Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De beste leiebiltilbudene i Trondheim

Vis alle leiebiler i Trondheim

Bilutleie Trondheim

Trondheim er en koselig by midt i Norge, nærmere bestemt i Sør-Trøndelag fylke. Byen er den tredje største byen i Norge, og det er selvsagt ikke noe problem å få ordnet seg med leiebil i Trondheim.

Trondheim var før i tiden Norges hovedstad, og er en vakker og sjarmerende by med et koselig sentrum. Det er en rekke flotte attraksjoner og severdigheter i byen, blant annet Rockheim og Nidarosdomen. Trondheim lufthavn, Værnes er flyplassen som ligger nærmest Trondheim. Det tar omtrent 30 minutter fra flyplassen og inn til sentrum med buss, men bruker du leiebil kan du gjøre unna turen på rundt 20 minutter.

Det er naturligvis gode muligheter for å leie bil på flyplassen, i tillegg til at det er en rekke selskaper som driver med bilutleie i selve Trondheim sentrum. Så du kan enkelt velge om du vil hente leiebilen når du flyr til Trondheim, eller om du venter til du har sjekket inn på ditt hotell i Trondheim sentrum. Dersom du benytter deg av Expedia når du skal skaffe deg en leiebil til opphold, har du gode muligheter til å finne en billig leiebil i Trondheim.

Litt mer om Trondheim

Trondheim er mer enn 1000 år gammel, og var opprinnelig en vikingby. Over årene har den vokst seg til å bli Norges tredje største by, og omtales i dag av mange bare som en ”liten storby”. Det er mye spennende både å se og gjøre i sentrum, men med leiebil åpner det seg også helt nye muligheter for din reise til Trondheim.

Ut på eventyr i leiebilen

Med leiebil står du helt fritt til å gjøre akkurat det du selv vil – når du selv til det. Denne friheten er fin å ha når du besøker Trondheim, siden det ligger en rekke spennende attraksjoner også et stykke fra selve sentrum.

Steinvikholmen slott er en flott slottsfestning, som ligger i underkant av 50 km fra Trondheim sentrum. Slottet ble oppført av den siste katolske erkebiskopen i Norge, Olav Engelbrektsson. Det var i Norges samtid den sterkeste befestningen i landet, men i dag er det en turistattraksjon og stedet hvor operaen Olav Engelbrektsson settes opp hvert år. Sørg også for å få smakt på Steinvikholm Aquavit i løpet av oppholdet ditt, som ble lansert i 1999.

Dersom du liker å bevege deg ute i naturen, kan vi anbefale deg å hoppe inn i leiebilen og kjøre til Bymarka. Dette store området har en rekke turstier og skiløyper, på vinterstid, og tar du turen innom turistkontoret vil du få gode tips om løyper eller stier du kan begi deg ut på – tilpasset din kondisjon.

Shopping med leiebil i Trondheim

Shoppingtilbudet i Trondheim sentrum er bra, men de aller største kjøpesentrene ligger i utkanten av byen, så en shoppingtur til Trondheim. City Syd var da det åpnet i 1987 Norges største kjøpesenter, og er fortsatt et av de største i Norge. Det ligger på Tiller, omtrent 8 km sør for Trondheim – noe som gjør det praktisk med leiebil. På den andre siden av byen, nærmere bestemt på Lade, ligger det også en rekke kjøpesentre. City Lade, Lade Arena og Sirkus Shopping er alle kjøpesentre som garantert vil tilfredsstille de verste shoppingabstinensene dine!

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Trondheim

Hva er den beste prisen på leiebil i Trondheim?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Trondheim 851 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Trondheim?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Trondheim er 877 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Trondheim?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Trondheim?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Trondheim

Utforsk Trondheim med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!