Bilutleie i Trondheim

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Trondheim

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Trondheim

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Trondheim
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Trondheim per dag?
Denne uken var den laveste dagsprisen for en leiebil i Trondheim 1,509 kr. Ta en titt på det imponerende utvalget vårt av leiebiler – fra små til store, luksuriøse biler.
Kan jeg leie bil på Trondheim (TRD-Værnes)?
Når du har landet på Trondheim (TRD-Værnes), er det bare å sette kursen mot Avis eller Sixt, som begge ligger like i nærheten. Før du vet ordet av det, kan du kjøre av sted og oppleve alt Trondheim har å by på.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Trondheim?
Du får antagelig full refusjon av din forhåndsbetalte bestilling hvis du informerte oss minimum seks timer før hentetidspunktet. Du kan sjekke avbestillingsreglene for å få mer informasjon. Vår kundeservice kan også være til hjelp.
Hva slags biler kan jeg leie i Trondheim?
Ikke for stor, men heller ikke for liten. Kompakte biler er det mest populære valget for mange som leier bil i Trondheim. På grunn av det lave drivstofforbruket, enkel parkering og håndtering passer denne biltypen godt å komme seg rundt i byen med. En kompakt bil er romsligere enn en økonomibil, så du får ekstra komfort. Ser du etter noe større? Da kan du ta en titt på utvalget vårt av standard, mellomstore og store biler.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Trondheim?
Når du kjører selv, er det ikke vanskelig å oppleve ting i det omkringliggende området. Trondheim er et bra startsted, men det er mye annet spennende å se også. Bestill en leiebil, sleng kofferten i bagasjerommet og ta en titt på disse flotte stedene:

  • Ca. 180 km fra Trondheim ligger Molde, som er på reiseplanen til mange. Med severdigheter som Molde sentrum mangler det ikke på steder å besøke.
  • En annen by som er en favoritt blant mange reisende, er Oppdal, rundt 110 km unna. Oppdal Troll er bare én av mange grunner til at folk reiser hit.
  • Kom deg litt bort fra kjas og mas i byen ved å ta turen til Jostedalsbreen National Park, ca. 260 km fra Trondheim. Dette er et flott sted å dra til to get your fill of nature.

Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Trondheim hos Expedia?
Å få tak i et bra tilbud på bilutleie i Trondheim er utrolig enkelt hos Expedia. Velg bilklasse, legg til noen detaljer og sammenlign tilbud fra de mest pålitelige leiebilselskapene. Hvorfor ikke legge til hoteller og flyreiser i bestillingen? Du får adgang til enda større besparelser ved å sette sammen bestillingene dine til en pakke.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Trondheim?
Sjåfører som er 19 år eller eldre, kan bestille leiebil i Trondheim. Hvis sjåføren er ung, kreves det ofte ekstra betaling. Mange selskaper begrenser dessuten utvalget til noen få biltyper, for eksempel økonomibiler og mellomstore biler, og krever at den som leier, kjøper forsikring. Du må alltid oppgi riktig alder på hovedsjåføren når du bestiller, for å få informasjon om eventuelle ekstra kostnader og begrensninger.
Hva trenger jeg for å leie bil i Trondheim?
Det er enkelt å leie bil i Trondheim. Det eneste du trenger, er gyldig førerkort og et kredittkort i samme navn. Når du har funnet en bil, bør du lese gjennom avtalen før du skal hente bilen for å sjekke at det ikke er noe mer som kreves.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Trondheim?
Ut fra prisene de siste sju dagene kunne du ha bestilt en leiebil fra kun 1,509 kr per dag. Den nest laveste prisen i Trondheim var 1,569 kr.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Trondheim?
Enten planen er å utforske Trondheim eller et større område, kan du leie en bil for en lengre periode gjennom Expedia. Oppgi reisedatoer og hente-/leveringssted, så hjelper vi deg med å finne de rimeligste tilbudene på langtidsleie av biler.
Hvor kan jeg leie bil i Trondheim hvis jeg er under 25?
Om det er mulig å leie bil i Trondheim når du er under 25, avhenger ofte av leiebilbyrået du velger. Noen utleieleverandører krever et ekstra gebyr for unge kunder mellom 21 og 24 år, mens andre ikke krever noe ekstra for denne aldersgruppen. Pass på at du leser betingelsene og vilkårene til det aktuelle leiebilselskapet for å slippe å få en dyr overraskelse når du skal hente bilen.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Trondheim?
Det kommer an på typen bil du går for, alderen din og flere andre faktorer. Les nøye gjennom leverandørens vilkår og betingelser for forsikring og leiebil før du velger.