Billige flybilletter til Voss

Billige flyreiser til Voss

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 727 kr for enveisflyvninger og 1 454 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe

Fly til Voss

Fly til Voss

Voss er en av mange byer i Norge som er kjent for sitt flotte alpinanlegg. Den ligger i Hordaland, litt over 100 km øst for Bergen. Mange nordmenn reiser til Voss på vinterstid for å stå på ski, eller på sommerstid for å hoppe i fallskjerm, rafte eller prøve seg på noen av de andre spennende aktivitetene byen er kjent for. Selv om Voss har sin egen flyplass, Voss flyplass Bømoener, er det ikke mulig å fly til Voss med vanlige kommersielle flyselskaper. Flyplassen er kun for småfly, så dersom du kommer reisende langveisfra er det beste å kjøpe flybilletter til Bergen.

Dersom du har planer om å ha leiebil på Voss, er det godt tips å hente denne på flyplassen i Bergen – vel og merke hvis du velger å fly til denne flyplassen. Du kan da kjøre de 100 km fra Bergen til Voss selv, en kjøretur som tar i overkant av en time. Bruker du Expedia når du bestiller flybilletter og leiebil er du også sikret en god pris.

Siden Voss er et veldig populært reisemål for nordmenn, er det ingen mangel på hoteller på Voss. De fleste hotellene er i mellomsjiktet, og på vinterstid går det ofte buss fra hotellene og til skibakken.

Voss skisenter

Dette skisenteret er en av hovedgrunnene til Voss’ popularitet. Skisenteret har 12 heiser og 40 km med godt preparerte løyper. Det er også en egen snowboardpark og et barneområde her, så det er ikke noe problem å reise med unge barn.

Sommer på Voss

Det er veldig mye spennende å gjøre på Voss også på sommerstid. Stedet har en egen høydepark, som virkelig setter den potensielle høydeskrekken din på prøve. Det er også populært med fallskjermhopping på Voss, og mange driver med kajakk og rafting.

Flyreiser til Bergen Lufthavn, Flesland fra flyplasser i Norge

Den nærmeste større flyplassen til Voss er som nevnt Bergen lufthavn, Flesland. Det er daglige direkteflyvninger fra alle de større flyplassene i Norge til Flesland, så det er ikke noe problem å få ordnet seg med en flybillett. Det er SAS, Norwegian og Widerøe som betjener innenlandsrutene til flyplassen, og på Expedia.no finner du enkelt og greit billige flybilletter fra alle flyplasser i Norge til Bergen.

Bergen Lufthavn, Flesland

Denne flyplassen er blant de største flyplassene i Norge, og har det meste av det du forventer å finne på flyplassen. Det er flere forskjellige matsteder i ankomst og avgangshallen. Flyplassen ligger omtrent 15 km sør for Bergen sentrum, på Flesland.

For å tilbakelegge distansen fra flyplassen til Voss, har du flere muligheter. Det enkleste er nok å ordne seg med en leiebil på flyplassen, men det er jo ikke sikkert du har førerkort. Det er derfor også en mulighet å ta buss inn til Bergen sentrum, for deretter å ta toget til Voss. Det hender det er mulig å kjøpe pakker med togbillett fra Bergen til Voss og heiskort, noe som kan spare deg for litt penger.

Ofte stilte spørsmål

Informasjon om flyreiser til Voss
AnkomstflyplassHaukåsen
Ankomstflyplassens IATA-kodeSOG
AnkomstbySogndal
Pris for flyreisen1 454 kr

Populære flyvninger til Voss

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 727 kr for enveisflyvninger og 1 454 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe