Billige flybilletter til London

Billige flyreiser til London

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 279 kr for enveisflyvninger og 807 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Widerøe
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle

Fly London

Det er enkelt å finne billige fly til London, ettersom de fleste større flyplassene i Norge har flyvninger direkte til London, men det kan variere noe hvilken flyplass de flyr til. Du vil uansett ikke være langt fra sentrum, og man kan ofte få enda billigere billetter ved å fly til Gatwick eller Stansted i stedet for Heathrow.

London er hovedstaden i England, og en by med masse historie. Byen er mangfoldig og full av kultur, og i byen finner du alt fra livlige nattklubber til vakre katedraler og kjente museer. London har attraksjoner som passer alle interesser og ønsker.

Når man reiser til London vil man nyte tiden i byen på best mulig måte. Utforsk de smale gatene i Soho eller slapp av i Hyde Park – det er så mye å gjøre i London at du uansett ikke får opplevd alt første gang du besøker byen.

Du finner du alt fra de mest luksuriøse hoteller til veldig billige hoteller i London. Enten det er snakk om Ritz ved Green Park i Knightsbridge eller Premier Inn rett ved Victoria Rail Station, har London et alternativ for deg. Det er hundrevis av budsjetthoteller i London, som lar deg spare penger du i stedet kan bruke til å utforske hovedstaden. Med så mange attraksjoner og muligheter til shopping i London, bør du spare der du spare kan!

Når du bestiller fly til London med Expedia, vil du både få den beste tilgjengelige prisen og muligheten til å benytte deg av andre tilbud. Hvis du bestiller en pakkereise til London sammen, kan du spare enda mer!

Det kunne nesten ikke vært enklere og billigere å fly til London, så bestill turen din i dag!

Fly til London fra flyplasser i Norge

Med Expedia kan de reisende velge blant de billigste flyvningene til London fra en rekke populære flyselskaper, blant annet SAS, Norwegian, Iberia og British Airways.

Flytiden til London fra de flest store byer i Norge er på et par timer, og du trenger ikke tenke på visum som nordmann.

Fly til London Heathrow Airport

London Heathrow Airport er den største og travleste flyplassen i hele Storbritannia. Millioner av passasjerer reiser til og fra flyplassen hvert år, fra en rekke destinasjoner rundt om i verden. De fleste internasjonale flyvninger til London lander på Heathrow.

Flyplassen ligger bare 22 km vest for sentrum, og du kommer deg enkelt til sentrum med det gode kollektivtilbudet. Undergrunnssystemet kobler sammen Terminal 1, 2, 3 og 4, og tar deg med direkte til Piccadilly Line. Det går også busser til hjertet av London hvert 15. minutt, en tur som tar omtrent 35 minutter.

Er du litt eventyrlysten kan du leie bil, noe som kan være billig og gir reisen din en ekstra dimensjon. Det er enkelt å komme seg fra flyplassen til London sentrum med bil, så hvorfor ikke leie en bil i London, så har du muligheten til å se utkanten av London om du skulle ønske det.

Fly til London Gatwick Airport

London Gatwick Airport er Storbritannias nest største og nest travleste flyplass. Til tross for at den er ”lillebroren” til Heathrow, reiser millioner med internasjonale passasjerer til og fra flyplassen hvert år.

Den ligger omtrent 46 km sør for London, men det er enkelt å komme seg fra flyplassen og inn til sentrum. London Gatwick og Heathrow håndterer alene over 200 millioner passasjerer hvert år.

Ofte stilte spørsmål