Billige flybilletter til San Sebastián

Billige flyreiser til San Sebastián

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 556 kr for enveisflyvninger og 1 373 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Vueling Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Vueling Airlines

Fly til San Sebastián

Flyvninger til San Sebastian

Hvis du vil reise til en av Spanias mest trendy og vakreste sommerbyer, er San Sebastian stedet for deg. Her er det flotte strender, masse mennesker og ordentlig god sommerstemning fra tidlig vår til sen høst. Det er ikke bare norske turister som tar turen til byen, også spanjolene rømmer til San Sebastian når heten er på sitt verste. Hvis det frister å kjøpe en flybillett til denne vakre byen, er det bare å ta i bruk søkeverktøyet her på Expedia.no. Det hjelper deg med å finne et billig fly til San Sebastian, så du i stedet kan bruke pengene dine på fest og moro. Den oversiktlige listen du får opp, som kan sorteres etter billige flybilletter, gjør det enkelt å ikke betale for mye. Bestill hotell i San Sebastian samtidig, og du kan spare enda mer!

Surfing og fantastisk mat

Det er i San Sebastian den spanske surfekulturen har sine røtter. Det er gode muligheter for å surfe på bølgene utenfor de flotte strendene i byen samt drive med mange andre vannaktiviteter. Dette bidrar til et ungt og energisk miljø, men byen egner seg også godt for familier. Hvis du er glad i god mat, vil du nok sette pris på at San Sebastian er den byen i Spania som har flest restauranter med Michellin-stjerner. Du trenger med andre ord ikke gå sulten, og for mange er matscenen grunn nok alene til å dra på ferie til San Sebastian.

Flyreiser til San Sebastian fra flyplasser i Norge

Når du skal fly til San Sebastian fra Norge, må du stort sett regne med to mellomlandinger, i London/København og deretter i Madrid. Det er mulig å fly direkte til Barcelona eller Madrid, for deretter ordne seg flybillett til San Sebastian, men da er du begrenset til mange færre avganger. Mellomlandingene gjør at reisen tar ganske lang tid, og du må regne med at din flyreise tar mellom sju og åtte timer fra du tar av i Oslo til du lander i San Sebastian.

Siden Norge og Spania er en del av Schengen-samarbeidet, trenger du ikke tenke på visum når du skal fly til San Sebastian. I utgangspunktet trenger du heller ikke pass, men siden pass er eneste godkjente ID-bevis for nordmenn i Spania, gjør du lurt i å pakke med deg passet ditt allikevel.

