Billige fly fra Stavanger (SVG) til Oslo (OSL) 249 kr

Sola - Gardermoen

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 249 kr for enveisflyvninger og 499 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
SAS
SAS
Norwegian Air Shuttle
SAS
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS
SAS
Norwegian Air Shuttle
Widerøe
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS
SAS
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Informasjon om ruten Stavanger til Oslo
AvreiseflyplassSola
AnkomstflyplassGardermoen
Flyselskaper som flyr denne rutenNorwegian Air Shuttle, SAS
Pris for flyreisen499 kr
Avstand339 km

Ofte stilte spørsmål

Flybilletter fra Sola til Oslo

Oslo er nok den byen i Norge som har mest å tilby turister. Enten du vil slappe av med en utepils på Aker Brygge, nyte late dager på de store gressplenene i Frognerparken, ta båten ut i skjærgården eller besøke noen av de imponerende museene, med Munchmuseet og Astrup Fearnley Museet øverst på listen. I Oslo kommer du deg enkelt rundt til byens mange attraksjoner og severdigheter – enten du velger å gjøre det til fots eller benytte deg av det kollektive transporttilbudet.

Finn billige flybilletter fra Stavanger til Oslo

Det er flyselskapene SAS og Norwegian som står for brorparten av alle fly fra Stavanger til Oslo. Den økte konkurransen på markedet de siste årene, har ført til mye billigere flybilletter fra Stavanger til Oslo. For en oversiktlig liste over tilgjengelige avganger og priser, kan du benytte deg av søkeverktøyet her på Expedia.no. Det er avganger så å si hver time, fra tidlig morgen til kvelden, så det er helt opp til deg selv når du vil reise.

Fakta om reisen

Det er klart flest direkteflyvninger når du skal fly til Oslo fra Stavanger, noe som er naturlig med en flytid på under en time. Det er selvfølgelig mulig å kjøre strekningen eller ta toget, men med en reisetid på rundt sju timer er ikke dette noe som frister så mange. Det kommer ikke til å mangle på ting du vil gjøre i Oslo, og timene du sparer kan du for eksempel bruke til å utforske det flotte Operahuset. I tillegg til å se en forestilling er det mulig å gå rundt på taket til bygget, og fra taket har du fin utsikt mot Oslo og det kjente området Barcode – som ligger rett ved operaen.

Stavanger lufthavn (SVG) – besøk oljebyen

Det er ikke noe problem å komme seg ut til flyplassen fra Stavanger, det går både flybuss og vanlig rutebuss dagen lang. Rutebussen bruker omtrent dobbelt så lang tid som flybussen, men er til gjengjeld mye rimeligere. I avgangshallen på flyplassen er det både shoppingmuligheter, spisesteder og en bar.

Flyreiser fra Stavanger til Oslo lufthavn (OSL) – moderne og flott

Når du har landet på Oslo lufthavn og kommet ut i ankomsthallen, er det flere spisesteder og kiosker hvor du kan kjøpe deg noe godt å spise og drikke. For å komme deg fra flyplassen og inn til sentrum kan du ta flytoget, vanlig tog eller flybuss. Det er godt skiltet på i ankomstområdet, så du finner enkelt frem.

Fly fra Stavanger til Oslo for å oppleve hovedstaden

Foruten det vi allerede har nevnt, er en gåtur opp og ned Karl Johans gate et must når du er i hovedstaden. Den starter på Jernbanetorget og strekker seg hele veien til slottet. Underveis passerer du en rekke forskjellige butikker, restauranter og utesteder – og ikke minst Stortinget. Spesielt om sommeren er det mye som foregår i denne gaten – alt fra gatemusikanter til akrobater og sjonglører gjør sitt beste for å imponere deg.

Med Expedia kan du søke blant et stort antall flyselskaper og flyreiser til Oslo fra Sola, så det er lettere for deg å finne et godt tilbud på den datoen og klokkeslettet som passer deg best. Vårt søkeverktøy gjør det enkelt å finne gode tilbud. Bare angi reisedatoene og byen du vil reise fra, så gjør Expedia resten! Juster reisedatoene dine og ta en titt på flyvninger med mellomlandinger for å finne enda bedre tilbud fra SVG til OSL!

Se gjennom massevis av gode alternativer og vær sikker på at du får den beste prisen! Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg døgnet rundt og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha om bestillingen av din reise fra Sola til Oslo. Vi tilbyr lave priser, reisemuligheter som passer dine behov og god kundeservice.

Sett sammen din flyreise fra Sola (SVG)til Oslo(OSL) med et hotell og/eller en leiebil og spar enda mer! Bestiller du tidlig eller finner et restplasstilbud kan du spare ytterligere. Med Expedia er det mange måter å spare penger på din flybillett fra Sola til Oslo. Bestill dine reiser hos oss, så kan du være trygg på at du får de beste tilbudene!