Billige fly fra Haugesund (HAU) til Aberdeen (ABZ) 1 952 kr

Karmøy - Aberdeen

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 952 kr for enveisflyvninger og 2 359 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

SAS
SAS
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
SAS
SAS
Widerøe
Widerøe
Widerøe
SAS
Widerøe
KLM
SAS
Widerøe
Informasjon om ruten Haugesund til Aberdeen
AvreiseflyplassKarmøy
AnkomstflyplassAberdeen
Flyselskaper som flyr denne rutenKLM, SAS, Widerøe
Pris for flyreisen2 359 kr
Avstand491 km

Flybilletter fra Karmøy til Aberdeen

Når du ser etter fly fra Karmøy (HAU) til Aberdeen (ABZ), kan du enkelt og raskt finne gode flyreiser med Expedia. Med en rekke avreisesteder å velge imellom og spennende destinasjoner å reise til, gir Expedia deg et bredt utvalg av billige flybilletter fra Karmøy til Aberdeen. Se etter flyvninger her og vær trygg på at du får hjelp fra et av verdens største online reisebyrå.

Med Expedia kan du søke blant et stort antall flyselskaper og flyreiser til Aberdeen fra Karmøy, så det er lettere for deg å finne et godt tilbud på den datoen og klokkeslettet som passer deg best. Vårt søkeverktøy gjør det enkelt å finne gode tilbud. Bare angi reisedatoene og byen du vil reise fra, så gjør Expedia resten! Juster reisedatoene dine og ta en titt på flyvninger med mellomlandinger for å finne enda bedre tilbud fra HAU til ABZ!

Se gjennom massevis av gode alternativer og vær sikker på at du får den beste prisen! Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg døgnet rundt og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha om bestillingen av din reise fra Karmøy til Aberdeen. Vi tilbyr lave priser, reisemuligheter som passer dine behov og god kundeservice.

Sett sammen din flyreise fra Karmøy (HAU)til Aberdeen(ABZ) med et hotell og/eller en leiebil og spar enda mer! Bestiller du tidlig eller finner et restplasstilbud kan du spare ytterligere. Med Expedia er det mange måter å spare penger på din flybillett fra Karmøy til Aberdeen. Bestill dine reiser hos oss, så kan du være trygg på at du får de beste tilbudene!