Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 895 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Oslo - Kristiansand

Prisene ble funnet i løpet av de siste syv dagene. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Flybilletter fra Oslo til Kristiansand

Selv om det er mye å oppleve i Oslo, har Kristiansand et par ess i ermet som lokker turister til byen. Byen kjent for sitt fantastiske sommerklima, og alle som har barn vet nok godt at Kristiansand Dyrepark står høyst på ønskelisten til de små. Det er selvfølgelig mye annet spennende å få med seg i Kristiansand også, så det er bare å glede seg. Det er stort sett mulig å få kjøpt flybilletter fra Oslo til Kristiansand for en rimelig penge, så start planleggingen av sommerens sørlandseventyr i dag!

Oslo – Kristiansand: godt rutetilbud

Det er stort sett SAS og Norwegian som setter opp fly fra Oslo til Kristiansand, og det er en rekke forskjellige ruter å velge mellom daglig. For enkelt å få oversikt over prisene og tidspunktet til de forskjellige rutene, er søkeverktøyet her på Expedia.no til god hjelp. Det viser deg alle tilgjengelige flyvninger, og det lar deg sortere dem etter alt fra pris til avgangstidspunkt.

Nyttig informasjon om selve reisen

Så å si samtlige fly til Kristiansand fra Oslo er direkte, noe som sier seg selv når flytiden er på kun 45 minutter. Skal du derimot kjøre strekningen med bil, må du belage deg på at det tar omtrent fire timer. Du sparer fort omtrent to timer på å fly, og dette er timer du kan bruke sittende i solveggen på bryggen i Kristiansand med noe godt i glasset.

Oslo lufthavn (OSL) – moderne og praktisk

Du kommer deg enkelt til Oslo lufthavn fra sentrum med tog eller buss, og vel fremme på flyplassen har du en rekke butikker, spisesteder og puber å velge mellom – vel og merke hvis du har litt tid til overs før flyet går. Hvis du ikke skal sjekke inn bagasje, og du har skrevet ut billetten eller har smarttelefon med billetten din på, holder det faktisk å være ved gaten omtrent 30 minutter før flyet fra Oslo til Kristiansand skal ta av. Du kan gå rett til gaten, uten å måtte sjekke inn først, hvis du kun har håndbagasje.

Flyreiser fra Oslo til Kristiansand lufthavn (KRS) – ditt sørlandseventyr

Når du lander på Kristiansand lufthavn, kan du kjøpe deg en liten matbit i kiosken mens du venter på bagasjen din. Detter må du komme deg inn til sentrum, og da er det buss som gjelder. Det er godt skiltet til bussen, så du vil ikke ha problemer med å finne den. Bussen bruker under en halvtime inn til sentrum. Skulle du kjenne noen som har båt i Kristiansand, er en morsom kuriositet at Kjevik brygge bare ligger fem minutters gange fra flyplassen. Det er med andre ord mulig å bli hentet av båt!

Minneverdige opplevelser i Kristiansand

I tillegg til dyreparken, bør du se om du kan få sett en forestilling eller hørt en konsert på Kilden Teater- og Konserthus – det vil helt sikkert bli en minneverdig opplevelse. Er du glad i kunst, tar du turen til byens kunstmuseum. Den faste samlingen stiller ut norsk kunst fra 1800 og frem til i dag.

Med Expedia kan du søke blant et stort antall flyselskaper og flyreiser til Kristiansand fra Oslo, så det er lettere for deg å finne et godt tilbud på den datoen og klokkeslettet som passer deg best. Vårt søkeverktøy gjør det enkelt å finne gode tilbud. Bare angi reisedatoene og byen du vil reise fra, så gjør Expedia resten! Juster reisedatoene dine og ta en titt på flyvninger med mellomlandinger for å finne enda bedre tilbud fra OSL til KRS!

Se gjennom massevis av gode alternativer og vær sikker på at du får den beste prisen! Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg døgnet rundt og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha om bestillingen av din reise fra Oslo til Kristiansand. Vi tilbyr lave priser, reisemuligheter som passer dine behov og god kundeservice.

Sett sammen din flyreise fra Oslo (OSL)til Kristiansand(KRS) med et hotell og/eller en leiebil og spar enda mer! Bestiller du tidlig eller finner et restplasstilbud kan du spare ytterligere. Med Expedia er det mange måter å spare penger på din flybillett fra Oslo til Kristiansand. Bestill dine reiser hos oss, så kan du være trygg på at du får de beste tilbudene!