Billige flybilletter til Nordfjordeid

Billige flyreiser til Nordfjordeid

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 727 kr for enveisflyvninger og 1 504 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe

Fly til Nordfjordeid

Flyvninger til Nordfjordeid

Det er ikke noe problem å komme seg til Nordfjordeid med fly, siden flyplassen Sandane lufthamn, Anda ikke ligger så langt unna stedet. Med Expedia er du sikret å finne billige flybilletter til Nordfjordeid, samtidig som du kan spare på leiebil og hotell i Nordfjordeid.

Når du skal reise til Nordfjordeid, er det imidlertid viktig å være klar over at det ikke er mange flyplasser som har direkte flyreiser til flyplassen. Faktisk er det bare fra Sogndal og Oslo man kan fly direkte, så bor du nær en annen flyplass enn disse to må du regne med en mellomlanding. Det er flere flyvninger daglig, noe som gir deg litt mer fleksibilitet i forhold til flyreisen din. En fordel med å fly til Nordfjordeid, er at du under flyturen kan se den spektakulære norske naturen ovenfra – vel og merke hvis du er heldig med været. Fjordene og fjellene du flyr over er virkelig et imponerende skue, og gir deg en forsmak på det du har i vente.

Opera og kirke i Nordfjordeid

Foruten den imponerende naturen i området rundt Nordfjordeid, er tettstedet kjent for Opera Nordfjord – et initiativ som ble startet opp i 1998. Det har siden oppstarten vært store årlige forestillinger i Nordfjordeid, og oppsetningene spilles i dag også andre stedet på Vestlandet. I perioden operaen er oppsatt i Nordfjordeid kan det være et visst press på flybillettene, siden mange kommer flyvende for å se forestillingen. En annen ting du bør få med deg når du først er i Nordfjordeid-området, er Eid kirke. Denne flotte langkirken ble bygget helt tilbake i 1849.

Fly til Nordfjordeid fra flyplasser i Norge

Siden det bare er to flyplasser du kan fly direkte til Nordfjordeid fra, og det er Widerøe som flyr begge rutene, er prisene ofte en del høyere enn flyvninger mellom de større flyplassene i Norge. Bruker du Expedia er du imidlertid sikret så billige flybilletter som det er mulig å oppdrive.

Flytiden fra Oslo til Sandane lufthamn er omtrent 1 time og 30 minutter, mens du fra Sogndal bruker ganske nøyaktig 30 minutter.

Sandane lufthamn, Anda

Sandane lufthamn, Anda er en ganske liten flyplass, som i 2014 hadde i underkant av 40 000 passasjerer. Flyplassen ble åpnet i 1975, og ligger like nord for Sandane i Sogn og Fjordane. Siden flyplassen er såpass liten, er det begrenset med fasiliteter. Det eneste du finner på flyplassen, er et hittegodskontor og muligheten til å koble til trådløst Internett.

