Billige flybilletter til Lanzarote

Billige flyreiser til Lanzarote

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 176 kr for enveisflyvninger og 1 520 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Iberia
Air Europa
Brussels Airlines
Iberia
Iberia
Lufthansa
Lufthansa
Condor
Iberia
TAP Portugal

Fly til Lanzarote

Fly til Lanzarote

Du kommer deg enkelt og greit med fly til Lanzarote fra norske flyplasser, og det tilbys en rekke flyvninger året rundt til denne populære ferieøya. Expedia kan by på billige flybilletter til Lanzarote, og bestiller du overnatting og leie av bil samtidig, kan du spare penger.

Lanzarote er den østligste av Kanariøyene og har, takket være sitt behagelige klima, sine vakre strender og sin flotte natur, vært et populært reisemål i flere tiår. På denne vakre øya kan du ikke bare ligge og slappe av på strendene eller plaske rundt i vannet, men du kan dessuten besøke flere museer, dra til nasjonalparken Timanfaya eller noen av de andre interessante naturområdene på øya, eller overvære en konsert i en grotte.

Flyvninger til Lanzarote fra flyplasser i Norge

Du kan fly direkte til Lanzarote fra Oslo Lufthavn (OSL) ukentlig i høysesongen, som er om vinteren og tidlig på våren. Flyr du fra en annen norsk flyplass, må du bytte fly, noe du kan gjøre for eksempel i Oslo eller Stockholm i høysesongen. Utenom denne perioden må du reise via en by som London eller Madrid for å komme deg til Lanzarote.

De fleste turistene bestiller en flyvning tur-retur til Lanzarote om vinteren og tidlig på våren. Er du ute etter billige flybiletter til din feire på Lanzarote, kan det således lønne seg å være tidlig ute med bestillingen hvis du ønsker å reise hit nettopp i denne perioden. Reiser du utenom høysesongen, kan det være lettere å finne lave priser.

Fly til Lanzarote lufthavn (ACE)

Lanzarote lufthavn (ACE) er Lanzarotes internasjonale flyplass og tilbyr flyvninger til og fra en rekke destinasjoner rundt omkring i Europa. Du kan for eksempel fly herfra til Gran Canaria eller til en by som Madrid eller Barcelona etter endt opphold på Lanzarote.

Lanzarote lufthavn (ACE) ligger ca. 5 kilometer sør for øyas hovedstad Arrecife. Fra flyplassen kan du ta buss for å komme deg til Arrecife, Puerto del Carmen og Playa Blanca. Du kan også ta drosje dit du skal, og mange hoteller tilbyr dessuten transport fra og til flyplassen for gjestene sine.

Hvor du kan overnatte

Når du har bestemt deg for datoene for din flyreise til Lanzarote, kan du se nærmere på hvor du vil overnatte. Er det viktig for deg å befinne deg i nærheten av vakre strender men samtidig ikke ha altfor lang vei til flyplassen, kan du for eksempel overnatte i Puerto del Carmen eller langs Costa Teguise, som begge er kjent for sine flotte strandstrekninger. Foretrekker du bylivet fremfor strand- og badesteder, kan du overnatte i Arrecife i stedet, som kan by på flere kulturelle tilbud og fergeforbindelser med blant annet Gran Canaria, Tenerife og Fuerteventura. Er du mer opptatt av natur og vil utforske Lanzarote til fots, kan det være du aller helst vil overnatte litt unna kysten og nær nasjonalparken Timanfaya.

Uavhengig av hvor på øya du foretrekker å overnatte, kan du bestille både overnatting og flyvninger på Expedia med få tastetrykk.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Lanzarote

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 176 kr for enveisflyvninger og 1 520 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Iberia
Brussels Airlines