Billige fly fra Bergen (BGO) til Oslo (OSL) 500 kr

Flesland - Gardermoen

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 500 kr for enveisflyvninger og 999 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Widerøe
Norwegian Air Shuttle
SAS
Norwegian Air Shuttle
Widerøe
Norwegian Air Shuttle
SAS
Widerøe
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Widerøe
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Informasjon om ruten Bergen til Oslo
AvreiseflyplassFlesland
AnkomstflyplassGardermoen
Flyselskaper som flyr denne rutenNorwegian Air Shuttle, Scandinavian Airlines
Pris for flyreisen999 kr
Avstand322 km

Flybilletter fra Bergen til Oslo

Oslo er byen som har det aller meste. Enten du vil nyte late dager på de store gressplenene i Frognerparken, slappe av med en utepils på Aker Brygge, ta båten ut i skjærgården eller besøke noen av de imponerende museene, der Munchmuseet og Astrup Fearnley Museet topper listen. Det fine med Oslo er at du enkelt kommer deg rundt til byens mange attraksjoner og severdigheter til fots – og skulle du bli sliten, kan du benytte deg av det gode kollektive transporttilbudet.

Finn billige flybilletter fra Bergen til Oslo

Det er stort sett bare de norske flyselskapene SAS og Norwegian som setter opp fly. De siste årene har det vært hard konkurranse om kundene, noe som har ført til mye billigere flybilletter fra Bergen til Oslo. Det lønner seg også å følge med på kampanjene flyselskapene kjører, siden billettene da ofte er ekstra billige. Med søkeverktøyet her på Expedia.no finner du enkelt alle de daglige avgangene fra Bergen til Oslo. Det er avganger fra tidlig om morgenen til sent på kvelden, så du bestemmer helt selv når på dagen du vil reise.

Fakta om reisen

Det er nesten bare direkteflyvninger når du skal fly til Oslo fra Bergen, noe som ikke er så rart med en flytid på under timen. Alternativet er å kjøre strekningen med bil eller sette seg på toget, men med en reisetid på rundt sju timer frister ikke dette for alle. Det kommer ikke til å mangle på ting du vil gjøre i Oslo, og timene du sparer kan du for eksempel bruke til å utforske det flotte Operahuset. I tillegg til å se en forestilling er det mulig å gå rundt på taket til bygget, og fra taket har du fin utsikt mot Oslo og det kjente området Barcode – som ligger rett ved operaen.

Bergen lufthavn (BGO) – oversiktlig og praktisk

Bergen lufthavn er den nest største flyplassen i Norge, men blir som en liten flyplass å regne i sammenligning med Oslo lufthavn. Selv om flyplassen ikke er så stor, er det et godt utvalg fasiliteter, blant annet spisesteder og butikker. Trenger du en ny bok til turen, kan du gå innom bokhandelen. Ut til flyplassen fra sentrum er det rundt 20 kilometer, og for å komme deg dit kan du velge mellom buss og Bybanen, bergensernes store stolthet.

Flyreiser fra Bergen til Oslo lufthavn (OSL) – moderne og flott

Når du tar fly fra Bergen til Oslo, har landet på Oslo lufthavn og kommet ut i ankomsthallen, er det flere spisesteder og kiosker hvor du kan kjøpe deg noe godt å spise og drikke. For å komme deg fra flyplassen og inn til sentrum kan du ta flytoget, vanlig tog eller flybuss. Det er godt skiltet i ankomstområdet, så du finner enkelt frem.

Spennende opplevelser i Oslo

Foruten det vi allerede har nevnt, er en gåtur opp og ned Karl Johans gate et must når du er i hovedstaden. Den starter på Jernbanetorget og strekker seg hele veien til slottet. Underveis passerer du en rekke forskjellige butikker, restauranter og utesteder.

Med Expedia kan du søke blant et stort antall flyselskaper og flyreiser til Oslo fra Bergen, så det er lettere for deg å finne et godt tilbud på den datoen og klokkeslettet som passer deg best. Vårt søkeverktøy gjør det enkelt å finne gode tilbud. Bare angi reisedatoene og byen du vil reise fra, så gjør Expedia resten! Juster reisedatoene dine og ta en titt på flyvninger med mellomlandinger for å finne enda bedre tilbud fra BGO til OSL!

Se gjennom massevis av gode alternativer og vær sikker på at du får den beste prisen! Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg døgnet rundt og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha om bestillingen av din reise fra Bergen til Oslo. Vi tilbyr lave priser, reisemuligheter som passer dine behov og god kundeservice.

Sett sammen din flyreise fra Bergen (BGO)til Oslo(OSL) med et hotell og/eller en leiebil og spar enda mer! Bestiller du tidlig eller finner et restplasstilbud kan du spare ytterligere. Med Expedia er det mange måter å spare penger på din flybillett fra Bergen til Oslo. Bestill dine reiser hos oss, så kan du være trygg på at du får de beste tilbudene!

Ofte stilte spørsmål