Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Stjørdal

Vis alle leiebiler i Stjørdal

Gode tilbud på leiebiler i Stjørdal

Leiebil i Stjørdal

Bilutleie i Stjørdal – Stjørdal er en by og en kommune i Nord-Trøndelag fylke. Stjørdal ligger i umiddelbar nærhet til Trondheim Lufthavn, Værnes, og er derfor en attraktiv møteplass for bedrifter som behøver effektive møter. Det er også mye fint å gjøre om du vil reise på ferie til Stjørdal. På grunn av nærheten til Trondheim og attraksjonene i områdene rundt, er det mange som velger å bruke leiebil i Stjørdal.

Om du skal leie bil i Stjørdal, er ikke det noe problem, enten i selve byen Stjørdal, i Trondheim eller på flyplassen, for å nevne noen få muligheter. Expedia har nå gjort det mulig for deg å søke etter de beste alternativene for billig leiebil i Stjørdal.

Å komme seg til Stjørdal

Om du kommer langveis fra, kan du spare tid ved å fly til Stjørdal. Som nevnt er Stjørdal selve flyplasskommunen for en av Norges største lufthavner, og det er derfor gode muligheter for billige flybilletter til Stjørdal. Om du vil bruke leiebil i Stjørdal, er det en god ide å bestille leiebilen på flyplassen – så du kan kjøre rett til ditt utvalgte hotell i Stjørdal.

Hva slags leiebil bør du velge?

I Norge har utleiebyråene et godt utvalg som passer for de fleste type reiser. Bilene er delt i kategorier etter størrelse. De rimeligste alternativene er som regel de minste bilene. Disse bilene har to dører og bruker lite drivstoff. Det passer best til to voksne. Skal du reise med barn, eller er flere enn to, så bør du vurdere en større bil enn minibilen. Gjerne en stasjonsvogn. Stjørdal har flott natur og veldig gode muligheter for fiske, så det er lurt å ha bagasjeplass til turutstyr. Tenk også på passasjerenes comort. Når du skal finne leiebil i Stjørdal, så husk at veiene har god standard, så det er ikke nødvendig å bruke penger på ekstra sterk motor eller firehjulstrekk.

Stjørdal – natur og historie

Stjørdalselva er en rik lakseelv, og her kan du ha god fiskelykke. Det er flere gårder som tilbyr servering og overnatting i området. Noen steder vil de tilby deg å få dagens fangst servert til middag. Ellers finnes det muligheter for mange flotte gåturer i området. Enda bedre er kanskje sykkel. Mange av gårdene tar imot besøkende, og du kan smake på lokal og fersk mat. Fra Forbordsfjellet er det milevis av utsikt i alle retninger utover Trøndelag. Stjørdal har også mange fornminner. Steinvikholm slott ble oppført av Norges siste katolske erkebiskop i Nidaros, Olav Engelbrektsson. Hegra Festning er også verd et besøk. I Hegra finner du også flotte helleristninger. Værnes kirke er Norges eldste bygning som ennå er i bruk, hele 900 år gammel! En litt underlig, men veldig populær attraksjon er Hell stasjon, på togstrekningen Stjørdal–Trondheim, som er et yndet fotomotiv for utenlandske turister. Stjørdal har også en 18 hulls golfbane, og et splitter nytt kulturhus med mye fint på programmet. Det er flotte turmuligheter fra Stjørdal inn i Skarvan og Roltdalen nasjonalpark, og turistforeningen har merket løyper og driver hytter. Gode eksempel er turen fra Sundal til Schulzhytta og turen fra Vestre Tverrsona til Kvitfjellhytta.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Stjørdal

Hva er den beste prisen på leiebil i Stjørdal?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Stjørdal 778 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Stjørdal?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Stjørdal er 855 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Stjørdal?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Stjørdal?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Stjørdal

Utforsk Stjørdal med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!