Billige flybilletter til Voss

Billige flyreiser til Voss

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 696 kr for enveisflyvninger og 1 255 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe

Fly til Voss

Fly til Voss

Voss er en av mange byer i Norge som er kjent for sitt flotte alpinanlegg. Den ligger i Hordaland, litt over 100 km øst for Bergen. Mange nordmenn reiser til Voss på vinterstid for å stå på ski, eller på sommerstid for å hoppe i fallskjerm, rafte eller prøve seg på noen av de andre spennende aktivitetene byen er kjent for. Selv om Voss har sin egen flyplass, Voss flyplass Bømoener, er det ikke mulig å fly til Voss med vanlige kommersielle flyselskaper. Flyplassen er kun for småfly, så dersom du kommer reisende langveisfra er det beste å kjøpe flybilletter til Bergen.

Dersom du har planer om å ha leiebil på Voss, er det godt tips å hente denne på flyplassen i Bergen – vel og merke hvis du velger å fly til denne flyplassen. Du kan da kjøre de 100 km fra Bergen til Voss selv, en kjøretur som tar i overkant av en time. Bruker du Expedia når du bestiller flybilletter og leiebil er du også sikret en god pris.

Siden Voss er et veldig populært reisemål for nordmenn, er det ingen mangel på hoteller på Voss. De fleste hotellene er i mellomsjiktet, og på vinterstid går det ofte buss fra hotellene og til skibakken.

Voss skisenter

Dette skisenteret er en av hovedgrunnene til Voss’ popularitet. Skisenteret har 12 heiser og 40 km med godt preparerte løyper. Det er også en egen snowboardpark og et barneområde her, så det er ikke noe problem å reise med unge barn.

Sommer på Voss

Det er veldig mye spennende å gjøre på Voss også på sommerstid. Stedet har en egen høydepark, som virkelig setter den potensielle høydeskrekken din på prøve. Det er også populært med fallskjermhopping på Voss, og mange driver med kajakk og rafting.

Flyreiser til Bergen Lufthavn, Flesland fra flyplasser i Norge

Den nærmeste større flyplassen til Voss er som nevnt Bergen lufthavn, Flesland. Det er daglige direkteflyvninger fra alle de større flyplassene i Norge til Flesland, så det er ikke noe problem å få ordnet seg med en flybillett. Det er SAS, Norwegian og Widerøe som betjener innenlandsrutene til flyplassen, og på Expedia.no finner du enkelt og greit billige flybilletter fra alle flyplasser i Norge til Bergen.

Bergen Lufthavn, Flesland

Denne flyplassen er blant de største flyplassene i Norge, og har det meste av det du forventer å finne på flyplassen. Det er flere forskjellige matsteder i ankomst og avgangshallen. Flyplassen ligger omtrent 15 km sør for Bergen sentrum, på Flesland.

