Billige fly fra Kristiansand (KRS) til Bergen (BGO) 644 kr

Kjevik - Flesland

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 644 kr for enveisflyvninger og 1 287 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

SAS
Widerøe
Widerøe
Widerøe
SAS
Widerøe
SAS
Widerøe
Widerøe
SAS
SAS
Widerøe
Widerøe
Norwegian Air Shuttle
SAS
SAS
Widerøe
Widerøe
Widerøe
SAS
Informasjon om ruten Kristiansand til Bergen
AvreiseflyplassKjevik
AnkomstflyplassFlesland
Flyselskaper som flyr denne rutenSAS, Widerøe
Pris for flyreisen1 287 kr
Avstand281 km

Flybilletter fra Kristiansand til Bergen

Kristiansand, hovedstaden på Sørlandet, tiltrekker seg stadig flere innbyggere fra hele landet. Med økende befolkning, kommer også økende reiselyst, og nå man nå kan for eksempel finne billige flybilletter til Bergen fra Kristiansand, bare man leter litt i søkemotoren. Vestlandets hovedstad er perfekt for et lite avbrekk, og er veldig lett tilgjengelig for sørlandsbefolkningen. Om man ønsker en utenlandstur, finnes det også en lang rekke destinasjoner som nås med direktefly fra Bergen.

Til Kjevik flyplass fra Kristiansand sentrum.

Kristiansand lufthavn, Kjevik ligger en kort kjøretur utenfor Kristiansand sentrum, og er tilgjengelig på mange måter. Om du har bekjente i byen med egen båt, er vel kanskje den mest sjarmerende måten å ankomme terminalen via Kjevik brygge, som ligger en 5-minutters spasertur fra lufthavnen. Andre måter å komme seg til flyplassen på, er med buss, drosje eller kanskje en leiebil fra Kristiansand. Bor du lokalt, kan du også kjøre din egen bil, det er nemlig nærmere 2000 P-plasser tilgjengelig på flyplassens område. Kjøreturen til flyplassen tar omtrent 15 minutter, mens flybussen kan ta inntil en halv time, litt avhengig av hvilket hotell i Kristiansand du bor på.

Å fly til Bergen fra Kristiansand tar omtrent 50 minutter, og det går en rekke direktefly. Dersom du liker å mellomlande, må du regne med at dette vil finne sted i Oslo eller Trondheim, og legge betydelig tid til reiseruten. Ankommer du BGO fra KRS, vil du finne at innenriksterminalen i Bergen er lett å navigere, og veldig oversiktlig.

Reise fra Flesland til Bergen

Bor du i umiddelbar nærhet til Flesland, trenger du ikke tenke mye på avstander, men hvis du derimot skal fra flyplassen og inn til sentrum eller noen av de sentrumsnære bydelene, har du flere transportmuligheter å velge mellom. Inn til byen kan du ta flybuss eller drosje, og selv om flybussen tar noe lenger tid, er drosjen noe dyrere. Fordelen med en drosje, er at denne kan ta deg til døren på hotellet ditt, noe ikke alle flybusser nødvendigvis kan. Dersom du ønsker å kjøre selv, er det mulig å leie en bil på Flesland samtidig som du bestiller flybilletten. Dette kan du ofte spare penger på å gjøre samtidig.

Bergen er Norges nest største by, med massevis av spennende aktiviteter og tilbud, både innen kultur og friluftsliv, men også næringsliv og akademia. Turistattraksjoner som Fisketorget, Fløibanen og ikke minst UNESCO-oppførte Bryggen tiltrekker seg turister fra både inn- og utland. Vestlandets hovedstad er godt forbundet med Sørlandets største og viktigste by, og det går en rekke fly Kristiansand (KRS)–Bergen (BGO). Med mindre du har venner, familie eller din egen bopel i Bergen, har du med stor sannsynlighet et rom på hotell i Bergen eller hotell på Flesland. Da vil du finne at Bergen sentrum er lett å finne veien i, og de gode opplevelsene er alle sammen nære hverandre. Enten du vil underholdes på kino, teater eller konsert, eller du vil ha noe godt å spise eller kanskje bare ta en rolig spasertur i koselige omgivelser. Du finner alt rett utenfor døra.

Med Expedia kan du søke blant et stort antall flyselskaper og flyreiser til Bergen fra Kristiansand, så det er lettere for deg å finne et godt tilbud på den datoen og klokkeslettet som passer deg best. Vårt søkeverktøy gjør det enkelt å finne gode tilbud. Bare angi reisedatoene og byen du vil reise fra, så gjør Expedia resten! Juster reisedatoene dine og ta en titt på flyvninger med mellomlandinger for å finne enda bedre tilbud fra KRS til BGO!

Se gjennom massevis av gode alternativer og vær sikker på at du får den beste prisen! Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg døgnet rundt og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha om bestillingen av din reise fra Kristiansand til Bergen. Vi tilbyr lave priser, reisemuligheter som passer dine behov og god kundeservice.

Sett sammen din flyreise fra Kristiansand (KRS)til Bergen(BGO) med et hotell og/eller en leiebil og spar enda mer! Bestiller du tidlig eller finner et restplasstilbud kan du spare ytterligere. Med Expedia er det mange måter å spare penger på din flybillett fra Kristiansand til Bergen. Bestill dine reiser hos oss, så kan du være trygg på at du får de beste tilbudene!