Bilutleie Kanariøyene

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

Kanariøyene – populære byer

Det er enkelt å skaffe leiebil på Kanariøyene, og selv de minst utbygde, som Gomera og Palma, har stort sett veldig gode veier. En reise til Kanariøyene er noe mange nordmenn setter pris på, og leier du bil gjennom våre nettsider, har du et kjøretøy å bruke til utforskning, uten skjulte kostnader.

Mange firmaer driver med bilutleie på Kanariøyene, og selv om du kan finne et nytt kjøretøy på hver øy, har du også muligheten til å reise med bilferge mellom samtlige. Du kan velge nesten hvilket som helst fly til Kanariøyene, og bruke ankomststedet som utgangspunkt for en ferie der du like så gjerne kan bo i telt som på hotell.

Kanariøyene er et yndet feriemål for norske turister, og hvis du er en av de som går lei av å ligge på stranden etter et par dager, er kanskje utforskning av landskapet vekk fra turiststedene noe for deg. Med en godt utbygd turistindustri, er det naturligvis enkelt å benytte seg av hotell på Kanariøyene, men flere og flere steder legger altså til rette for camping, og med det behagelige klimaet øyene opplever året rundt, er dette en god måte å spare penger på, hvis du ønsker det.

Dette bør du huske på når du leier bil på Kanariøyene

Trafikkreglene på Kanariøyene er de samme som i Spania, og dermed nokså like de vi har ellers i Europa. Allikevel er det små forskjeller som det kan være lurt å merke seg, særlig for en som ikke har kjørt mye i utlandet: Fartsgrensene på motorvei er 120 kilometer i timen, og på de velutbygde veiene rundt for eksempel Las Palmas de Gran Canaria, kan trafikkflyten ofte overstige dette. Når man kjører leiebil på Kanariøyene, anbefales det å ikke bryte denne grensen, selv om flyten i trafikken skulle tilsi at det går an.

Bruk av mobiltelefon bak rattet er like strengt regulert som det er i Norge, og hvis du ikke har koplet telefonen til et handsfree-anlegg, bør du la den være, eller få en passasjer til å snakke for deg. Selv om det på generell basis ikke bør være noen som helst grunn til å kjøre bil i forbindelse med inntak av alkohol, tillater de spanske trafikkreglene en promille på 0,5. Du kan, med andre ord, unne deg et lite glass vin hvis du for eksempel kjører leiebilen på Kanariøyene til en av de mange, spennende vingårdene – der bys det ofte på en smaksprøve.

Vær oppmerksom på bilens tilstand

Det er mange firmaer som tilbyr billig bilutleie på Kanariøyene, og dersom du er ukritisk i ditt valg av utleiefirma, kan du få en ubehagelig overraskelse i form av manglende forsikringspapirer, uoppdagete småskader og biler med manglende vedlikehold. Å leie bil på Kanariøyene, selv fra tilsynelatende seriøse firmaer, krever med andre ord at man er ekstra oppmerksom når man henter og leverer bilen. Sørg for å spørre bilutleieren om å få med et kart også, så går du ikke glipp av de små, bortgjemte perlene langs veien.

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Kanariøyene?
Du trenger ikke å bekymre deg. Hvis du avbestiller den forhåndsbetalte bestillingen minimum seks timer før det avtalte hentetidspunktet, kan du ha krav på full tilbakebetaling. Det kan være lurt å sjekke avbestillingsreglene for bilen, da det kan finnes enkelte unntak. Besøk vår kundeservice hvis du har noen spørsmål.
Hva slags biler kan jeg leie i Kanariøyene?
Akkurat den biltypen du vil ha. Vi har et bredt utvalg av bilkategorier, fra biler av typen standard og økonomi til SUV og premium. De små, smarte og budsjettvennlige minibilene er imidlertid den mest etterspurte biltypen i Kanariøyene. Minibilen er et ideelt valg for kortere turer i byen. Du kan spare mye på drivstoff mens du kjører rundt i de travle bygatene, og du trenger ikke å bekymre deg for å finne parkering, for med en minibil er det enkelt å manøvrere seg inn på selv små områder.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Kanariøyene hos Expedia?
Sjekk ut vårt brede utvalg av leiebiler, les kundeanmeldelser og sammenlign priser fra ledende leverandører. Med noen få klikk kan Expedia hjelpe deg med å finne noen av de beste tilbudene på feriebilen. Hvis du allerede har bestilt fly eller hotell, kan du legge til bestillingen av leiebil i Kanariøyene og spare enda mer.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Kanariøyene?
I Kanariøyene er aldersgrensen vanligvis 21 år eller eldre. De fleste leverandører krever ekstra betaling hvis sjåføren er ung, men beløpet kan variere. I leieavtalen for unge sjåfører kan det fremgå at visse biltyper ikke kan leies, for eksempel store SUV-er, og det kan være krav om ekstra omfattende forsikring. Husk å lese all informasjonen før du reserverer bilen.
Hva trenger jeg for å leie bil i Kanariøyene?
Du trenger som regel bare gyldig førerkort og kredittkort i ditt navn når du skal hente bilen. Du må også legge frem dokumentasjon på egen forsikring hvis du ikke ønsker å bruke selskapets forsikring. Slike krav kan variere fra leverandør til leverandør, så husk å sjekke betingelsene og vilkårene.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Kanariøyene?
Ja, og du kan finne den perfekte bilen for deg på vår side for langtidsleie av biler. Du trenger bare å oppgi reisedatoene dine, så finner vi fantastiske valgmuligheter fra flere forskjellige pålitelige bilutleiebyråer.
Hvor kan jeg leie bil i Kanariøyene hvis jeg er under 25?
Om det er mulig å leie en bil i Kanariøyene når du er under 25, avhenger ofte av leiebilselskapet du velger. Noen utleieleverandører krever et ekstra gebyr for sjåfører mellom 21 og 24 år, mens andre ikke krever noe ekstra for denne aldersgruppen. Pass på at du sjekker betingelsene og vilkårene til leiebilselskapet du har valgt, for å unngå dyre overraskelser ved henting.

Opplev nye steder med Expedia