Billige flybilletter til San Sebastián

Billige flyreiser til San Sebastián

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 499 kr for enveisflyvninger og 1 880 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Iberia
Air France
KLM
Lufthansa
Brussels Airlines
Lufthansa
Iberia
Iberia
Lufthansa

Fly til San Sebastián

Flyvninger til San Sebastian

Hvis du vil reise til en av Spanias mest trendy og vakreste sommerbyer, er San Sebastian stedet for deg. Her er det flotte strender, masse mennesker og ordentlig god sommerstemning fra tidlig vår til sen høst. Det er ikke bare norske turister som tar turen til byen, også spanjolene rømmer til San Sebastian når heten er på sitt verste. Hvis det frister å kjøpe en flybillett til denne vakre byen, er det bare å ta i bruk søkeverktøyet her på Expedia.no. Det hjelper deg med å finne et billig fly til San Sebastian, så du i stedet kan bruke pengene dine på fest og moro. Den oversiktlige listen du får opp, som kan sorteres etter billige flybilletter, gjør det enkelt å ikke betale for mye. Bestill hotell i San Sebastian samtidig, og du kan spare enda mer!

Surfing og fantastisk mat

Det er i San Sebastian den spanske surfekulturen har sine røtter. Det er gode muligheter for å surfe på bølgene utenfor de flotte strendene i byen samt drive med mange andre vannaktiviteter. Dette bidrar til et ungt og energisk miljø, men byen egner seg også godt for familier. Hvis du er glad i god mat, vil du nok sette pris på at San Sebastian er den byen i Spania som har flest restauranter med Michellin-stjerner. Du trenger med andre ord ikke gå sulten, og for mange er matscenen grunn nok alene til å dra på ferie til San Sebastian.

Flyreiser til San Sebastian fra flyplasser i Norge

Når du skal fly til San Sebastian fra Norge, må du stort sett regne med to mellomlandinger, i London/København og deretter i Madrid. Det er mulig å fly direkte til Barcelona eller Madrid, for deretter ordne seg flybillett til San Sebastian, men da er du begrenset til mange færre avganger. Mellomlandingene gjør at reisen tar ganske lang tid, og du må regne med at din flyreise tar mellom sju og åtte timer fra du tar av i Oslo til du lander i San Sebastian.

Siden Norge og Spania er en del av Schengen-samarbeidet, trenger du ikke tenke på visum når du skal fly til San Sebastian. I utgangspunktet trenger du heller ikke pass, men siden pass er eneste godkjente ID-bevis for nordmenn i Spania, gjør du lurt i å pakke med deg passet ditt allikevel.

San Sebastian flyplass

Selv om denne flyplassen heter San Sebastian flyplass, ligger den egentlig i Hondarribia. Det er ikke en internasjonal flyplass, og den har bare rundt 250 000 passasjerer innom årlig. Det er bare flyvninger til Madrid og Barcelona fra flyplassen, noe som forklarer hvorfor du ikke kan fly direkte til San Sebastian. Selv om flyplassen er såpass liten, er det en kafeteria hvor du får kjøpt enkle sandwicher og drikke. For å komme seg til San Sebastian fra flyplassen, er det buss som gjelder. Alternativt, hvis du uansett skal ha leiebil i San Sebastian, kan du avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen. Flere av de største utleiefirmaene holder til der.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til San Sebastián

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 499 kr for enveisflyvninger og 1 880 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Brussels Airlines