Nordfjordeid ligger et stykke fra flyplassen, og det kan være litt kronglete å komme seg dit. Dersom du skal ha leiebil i Nordfjordeid, kan du hente leiebilen på flyplassen. Deretter må du kjøre 15 km for så å ta ferge, som kan ta fra 30 til 50 minutter. Det går også buss fra flyplassen du kan benytte deg av, men bussen tar en god del lengre tid enn det gjør å kjøre selv.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Nordfjordeid?
Hvis du skal reise med fly, slipper du å velge flyplass. Byen har bare én – Sandane (SDN-Anda).
Hvor langt er det til SDN fra sentrum av Nordfjordeid?
Det er 11 km fra SDN til bykjernen i Nordfjordeid. Det kan være en god idé å finne ut hva som er det raskeste transportalternativet terminalen til sentrum før du lander.
Kan jeg fly til Nordfjordeid nå?
For å finne den seneste informasjonen om å fly til Nordfjordeid kan du sjekke ut vår reiserådside for COVID-19. Der kan du se mer om reiserestriksjoner og om det kreves at du går i karantene etter landing.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Nordfjordeid?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Nordfjordeid, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Nordfjordeid med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Nordfjordeid, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Nordfjordeid?
Reisende som planlegger å reise til Nordfjordeid, kan velge å lande på to hovedflyplasser. HOV ligger 30 km fra bykjernen, og Sandane (SDN-Anda) ligger 11 km unna.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Nordfjordeid?
Det er enkelt å bestemme seg for hvem du skal bestille med for å fly til Nordfjordeid – det er bare ett flyselskap som betjener ruten. Du bør bestille på forhånd for å være sikker på at du får billetter de datoene du ønsker.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Nordfjordeid?
Flyvningene til Nordfjordeid betjenes vanligvis av Wideroe. De fleste av disse flyvningene har avreise fra Frogner, og Wideroe opererer de fleste av dem på denne ruten.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Nordfjordeid?
Med rundt 70 flyvninger uten mellomlandinger ukentlig, vil du befinne deg i Nordfjordeid før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Nordfjordeid avreise fra?
Mange reisende drar fra flyplasser i Oslo, Bryn og Frogner når de drar til Nordfjordeid.
Hvor lang er flyturen til Nordfjordeid?
Skal du reise til Nordfjordeid fra Oslo, må du regne med en flytur på rundt 1 t og 7 min. De med avreise fra Bryn, bør regne med en reisetid på ca. 1 t og 7 min. Fra Frogner tar det omtrent 1 t og 7 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Nordfjordeid?
Som alle bereiste jetsettere sier – ikke vent for lenge med å bestille. Flyprisene er vanligvis høyest like før avreisedatoen. Ikke stopp der. Du bør også sjekke om reisemålet har flere enn én flyplass. Flyprisene kan nemlig variere avhengig av hvilken flyplass du lander på. Ikke glem å sammenligne billettpriser på tvers av flyselskaper. En annen måte du kan spare litt penger på, er å være klar til å bestille på kort varsel. Hvis du snubler over et uimotståelig tilbud, er det bare å kjøre på. Grip sjansen når den dukker opp!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Nordfjordeid?
Vi vet hva du trenger for å få en god flyreise. Hvis du følger tipsene våre, så cruiser du gjennom flyplassen og er klar til å utforske Nordfjordeid på én-to-tre.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • En flyreise kan gå som en drøm hvis du pakker de rette tingene i håndbagasjen. Først er det lurt å pakke grunnleggende toalettsaker som tannbørste og hårbørste samt ekstra sokker og noe gøy å lese. Deretter kan du finne plass i kofferten eller bagen til elektroniske enheter, ladere, eventuelle medisiner og for eksempel en behagelig nakkepute. Og sist, men ikke minst – ikke glem å ta med pass, reisedokumenter og litt penger.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Dobbeltsjekk at du ikke har skarpe eller spisse gjenstander nederst i håndbagasjen. Andre ting som er forbudt, er lett antennelige eller eksplosive produkter som aerosolbokser og fyrstikker samt væske og gelé i beholdere med plass til med enn 100 milliliter.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Komfort bør være målet når du skal finne ut hva du skal ha på deg på flyet. Det er også lurt å ha på gode sko ettersom det er vanlig å få hovne føtter. Flate sko som er litt romslige, er det beste valget.
  • Den alvorlige tilstanden som heter DVT (dyp venetrombose), er en potensiell risiko på lengre flyreiser. Den kommer av blodlevring som oppstår på grunn av dårlig blodsirkulasjon og inaktivitet. For å forhindre dette er det lurt å gå opp og ned midtgangen samt å gjøre ben- og fotøvelser i setet. Du kan også ha på gode kompresjonsstrømper eller -sokker.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Nordfjordeid?
Hemmeligheten er å være forberedt før man skal gjennom sikkerhetskontrollen. På den måten er du om bord på flyet til Nordfjordeid på null komme niks. Følg disse tipsene for å få en fantastisk start på ferien:

  • Aller først må du vise reisedokumenter og ID i kontrollen. Ha dette innen rekkevidde, så ikke alt stopper opp.
  • Neste steg er røntgenmaskinen. Tøm lommene og fjern alt som kan pipe i metalldetektoren. For eksempel hodetelefoner eller øretelefoner samt tykkere jakker og kåper. Alt dette må plasseres på båndet og sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Elektroniske enheter som telefoner og laptoper må også legges i en kasse for å gjennomlyses. Ikke vær redd – du er raskt tilbake på nettet.
  • Husk å ta ut væske og gelé fra håndbagasjen. Dette må vanligvis sendes gjennom røntgenmaskinen. Beholderne kan ikke være større enn 100 milliliter, og du må få plass til alt en gjennomsiktig pose på maks. 1 liter.
  • Det er mulig at du blir bedt om å ta av skoene og sende dem gjennom maskinen, så det kan være en god idé å ha på praktiske sko.
  • Fjern alle forbudte gjenstander fra håndbagasjen. Hvis du har skarpe eller spisse gjenstander, bør du pakke dem i bagasjen du skal sjekke inn. Slike ting er ikke tillatt å ta med om bord og vil bli konfiskert.

Informasjon om flyreiser til Nordfjordeid
Ankomstflyplass
Hovden
Ankomstflyplassens IATA-kode
HOV
Ankomstby
Ørsta-Volda
Pris tur-retur
1 653 kr

Populære flyvninger til Nordfjordeid

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 727 kr for enveisflyvninger og 1 504 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe