Billige flybilletter til Lanzarote

Billige flyreiser til Lanzarote

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 399 kr for enveisflyvninger og 2 318 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Air Europa
Air Europa
easyJet

Fly til Lanzarote

Fly til Lanzarote

Du kommer deg enkelt og greit med fly til Lanzarote fra norske flyplasser, og det tilbys en rekke flyvninger året rundt til denne populære ferieøya. Expedia kan by på billige flybilletter til Lanzarote, og bestiller du overnatting og leie av bil samtidig, kan du spare penger.

Lanzarote er den østligste av Kanariøyene og har, takket være sitt behagelige klima, sine vakre strender og sin flotte natur, vært et populært reisemål i flere tiår. På denne vakre øya kan du ikke bare ligge og slappe av på strendene eller plaske rundt i vannet, men du kan dessuten besøke flere museer, dra til nasjonalparken Timanfaya eller noen av de andre interessante naturområdene på øya, eller overvære en konsert i en grotte.

Flyvninger til Lanzarote fra flyplasser i Norge

Du kan fly direkte til Lanzarote fra Oslo Lufthavn (OSL) ukentlig i høysesongen, som er om vinteren og tidlig på våren. Flyr du fra en annen norsk flyplass, må du bytte fly, noe du kan gjøre for eksempel i Oslo eller Stockholm i høysesongen. Utenom denne perioden må du reise via en by som London eller Madrid for å komme deg til Lanzarote.

De fleste turistene bestiller en flyvning tur-retur til Lanzarote om vinteren og tidlig på våren. Er du ute etter billige flybiletter til din feire på Lanzarote, kan det således lønne seg å være tidlig ute med bestillingen hvis du ønsker å reise hit nettopp i denne perioden. Reiser du utenom høysesongen, kan det være lettere å finne lave priser.

Fly til Lanzarote lufthavn (ACE)

Lanzarote lufthavn (ACE) er Lanzarotes internasjonale flyplass og tilbyr flyvninger til og fra en rekke destinasjoner rundt omkring i Europa. Du kan for eksempel fly herfra til Gran Canaria eller til en by som Madrid eller Barcelona etter endt opphold på Lanzarote.

Lanzarote lufthavn (ACE) ligger ca. 5 kilometer sør for øyas hovedstad Arrecife. Fra flyplassen kan du ta buss for å komme deg til Arrecife, Puerto del Carmen og Playa Blanca. Du kan også ta drosje dit du skal, og mange hoteller tilbyr dessuten transport fra og til flyplassen for gjestene sine.

Hvor du kan overnatte

Når du har bestemt deg for datoene for din flyreise til Lanzarote, kan du se nærmere på hvor du vil overnatte. Er det viktig for deg å befinne deg i nærheten av vakre strender men samtidig ikke ha altfor lang vei til flyplassen, kan du for eksempel overnatte i Puerto del Carmen eller langs Costa Teguise, som begge er kjent for sine flotte strandstrekninger. Foretrekker du bylivet fremfor strand- og badesteder, kan du overnatte i Arrecife i stedet, som kan by på flere kulturelle tilbud og fergeforbindelser med blant annet Gran Canaria, Tenerife og Fuerteventura. Er du mer opptatt av natur og vil utforske Lanzarote til fots, kan det være du aller helst vil overnatte litt unna kysten og nær nasjonalparken Timanfaya.

Uavhengig av hvor på øya du foretrekker å overnatte, kan du bestille både overnatting og flyvninger på Expedia med få tastetrykk.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Lanzarote som følge av COVID-19?
Mange av flyselskapene der ute tilbyr nå større fleksibilitet på grunn av COVID-19. Du finner svar på de fleste spørsmålene du måtte ha om endring og avbestilling av flyreisen til Lanzarote i kundeserviceportalen vår. Dessuten bør du gå gjennom vilkårene til de forskjellige flyselskapene innen du bekrefter bestillingen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Lanzarote med fleksible regler for endring?
For tiden er fleksibilitet i forbindelse med flyreiser helt vesentlig. Nettopp derfor har vi lagt til alternativet <<Ingen gebyrer for endring>> på siden vår, så du lettere kan få frem rimelige, fleksible billetter til Lanzarote. Du finner innstillingen til venstre på siden, under overskriften <<Fleksible regler for endring>>.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Lanzarote under COVID-19?
Med så mange nye restriksjoner satt i verk i forbindelse med COVID-19 har reisevanene våre blitt påvirket. Her har vi samlet noen kjekke tips du kan lese før du går om bord i flyet til Lanzarote.

  • Finn ut om det er noen reiserestriksjoner på avreisestedet eller ved reisemålet før du bestiller billetter. Du burde dessuten sjekke om det finnes noen regler å følge når du har kommet fram, som for eksempel karantenekrav.
  • Gå med munnbind på alle steder der det er anbefalt eller påbudt, også i sikkerhetskontrollen. Du kan bli spurt om å ta vekk munnbindet et øyeblikk for at du skal kunne identifisere deg.
  • Istedenfor å gi ombordstigningskortet ditt til vekterne, må du holde det inntil leseren selv og så vise det til kontrolløren for bekreftelse.
  • Enkelte steder er det lov å ta med opptil 350 ml antibac i håndbagasjen. Dette må du i så fall ta ut av vesken for sjekk i sikkerhetskontrollen.
  • Legg små gjenstander som mobil, nøkler og lommebok i håndbagasjen istedenfor på brettet i sikkerhetskontrollen, så reduserer du antallet personer som rører ved tingene.
  • Hold all mat for seg og utenfor håndbagasjen når du går gjennom sikkerhetskontrollen. Ved gjennomlysing er det mindre sannsynlig at kontrolløren behøver å gå gjennom vesken din hvis du har lagt maten i gjennomsiktige poser i boksen.

Hvordan finner jeg billige billetter til Lanzarote?
En av de letteste måtene å finne rimelige billetter til Lanzarote på er å være fleksibel med reisedatoene. Søk etter fly, og velg deretter <<Fleksible datoer>> over resultatene for å se en sammenligning av prisene på nærliggende datoer. Laveste pris til Lanzarote de siste sju dagene var 2 318 kr. Hvis du bestiller god tid i forveien, får du som oftest enda bedre tilbud.
Hvor mye koster en flyreise til Lanzarote?
Flyvninger én vei med avgang fra Las Palmas (LPA) har i løpet av de siste sju dagene kostet så lite som 1 399 kr. I samme periode har flybilletter tur-retur til Lanzarote ligget på mellom 2 318 kr og 2 318 kr. Får du øye på et tilbud, burde du ikke nøle – slike priser pleier ikke å vare!
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Lanzarote?
Arrecife (ACE-Lanzarote) er hovedflyplassen i Lanzarote, og det lander rundt 2048 fly på flyplassen hver måned. Vær på utkikk etter en god pris, bestill en billett og gjør deg klar til å oppleve denne flotte regionen.
Hva er prisen på en flybillett til Lanzarote?
De siste sju dagene var prisen for en flybillett til Lanzarote et sted mellom 2 318 kr og 2 318 kr.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Lanzarote?
Den rimeligste måneden å dra til Lanzarote i er februar. Prisene er som regel dyrest i sommermånedene og rundt jul og nyttår. Du bør derfor unngå disse månedene hvis du har et litt stramt budsjett.
Hvor lang tid tar det å fly til Lanzarote?
Flyreisen kan være kort eller lang. Det avhenger av hvor du reiser fra. For å gjøre det lettere å planlegge reisen til Lanzarote har vi laget en liste over gjennomsnittlige flytider for tre av de ledende rutene:

  • Fra Las Palmas (LPA-Gran Canaria) til Arrecife (ACE-Lanzarote): 45 min
  • Fra Santa Cruz de Tenerife (TFN-Tenerife Nord) til Arrecife (ACE-Lanzarote): 50 min
  • Fra Madrid (MAD-Adolfo Suarez Madrid-Barajas) til Arrecife (ACE-Lanzarote): 2 t og 41 min

Informasjon om flyreiser til Lanzarote
Ankomstflyplass
Lanzarote
Ankomstflyplassens IATA-kode
ACE
Ankomstby
Arrecife
Pris tur-retur
823 kr

Populære flyvninger til Lanzarote

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 399 kr for enveisflyvninger og 2 318 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle