Billige flybilletter til Torshavn

Billige flyreiser til Torshavn

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 949 kr for enveisflyvninger og 2 157 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Atlantic Airways

Fly til Torshavn

Skal du fly til Torshavn eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Torshavn. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Torshavn eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Torshavn eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Torshavn?
Hvis du tenker å fly, er det lett å velge flyplass. Byen har nemlig bare én – og det er Sørvágur (FAE-Vágar).
Hvor langt er det til Sørvágur (FAE-Vágar) fra sentrum av Torshavn?
Turen mellom FAE og sentrum av Torshavn er rimelig lang. Du må reise 25 km før du kan sjekke inn på hotellet i byen.
Kan jeg fly til Torshavn nå?
For å få den nyeste informasjonen om fly til Torshavn kan du gå til vår reiserådside for COVID-19. Der kan du lære mer om gjeldende reiserestriksjoner og om det kreves at du går i karantene etter landing.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Torshavn?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Torshavn, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Torshavn med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Torshavn, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Torshavn?
Folk fra hele verden passerer gjennom Sørvágur (FAE-Vágar) hver dag. Når du går av flyet og henter bagasjen, befinner du deg 25 km fra sentrale Torshavn.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Torshavn?
Det finnes 3 flyselskaper som har flyvninger til Torshavn. Disse kommer inn fra minst 9 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Torshavn?
Atlantic Airways og SAS er blant de ledende flyselskapene som betjener ruten til Torshavn. Mange reisende velger Holmen som utreiseby, og Atlantic Airways opererer de fleste flyvningene på denne ruten.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Torshavn?
Det er utrolig enkelt å arrangere en uforglemmelig reise til Torshavn når du kan velge blant 45 flyvninger uten stopp hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til Torshavn avreise fra?
De mest populære flyvningene til Torshavn har avreise fra flyplasser i Meatpacking-distriktet, Sydhavnen og Holmen.
Hvor lang tid tar det å fly til Torshavn?
Hvilken flyplass du reiser fra, avgjør hvor lang flyturen blir. Fra Meatpacking-distriktet til Torshavn tar det vanligvis ca. 2 t og 15 min. Fra Sydhavnen tar det omtrent 2 t og 15 min, mens det fra Holmen tar 2 t og 15 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Torshavn?
Ikke vent med å bestille. Dette er et av triksene smarte jetsettere bruker for å få de beste tilbudene. Hvis du bestiller tidlig, er valgmulighetene flere, og flyreisene er rimeligere. En annen enkel måte å dra i land de beste tilbudene på er å sammenligne alle mulighetene. Hvis destinasjonen har flere flyplasser, bør du finne ut hva det koster å fly til en av de mindre. Og helt til slutt: Bestill tidlig hvis du finner et godt tilbud. Billettprisene kan nemlig endres når som helst! Med litt kunnskap og flaks kan de billige flybillettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Torshavn?
Hvis du ikke forbereder deg, kan det være litt styrete å fly. Men det er ingen grunn til panikk. Følg disse tipsene for å få en behagelig start på ferien til Torshavn.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Trikset for å få en god flytur er å være forberedt. La oss begynne med det viktigste: pass, reisedokumenter, bankkort og eventuelle medisiner. Deretter bør du ta med deg ting som holder deg underholdt, som elektroniske enheter eller noe interessant å lese på. Mange tar også med seg ladere, en behagelig nakkepute og et par øretelefoner. Og sist, men ikke minst – toalettartikler som tannbørste, leppepomade og rene klær er også lurt å ha med på flyet.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Selv om listen over forbudte ting kan variere fra flyselskap til flyselskap, er det smart å ikke pakke med seg noe som er skarpt, lett antennelig eller eksplosivt. Dette omfatter blant annet skrutrekkere, knivblader, spraymaling og nødbluss. Sportsutstyr som skistaver og andre ting som kan skade passasjerer, f.eks. Skytevåpen og ammunisjon, er heller ikke lov å ha i håndbagasjen.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Komfort bør virkelig være en prioritet når du skal bestemme deg for hva du skal ha på om bord. Det er også viktig å ta på gode sko ettersom hovne føtter og ankler er ganske vanlig. Sko som er flate og litt romslige, er det smarteste valget.
  • Det er mange som har hørt om dyp venetrombose (DVT), en blodlevringstilstand som kommer av redusert mobilitet eller inaktivitet. Det er imidlertid mye du kan gjøre for å redusere muligheten for å få det. Du kan bruke et par kompresjonsstrømper eller -sokker, drikke vann samt bevege ben og føtter så mye som mulig. Gå litt rundt eller gjør øvelser i setet.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Torshavn?
Hvis du har alt klart før du drar til flyplassen, er det større sjanse for at reisen til Torshavn går som smurt. Du bør ta en titt på tipsene våre for hvordan du enkelt kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen:

  • Det første du må gjøre er å vise ID og reisedokumenter til de som jobber i sikkerhetskontrollen. Du bør ha dette lett tilgjengelig, så du ikke lager kø.
  • Etterpå er det din egen og håndbagasjen din sin tur til å sjekkes. For ikke å lage for lang kø bør du ta av alt som kan registreres av metalldetektoren. Ting som blant annet yttertøy, belte og hodetelefoner må sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Alt av elektronikk, inkludert bærbar PC og mobil, må også skannes.
  • Væske og gelé du vil ha med på flyet, som parfyme og håndkrem, må være i beholdere på maks. 100 milliliter. Alt må dessuten få plass i en pose på én liter.
  • Det kan hende at du blir bedt om å ta av skoene og sende dem gjennom røntgenmaskinen, så det kan være smart å ha på sko som er enkle å ta av.
  • Flyselskapene tillater ikke at du har med skarpe gjenstander i håndbagasjen. Hvis du må ha med deg slike ting, må du sjekke dem inn.

Informasjon om flyreiser til Torshavn
Ankomstflyplass
Vágar
Ankomstflyplassens IATA-kode
FAE
Ankomstby
Sørvágur
Pris tur-retur
2 157 kr

Populære flyvninger til Torshavn

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 949 kr for enveisflyvninger og 2 157 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe