdere med sjampo og hårgelé i den innsjekkede bagasjen. Har du mer enn 100 milliliter gelé og væske i håndbagasjen, må du gi det fra deg i sikkerhetskontrollen. Spisse eller skarpe gjenstander, som en skrutrekker, og farlige produkter som er eksplosive eller lett antennelige, f.eks. Nødbluss, kjemikalier og brennstoff, er heller ikke lov å ha med om bord.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Vil du sikre at du får en komfortabel flytur, bør du tenke på hva du skal ha på deg. Det kan være lurt å kle seg lagvis ettersom temperaturen om bord kan variere. På den måten slipper du å fryse hvis det blir litt for kjølig i kabinen. Stiletthæler, flippflopper og snøresko er det best å pakke i bagasjen du skal sjekke inn. Istedet bør du ta på deg flate og lukkede sko, f.eks. Joggesko. Føttene dine kommer til å takke deg senere!
  • De fleste har hørt om DVT (dyp venetrombose), en blodlevringstilstand som forårsakes av lengre perioder med inaktivitet. Det finnes imidlertid flere ting du kan gjøre for å redusere muligheten for å få det. Du kan bruke et par kompresjonssokker, holde deg hydrert samt bevege på ben og føtter. Gå opp og ned midtgangen eller gjør øvelser i setet.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Tønsberg?
Erfarne reisende vet at trikset er å være forberedt før man skal gjennom sikkerhetskontrollen. På den måten sitter du på flyet til Tønsberg før du rekker å blunke. Følg disse nyttige tipsene for å få en flott start på reisen:

  • I kontrollen sjekker de først at du har gyldig pass og reisedokumenter før du kan gå videre. Derfor bør du ha dette klart på forhånd.
  • Etterpå er det din egen og håndbagasjen din sin tur til å sjekkes. For ikke å lage for lang kø bør du ta av deg alt som kan få metalldetektoren til å pipe. Ting som yttertøy, belte og hodetelefoner må sendes gjennom maskinen.
  • Elektroniske duppeditter som PC-er og mobiler må også legges i en kasse for å gjennomlyses. Det er ingen grunn til bekymring – du er på nettet igjen om kort tid.
  • Ikke glem å ta ut gelé og væske fra håndbagasjen. Dette må nemlig sendes gjennom røntgenmaskinen separat. Hver beholder kan ikke være større enn 100 milliliter, og du må få plass til alt én gjennomsiktig pose (1 liter).
  • Det er en god idé å ha på lette sko ettersom det reduserer sjansen for at du må fjerne dem når du skal gjennom sikkerhetskontrollen. Vernesko og annet tyngre fottøy må ofte skannes.
  • Ta ut alle forbudte gjenstander av håndbagasjen. Hvis du har skarpe eller spisse gjenstander, bør du pakke dem i bagasjen du skal sjekke inn. Du kan ikke ta med slike ting om bord.

Informasjon om flyreiser til Tønsberg
Ankomstflyplass
Tønsberg
Ankomstflyplassens IATA-kode
OSL

Populære flyvninger til Tønsberg

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 448 kr for enveisflyvninger og 896 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Scandinavian Airlines