Billige flybilletter til Gran Canaria

Billige flyreiser til Gran Canaria

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 154 kr for enveisflyvninger og 1 622 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines

Gran Canaria fly

Du kommer deg enkelt og greit med fly til Gran Canaria fra flere norske flyplasser, og det tilbys ukentlige flyvninger året rundt til denne populære ferieøya. Expedia kan by på billige flybilletter til Gran Canaria, og du kan spare penger på å bestille en tur til Gran Canaria med overnatting og fly inkludert.

Gran Canaria er en del av Kanariøyene og er en av de mest befolkede og populære av disse. Øya kjennetegnes av sin runde form, de mange strendene og det utstrakte fjellandskapet. Turistene har tatt turen hit siden 1960-tallet, og øya er fremdeles et godt besøkt reisemål, takket være det behagelige klimaet, de livlige feriestedene og turmulighetene som finnes her. Det er nok derfor reisende også setter pris på de gode mulighetene for en tur med all inclusive på Gran Canaria

Flyvninger til Gran Canaria fra flyplasser i Norge

Du kan fly direkte til Gran Canaria fra Oslo Lufthavn (OSL) og Torp Sandefjord Lufthavn (TRF) ukentlig året rundt, og fra flypasser som Bergen Lufthavn (BGO), Moss Lufthavn Rygge (RYG) og Trondheim Lufthavn (TRD) hver uke i vintersesongen. Flyr du fra en annen norsk flyplass eller fra en av disse sistnevnte flyplassene utenom høysesongen, må du mellomlande i Oslo eller Sandefjord eller i en by i utlandet for å komme deg til Gran Canaria.

De fleste turistene bestiller flybilletter til Gran Canaria om vinteren for å flykte fra kulden og nyte det behagelige klimaet på denne spanske ferieøya. Om du er ute etter billige flyreiser, kan det lønne seg å være tidlig ute med bestillingen, eller du kan satse på å reise til Gran Canaria utenom høysesongen.

Fly til Gran Canaria lufthavn (LPA)

Gran Canaria lufthavn (LPA) er øyas eneste flyplass og tar imot mang et fly fra både nasjonale og internasjonale destinasjoner. Flyplassen er mest travel om vinteren, som er høysesong for charterflyvninger og direkteflyvninger fra flere steder i Europa.

Gran Canaria lufthavn (LPA) ligger rundt 20 kilometer sør for hovedstaden Las Palmas de Gran Canaria og rundt 25 kilometer nord for de mest populære feriestedene langs den sørlige kysten av øya. Det går buss fra flyplassen til hovedstaden og steder som Puerto de Mogán, Maspalomas og Playa del Inglés, og du kan også ta drosje dit du skal. Mange hoteller på øya tilbyr dessuten transport fra og til flyplassen for gjestene sine.

Hvor du kan overnatte

Når datoene for din flyreise er fastsatt, kan du se nærmere på hvor du vil overnatte på Gran Canaria. Overnatter du i hovedstaden, vil du ha tilgang til gode shoppingmuligheter og en rekke kulturtilbud, i tillegg til kort vei til byens strender. Foretrekker du en mer avslappet feriestemning, kan du overnatte i et av de mer turistrettede områdene i sør, som Maspalomas eller Playa del Inglés, som kan by på vakre strender, et spennende sanddyneområde og et livlig uteliv. Arguineguín og Puerto de Mogán, som ligger litt lenger vest, passer bedre for de som ønsker seg en litt roligere stemning men like flotte sole- og badeforhold.

Uavhengig av hvor på øya du foretrekker å overnatte, kan du bestille både overnatting og flyvninger på Expedia.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan finner jeg billige flyreiser til Gran Canaria med fleksible regler for endring?
Hos Expedia er det like lett som å telle til tre. Aller først skriver du inn datoene og reisemålet og trykker på <<Søk>>. Deretter huker du av for <<Ingen gebyrer for endring>> rett under overskriften <<Fleksible regler for endring>> på venstre side. Alt som står igjen da, er å bestille den billige, fleksible turen til Gran Canaria.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Gran Canaria under COVID-19?
Koronautbruddet har resultert i en lang rekke endringer i rutinene våre på reise. Har du planer om en tur til Gran Canaria, kan tipsene nedenfor hjelpe deg med å finne ut av de nye retningslinjene.

