Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Stjørdal

Vis alle leiebiler i Stjørdal

Gode tilbud på leiebiler i Stjørdal

Leiebil i Stjørdal

Bilutleie i Stjørdal – Stjørdal er en by og en kommune i Nord-Trøndelag fylke. Stjørdal ligger i umiddelbar nærhet til Trondheim Lufthavn, Værnes, og er derfor en attraktiv møteplass for bedrifter som behøver effektive møter. Det er også mye fint å gjøre om du vil reise på ferie til Stjørdal. På grunn av nærheten til Trondheim og attraksjonene i områdene rundt, er det mange som velger å bruke leiebil i Stjørdal.

Om du skal leie bil i Stjørdal, er ikke det noe problem, enten i selve byen Stjørdal, i Trondheim eller på flyplassen, for å nevne noen få muligheter. Expedia har nå gjort det mulig for deg å søke etter de beste alternativene for billig leiebil i Stjørdal.

Å komme seg til Stjørdal

Om du kommer langveis fra, kan du spare tid ved å fly til Stjørdal. Som nevnt er Stjørdal selve flyplasskommunen for en av Norges største lufthavner, og det er derfor gode muligheter for billige flybilletter til Stjørdal. Om du vil bruke leiebil i Stjørdal, er det en god ide å bestille leiebilen på flyplassen – så du kan kjøre rett til ditt utvalgte hotell i Stjørdal.

Hva slags leiebil bør du velge?

I Norge har utleiebyråene et godt utvalg som passer for de fleste type reiser. Bilene er delt i kategorier etter størrelse. De rimeligste alternativene er som regel de minste bilene. Disse bilene har to dører og bruker lite drivstoff. Det passer best til to voksne. Skal du reise med barn, eller er flere enn to, så bør du vurdere en større bil enn minibilen. Gjerne en stasjonsvogn. Stjørdal har flott natur og veldig gode muligheter for fiske, så det er lurt å ha bagasjeplass til turutstyr. Tenk også på passasjerenes comort. Når du skal finne leiebil i Stjørdal, så husk at veiene har god standard, så det er ikke nødvendig å bruke penger på ekstra sterk motor eller firehjulstrekk.

Stjørdal – natur og historie

Stjørdalselva er en rik lakseelv, og her kan du ha god fiskelykke. Det er flere gårder som tilbyr servering og overnatting i området. Noen steder vil de tilby deg å få dagens fangst servert til middag. Ellers finnes det muligheter for mange flotte gåturer i området. Enda bedre er kanskje sykkel. Mange av gårdene tar imot besøkende, og du kan smake på lokal og fersk mat. Fra Forbordsfjellet er det milevis av utsikt i alle retninger utover Trøndelag. Stjørdal har også mange fornminner. Steinvikholm slott ble oppført av Norges siste katolske erkebiskop i Nidaros, Olav Engelbrektsson. Hegra Festning er også verd et besøk. I Hegra finner du også flotte helleristninger. Værnes kirke er Norges eldste bygning som ennå er i bruk, hele 900 år gammel! En litt underlig, men veldig populær attraksjon er Hell stasjon, på togstrekningen Stjørdal–Trondheim, som er et yndet fotomotiv for utenlandske turister. Stjørdal har også en 18 hulls golfbane, og et splitter nytt kulturhus med mye fint på programmet. Det er flotte turmuligheter fra Stjørdal inn i Skarvan og Roltdalen nasjonalpark, og turistforeningen har merket løyper og driver hytter. Gode eksempel er turen fra Sundal til Schulzhytta og turen fra Vestre Tverrsona til Kvitfjellhytta.

Utforsk Stjørdal

Utforsk Stjørdal med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!