Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Billige flyreiser til Kanariøyene

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Kanariøyene

Kanariøyene er absolutt en vakker destinasjon å reise til for folk flest. Øygruppen består av hele syv øyer: Lanzarote, Gran Canaria, som er den mest populære; Tenerife, som er den største; La Palma, Fuerteventura, som har de flotteste strendene; La Gomera og El Hierro. Her er det mildt klima året rundt og fine strender, herlige omgivelser og et livlig natteliv! Tar du fly til Kanariøyene, kan du holde deg på én øy eller øyhoppe mellom de forskjellige. Det er lurt å lese litt om øyene før du reiser, så du kan planlegge oppholdet. På Expedia.no finner du både informasjon og billige flybilletter til Kanariøyene. Det er mange hotell på Kanariøyene å velge mellom, alt fra praktiske og billige hoteller, til eksklusive og mer luksuriøse hoteller. Med leiebil på Kanariøyene kan du raskt få sett store deler av øyene, og opplevd ting du ellers ville gått glipp av hvis du hadde tatt buss eller drosje.

Opplev Kanariøyene

En ferie til Kanariøyene passer for både familier, deg som vil reise alene, vennegjenger og kjærestepar. På øyene kan du kose deg med gode drinker eller bare slappe av i vannkanten. Temperaturen er stort sett god hele året, så du kan reise når som helst. En av severdighetene du ikke bør gå glipp av når du reiser til Kanariøyene, er Iglesia de San Juan Bautista. Denne katedralen er virkelig en fryd for øyet. Katedralen er bygd i svart lavastein og ligger på øya Gran Canaria.

Flyreiser til Kanariøyene fra flyplasser i Norge

Det er flere ulike flyselskaper du kan bruke når du skal fly til Kanariøyene. Det gjelder å finne den type ferieopplevelse du selv har i tankene, og på Kanariøyene kan du få det meste – alt fra fart og spenning til familiereise og flotte opplevelser med natur og kultur. Det gjelder å velge riktig øy, derfor er research på forhånd viktig. Expedia.no hjelper deg selvsagt med å finne flybilletter til Kanariøyene, og gir deg oversikt over hvilke øyer som kan passe deg og ditt behov best mulig. Kanskje passer det best for deg å velge en pakkereise, så du ikke trenger tenke og planlegge så mye selv.

Siden denne destinasjonen er så populær, går det langt flere direktefly – noe som er en stor fordel for deg som vil spare tid! Du kan velge forskjellige dager i uken å reise på, men flest avganger er det til Gran Canaria – til denne øya går det direktefly opptil flere ganger i uken, og turen tar omtrent 5-6 timer.

Gran Canaria internasjonale lufthavn

Dette er en moderne og effektiv flyplass, og siden øya er så populær, er det også en travel flyplass. For å komme seg fra flyplassen er leiebil et godt alternativ, siden du da raskest mulig kommer deg til hotellet ditt. Mange busser kjører imidlertid også innom flyplassen, og du kan også velge å ta drosje til byen du skal besøke. Flyplassen har både butikker, restauranter og andre tjenester du forventer å finne på en flyplass av denne størrelsen.