Billige fly fra Oslo (OSL) til Sydney (SYD) 6 730 kr

Gardermoen - Kingsford Smith internasjonale flyplass

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 6 730 kr for enveisflyvninger og 9 563 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

British Airways
KLM
KLM
KLM
KLM
British Airways
Qatar Airways
Malaysia Airlines
Singapore Airlines
Etihad Airways
Qatar Airways
Qatar Airways
Qatar Airways
Qatar Airways
Qatar Airways
Air France
British Airways
KLM
Lufthansa
United
Informasjon om ruten Oslo til Sydney
AvreiseflyplassGardermoen
AnkomstflyplassKingsford Smith internasjonale flyplass
Flyselskaper som flyr denne rutenAir France, All Nippon Airways, British Airways, Cathay Pacific, Etihad Airways, Finnair, KLM, Lufthansa, Malaysia Airlines, Qantas Airways, Qatar Airways, Singapore Airlines
Pris for flyreisen9 563 kr
Avstand15828 km

Ofte stilte spørsmål

Flybilletter fra Oslo til Sydney

Med et par flybilletter til Sydney fra Oslo, kan du besøke Australias største og eldste by. Omtrent 20 % av landets befolkning bor i byen og forstedene. Sydney er en av verdens mest multikulturelle byer, og de aller fleste turistene som kommer til landet, legger også turen innom byen. Byen kan by på mange flotte strender og milde sommertemperaturer når vi har vinter på den nordlige halvkulen. Du har også et stort utvalg av aktiviteter i Sydney som du kan delta på.

Flybilletter fra Oslo til Sydney

Det er flere flyselskaper som flyr strekningen, så her kan du velge det selskapet som gir deg den beste bonusordningen. Det går ingen direkte flyvninger fra Oslo til Sydney, så du må beregne minst én mellomlanding. Men selv med én mellomlanding tar flyreisen fra Oslo til Sydney i overkant av 20 timer. Her gjelder det altså å forberede seg på en lang flyvning og gjerne ta med lesestoff eller laste ned et par filmer til nettbrettet. Innreisekontroller i Australia er streng når det gjelder biologisk materiale, så pass på at du ikke har med noen form for matvarer i bagasjen.

Oslo lufthavn

Oslo lufthavn Gardermoen ble åpnet i 1998 og er den nest største flyplassen i Norden med et årlig passasjerantall på rundt 25 millioner. Flyplassen ligger cirka 45 km nord for Oslo sentrum, og flytoget, med avganger hvert 20. minutt, tilbakelegger strekningen på 22 minutter. Det er også godt med parkeringsplasser ved flyplassen, og en gratis buss kjører regelmessig fra parkeringsplassene over til terminalbygningen. Inne i avgangshallen for utenlandsflyvninger har du flere muligheter for å kjøpe noe å spise og drikke. Det er også flere kiosker her og gratis trådløst Internett.

Sydney lufthavn

Sydney internasjonale lufthavn ligger åtte kilometer sør for sentrum i forstedet Mascot. Dette er den eldste kommersielle internasjonale flyplassen i verden og den travleste flyplassen i Australia. Flyplassen har tre terminaler, og den internasjonale terminalen er skilt fra de to andre med en rullebane. Skal du videre på innenlandsfly, må du altså beregne god tid på å navigere rundt på flyplassen. Togstasjonen finner du i underetasjen i den internasjonale ankomsthallen, og det går også rutebusser som tar deg til sentrum.

Fly Oslo – Sydney: Opplevelser i en by som aldri sover

Mange som besøker Sydney, legger turen til en av de mange strendene, for eksempel Bondi Beach som kanskje er den mest kjente. Her kan du nyte det varme vannet, surfe, eller bare slappe av på stranden. Operahuset og den berømte bruen i havneområdet, er også severdigheter de fleste ønsker å besøke. Få også med deg en tur litt utenfor byen for å se på det unike dyrelivet i Australia. Hva er vel en tur til Australia uten å se en kenguru eller to? Byen har også mange spennende handlegater og butikker du kan boltre deg i, fine parkområder for en avslappende pause og svært hjelpsomme innbyggere hvis du skulle rote deg bort.