Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Ferie på Tenerife – den største av Kanariøyene

Den største av Kanariøyene kan by på gnistrende strender, fantastiske landemerker og yrende byliv. Her finner du noe for enhver smak.

På Tenerife kan du gå tur opp til svimlende høyder og nyte et bad ved en gyllen strand noen timer senere. Opplev en blomstrende kultur og talentfulle kunsthåndverkere, eller slapp av ved bassenget med en forfriskende cocktail.

Alle typer turister drar til Tenerife, og samtlige lar seg imponere av det flotte fjellet Teide og nasjonalparken som omgir det. Med sine 3 718 meter er ikke fjelltoppen bare det høyeste punktet på øya, men også det høyeste fjellet i Spania. Enten du tar gondolbanen eller velger den utfordrende 6 timer lange gåturen opp til toppen, er utsikten over øya helt fantastisk.

Dra østover for å oppleve Parque Rural de Anaga og nyte den flotte utsikten, eller dra mot sørvest for å oppleve de vakre strendene. Byen Los Cristianos kombinerer tradisjonell sjarm med en avskjermet bukt. I nabobyen Playa de las Américas finner du restauranter, barer og luksushoteller et steinkast fra stranden. Tilbring ettermiddagen i solen, og avslutt dagen med en unik cocktail.

Ta med familien til Siam Park, og boltre deg i vannsklier og kunstige bølger. Kjør nordover langs Costa Adeje, og opplev bortgjemte resorter og vakre, tomme strender.

Besøk byens hovedstad på østkysten. Santa Cruz de Tenerife er en nydelig by med mange vakre, gamle bygninger og fascinerende gallerier. Iglesia de Nuestra Señora de la Concepción fra 1600-tallet har en fantastisk arkitektur i islamsk stil. Besøk Museo de la Naturaleza y el Hombre for å se en utrolig kombinasjon av kunst og vitenskap i spektakulære utstillinger. Bli med på bykarneval i februar, en gatefest med ekstravagante paradevogner, kostymer og levende musikk, som varer i tre uker.

Tenerife ligger sentralt plassert blant Kanariøyene. Det går jevnlig fly hit fra hele Europa. De fleste drar til Tenerife om sommeren, men klimaet er varmt hele året, og det regner lite. Bo på et av resortene ved kysten eller velg den roligere østsiden. Maten er typisk spansk. Kos deg med deilig sjømat, paella og tapas.

Hvis du drar på weekendtur eller ferie til Tenerife, får du oppleve en øy full av herlige kontraster og et svært behagelig klima.


De beste tilbudene på fly + hotell Tenerife

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Tenerife

Vis alle de 5 940 overnattingsstedene i Tenerife
Bahia Principe Fantasia Tenerife 2 089 kr
Anmeldelse skrevet 10. jan. 2020
Mer informasjon
 
Bahia Principe Fantasia Tenerife

Bahia Principe Fantasia Tenerife

Avenida JM Galván Bello, San Miguel de Abona, Kanariøyene
   
  4,5 av 5
  5.0 av 5.0 Stjerner

  Everything thing was lovely the atmosphere, staff, shows, only thing that was abit disappointing was that you cannot order room service so couldn’t get breakfast bought to my room also the was no gowns in the room. Either then that the hotel is great and would recommend.

  Santa Barbara Golf and Ocean Club by Diamond Resorts 704 kr
  Anmeldelse skrevet 1. aug. 2019
  Mer informasjon
   
  Santa Barbara Golf and Ocean Club by Diamond Resorts

  Santa Barbara Golf and Ocean Club by Diamond Resorts

  Avenida del Atlantico, s/n, Golf del Sur, San Miguel de Abona, Tenerife
    
   4,4 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Room was ok standard, but however the maid had forgotten to clean the kitchen and bathroom really needs a new showerhead.

   The Ritz-Carlton, Abama 2 926 kr
   Anmeldelse skrevet 5. aug. 2019
   Mer informasjon
    
   The Ritz-Carlton, Abama

   The Ritz-Carlton, Abama

   Carretera General Tf 47 Km 9, Guia de Isora, Tenerife
     
    4,6 av 5
    5.0 av 5.0 Stjerner

    oppholdet var som vanlig bra men og det er et stort men: de har nødt for å få flere folk på jobb når sommerferien (som i spania er i august) er. vi er faste kunder på dette hotellet og er alltid fornøyd, men denne gangen var det elendig service i lobby-baren.

    Mediterranean Palace 1 530 kr
    Anmeldelse skrevet 18. jul. 2019
    Mer informasjon
     
    Mediterranean Palace

    Mediterranean Palace

    Avenida de las Americas, Playa de las Americas, Arona, Tenerife
      
     4,0 av 5
     5.0 av 5.0 Stjerner

     Hotellet var generelt bra. Rommene var i minste laget og trenger en oppdatering. Bassenget er enormt og oppvarmet, men et skår i gleden er at man ikke kan ha oppblåsbare ting i bassenget. Dette er helt høl i huet. En stor del av ferien vår består av å leke i bassenget med barna være. Da helst med ...

     Hard Rock Hotel Tenerife 1 694 kr
     Anmeldelse skrevet 3. sep. 2018
     Mer informasjon
      
     Hard Rock Hotel Tenerife

     Hard Rock Hotel Tenerife

     Avenida Adeje, 300, Adeje
       
      4,6 av 5
      5.0 av 5.0 Stjerner

      Et flott hotell med mange fine fasilitter. Hotellet ble litt i overkant stort og upersonlig for oss med mye folk over alt, men absolutt verdt et besøk. Gratis parkeringsassistanse som fungerte utmerket. Hyggelig personale i resepsjonen som var både behjelpelige og serviceinnstilte. Rommene er utrolig ...

      Hollywood Mirage 738 kr
      Anmeldelse skrevet 20. jul. 2019
      Mer informasjon
       
      Hollywood Mirage

      Hollywood Mirage

        
       4,3 av 5
       3.5 av 5.0 Stjerner

       We enjoyed the holiday in this fantastic venue. Stayed there for 12 nights. Big family apartement with big terrase and well equiped kitchen. Er also loved the pool area except that almost all the sun beds were occupied by guests that arrived some hours later. If something could be better it was the ...

       Iberostar Heritage Grand Mencey 1 054 kr
       Anmeldelse skrevet 11. feb. 2019
       Mer informasjon
        
       Iberostar Heritage Grand Mencey

       Iberostar Heritage Grand Mencey

       Calle Doctor Jose Naveiras, 38, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife
         
        4,6 av 5
        5.0 av 5.0 Stjerner

        Super fint sted. Ikke bestill halvpensjon, resturant middagen er direkte dårlig. Du mp velge fra samme meny, lite fristende mat. Noe var ikke spiselig. Frokost derimot er veldig god.

        Iberostar Selection Anthelia 3 062 kr
        Anmeldelse skrevet 27. des. 2018
        Mer informasjon
         
        Iberostar Selection Anthelia

        Iberostar Selection Anthelia

        Londres, 15, Adeje, Tenerife
          
         4,7 av 5
         5.0 av 5.0 Stjerner

         Fint og rent hotell med god service!

         De beste tingene å gjøre i Tenerife

         Se de 11 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Tenerife