Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Få mye for pengene med Expedias prismatch.

Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger.

Stavanger - Oslo

Prisene ble funnet i løpet av de siste syv dagene. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Haugesund

818,00 kr

Stavanger - Oslo

Spørsmål : When traveling to Oslo from Stavanger, how long will you be in the air?
Svar : The average flight duration between SVG and OSL is 51 minutes.

Spørsmål : What is the fastest flight from SVG to OSL?
Svar : SAS can get you there in 50 minutes. For example, if you were to leave Stavanger at 10:50 AM CET, you would arrive in Oslo at 11:40 AM CET.

Spørsmål : Which airline is offering the cheapest flight from SVG to OSL?
Svar : Prices are hitting highs of $187 over the next three months when flying to OSL from SVG. Check out Norwegian Air Shuttle, as they have been booking customers at just $158.

Spørsmål : How often are flights late from Stavanger Airport Sola (SVG) to Oslo Airport Gardermoen (OSL)?
Svar : This particular route gets passengers to Oslo Airport Gardermoen on time 86% of the time, which puts it in the 77th percentile worldwide. If a flight is delayed, though, expect an average of less than 15 minutes added to your flight time.

Spørsmål : Which airline has been on time to Oslo Airport Gardermoen (OSL) from Stavanger Airport Sola (SVG) the most?
Svar : The current leader is Jet Time with a 100% on-time rate. Stick to Jet Time and you won't spend more time in airports than you have to. Perfection is hard to come by, so hopefully it continues.

Spørsmål : Are you paying the cheapest or highest price for your ticket to Oslo?
Svar : Flight prices are fluctuating a lot less for this route than the majority of routes in Norway, as they're ranging from $158 to $187. Remember, you can save by booking further in advance.

Spørsmål : Is there a day that has more departure times to choose from than other days?
Svar : Thursday has the greatest variety of flight times for Stavanger to Oslo with 33. Saturday currently offers the fewest number of flight times with 11 options.

Flybilletter fra Stavanger til Oslo

Oslo er nok den byen i Norge som har mest å tilby turister. Enten du vil slappe av med en utepils på Aker Brygge, nyte late dager på de store gressplenene i Frognerparken, ta båten ut i skjærgården eller besøke noen av de imponerende museene, med Munchmuseet og Astrup Fearnley Museet øverst på listen. I Oslo kommer du deg enkelt rundt til byens mange attraksjoner og severdigheter – enten du velger å gjøre det til fots eller benytte deg av det kollektive transporttilbudet.

Finn billige flybilletter fra Stavanger til Oslo

Det er flyselskapene SAS og Norwegian som står for brorparten av alle fly fra Stavanger til Oslo. Den økte konkurransen på markedet de siste årene, har ført til mye billigere flybilletter fra Stavanger til Oslo. For en oversiktlig liste over tilgjengelige avganger og priser, kan du benytte deg av søkeverktøyet her på Expedia.no. Det er avganger så å si hver time, fra tidlig morgen til kvelden, så det er helt opp til deg selv når du vil reise.

Fakta om reisen

Det er klart flest direkteflyvninger når du skal fly til Oslo fra Stavanger, noe som er naturlig med en flytid på under en time. Det er selvfølgelig mulig å kjøre strekningen eller ta toget, men med en reisetid på rundt sju timer er ikke dette noe som frister så mange. Det kommer ikke til å mangle på ting du vil gjøre i Oslo, og timene du sparer kan du for eksempel bruke til å utforske det flotte Operahuset. I tillegg til å se en forestilling er det mulig å gå rundt på taket til bygget, og fra taket har du fin utsikt mot Oslo og det kjente området Barcode – som ligger rett ved operaen.

Stavanger lufthavn (SVG) – besøk oljebyen

Det er ikke noe problem å komme seg ut til flyplassen fra Stavanger, det går både flybuss og vanlig rutebuss dagen lang. Rutebussen bruker omtrent dobbelt så lang tid som flybussen, men er til gjengjeld mye rimeligere. I avgangshallen på flyplassen er det både shoppingmuligheter, spisesteder og en bar.

Flyreiser fra Stavanger til Oslo lufthavn (OSL) – moderne og flott

Når du har landet på Oslo lufthavn og kommet ut i ankomsthallen, er det flere spisesteder og kiosker hvor du kan kjøpe deg noe godt å spise og drikke. For å komme deg fra flyplassen og inn til sentrum kan du ta flytoget, vanlig tog eller flybuss. Det er godt skiltet på i ankomstområdet, så du finner enkelt frem.

Fly fra Stavanger til Oslo for å oppleve hovedstaden

Foruten det vi allerede har nevnt, er en gåtur opp og ned Karl Johans gate et must når du er i hovedstaden. Den starter på Jernbanetorget og strekker seg hele veien til slottet. Underveis passerer du en rekke forskjellige butikker, restauranter og utesteder – og ikke minst Stortinget. Spesielt om sommeren er det mye som foregår i denne gaten – alt fra gatemusikanter til akrobater og sjonglører gjør sitt beste for å imponere deg.

Med Expedia kan du søke blant et stort antall flyselskaper og flyreiser til Oslo fra Stavanger, så det er lettere for deg å finne et godt tilbud på den datoen og klokkeslettet som passer deg best. Vårt søkeverktøy gjør det enkelt å finne gode tilbud. Bare angi reisedatoene og byen du vil reise fra, så gjør Expedia resten! Juster reisedatoene dine og ta en titt på flyvninger med mellomlandinger for å finne enda bedre tilbud fra SVG til OSL!

Se gjennom massevis av gode alternativer og vær sikker på at du får den beste prisen! Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg døgnet rundt og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha om bestillingen av din reise fra Stavanger til Oslo. Vi tilbyr lave priser, reisemuligheter som passer dine behov og god kundeservice.

Sett sammen din flyreise fra Stavanger (SVG)til Oslo(OSL) med et hotell og/eller en leiebil og spar enda mer! Bestiller du tidlig eller finner et restplasstilbud kan du spare ytterligere. Med Expedia er det mange måter å spare penger på din flybillett fra Stavanger til Oslo. Bestill dine reiser hos oss, så kan du være trygg på at du får de beste tilbudene!