Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Trondheim

Vis alle leiebiler i Trondheim

Bilutleie Trondheim

Trondheim er en koselig by midt i Norge, nærmere bestemt i Sør-Trøndelag fylke. Byen er den tredje største byen i Norge, og det er selvsagt ikke noe problem å få ordnet seg med leiebil i Trondheim.

Trondheim var før i tiden Norges hovedstad, og er en vakker og sjarmerende by med et koselig sentrum. Det er en rekke flotte attraksjoner og severdigheter i byen, blant annet Rockheim og Nidarosdomen. Trondheim lufthavn, Værnes er flyplassen som ligger nærmest Trondheim. Det tar omtrent 30 minutter fra flyplassen og inn til sentrum med buss, men bruker du leiebil kan du gjøre unna turen på rundt 20 minutter.

Det er naturligvis gode muligheter for å leie bil på flyplassen, i tillegg til at det er en rekke selskaper som driver med bilutleie i selve Trondheim sentrum. Så du kan enkelt velge om du vil hente leiebilen når du flyr til Trondheim, eller om du venter til du har sjekket inn på ditt hotell i Trondheim sentrum. Dersom du benytter deg av Expedia når du skal skaffe deg en leiebil til opphold, har du gode muligheter til å finne en billig leiebil i Trondheim.

Litt mer om Trondheim

Trondheim er mer enn 1000 år gammel, og var opprinnelig en vikingby. Over årene har den vokst seg til å bli Norges tredje største by, og omtales i dag av mange bare som en ”liten storby”. Det er mye spennende både å se og gjøre i sentrum, men med leiebil åpner det seg også helt nye muligheter for din reise til Trondheim.

Ut på eventyr i leiebilen

Med leiebil står du helt fritt til å gjøre akkurat det du selv vil – når du selv til det. Denne friheten er fin å ha når du besøker Trondheim, siden det ligger en rekke spennende attraksjoner også et stykke fra selve sentrum.

Steinvikholmen slott er en flott slottsfestning, som ligger i underkant av 50 km fra Trondheim sentrum. Slottet ble oppført av den siste katolske erkebiskopen i Norge, Olav Engelbrektsson. Det var i Norges samtid den sterkeste befestningen i landet, men i dag er det en turistattraksjon og stedet hvor operaen Olav Engelbrektsson settes opp hvert år. Sørg også for å få smakt på Steinvikholm Aquavit i løpet av oppholdet ditt, som ble lansert i 1999.

Dersom du liker å bevege deg ute i naturen, kan vi anbefale deg å hoppe inn i leiebilen og kjøre til Bymarka. Dette store området har en rekke turstier og skiløyper, på vinterstid, og tar du turen innom turistkontoret vil du få gode tips om løyper eller stier du kan begi deg ut på – tilpasset din kondisjon.

Shopping med leiebil i Trondheim

Shoppingtilbudet i Trondheim sentrum er bra, men de aller største kjøpesentrene ligger i utkanten av byen, så en shoppingtur til Trondheim. City Syd var da det åpnet i 1987 Norges største kjøpesenter, og er fortsatt et av de største i Norge. Det ligger på Tiller, omtrent 8 km sør for Trondheim – noe som gjør det praktisk med leiebil. På den andre siden av byen, nærmere bestemt på Lade, ligger det også en rekke kjøpesentre. City Lade, Lade Arena og Sirkus Shopping er alle kjøpesentre som garantert vil tilfredsstille de verste shoppingabstinensene dine!

Utforsk Trondheim

Utforsk Trondheim med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!