Billige flybilletter til Tønsberg

Fly til Tønsberg

Flyvninger til Tønsberg

Tønsberg er en by som ligger i Vestfold kommune, ikke så alt for langt fra Oslo. Den har kystlinje mot Oslofjorden, og er kjent for sitt yrende bryggeliv og flotte vær på sommertid. Dette har gjort byen til et populært reisemål for nordmenn fra rundt om i landet. Tønsberg har en flyplass, nærmere bestemt Tønsberg flyplass, Jarlsberg. Dette er imidlertid ikke en kommersiell flyplass, og den brukes stort sett bare av byens flyklubb. Det er imidlertid to andre flyplasser som ikke ligger så langt fra byen, og disse er Oslo Lufthavn og Sandefjord Lufthavn Torp. Mens det ikke er noe problem å finne direkteflyvninger fra rundt om i Norge til Oslo Lufthavn flere ganger daglig, er det færre flyvninger til Sandefjord Lufthavn Torp. Du vil imidlertid spare en god del tid på å fly til Sandefjord Lufthavn Torp, siden denne flyplassen ligger mye nærmere Tønsberg enn Oslo Lufthavn. Bruk Expedia når du skal bestille flybilletten din, og du er sikret best mulig pris på billetten. Husk også på å sjekke Expedias gode tilbud på leiebil og hotell i området.

Det er flere forskjellige flyselskaper som flyr både til Oslo Lufthavn og til Sandefjord Lufthavn Torp. Når du skal fly til Oslo Lufthavn fra en annen flyplass i Norge vil du kunne velge mellom de største innenriksselskapene, SAS og Norwegian. Mens du til Sandefjord Lufthavn Torp har valget mellom Norwegian og Widerøe.

Tønsberg er Norges eldste by og kan by på en rekke forskjellige severdigheter. Det dominerende minnet i byen fra vikingtiden, er Slottsfjellet med ringborgen. Tar du turen opp det lille fjellet har du flott utsikt over byen. Vestfolds fylkesmuseum ligger også i byen, og her kan du lære mer om Tønsbergs historie. I museet er det blant annet et stort skjelett av en blåhval, som gjenspeiler viktigheten hvalfangst har hatt for Tønsberg opp gjennom historien.

Flyreiser til Oslo Lufthavn fra flyplasser i Norge

Som nevnt tidligere er det ikke noe problem å finne flyreiser fra flyplassene rundt om i Norge til Oslo Lufthavn, men du må være klar over at det er et godt stykke fra flyplassen og til Tønsberg. Det kollektive transporttilbudet er imidlertid meget godt utbygd, så det er ikke noe problem å komme seg til Tønsberg. Start med å ta flytoget, toget eller buss til Oslo sentrum, og deretter tar du toget eller buss videre til Tønsberg. Fra du går på toget på flyplassen til du går av toget i Tønsberg må du regne med omtrent to timer.

Flyreiser til Sandefjord Lufthavn Torp

Sandefjord Lufthavn Torp ligger mye nærmere Tønsberg, det er faktisk bare omtrent 1 mil fra flyplassen og til Tønsberg sentrum. Det går busser fra flyplassen til Tønsberg, og det går også busser fra flyplassen til nærmeste jernbanestasjon, hvor du igjen kan ta toget til Tønsberg fra. Det tar rundt 15 minutter med buss og tog fra flyplassen og inn til Tønsberg, så du kan med andre ord spare en del tid på å fly til denne flyplassen – dersom du finner noen avganger som passer fra flyplassen din.

Ofte stilte spørsmål