Bilutleie i Levanger

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Levanger

Bilde tatt av Clayton Wolfe

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Levanger

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Levanger
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Levanger?
Å komme seg rundt i Levanger trenger ikke å være dyrt med leiebilpriser fra per dag denne uken.
Kan jeg leie bil på Trondheim (TRD-Værnes)?
Avis og Sixt ligger i nærheten av Trondheim (TRD-Værnes). Etter at du har landet, tar det ikke lang tid før du kan kjøre av gårde.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Levanger?
Du finner mer informasjon om avbestillinger på vår kundeservice. Vanligvis tilbys det full refusjon for forskuddsbetalte bestillinger som avbestilles minst seks timer før det avtalte hentetidspunktet. Du bør sjekke leieavtalen for å se etter eventuelle unntak.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Levanger?
Bestill en leiebil, vri om nøkkelen og legg ut på veien for å oppleve alle attraksjoner og severdigheter i Levanger. Det er imidlertid mye mer å se og gjøre i området rundt, så dette kan ikke være siste stopp. Stikk innom noen andre fine steder i regionen:

  • Omtrent 50 km fra Levanger ligger Trondheim, som er manges favoritt. Med severdigheter som Nidarosdomen mangler det ikke på steder å besøke.
  • I Oppdal, ca. 150 km unna, er det også mye å finne på. Lurer du på hva som står øverst på listen her? Oppdal Troll er vår favoritt.
  • Få et avbrekk fra det yrende bylivet ved å dra til Jostedalsbreen National Park, rundt 310 km fra Levanger. Dette er et flott sted å dra til for å tilbringe litt tid i naturen.

Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Levanger hos Expedia?
Sjekk ut vårt brede utvalg av leiebiler, les kundeanmeldelser og sammenlign priser fra ledende byråer. Med noen få klikk kan Expedia hjelpe deg med å finne fantastiske priser på leiebilen. Hvis du allerede har bestilt fly eller hotell, kan du legge til bestillingen av leiebil i Levanger og få enda større besparelser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Levanger?
Aldersgrensen for å bestille leiebil i Levanger er 19 år. Det kreves dessuten ofte ekstra gebyrer for unge sjåfører, så sjekk dette før du bestiller, og ta høyde for eventuelle ekstra kostnader. Det kan også være restriksjoner for hva slags biler som kan leies av unge sjåfører. Enkelte selskaper leier for eksempel kun ut små og mellomstore biler. Vilkårene kan imidlertid variere fra selskap til selskap, så du bør lese all informasjonen.
Hva trenger jeg for å leie bil i Levanger?
Det er lett som en plett å leie bil i Levanger. Du trenger stort sett bare gyldig førerkort og et kredittkort i samme navn. Etter at du har funnet bilen som er midt i blinken for deg, bør du lese vilkårene før du skal hente bilen for å sørge for at det ikke er noe mer som kreves.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Levanger?
Den laveste prisen for en leiebil i Levanger de siste sju dagene var kun per dag. Den nest beste var dessuten bare .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Levanger?
Uansett om du vil utforske Levanger eller et større område, er det enkelt å leie en bil over lenger tid gjennom Expedia. Oppgi reiseinformasjon og hente-/leveringssted, så finner vi de billigste tilbudene på langtidsleie av biler.
Hvor kan jeg leie bil i Levanger hvis jeg er under 25?
Hvis du er en yngre sjåfør som skal leie bil i Levanger, er det lurt å sjekke betingelsene og vilkårene til leiebilselskapene du vurderer. Noen leier kanskje ut til sjåfører under 25, og andre ikke. Det kan påløpe ekstra gebyrer hvis du er mellom 21 og 24. For å unngå uønskede kostnader når du skal betale, er det lurt å vite hva som gjelder for deg.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Levanger?
Vilkårene for leiebilforsikring kan variere veldig ut fra enkelte faktorer, som sjåførens alder og størrelsen på bilen. Pass på å undersøke leverandørens vilkår og betingelser før du tar en endelig avgjørelse.