  • Undersøk om det er noen reiserestriksjoner der du reiser fra eller dit du skal, innen bestilling. Du bør i tillegg se etter om det finnes noen regler å følge når du har kommet fram, som for eksempel krav om å gå i karantene.
  • Mange steder er det påbudt å ha på seg munnbind, også i sikkerhetskontrollen. Vær obs på at lufthavnbetjentene kan be deg om å trekke ned munnbindet en liten stund for å kunne bekrefte identiteten din.
  • Hvis du ikke blir spesifikt bedt om det, skal du ikke gi boardingkortet til personalet på flyplassen. Du må i stedet holde det inntil leseren for å registrere det før du viser det til kontrolløren for verifikasjon.
  • Enkelte steder er det tillatt å ta med opptil 350 ml antibac i håndbagasjen. Dette må du i så fall ta ut av vesken for sjekk i sikkerhetskontrollen.
  • For å minimere antallet personer som tar på tingene dine når du går gjennom sikkerhetskontrollen, bør du plassere små gjenstander, for eksempel nøkler, mobil og mynter, i håndbagasjen i stedet for i boksen.
  • Tar du med deg mat gjennom sikkerhetskontrollen, burde du plassere den for seg i gjennomsiktige poser i boksen. Da er det mindre sannsynlig at kontrolløren behøver å åpne håndbagasjen for å sjekke innholdet.

Hvilke selskaper flyr til Gran Canaria?
Bestill en billett med Norwegian Air Shuttle, og begynn å planlegge besøket i Gran Canaria. Dette velkjente selskapet byr på 17 flyvninger hver måned til Las Palmas (LPA-Gran Canaria), en innfallsport til området.
Hvordan finner jeg billige billetter til Gran Canaria?
En av de letteste måtene å finne rimelige billetter til Gran Canaria på er å ha fleksible reisedatoer. Søk etter fly, og velg deretter <<Fleksible datoer>> over resultatene for å se en sammenligning av prisene på datoene i nærheten. Beste pris på fly til Gran Canaria de siste sju dagene var 1 622 kr. Bestiller du god tid i forveien, får du gjerne enda bedre tilbud.
Hvor mye koster en flyreise til Gran Canaria?
Vi har sett flere billige billetter på markedet de siste sju dagene. For eksempel har en flyvning tur-retur til Gran Canaria variert mellom 1 622 kr og 1 705 kr. Enkelte reisende har vært så heldige at de har funnet flybilletter én vei fra Málaga (AGP) til helt ned i 154 kr.
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Gran Canaria?
Bestill en flyreise til Las Palmas (LPA-Gran Canaria) for å utforske hva Gran Canaria har å by på. Dette er regionens hovedflyplass, og ca. 3885 fly lander her hver måned.
Hva er prisen på en flybillett til Gran Canaria?
I løpet av de siste sju dagene kostet en flybillett til Gran Canaria et sted mellom 1 622 kr og 1 705 kr.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Gran Canaria?
Den billigste måneden å reise til Gran Canaria i er februar. Det er som regel dyrest i sommerferien og rundt jul. Du bør derfor unngå disse månedene hvis du har et litt stramt budsjett.
Hvor lang tid tar det å fly til Gran Canaria?
Det kommer an på hvilken flyplass du reiser fra, og værforholdene. For å gi deg en idé om hva du kan forvente deg, har vi laget en liste over gjennomsnittlige flytider for tre av de ledende rutene til Gran Canaria:

  • Fra Santa Cruz de Tenerife (TFN-Tenerife Nord) til Las Palmas (LPA-Gran Canaria): 30 min
  • Fra Arrecife (ACE-Lanzarote) til Las Palmas (LPA-Gran Canaria): 45 min
  • Fra Puerto del Rosario (FUE-Fuerteventura) til Las Palmas (LPA-Gran Canaria): 40 min

Informasjon om flyreiser til Gran Canaria
Ankomstflyplass
Gran Canaria
Ankomstflyplassens IATA-kode
LPA
Ankomstby
Las Palmas
Pris tur-retur
555 kr

Populære flyvninger til Gran Canaria

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 154 kr for enveisflyvninger og 1 622 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Vueling Airlines