San Sebastian flyplass

Selv om denne flyplassen heter San Sebastian flyplass, ligger den egentlig i Hondarribia. Det er ikke en internasjonal flyplass, og den har bare rundt 250 000 passasjerer innom årlig. Det er bare flyvninger til Madrid og Barcelona fra flyplassen, noe som forklarer hvorfor du ikke kan fly direkte til San Sebastian. Selv om flyplassen er såpass liten, er det en kafeteria hvor du får kjøpt enkle sandwicher og drikke. For å komme seg til San Sebastian fra flyplassen, er det buss som gjelder. Alternativt, hvis du uansett skal ha leiebil i San Sebastian, kan du avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen. Flere av de største utleiefirmaene holder til der.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i San Sebastián?
Hvis planen er å fly, er det lett å velge hvilken flyplass du vil lande på. Byen har bare én – og det er San Sebastian (EAS).
Hvor langt er det til EAS fra sentrum av San Sebastián?
Det er 16 km fra EAS til sentrum av San Sebastián. Det kan være en god idé å sjekke ut den raskeste transporten fra flyterminalen til sentrum før du drar.
Kan jeg fly til San Sebastián nå?
Sørg for at flyturen til San Sebastián går som smurt ved å ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. På den måten kan du enkelt få informasjon om gjeldende reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de seneste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til San Sebastián?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til San Sebastián, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til San Sebastián med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til San Sebastián, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i San Sebastián?
Går du av flyet på BIO, vil du være 75 km fra sentrum. San Sebastian (EAS) er en annen viktig flyplass i San Sebastián. Den ligger 16 km fra bykjernen.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til San Sebastián?
Det finnes totalt 18 flyselskaper som forbinder San Sebastián med 44 flyplasser.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til San Sebastián?
Iberia og Air Europa er blant de ledende flyselskapene som tilbyr flyvninger til San Sebastián. Mange reisende velger Castellana som utreiseby, og Iberia har de fleste flyvningene på denne ruten.
Hvor mange direkteflyvninger er det til San Sebastián?
Med omtrent 530 flyvninger uten mellomlandinger hver uke, vil du være i San Sebastián før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til San Sebastián avreise fra?
Mange reisende drar fra flyplasser i Meco, Arroyo de la Vega og Castellana når de skal til San Sebastián.
Hvor lang er flyturen til San Sebastián?
Hvis det er Meco du reiser fra, kommer du til å være i luften i omtrent 1 t og 22 min før du lander i San Sebastián. Fra Arroyo de la Vega tar det vanligvis 1 t og 3 min, og fra Castellana tar flyturen i snitt 1 t og 3 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til San Sebastián?
Vi kjenner alle noen reisende som alltid er heldige og finner superbillige flybilletter hver gang de skal på ferie. Har du lyst til å vite hvordan de klarer det? De venter ikke til siste liten. En annen måte å få de beste tilbudene på er å sammenligne alle de forskjellige alternativene. Hvis destinasjonen har flere enn én flyplass, bør du finne ut hva prisen er for å lande på en av de minst travle. Og til slutt må du huske at det lønner seg å være tidlig ute. Hvis du vet hva flybillettene vanligvis koster, er det lettere å bestille når du ser et godt tilbud. De beste tilbudene var sjelden lenge.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til San Sebastián?
Avhengig av hvor du reiser fra, kan flyturen din til San Sebastián være helt smertefri eller virke ekstra lang. Vi har laget noen nyttige tips som hjelper deg med å få et herlig avbrekk fra hverdagens kjas og mas.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Det å fly kan være en god opplevelse hvis du pakker riktig. Det første som er lurt å pakke, er grunnleggende toalettsaker som tannkrem, tannbørste og deodorant samt ekstra sokker og noe spennende lesestoff. Deretter kan du finne en lomme i håndbagasjen til eletronikk, ladere, daglige medisiner og for eksempel en behagelig nakkepute. Sist, men ikke minst – husk å ta med pass, reisedokumenter og bankkort.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Sjekk at du ikke har en lommekniv et eller annet sted i håndbagasjen. Andre ting du ikke kan ta med deg, er eksplosiver eller lett antennelige stoffer som aerosolbokser og fyrstikker samt gelé og væske i beholdere med plass til med enn 100 milliliter.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Komfort bør alltid være førsteprioritet når du skal finne ut hva du skal ha på deg under flyreisen. Det er også viktig å ta på gode sko ettersom mange får litt hovne føtter og ankler. Romslige, lukkede sko er et bra valg.
  • Dessverre er en av risikoene på lengre flyvninger utviklingen av dyp venetrombose (DVT), en blodpropptilstand som kan oppstå ved mye stillesitting. For å unngå at dette skjer, bør du benytte deg av muligheten til å gå rundt i kabinen når du kan. Kompresjonsstrømper og -sokker er også med på redusere risikoen.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til San Sebastián?
Erfarne reisende vet at hemmeligheten er å forberede seg før man skal gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. På den måten er du på plass på flyet til San Sebastián på én-to-tre. Følg disse tipsene for å få en fantastisk start på ferien:

  • Det første du må gjøre er å vise reisedokumenter og ID i kontrollen. Ha dette i nærheten, så ikke alt stopper opp.
  • Etterpå må både du og håndbagasjen din sjekkes. For ikke å bruke altfor lang tid bør du ta av deg alt som kan registreres av metalldetektoren. Ting som blant annet jakke, belte og øretelefoner må sendes gjennom maskinen.
  • Du må legge vekk teknologien i noen få minutter. Telefon, laptop og annen elektronikk skal også gjennomlyses.
  • Må du bare ha med deg eau de cologne? Ikke noe problem. Så lenge beholderen ikke er større enn 100 milliliter og ligger i en gjennomsiktig pose, er det i orden å ha den med i håndbagasjen.
  • Det er smart å ha på lette sko ettersom sjansen da er mindre for at du må fjerne dem når du skal gjennom sikkerhetskontrollen. Tursko og tyngre fottøy må ofte sjekkes.
  • Fjern alle forbudte gjenstander fra håndbagasjen. Hvis du har skarpe eller spisse gjenstander, bør du putte dem i kofferten du skal sjekke inn. Slike ting er ikke tillatt å ta med om bord og vil bli konfiskert.

Informasjon om flyreiser til San Sebastián
Ankomstflyplass
Bilbao
Ankomstflyplassens IATA-kode
BIO
Ankomstby
Bilbao
Pris tur-retur
650 kr

Populære flyvninger til San Sebastián

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 556 kr for enveisflyvninger og 1 373 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Lufthansa