Billige fly fra Oslo (OSL) til Liverpool (LPL)

Informasjon om ruten Oslo til Liverpool
AvreiseflyplassGardermoen
AnkomstflyplassJohn Lennon
Avstand1131 km

Flybilletter fra Oslo til Liverpool

Oslo lufthavn Gardermoen er Norges største flyplass. Her legges alt til rette for en behagelig reise uten unødige fartsdumper. Det er godt med parkering rundt flyplassen, og du kan finne flere gode parkeringstilbud også for elbil, sykkel eller parkering med andre tilpasninger. Det er også god forbindelse mellom lufthavnen og Oslo og omegn. Flytoget bruker omtrent 20 minutter mellom flyplassen og Oslo S og har flere avganger i timen. Eller du kan velge lokaltoget som er et rimeligere alternativ. Det går også rute- og ekspressbusser.

I tillegg har Oslo lufthavn store taxfreeområder både for avgang og ankomst. Å unne seg litt ekstra tid her blir som en liten ferie i ferien. Pass på, taxfree betyr ikke «cost free» – butikkene vil gjøre sitt for å slanke lommeboken din.

Flyreiser fra Oslo (OSL) til Liverpool (LPL) tar omtrent to timer med direktefly. Med bytte i for eksempel London eller Amsterdam, må du legge på et par timer i reisetid, så det mest tidseffektive er å ta direktefly fra Oslo til Liverpool. Mange drar til Liverpool for en langhelg, men selv ikke lengre ferier i Liverpool skal brukes på transport når det kan unngås. Fly Oslo Liverpool på den mest direkte og raskeste måten og spar tid som du heller kan bruke i byen.

Billige flybilletter fra Oslo til Liverpool

Etter å ha tilbakelagt de rundt 1 100 km til Liverpool fra Oslo, lander du på Liverpool John Lennon lufthavn (LPL). Dette er en flyplass som ikke er for stor, men oversiktlig og grei å orientere seg i. Det er stort sett de samme rutinene for sikkerhetskontroll som ved andre flyplasser. Det er imidlertid anbefalt å møte opp to timer før avgang. Hvis flyplassen er stor og relativt ukjent for deg, bør du beregne å bruke mer tid på inn- og utsjekk.

Buss er et raskt og effektivt transportmiddel til og fra flyplassen. Det er flere apper du kan laste ned som vil gi deg oversikt over busslinjer og avgangstider. Du kan også bruke buss eller drosje til nærmeste togstasjon som ligger omtrent 3 km unna flyplassen, og velge tog på både lokalt og nasjonalt tognett. Liverpool har også en stor flåte med drosjer. Du kan også forhåndsbestille drosje som tar deg rett fra flyplassen og til hotellet ditt.

Fly til Liverpool fra Oslo – en lett vei inn i en verden av fotball og The Beatles

Liverpool er kanskje aller mest kjent for fotball og The Beatles. På kvelds- og nattestid kan man legge turen til Mathew Street og besøke velkjente The Cavern Club, stedet der The Beatles fikk sitt gjennombrudd.

Albert Dock er et populært havneområde som består av barer, restauranter museer og lignende, og er et flott område og verdt et besøk. Liverpool er også blitt et yndet sted for shoppere, som blant annet liker seg i Bold Street – et spennende resultat av byens omfattende kulturelle uttrykk. Med et par flybilletter til Liverpool fra Oslo kan du få oppleve alt byen har vokst til å bli – en europeisk storby med masse variert innhold.