Billige flyreiser til Oslo

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 129 kr for enveisflyvninger og 258 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Mar 9, 2020

Meget hyggelig kapteiner, med masse innformasjon.

Mar 1, 2020

Det var akkurat det samme som forrige turen min til Madrid. Alt var greit.

Feb 27, 2020

Maten var ikke noe å skryte av men..

Feb 3, 2020

Til tider for kaldt i cabinen.

Jan 11, 2020

Ble oppgradert en klasse pga av fullbooket tur, alltid koselig

Dec 30, 2019

Det var den første reise med Emirates, men selvsagt vi skal reise sekv og skal anbefale fir andre!

Dec 27, 2019

Overføringen fra terminal 2 til 3 i Dubai tok veldig lang tid. Vi i kjørte rundt hele flyplassen. De 3 andre i bussen hadde samme inntrykk.

Nov 29, 2019

Verdens beste flyselskap!

Nov 28, 2019

Very good trioæp from Lisboa til Oslo

Oct 13, 2019

Hyggelig betjening hos Expedia som hjalp meg med det problemet som oppstod ved min booking på hjemreise og løste dette problemet hurtig.Meget rask innsjekking og boarding og god service og god mat på flyvningen.

Fly Oslo

Jevnlige og billige flyvninger til Oslo gjør at det ikke lenger er noen unnskyldning for ikke å ta turen til hovedstaden for å oppleve noe av det byen har å by på. Benytter du Expedia er du garantert å finne billige flybilletter til Oslo – i tillegg til at du kan spare på hotell og leie av bil i Oslo. Dette betyr at du kan bruke feriebudsjettet ditt på morsomme opplevelser, som en tur til Tusenfryd!

Det er veldig enkelt å komme seg til Oslo fra alle landets flyplasser, og det er ofte flyvinger nesten hver time på dagtid. Det er mange flyselskaper som flyr deg rundt i Norge, og billettene er ofte billige.

Oslo er en veldig koselig by med mange spennende turistattraksjoner. Ta en tur på taket til det velkjente operahuset, eller besøk Munchmuseet for å se det verdenskjente maleriet ”Skrik”. Om sommeren kryr det av folk på Aker Brygge og Tjuvholmen, og her kan du både bade, spise på flotte restauranter eller ta båten ut til en av øyene i skjærgården.

Hotell i Oslo passer for de fleste budsjetter, og du finner både luksuriøse hoteller og hoteller av den rimeligere typen. Det er nok av hoteller å velge mellom hos Expedia, og bestiller du en pakkereise til Oslo med både fly og hotell sammen kan du virkelig spare mye! Med alt man kan se og gjøre innen Oslos bygrenser, vil du være glad du sparte penger du kan bruke til mye annet morsomt i løpet av oppholdet.

Fly til Oslo fra flyplasser i Norge

Med Expedia kan kundene velge blant de billigste flyvningene til Oslo fra en rekke populære flyselskaper (blant annet Norwegian, SAS og Widerøe).

Reisetiden til Oslo er stort sett 45-50 minutter fra de fleste byer, med unntak av fra Tromsø, hvor man må regne med en flytid på et par timer.

Fly til Oslo Lufthavn

Oslo Lufthavn, som også ofte bare kalles Gardermoen, er Norges klart største flyplass. De fleste internasjonale flyvninger til Norge lander på Gardermoen, og flyplassen har over 20 millioner mennesker innom hvert år.

Det er direkte flyvninger fra alle de andre flyplassen i Norge til Oslo Lufthavn. Flyplassen ligger 47 kilometer nord for Oslo, og det er godt med transportmuligheter for å komme seg inn til sentrum. Reisende kan benytte seg av flytoget, flybusser eller det regionale toget – sistnevnte tar deg også med til Trondheim hvis du tar det i motsatt retning av Oslo.

Finn dine billige flybilletter til Oslo med Expedia. Hvorfor vente? Bestill en weekendtur til Oslo i dag!

Populære flyvninger til Oslo

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 129 kr for enveisflyvninger og 258 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.