Billige flybilletter til Gran Canaria

Billige flyreiser til Gran Canaria

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 013 kr for enveisflyvninger og 1 526 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

SAS
SAS
Norwegian Air International Ltd
SAS
Norwegian Air Shuttle
TAP Portugal
TAP Portugal
Norwegian Air Shuttle
KLM
Iberia

Gran Canaria fly

Du kommer deg enkelt og greit med fly til Gran Canaria fra flere norske flyplasser, og det tilbys ukentlige flyvninger året rundt til denne populære ferieøya. Expedia kan by på billige flybilletter til Gran Canaria, og du kan spare penger på å bestille en tur til Gran Canaria med overnatting og fly inkludert.

Gran Canaria er en del av Kanariøyene og er en av de mest befolkede og populære av disse. Øya kjennetegnes av sin runde form, de mange strendene og det utstrakte fjellandskapet. Turistene har tatt turen hit siden 1960-tallet, og øya er fremdeles et godt besøkt reisemål, takket være det behagelige klimaet, de livlige feriestedene og turmulighetene som finnes her. Det er nok derfor reisende også setter pris på de gode mulighetene for en tur med all inclusive på Gran Canaria

Flyvninger til Gran Canaria fra flyplasser i Norge

Du kan fly direkte til Gran Canaria fra Oslo Lufthavn (OSL) og Torp Sandefjord Lufthavn (TRF) ukentlig året rundt, og fra flypasser som Bergen Lufthavn (BGO), Moss Lufthavn Rygge (RYG) og Trondheim Lufthavn (TRD) hver uke i vintersesongen. Flyr du fra en annen norsk flyplass eller fra en av disse sistnevnte flyplassene utenom høysesongen, må du mellomlande i Oslo eller Sandefjord eller i en by i utlandet for å komme deg til Gran Canaria.

De fleste turistene bestiller flybilletter til Gran Canaria om vinteren for å flykte fra kulden og nyte det behagelige klimaet på denne spanske ferieøya. Om du er ute etter billige flyreiser, kan det lønne seg å være tidlig ute med bestillingen, eller du kan satse på å reise til Gran Canaria utenom høysesongen.

Fly til Gran Canaria lufthavn (LPA)

Gran Canaria lufthavn (LPA) er øyas eneste flyplass og tar imot mang et fly fra både nasjonale og internasjonale destinasjoner. Flyplassen er mest travel om vinteren, som er høysesong for charterflyvninger og direkteflyvninger fra flere steder i Europa.

Gran Canaria lufthavn (LPA) ligger rundt 20 kilometer sør for hovedstaden Las Palmas de Gran Canaria og rundt 25 kilometer nord for de mest populære feriestedene langs den sørlige kysten av øya. Det går buss fra flyplassen til hovedstaden og steder som Puerto de Mogán, Maspalomas og Playa del Inglés, og du kan også ta drosje dit du skal. Mange hoteller på øya tilbyr dessuten transport fra og til flyplassen for gjestene sine.

Hvor du kan overnatte

Når datoene for din flyreise er fastsatt, kan du se nærmere på hvor du vil overnatte på Gran Canaria. Overnatter du i hovedstaden, vil du ha tilgang til gode shoppingmuligheter og en rekke kulturtilbud, i tillegg til kort vei til byens strender. Foretrekker du en mer avslappet feriestemning, kan du overnatte i et av de mer turistrettede områdene i sør, som Maspalomas eller Playa del Inglés, som kan by på vakre strender, et spennende sanddyneområde og et livlig uteliv. Arguineguín og Puerto de Mogán, som ligger litt lenger vest, passer bedre for de som ønsker seg en litt roligere stemning men like flotte sole- og badeforhold.

Uavhengig av hvor på øya du foretrekker å overnatte, kan du bestille både overnatting og flyvninger på Expedia.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Gran Canaria

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 013 kr for enveisflyvninger og 1 526 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

SAS
TAP Portugal