For å tilbakelegge distansen fra flyplassen til Voss, har du flere muligheter. Det enkleste er nok å ordne seg med en leiebil på flyplassen, men det er jo ikke sikkert du har førerkort. Det er derfor også en mulighet å ta buss inn til Bergen sentrum, for deretter å ta toget til Voss. Det hender det er mulig å kjøpe pakker med togbillett fra Bergen til Voss og heiskort, noe som kan spare deg for litt penger.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Voss?
Det finnes bare én flyplass her, nemlig Bergen (BGO-Flesland).
Kan jeg fly til Voss nå?
For å få den seneste informasjonen om fly til Voss kan du gå til vår reiserådside for COVID-19. Der kan du se mer om gjeldende reiserestriksjoner og om det kreves at du går i karantene ved ankomst.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Voss?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Voss, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Voss med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Voss, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Voss?
Hvis du bestiller en billett til Voss, er det stor mulighet for at du vil lande på Bergen (BGO-Flesland) (75 km fra sentrum). Sogndal (SOG-Haukåsen) (70 km fra sentrum) er den andre hovedflyplassen her.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Voss?
16 flyselskaper har flyvninger til Voss fra 53 flyplasser rundt om i verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Voss?
Voss har det høyeste antallet flyvninger fra SAS, Norwegian Air Shuttle og Flyr AS. SAS er det foretrukne flyselskapet, og Frogner er byen de fleste reisende ankommer fra.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Voss?
Med omtrent 920 direkteflyvninger ukentlig, vil du befinne deg i Voss før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Voss avreise fra?
Flere av de mest populære flyvningene til Voss har avgang fra flyplasser i Oslo, Bryn og Frogner.
Hvor lang er flyturen til Voss?
Hvis du skal reise til Voss fra Oslo, kan du forvente en flytur på rundt 54 min. De som tar av fra Bryn, kan forvente en reisetid på rundt 54 min. Fra Frogner tar det omtrent 54 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Voss?
Vi vet alle om noen reisende som alltid får tak i utrolig billige flybilletter uansett hvor reisen går. Vil du vite hvordan de klarer det? De er tidlig ute med å bestille. Ikke stopp der. Du bør også finne ut om reisemålet har flere enn én flyplass. Prisene kan variere avhengig av hvilken flyplass du lander på. Sørg dessuten for at du sammenligner priser hos forskjellige flyselskaper. Og helt til slutt: Kjøp billetter tidlig hvis du snubler over et godt tilbud. Billettprisene kan nemlig endre seg raskt! Med gode råd og hell kan de rimelige flybillettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Voss?
Avhengig av hvor du reiser fra, kan flyvningen din til Voss være helt smertefri eller bli en kjedelig affære. Her har du noen tips som hjelper deg med å starte ferien på riktig måte.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Hemmeligheten bak en stressfri flyreise er å legge en plan for håndbagasjen. Begynn med det viktigste: pass, reisedokumenter, penger og eventuelle medisiner. Deretter bør du pakke noe som gjør at selve reisen går litt raskere, som PC eller en god bok. Mange tar også med seg ladere, en behagelig nakkepute og et par hodetelefoner. Og sist, men ikke minst – toalettsaker som tannbørste, ansiktsservietter og en ren t-skjorte er også lurt å ha i håndbagasjen.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Selv om listen over forbudte gjenstander varierer fra flyselskap til flyselskap, er en generell regel å ikke ta med seg noe som er lett antennelig, skarpt eller eksplosivt. For eksempel skrutrekkere, lommekniver, brennstoff og fyrverkeri. Sportsutstyr som skistaver og andre gjenstander som kan skade folk, f.eks. Pepperspray og skytevåpen, er heller ikke lov å ha med seg inn i kabinen.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • For å få en komfortabel flytur bør du tenke på hva slags klær det er lurt å ha på. Det er lurt å kle seg i lag ettersom temperaturen om bord kan variere. På den måten holder du deg god og varm hvis det skulle bli litt for kaldt i kabinen. Stiletthæler, flippflopper og snøresko er det best å pakke i bagasjen du skal sjekke inn. Istedet bør du ta på deg flate og behagelige sko, f.eks. Joggesko. Føttene dine kommer til å takke deg senere!
  • De fleste har hørt om dyp venetrombose (DVT), en blodpropptilstand som kommer av lengre perioder med inaktivitet. Det finnes imidlertid flere ting du kan gjøre for å minimere risikoen. Du kan ha på et par kompresjonssokker, drikke masse vann samt bevege på ben og føtter når du kan. Gå rundt i kabinen eller gjør øvelser når du sitter.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Voss?
Det handler om å være forberedt. Vi har laget en liste med noen nyttige tips til hvordan du kan komme deg raskt gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. Det er bare å glede seg til å lande i Voss:

  • I kontrollen sjekker de først at du har gyldig pass og tilhørende ombordstigningskort før du kan gå videre. Du bør derfor ha dette innen rekkevidde.
  • Så er det på tide å kle av seg. På en måte. Du må legge jakke, belte, nøkler og andre ting som mynter i en kasse som sendes gjennom røntenmaskinen. Prosessen går raskere hvis du tar av dette før din tur nærmer seg.
  • All elektronikk, inkludert mobil og laptop, må også skannes separat.
  • Husk å ta ut gelé og væske fra bagasjen du skal ha med om bord. Dette må nemlig sendes gjennom røntgenmaskinen separat. Beholderne kan ikke romme mer enn 100 milliliter, og du må få plass til alt en gjennomsiktig pose på maks. 1 liter.
  • Det kan hende at du blir bedt om å ta av deg skoene og sende dem gjennom maskinen, så det kan være en god idé å ha på lette joggesko.
  • Det er ikke tillatt å ha med skarpe gjenstander som kniver inn i kabinen. Du må legge dem igjen i sikkerhetskontrollen, så du bør heller pakke dem i den innsjekkede kofferten.

Informasjon om flyreiser til Voss
Ankomstflyplass
Haukåsen
Ankomstflyplassens IATA-kode
SOG
Ankomstby
Sogndal
Pris tur-retur
1 255 kr

Populære flyvninger til Voss

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 696 kr for enveisflyvninger og 1 255 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe