Billige flybilletter til Nordfjordeid

Billige flyreiser til Nordfjordeid

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 727 kr for enveisflyvninger og 1 403 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe

Fly til Nordfjordeid

Flyvninger til Nordfjordeid

Det er ikke noe problem å komme seg til Nordfjordeid med fly, siden flyplassen Sandane lufthamn, Anda ikke ligger så langt unna stedet. Med Expedia er du sikret å finne billige flybilletter til Nordfjordeid, samtidig som du kan spare på leiebil og hotell i Nordfjordeid.

Når du skal reise til Nordfjordeid, er det imidlertid viktig å være klar over at det ikke er mange flyplasser som har direkte flyreiser til flyplassen. Faktisk er det bare fra Sogndal og Oslo man kan fly direkte, så bor du nær en annen flyplass enn disse to må du regne med en mellomlanding. Det er flere flyvninger daglig, noe som gir deg litt mer fleksibilitet i forhold til flyreisen din. En fordel med å fly til Nordfjordeid, er at du under flyturen kan se den spektakulære norske naturen ovenfra – vel og merke hvis du er heldig med været. Fjordene og fjellene du flyr over er virkelig et imponerende skue, og gir deg en forsmak på det du har i vente.

Opera og kirke i Nordfjordeid

Foruten den imponerende naturen i området rundt Nordfjordeid, er tettstedet kjent for Opera Nordfjord – et initiativ som ble startet opp i 1998. Det har siden oppstarten vært store årlige forestillinger i Nordfjordeid, og oppsetningene spilles i dag også andre stedet på Vestlandet. I perioden operaen er oppsatt i Nordfjordeid kan det være et visst press på flybillettene, siden mange kommer flyvende for å se forestillingen. En annen ting du bør få med deg når du først er i Nordfjordeid-området, er Eid kirke. Denne flotte langkirken ble bygget helt tilbake i 1849.

Fly til Nordfjordeid fra flyplasser i Norge

Siden det bare er to flyplasser du kan fly direkte til Nordfjordeid fra, og det er Widerøe som flyr begge rutene, er prisene ofte en del høyere enn flyvninger mellom de større flyplassene i Norge. Bruker du Expedia er du imidlertid sikret så billige flybilletter som det er mulig å oppdrive.

Flytiden fra Oslo til Sandane lufthamn er omtrent 1 time og 30 minutter, mens du fra Sogndal bruker ganske nøyaktig 30 minutter.

Sandane lufthamn, Anda

Sandane lufthamn, Anda er en ganske liten flyplass, som i 2014 hadde i underkant av 40 000 passasjerer. Flyplassen ble åpnet i 1975, og ligger like nord for Sandane i Sogn og Fjordane. Siden flyplassen er såpass liten, er det begrenset med fasiliteter. Det eneste du finner på flyplassen, er et hittegodskontor og muligheten til å koble til trådløst Internett.

Nordfjordeid ligger et stykke fra flyplassen, og det kan være litt kronglete å komme seg dit. Dersom du skal ha leiebil i Nordfjordeid, kan du hente leiebilen på flyplassen. Deretter må du kjøre 15 km for så å ta ferge, som kan ta fra 30 til 50 minutter. Det går også buss fra flyplassen du kan benytte deg av, men bussen tar en god del lengre tid enn det gjør å kjøre selv.

Ofte stilte spørsmål

Informasjon om flyreiser til Nordfjordeid
AnkomstflyplassHovden
Ankomstflyplassens IATA-kodeHOV
AnkomstbyØrsta-Volda
Pris for flyreisen1 403 kr

Populære flyvninger til Nordfjordeid

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 727 kr for enveisflyvninger og 1 403 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe