Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Oslo

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Oslo

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly Oslo

Jevnlige og billige flyvninger til Oslo gjør at det ikke lenger er noen unnskyldning for ikke å ta turen til hovedstaden for å oppleve noe av det byen har å by på. Benytter du Expedia er du garantert å finne billige flybilletter til Oslo – i tillegg til at du kan spare på hotell og leie av bil i Oslo. Dette betyr at du kan bruke feriebudsjettet ditt på morsomme opplevelser, som en tur til Tusenfryd!

Det er veldig enkelt å komme seg til Oslo fra alle landets flyplasser, og det er ofte flyvinger nesten hver time på dagtid. Det er mange flyselskaper som flyr deg rundt i Norge, og billettene er ofte billige.

Oslo er en veldig koselig by med mange spennende turistattraksjoner. Ta en tur på taket til det velkjente operahuset, eller besøk Munchmuseet for å se det verdenskjente maleriet ”Skrik”. Om sommeren kryr det av folk på Aker Brygge og Tjuvholmen, og her kan du både bade, spise på flotte restauranter eller ta båten ut til en av øyene i skjærgården.

Hotell i Oslo passer for de fleste budsjetter, og du finner både luksuriøse hoteller og hoteller av den rimeligere typen. Det er nok av hoteller å velge mellom hos Expedia, og bestiller du en pakkereise til Oslo med både fly og hotell sammen kan du virkelig spare mye! Med alt man kan se og gjøre innen Oslos bygrenser, vil du være glad du sparte penger du kan bruke til mye annet morsomt i løpet av oppholdet.

Fly til Oslo fra flyplasser i Norge

Med Expedia kan kundene velge blant de billigste flyvningene til Oslo fra en rekke populære flyselskaper (blant annet Norwegian, SAS og Widerøe).

Reisetiden til Oslo er stort sett 45-50 minutter fra de fleste byer, med unntak av fra Tromsø, hvor man må regne med en flytid på et par timer.

Fly til Oslo Lufthavn

Oslo Lufthavn, som også ofte bare kalles Gardermoen, er Norges klart største flyplass. De fleste internasjonale flyvninger til Norge lander på Gardermoen, og flyplassen har over 20 millioner mennesker innom hvert år.

Det er direkte flyvninger fra alle de andre flyplassen i Norge til Oslo Lufthavn. Flyplassen ligger 47 kilometer nord for Oslo, og det er godt med transportmuligheter for å komme seg inn til sentrum. Reisende kan benytte seg av flytoget, flybusser eller det regionale toget – sistnevnte tar deg også med til Trondheim hvis du tar det i motsatt retning av Oslo.

Finn dine billige flybilletter til Oslo med Expedia. Hvorfor vente? Bestill en weekendtur til Oslo i dag!

Informasjon om flyreiser til Oslo

Ankomstflyplass Gardermoen
Ankomstflyplassens IATA-kode OSL
Ankomstby Oslo

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Oct 13, 2019

Hyggelig betjening hos Expedia som hjalp meg med det problemet som oppstod ved min booking på hjemreise og løste dette problemet hurtig.Meget rask innsjekking og boarding og god service og god mat på flyvningen.

Aug 20, 2019

Flott med gratis kaffe/te etc . Men , kunne gjerne fått et glass vann gratis , i tillegg til kaffen

Jul 12, 2019

Forferdelig tett luft i føyet da vi gikk på. En av flyvertinnene, den høyeste og blondeste av dem var lite serviceinnstilt og vennlig. Ellers bra.

Jun 24, 2019

Boarding pass fra Frankfurt til Lisboa På movil : (

Jun 15, 2019

Førnøyd med rask fly.

Jun 7, 2019

Solid og moderne må være passende for sas

Apr 18, 2019

Appen kunne ha vært på engelsk / Norsk. Innsjekking var på Norsk veldig bra..

Mar 18, 2019

Koste oss på hele turen.

Feb 1, 2019

Kaffen var dyr !

Jan 9, 2019

Jeg er alltid fornøyd med SAS:(