Billige flybilletter til Oslo

Billige flyreiser til Oslo

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 498 kr for enveisflyvninger og 898 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Fly Oslo

Jevnlige og billige flyvninger til Oslo gjør at det ikke lenger er noen unnskyldning for ikke å ta turen til hovedstaden for å oppleve noe av det byen har å by på. Benytter du Expedia er du garantert å finne billige flybilletter til Oslo – i tillegg til at du kan spare på hotell og leie av bil i Oslo. Dette betyr at du kan bruke feriebudsjettet ditt på morsomme opplevelser, som en tur til Tusenfryd!

Det er veldig enkelt å komme seg til Oslo fra alle landets flyplasser, og det er ofte flyvinger nesten hver time på dagtid. Det er mange flyselskaper som flyr deg rundt i Norge, og billettene er ofte billige.

Oslo er en veldig koselig by med mange spennende turistattraksjoner. Ta en tur på taket til det velkjente operahuset, eller besøk Munchmuseet for å se det verdenskjente maleriet ”Skrik”. Om sommeren kryr det av folk på Aker Brygge og Tjuvholmen, og her kan du både bade, spise på flotte restauranter eller ta båten ut til en av øyene i skjærgården.

Hotell i Oslo passer for de fleste budsjetter, og du finner både luksuriøse hoteller og hoteller av den rimeligere typen. Det er nok av hoteller å velge mellom hos Expedia, og bestiller du en pakkereise til Oslo med både fly og hotell sammen kan du virkelig spare mye! Med alt man kan se og gjøre innen Oslos bygrenser, vil du være glad du sparte penger du kan bruke til mye annet morsomt i løpet av oppholdet.

Fly til Oslo fra flyplasser i Norge

Med Expedia kan kundene velge blant de billigste flyvningene til Oslo fra en rekke populære flyselskaper (blant annet Norwegian, SAS og Widerøe).

Reisetiden til Oslo er stort sett 45-50 minutter fra de fleste byer, med unntak av fra Tromsø, hvor man må regne med en flytid på et par timer.

Fly til Oslo Lufthavn

Oslo Lufthavn, som også ofte bare kalles Gardermoen, er Norges klart største flyplass. De fleste internasjonale flyvninger til Norge lander på Gardermoen, og flyplassen har over 20 millioner mennesker innom hvert år.

Det er direkte flyvninger fra alle de andre flyplassen i Norge til Oslo Lufthavn. Flyplassen ligger 47 kilometer nord for Oslo, og det er godt med transportmuligheter for å komme seg inn til sentrum. Reisende kan benytte seg av flytoget, flybusser eller det regionale toget – sistnevnte tar deg også med til Trondheim hvis du tar det i motsatt retning av Oslo.

Finn dine billige flybilletter til Oslo med Expedia. Hvorfor vente? Bestill en weekendtur til Oslo i dag!

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Oslo?
Oslo (OSL-Gardermoen) er den mest ettertraktede flyplassen i Oslo. Det er også andre flyplasser i byen, så sørg for at du går for den mest praktiske for deg.
Hvor langt er det til OSL fra sentrum av Oslo?
OSL ligger 35 km fra sentrum av Oslo, så du bør regne med litt ekstra reisevei videre byens sentrum.
Kan jeg fly til Oslo nå?
Sørg for at turen til Oslo går knirkefritt ved å gå til vår reiserådside for COVID-19. På den måten kan du enkelt få informasjon om gjeldende reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de seneste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Oslo?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Oslo, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Oslo med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Oslo, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Oslo?
Før du reiser til Oslo, kan det være en god idé å sjekke hvilken flyplass som er den beste for deg. OSL ligger 35 km fra sentrumsområdet. Hvis du flyr til TRF, vil du befinne deg 85 km fra sentrum.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Oslo?
Det er 35 flyselskaper som forbinder Oslo med 110 flyplasser rundt om i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Oslo?
Oslo har mesteparten av flyvningene fra SAS, Norwegian Air Shuttle og Flyr AS. SAS er det mest populære flyselskapet, og Trondheim er byen de fleste reisende flyr fra.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Oslo?
Med omtrent 2369 flyvninger uten mellomlandinger ukentlig, vil du befinne deg i Oslo før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Oslo avreise fra?
Flyvninger til Oslo med avreise fra flyplasser i Gamlebyen, Bergen og Trondheim, er svært populære.
Hvor lang tid tar det å fly til Oslo?
Hvis du skal fly til Oslo fra Gamlebyen, kan du forvente en flytur på rundt 2 t og 51 min. Reiser du fra Bergen, kan regne med å være på flyet i 3 t. Fra Trondheim tar det omtrent 1 t og 2 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Oslo?
Som alle bereiste reisende vet – ikke bestill for sent. Prisene er ofte på sitt dyreste like før avreisedatoen. Det kan også være lurt å undersøke litt på nettet og sammenligne det du finner. Hvis reisemålet har flere flyplasser, kan du dra i land bedre priser ved å velge den som er lengst unna. En annen måte å spare litt på er å kunne bestille på kort varsel. Hvis du snubler over et bra tilbud, er det bare å kjøre på. Grip sjansen når den er der!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Oslo?
Vi har samlet sammen all informasjonen du trenger for å få en behagelig flyreise. Følg de gode tipsene våre, så suser du gjennom sikkerhetskontrollen og nyter livet i Oslo før du vet ordet av det.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Først og fremst bør du pakke pass, reisedokumenter, penger og medisiner. Deretter pakker du noe som får tiden til å gå på flyet. Det kan være interessant lesestoff og et nettbrett med filmer du kan se. Satser du på å lade opp med en blund, er en støttende nakkepute og et par støydempende hodetelefoner også kjekt å ha med seg. Til slutt kan du gjøre plass til tannbørste og deodorant, så du føler deg frisk og opplagt når du kommer frem.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Du må pakke større flasker med sjampo og balsam i bagasjen du skal sjekke inn. Har du mer enn 100 milliliter væske og gelé i håndbagasjen, kan du ikke ta det med deg om bord. Spisse eller skarpe gjenstander, som en skrutrekker, og farlige produkter som er lett antennelige eller eksplosive, f.eks. Nødbluss, blekemidler og giftmidler, er heller ikke lov å ha med om bord.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Den smale midtgangen på et fly er ikke en catwalk. Du bør ha på komfortable klær og huske å ta med en cardigan ettersom temperaturen kan være lav i kabinen på lengre flyreiser. Flate og litt romslige sko anbefales også.
  • Mange har hørt om DVT (dyp venetrombose), en blodlevringstilstand som kommer av redusert mobilitet eller inaktivitet. Det er imidlertid forskjellige ting du kan gjøre for å redusere sjansene for å få det. Du kan bruke et par kompresjonsstrømper eller -sokker, drikke vann samt bevege ben og føtter så mye som mulig. Gå opp og ned midtgangen eller prøv å gjøre noen øvelser sittende.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Oslo?
Hvis du har alt klart før du kommer til flyplassen, øker du sjansen for at turen til Oslo går av stabelen uten problemer. Ta en titt på våre nyttige tips for hvordan du kommer deg raskt gjennom sikkerhetskontrollen:

  • Det første du må gjøre er å vise reisedokumenter og pass i sikkerhetskontrollen. Legg dette på et sted som er lett tilgjengelig, så du ikke lager kø.
  • Deretter må både du og håndbagasjen din sjekkes. For ikke å bruke altfor lang tid bør du ta av alt som kan få metalldetektoren til å pipe. Ting som belte, yttertøy og øretelefoner må sendes gjennom maskinen.
  • Alle dine elektroniske enheter, inkludert nettbrett og mobil, må dessuten gjennomlyses.
  • Ikke glem å ta ut væske og gelé fra håndbagasjen. Dette må nemlig sendes gjennom røntgenmaskinen. Hver beholder kan ikke være større enn 100 milliliter, og alt må få plass i én gjennomsiktig pose på maks. 1 liter.
  • Det kan være smart å ha på joggesko ettersom sjansen da er mindre for at du blir bedt om å ta dem av når du skal gjennom sikkerhetskontrollen. Vernesko og tyngre sko må ofte sjekkes.
  • Fjern alle forbudte gjenstander fra håndbagasjen. Hvis du har skarpe gjenstander som lommekniver eller verktøy, bør du putte dem i bagasjen du skal sjekke inn. Du kan ikke ta med slike ting om bord.

Informasjon om flyreiser til Oslo
Ankomstflyplass
Gardermoen
Ankomstflyplassens IATA-kode
OSL
Ankomstby
Oslo
Pris tur-retur
844 kr

Populære flyvninger til Oslo

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 498 kr for enveisflyvninger og 898 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Scandinavian Airlines