Billige fly fra Kristiansand (KRS) til Oslo (OSL) 379 kr

Kjevik - Gardermoen

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 379 kr for enveisflyvninger og 759 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
SAS
Norwegian Air Shuttle
SAS
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS
Norwegian Air Shuttle
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Informasjon om ruten Kristiansand til Oslo
AvreiseflyplassKjevik
AnkomstflyplassGardermoen
Flyselskaper som flyr denne rutenNorwegian Air Shuttle, SAS
Pris for flyreisen759 kr
Avstand278 km

Ofte stilte spørsmål

Flybilletter fra Kristiansand til Oslo

Selv om Kristiansand er kjent som Norges beste sommerby, kan det noen ganger være greit med nye impulser – og en tur til hovedstaden byr på mye spennende. Du kan slappe av med en utepils på Aker Brygge, nyte late dager på de store gressplenene i Frognerparken, ta båten ut til øyene i Oslofjorden eller besøke noen av de mange museene, der Munchmuseet og Astrup Fearnley Museet topper listen. Turen fra Kristiansand til Oslo tar ikke lang tid, spesielt ikke hvis du setter deg på flyet – så bestill en tur til hovedstaden i dag!

Finn billige flybilletter fra Kristiansand til Oslo

Det er flyselskapene SAS og Norwegian som står for det meste av fly fra Kristiansand (KRS) til Oslo (OSL). Hvis du er tidlig ute eller følger med på flyselskapenes kampanjer, er det mulig å få finne flybilletter fra Kristiansand til Oslo for en rimelig penge. Et godt tips er å melde seg på nyhetsbrevet til flyselskapene – da er du sikret å være blant de første som får høre om kampanjene. Det er mange avganger å velge mellom daglig, så det er helt opp til deg når på dagen du vil reise.

Fakta om reisen

Det er stort sett bare direkteflyvninger å velge blant når du skal fly til Oslo fra Kristiansand – noe som ikke er så rart med en flytid på tre kvarter. Et alternativ til fly er å kjøre strekningen med bil, noe som tar omtrent fire timer. Om sommeren kan det imidlertid være slitsomt å sitte så lenge i solsteiken i bilen, og timene du sparer på å fly kan i stedet tilbringes med noe godt i glasset på Tjuvholmen.

Kristiansand lufthavn (KRS) – enkel å navigere

Denne flyplassen er ikke så stor, noe som gjør den ganske så oversiktlig. Den ligger 16 kilometer fra Kristiansand sentrum, og for å komme deg fra byen ut til flyplassen er flybussen og rutebussen gode alternativer. Begge bruker i underkant av en halvtime, men rutebussen er en del billigere enn flybussen.

Flyreiser fra Kristiansand til Oslo lufthavn (OSL) – moderne og flott

Når du har landet på Oslo lufthavn og kommet ut i ankomsthallen, er det flere spisesteder og kiosker hvor du kan kjøpe deg noe godt å spise og drikke før du reiser videre inn til sentrum. For å komme deg fra flyplassen og inn til sentrum kan du ta flytoget, vanlig tog eller flybuss. Flytoget og toget bruker omtrent like lang tid, i underkant av 30 minutter, mens flybussen tar opp mot en time. Det er godt skiltet til de forskjellige bussene i ankomsthallen.

Foruten attraksjonene vi nevnte innledende, kan du ta en tur opp på taket til Operahuset – et bygg osloboerne er veldig stolte av. Fra operataket har du flott utsikt mot Barcode og resten av byen. Detter går du opp Karl Johans gate, hvor det er gode muligheter for både shopping og matopplevelser, før du avslutter gåturen med et bilde sammen med en av slottsvaktene som vokter Det kongelige slott.

Med Expedia kan du søke blant et stort antall flyselskaper og flyreiser til Oslo fra Kristiansand, så det er lettere for deg å finne et godt tilbud på den datoen og klokkeslettet som passer deg best. Vårt søkeverktøy gjør det enkelt å finne gode tilbud. Bare angi reisedatoene og byen du vil reise fra, så gjør Expedia resten! Juster reisedatoene dine og ta en titt på flyvninger med mellomlandinger for å finne enda bedre tilbud fra KRS til OSL!

Se gjennom massevis av gode alternativer og vær sikker på at du får den beste prisen! Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg døgnet rundt og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha om bestillingen av din reise fra Kristiansand til Oslo. Vi tilbyr lave priser, reisemuligheter som passer dine behov og god kundeservice.

Sett sammen din flyreise fra Kristiansand (KRS)til Oslo(OSL) med et hotell og/eller en leiebil og spar enda mer! Bestiller du tidlig eller finner et restplasstilbud kan du spare ytterligere. Med Expedia er det mange måter å spare penger på din flybillett fra Kristiansand til Oslo. Bestill dine reiser hos oss, så kan du være trygg på at du får de beste tilbudene!