Billige flybilletter til Sortland

Billige flyreiser til Sortland

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 549 kr for enveisflyvninger og 1 053 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Scandinavian Airlines
Widerøe
Widerøe
Widerøe

Fly til Sortland

Skal du fly til Sortland eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Sortland. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Sortland eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Sortland eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Sortland?
Det finnes bare én flyplass i denne byen, og det er Evenes (EVE-Harstad - Narvik).
Kan jeg fly til Sortland nå?
For å finne den nyeste informasjonen om flyreiser til Sortland kan du ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Der kan du se mer om reiserestriksjoner og om du må i karantene når du ankommer.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Sortland?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Sortland, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Sortland med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Sortland, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Sortland?
Reisende fra alle deler av verden passerer gjennom EVE daglig. Når du går av flyet og henter bagasjen din, befinner du deg 55 km fra sentrum av Sortland.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Sortland?
5 flyselskaper har flyvninger til Sortland fra minst 6 flyplasser i hele verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Sortland?
Norwegian Air Shuttle, SAS og Flyr AS tilbyr de fleste flyvningene til Sortland. Mesteparten av flyvningene går fra Frogner, med Norwegian Air Shuttle.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Sortland?
Med ca. 94 flyvninger uten mellomlandinger hver uke, vil du være i Sortland før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Sortland avreise fra?
Mange reisende drar fra flyplasser i Oslo, Frogner og Bryn når de drar til Sortland.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i Sortland?
Hvis du reiser fra Oslo, kommer du til å være i luften i omtrent 1 t og 39 min før du ankommer Sortland. Fra Frogner tar det rundt 1 t og 39 min, og fra Bryn tar flyturen 1 t og 39 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Sortland?
Ikke vent til siste liten med å bestille flybilletter. Dette er et av triksene lure jetsettere bruker for å få de beste prisene. Ved å bestille tidlig er valgmulighetene flere, og flybillettene er rimeligere. Ikke nok med det. Du bør også sjekke om reisemålet har flere enn én flyplass. Flyprisene kan variere avhengig av flyplassen du går for. Husk dessuten å sammenligne priser på tvers av flyselskaper. En annen måte å spare litt på er å bestille tidlig. Hvis du finner et bra tilbud, har du ingen tid å miste. Grip muligheten når den dukker opp!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Sortland?
Hvis du ikke forbereder deg, kan det være kjedelig å reise. Men det er ingen grunn til å stresse med det ennå. Du kan følge disse nyttige tipsene for å få en komfortabel start på ferien til Sortland.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • En flytur kan være en god opplevelse hvis du pakker riktig. Det første som er lurt å pakke, er grunnleggende toalettsaker som deodorant og tannbørste samt klær og noe å lese. Så kan du finne et sted i håndbagasjen til telefon, lader, daglige medisiner og kanskje en komfortabel nakkepute. Sist, men ikke minst – ikke glem å ta med pass, reisedokumenter og penger.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Du må pakke større beholdere med hårgelé og hårspray i bagasjen du skal sjekke inn. Har du mer enn 100 milliliter væske i håndbagasjen, må du gi det fra deg i sikkerhetskontrollen. Spisse eller skarpe gjenstander, som en lommekniv, og farlige produkter som er lett antennelige eller eksplosive, f.eks. Nødbluss, blekemidler og brennstoff, er heller ikke lov å ha med om bord.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Komfort bør alltid være målet når du skal velge hva du skal ha på om bord. Det er også viktig å ta på behagelige sko ettersom mange får litt hovne føtter og ankler. Sko som er flate og litt romslige, er det smarteste valget.
  • Dessverre er en av risikoene på lange flyreiser utviklingen av dyp venetrombose (DVT), en blodlevringstilstand som kan oppstå ved inaktivitet over lang tid. For å unngå at dette skjer, bør du reise deg og strekke på beina med jevne mellomrom. Kompresjonssokker og -strømper bidrar også til å redusere risikoen.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Sortland?
Erfarne reisende vet at trikset er å gjøre alt klart før man skal gjennom kontrollen på flyplassen. På den måten sitter du på flyet til Sortland før du vet ordet av det. Følg disse nyttige tipsene for å få en fantastisk start på reisen:

  • I sikkerhetskontrollen må de aller først sjekke at du har gyldig pass og tilhørende reisedokumenter før du kommer videre. Du bør derfor ta frem dette på forhånd.
  • Du må legge ytterklær, belte, nøkler og andre ting som mynter i en plastkasse og sende kassen gjennom røntgenmaskinen. Alt går raskere hvis du tar alt dette av deg før det er din tur.
  • Alle elektroniske enheter, inkludert mobil og nettbrett, må også skannes separat.
  • Ikke glem å ta ut væske og gelé fra bagasjen du skal ha med om bord. Dette må vanligvis sendes gjennom røntgenmaskinen separat. Beholderne kan ikke være større enn 100 milliliter, og du må få plass til alt én gjennomsiktig pose (1 liter).
  • Ved å ha på riktig fottøy kan du spare verdifulle minutter. Støvler må ofte tas av og skannes for seg selv. Har du på lettere sko, kan du ofte beholde dem på.
  • Det er ikke tillatt å ta med skarpe gjenstander som kniver om bord. De blir tatt fra deg i sikkerhetskontrollen, så du bør pakke dem i den innsjekkede bagasjen.

Informasjon om flyreiser til Sortland
Ankomstflyplass
Helle
Ankomstflyplassens IATA-kode
SVJ
Ankomstby
Svolvær
Pris tur-retur
1 053 kr

Populære flyvninger til Sortland

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 549 kr for enveisflyvninger og 1 053 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe