Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 895 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Nylige anmeldelser av Norwegian Air Shuttle

Dec 2, 2018

Bedre seter

Nov 24, 2018

Kona frøs litt. Betjeningen hadde ikke pledd/teppe.

Oct 2, 2018

Alltid fornøyd med Norwegian

Sep 23, 2018

Det som var synd var at alt unntatt kiosken var stengt på flyplassen i Tromsø. Ingen kafé eller pub. Vi dro med 21:25 flyet.

Aug 1, 2018

Boarding good

Norwegian Air Shuttle-flyvninger på Expedia.no

Søk hos Expedia og finn det beste utvalget av Norwegian Air Shuttle flybilletter til din reise. Norwegian Air Shuttle og Expedia samarbeider tett for å tilby deg de laveste prisene og de mest fleksible avreise- og ankomsttidene. Expedia ønsker å tilby deg en komfortabel og uforglemmelig flyreise til en rimelig pris. Fly med Norwegian Air Shuttle i dag og opplev forskjellen.

Norwegian Air Shuttle er en svært god partner av Expedia, og sammen tilbyr vi alt du trenger for å bestille din neste flyvning med Norwegian Air Shuttle. Norwegian Air Shuttle tilbyr et stort utvalg av billige flybilletter, enten du planlegger å reise god tid i forveien eller ønsker å kjøpe restplasser kort tid før flyvningen. Fly med stil og komfort, vel vitende om at alle dine reisebehov vil bli tilfredsstilt under flyvningen, slik at din flyreise blir så på optimal som overhodet mulig. Norwegian Air Shuttle flyvninger gir deg stor fleksibilitet med et bredt utvalg av avreise- og landingstidspunkt. Ved å bestille reisen hos Expedia, har du de beste verktøyene tilgjengelig for å planlegge reisen, slik som blant annet automatisk prisvarsling og ulike kalenderverktøy. Bruk disse til å finne de beste flybillettene for deg. Hvis du foretrekker å snakke med en representant for Expedia.no, er vi tilgjengelige 08.00-22.00 mandag til fredag, 09.00-22.00 lørdag, søndag og helligdager. Ring oss på 800 36 401. Bestiller du Norwegian Air Shuttle flybilletter hos Expedia, forsikrer vi deg om at du har valgt de beste flybillettene til den laveste prisen.