Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Moskva

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Jul 30, 2019

Brilliant :)

Jul 10, 2019

Det er et veldig trangt fly for en på 185 cm ... De ansatte på bakken og ombord var vennlige og hyggelige, på alle måter, men det blir litt rot og krøll - og tid går - når ALLE har med seg 3-4-5 store kofferter som håndbagasje (det koster €50 og sjekke inn en koffert under 23kg.)

Fly til Moskva

Flyvninger til Moskva

Moskva er hovedstaden i Russland og landets største by. Byen har de siste tiårene utviklet seg til å bli en moderne by som har mye spennende å tilby turister. Det er blant annet mange spektakulære bygninger og flott arkitektur i byen. Det er hovedsakelige to flyplasser som benyttes til internasjonal flytrafikk i Moskva, Domodedovo internasjonale lufthavn og Sheremetyevo internasjonale lufthavn. Når du har bestemt deg for å reise til Moskva, gjør du lurt i å bruke søkeverktøyet på Expedia.no til å kjøpe flybilletter. Dette verktøyet lister opp alle billige flybilletter til og fra byen, så du enkelt kan velge et billig fly til reisen din. Bestiller du leiebil og hotell i Moskva samtidig som fly, har du muligheten til å spare enda mer på turen din.

Utforsk Moskvas kjente attraksjoner

Som hovedstad i Russland finner du mange av dette gigantiske landets mest kjente attraksjoner i byen. Den røde plass har nok de aller fleste som reiser til Moskva hørt om, og denne plassen er selve hjertet i Moskva. Den enorme plassen huser mange kjente attraksjoner, i tillegg til å være en attraksjon i seg selv. Det var på denne plassen Matthias Rusts landet med et småfly i 1987. Rett ved plassen ligger Vasilijkatedralen, en virkelig spektakulær katedral i en helt annen stil enn det vi er vant til å se i Norge. Lenins mausoleum ligger også på Den røde plass, og her oppbevare den balsamerte kroppen til Sovjetunionens grunnlegger.

Flyreiser til Moskva fra flyplasser i Norge

Det er både direkteflyvninger og flyvinger med én eller to mellomlandinger til Moskva. Selskapene som flyr deg fra Norge til Moskva benytter seg av to forskjellige flyplasser i byen, som du kan lese mer om nedenfor. Dersom du bestiller deg direktefly til Moskva, kan du regne med en flyreise på omtrent 2 timer og 30 minutter.

Som nordmann er du avhengig av å skaffe deg turistvisum før du reiser til Russland. Dette gjør du hos den russiske ambassaden i Oslo. For å få innvilget visumet må passet ditt være gyldig i minst seks måneder etter ankomst, du må ha en bekreftet hotellreservasjon for hele oppholdet og en invitasjon fra hotellet, et godkjent turistbyrå, en forretningspartner eller lignende.

Domodedovo internasjonale lufthavn

Denne flyplassen er landets mest moderne, og den er også den største i Moskva-området. Hvert år er godt over 30 millioner passasjerer innom flyplassen. Flyplassen har alt du forventer å finne av fasiliteter på en flyplass. Den ligger 42 kilometer fra Moskva sentrum, og du kan ta tog fra flyplassen til Paveletsky jernbanestasjon i sentrum. Dersom du har tenkt å ha leiebil i Moskva, er det ikke noe problem å få ordnet det på flyplassen.

Sheremetyevo internasjonale lufthavn

Dette er den nest største flyplassen i Moskva, og den ligger 29 kilometer nordvest for sentrum. Dette er på ingen måte noen liten flyplass, og den har nesten like mange passasjerer innom hvert år som Domodedovo internasjonale lufthavn. Flyplassen har alt du forventer å finne av fasiliteter på en flyplass. Du kan ta tog, buss eller drosje fra flyplassen inn til sentrum, eller du kan ordne deg med en leiebil.

Informasjon om flyreiser til Moskva

Ankomstflyplass Moskva
Ankomstflyplassens IATA-kode MOW

Populære flyvninger til Moskva

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.