Billige flybilletter til London

Billige flyreiser til London

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 1 034 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Widerøe

Fly London

Det er enkelt å finne billige fly til London, ettersom de fleste større flyplassene i Norge har flyvninger direkte til London, men det kan variere noe hvilken flyplass de flyr til. Du vil uansett ikke være langt fra sentrum, og man kan ofte få enda billigere billetter ved å fly til Gatwick eller Stansted i stedet for Heathrow.

London er hovedstaden i England, og en by med masse historie. Byen er mangfoldig og full av kultur, og i byen finner du alt fra livlige nattklubber til vakre katedraler og kjente museer. London har attraksjoner som passer alle interesser og ønsker.

Når man reiser til London vil man nyte tiden i byen på best mulig måte. Utforsk de smale gatene i Soho eller slapp av i Hyde Park – det er så mye å gjøre i London at du uansett ikke får opplevd alt første gang du besøker byen.

Du finner du alt fra de mest luksuriøse hoteller til veldig billige hoteller i London. Enten det er snakk om Ritz ved Green Park i Knightsbridge eller Premier Inn rett ved Victoria Rail Station, har London et alternativ for deg. Det er hundrevis av budsjetthoteller i London, som lar deg spare penger du i stedet kan bruke til å utforske hovedstaden. Med så mange attraksjoner og muligheter til shopping i London, bør du spare der du spare kan!

Når du bestiller fly til London med Expedia, vil du både få den beste tilgjengelige prisen og muligheten til å benytte deg av andre tilbud. Hvis du bestiller en pakkereise til London sammen, kan du spare enda mer!

Det kunne nesten ikke vært enklere og billigere å fly til London, så bestill turen din i dag!

Fly til London fra flyplasser i Norge

Med Expedia kan de reisende velge blant de billigste flyvningene til London fra en rekke populære flyselskaper, blant annet SAS, Norwegian, Iberia og British Airways.

Flytiden til London fra de flest store byer i Norge er på et par timer, og du trenger ikke tenke på visum som nordmann.

Fly til London Heathrow Airport

London Heathrow Airport er den største og travleste flyplassen i hele Storbritannia. Millioner av passasjerer reiser til og fra flyplassen hvert år, fra en rekke destinasjoner rundt om i verden. De fleste internasjonale flyvninger til London lander på Heathrow.

Flyplassen ligger bare 22 km vest for sentrum, og du kommer deg enkelt til sentrum med det gode kollektivtilbudet. Undergrunnssystemet kobler sammen Terminal 1, 2, 3 og 4, og tar deg med direkte til Piccadilly Line. Det går også busser til hjertet av London hvert 15. minutt, en tur som tar omtrent 35 minutter.

Er du litt eventyrlysten kan du leie bil, noe som kan være billig og gir reisen din en ekstra dimensjon. Det er enkelt å komme seg fra flyplassen til London sentrum med bil, så hvorfor ikke leie en bil i London, så har du muligheten til å se utkanten av London om du skulle ønske det.

Fly til London Gatwick Airport

London Gatwick Airport er Storbritannias nest største og nest travleste flyplass. Til tross for at den er ”lillebroren” til Heathrow, reiser millioner med internasjonale passasjerer til og fra flyplassen hvert år.

Den ligger omtrent 46 km sør for London, men det er enkelt å komme seg fra flyplassen og inn til sentrum. London Gatwick og Heathrow håndterer alene over 200 millioner passasjerer hvert år.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i London?
Byen har flere flyplasser, men de fleste reisende foretrekker London (LHR-Heathrow).
Hvor langt er det til London (LHR-Heathrow) fra sentrum av London?
London Heathrow (LHR) ligger 25 km fra bykjernen i London, så du kan forvente en liten reise videre til sentrum.
Kan jeg fly til London nå?
Sørg for at reisen til London går knirkefritt ved å gå til vår reiserådside for COVID-19. På den måten kan du enkelt holde deg oppdatert om reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de nyeste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til London?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til London, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til London med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til London, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i London?
Utallige reisende passerer gjennom London hver eneste dag. Med så mange flyplassterminaler i byen, kan du ankomme flere steder. De viktigste er LHR (25 km fra sentrum), LGW (40 km fra sentrum) og STN (50 km fra sentrum).
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til London?
110 flyselskaper har flyvninger til London fra minst 361 flyplasser i hele verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til London?
Mange reisende velger KLM, British Airways og Flybe for å dra til London. Mesteparten av disse flyvningene flyr inn fra Oud-Zuid, og ruten betjenes i de fleste tilfeller av KLM.
Hvor mange direkteflyvninger er det til London?
Det går mye raskere å fly til et nytt sted når du slipper mellomlandinger. Hvis du skal reise til London, så finnes det rundt 10 498 flyvninger uten stopp ukentlig.
Hvor har de mest populære flyvningene til London avreise fra?
Flyvninger til London fra flyplasser i Gamlebyen, Dublin og Sutton, er de mest populære.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i London?
Hvilken by du reiser fra, avgjør hvor lenge du må sitte i flysetet, Fra Gamlebyen til London tar flyturen vanligvis rundt 2 t og 42 min. Fra Dublin tar det omtrent 1 t og 21 min, mens det fra Sutton tar 2 t og 14 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til London så rimelig som mulig?
Som alle bereiste jetsettere vet – ikke bestill i siste liten. Billettprisene er ofte på sitt dyreste like før avreisedatoen. Det kan også være lurt å sjekke ulike alternativer på nettet og sammenligne det du finner. Hvis reisemålet kan friste med flere enn én flyplass, kan du finne bedre priser ved å fly til den minste. En annen måte du kan spare noen kroner på, er å være klar til å bestille på kort varsel. Hvis du finner et bra tilbud, er det bare å kjøre på. Grip muligheten når du kan!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til London?
Avhengig av hvor du reiser fra, kan flyvningen din til London være enkel og grei eller bli en kjedelig affære. Her har du noen nyttige tips som hjelper deg med å få en god start på ferien.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Det å fly kan være veldig deilig hvis du pakker riktig. Først og fremst trenger du grunnleggende toalettsaker som tannbørste og leppepomade samt ekstra klær og et blad å lese i. Deretter kan du finne et sted i kofferten eller bagen til PC, lader, daglige medisiner og for eksempel en behagelig nakkepute. Og sist, men ikke minst – ikke glem å ta med pass, reisedokumenter og betalingskort.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Selv om listen over hva som er forbudt, kan variere fra flyselskap til flyselskap, er det lurt å ikke pakke med seg noe som er lett antennelig, skarpt eller eksplosivt. Dette omfatter skrutrekkere, kniver, spraymaling og nødbluss. Sportsutstyr som golfkøller og andre ting som kan skade folk, f.eks. Pistoler og sverd, er heller ikke lov å ta med på flyet.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Den smale midtgangen på et fly er ikke laget for motevisninger. Du bør ha på komfortable klær og huske å ta med en cardigan ettersom temperaturen kan være lav i kabinen på lengre flyreiser. Flate og litt romslige sko er også anbefalt.
  • DVT (dyp venetrombose) forårsakes av lengre perioder med inaktivitet og er en alvorlig tilstand som kan påvirke passasjerer på lange flyturer. Den gode nyheten er imidlertid at det kan være mulig å redusere risikoen betraktelig for å få det. Drikk vann, gå rundt i midtgangen når det er mulig, og bruk kompresjonsstrømper eller -sokker.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til London?
Erfarne reisende vet at trikset er å forberede seg før man står i sikkerhetskontrollen på flyplassen. På den måten sitter du på flyet til London før du rekker å blunke. Følg disse tipsene for å få en knallbra start på ferien:

  • Først må du vise ombordstigningskort og pass i kontrollen. Det er lurt å ha dette lett tilgjengelig, så du slipper å lete.
  • Så er det på tide å kle av seg. På en måte. Du må legge jakke, belte, nøkler og småting som mynter i en kasse som sendes gjennom røntenmaskinen. Prosessen går raskere hvis du tar av dette før din tur nærmer seg.
  • Alle elektroniske duppeditter, inkludert mobil og nettbrett, må dessuten skannes separat.
  • Har du pakket med deg håndkrem og parfyme? Ikke noe problem. Så lenge den ikke er større enn 100 milliliter og ligger i en gjennomsiktig pose, er det lov å ha den med seg i håndbagasjen.
  • Det er en god idé å ha på lette sko ettersom det reduserer sjansen for at du blir bedt om å ta dem av i sikkerhetskontrollen. Snøresko og tyngre sko må ofte sjekkes.
  • Flyselskapene tillater ikke at du pakker med skarpe gjenstander eller lommekniver i bagasjen du skal ha med på flyet. Hvis du må ha med deg slike ting, må du legge dem i den innsjekkede bagasjen.

Informasjon om flyreiser til London
Ankomstflyplass
Gatwick
Ankomstflyplassens IATA-kode
LGW
Ankomstby
London
Pris tur-retur
1 031 kr

Populære flyvninger til London

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 1 034 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle